3 måder at min Litecoin på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at min Litecoin på
3 måder at min Litecoin på

Video: 3 måder at min Litecoin på

Video: 3 måder at min Litecoin på
Video: REWA Academy Now Live | iPhone Repair Online Course 2024, April
Anonim

Litecoin er en kryptovaluta (kryptovaluta) som Bitcoin, men med en anden "Scrypt" algoritmisk proces. Denne algoritmiske proces gjorde det i første omgang let for pc -brugere at mine Litecoin, men ASIC -minemotorer kan nu behandle Scrypt -algoritmen, så uden en stor investering vil det være endnu vanskeligere for dig at starte minedrift. Men hvis du stadig vil prøve minedrift, kan du starte natten over, og hvis du slutter dig til minedrift, kan du tjene Litecoin med det samme.

Trin

Metode 1 af 3: Inden start

Mine Litecoins Trin 1
Mine Litecoins Trin 1

Trin 1. Forstå det grundlæggende i minedrift med kryptovaluta

Traditionelle valutaer præges for at øge mængden i omløb, men kryptokurver som Litecoin genereres af maskiner, der knækker komplekse algoritmer. Når en "blok" af algoritmen er blevet behandlet, frigives valutaen til markedet som en belønning for de minearbejdere, der gennemfører "blokken".

  • Minedriftsalgoritmen bliver vanskeligere, efterhånden som flere valutaer udvindes. Det er designet til at forhindre, at alle valutaer hurtigt udvindes. Som en bivirkning, jo langsommere du venter med at mine, jo mindre sandsynligt er det, at du selv kan fuldføre blokkene.
  • Minedrift blev oprettet for at hjælpe minearbejdere med at tjene penge på minedrift. Mining dirigerer alle deltageres behandlingskapacitet til at fuldføre kryptografiske blokke, og hvis blokken er fuldført med succes af en af deltagerne, får alle deltagere en andel af overskuddet. Ved at deltage i minedrift er de resultater, du modtager, faktisk mindre, men chancerne for at du får resultater vil være større.
Mine Litecoins Trin 2
Mine Litecoins Trin 2

Trin 2. Overvej andre alternativer til at tjene andre kryptokurrency end minedrift

Faktisk, medmindre du ikke behøver at betale for elektricitet og er ligeglad med din hjemmecomputers levetid, eller hvis du er villig til at investere tusinder af dollars i en dedikeret minemaskine, behøver du ikke at mine Litecoin, bare køb det. Elektricitetsomkostningerne til at mine 24 timer er ofte mere end mine, især hvis du bruger en hjemmecomputer, og minedrift af kryptokurver vil koste din computer.

  • Minedrift Litecoin vil blive mere og mere vanskeligt over tid i henhold til hovedprincipperne for kryptovaluta -minedrift. Det betyder, at det bliver sværere og sværere for dig at tjene penge, medmindre prisen på Litecoin stiger betydeligt.
  • Hvis du bryder Litecoin som en spekulativ investering eller skal bruges som betalingsmetode, er det bedre at købe Litecoin direkte i stedet for minedrift.
Mine Litecoins Trin 3
Mine Litecoins Trin 3

Trin 3. Køb en computer kun til minedrift

I kryptovalutaverdenen er denne særlige computer kendt som en "rig". For at mine effektivt skal du have en computer med to grafikkort. Ideelt set skal du have en computer med 4-5 grafikkort. Du kan købe computeren på internettet eller samle den selv, selvom det er mere besværligt at samle denne minecomputer end at samle en almindelig computer.

  • Køb system -RAM for den mængde RAM, grafikkortet har.
  • Design en speciel køler, så din computer holder længere.
Mine Litecoins Trin 4
Mine Litecoins Trin 4

Trin 4. Overvej at købe en ASIC Scrypt -minemotor for at øge dine minedriftsmuligheder

Effektive minemaskiner kan være ret dyre. Hvis du vil spare strøm, kan du også købe en minemaskine med lav effekt.

  • En af fordelene ved Scrypt-minemotoren er, at den kan bruges til at udvinde andre, mere rentable Scrypt-baserede kryptokurver med minimale ændringer.
  • Du kan købe en USB ASIC -minearbejder og tilslutte den til en Raspberry Pi for at mine med mindre strøm.
  • ASIC Scrypt -minemotoren sælger hurtigt, men du kan købe den på websteder som ZeusMiner (zeusminer.com) og ZoomHash (zoomhash.com). Hvis du vil købe en bestemt model, der er populær, skal du muligvis sætte dit navn på ventelisten.
Mine Litecoins Trin 5
Mine Litecoins Trin 5

Trin 5. Beregn overskuddet fra minedrift

Når du har valgt enheden, skal du kigge på Litecoin -markedstendenserne og beregne, hvor mange mønter du skal udvinde for at dække omkostningerne ved enheden, elektricitet og internet. Hvis du kan købe de samme eller flere mønter, som du mine, bør du købe mønter i stedet for minedrift.

For eksempel, hvis din minedrift har en hashhastighed på 200KH pr. Sekund (f.eks. Et grafikkort i mellemklassen), kræver 600W elektricitet, er dine elomkostninger 0,1 $ pr. i marts 2015) er $ 520. Din kapital vender ikke tilbage

Metode 2 af 3: Indstilling af min

Mine Litecoins Trin 6
Mine Litecoins Trin 6

Trin 1. Få en Litecoin -tegnebog til at gemme dine minede eller købte mønter

Download Litecoin Wallet fra litecoin.org. Der er også en officiel Litecoin tegnebog til mobiltelefoner.

  • Download bootstrap.dat her. Denne fil vil fremskynde processen med at synkronisere din tegnebog, hvilket normalt tager 2 dage.
  • Krypter din tegnebog ved at klikke på "Indstillinger" → "Krypter tegnebog". Opret en stærk tegnebogskode.
Mine Litecoins Trin 7
Mine Litecoins Trin 7

Trin 2. Deltag i minedrift

Begyndere rådes til at deltage i forskellige minesider i cyberspace, i stedet for at bryde alene. Når du er minedrift på egen hånd, kan du muligvis få et stort overskud, når du gennemfører en blok, men chancerne for at du fuldfører blokken er meget små. Minedrift indsamler databehandlingsressourcer fra alle medlemmer for at fuldføre blokken og dele resultaterne med alle deltagere. De resultater, du får fra minedrift, er faktisk mindre end resultaterne fra minedrift selv, men chancerne for at du får en stabil indkomst vil være bedre.

Når du tilmelder dig minedrift, skal du sørge for, at din tegnebog er knyttet til din konto, så du kan hente mineresultaterne

Mine Litecoins Trin 8
Mine Litecoins Trin 8

Trin 3. Opret en arbejdstager i minen

Minedrift bruger et arbejdstager- eller arbejdersystem. Medarbejderen under dit navn repræsenterer mineprocessen på din enhed. Oprettelsesprocessen for medarbejdere varierer afhængigt af den minedrift, du følger.

  • Mange miner vil oprette en arbejdstager, når du registrerer dig med navnet "brugernavn_1" eller "brugernavn.1".
  • De fleste begyndere behøver ikke mere end én arbejdstager. Hvis du har mere end en minemaskine, kan du oprette yderligere arbejdere. Generelt er hver arbejder tilknyttet en minemaskine til at spore maskinens effektivitet.
Mine Litecoins Trin 9
Mine Litecoins Trin 9

Trin 4. Download minerprogrammet

Der er flere kryptovaluta -mineprogrammer, som du kan vælge efter dine behov:

  • cgminer - Dette alsidige program blev oprindeligt designet til Bitcoin, men kan bruges til at mine Scrypt op til version 3.7.2. Download den gamle version af cgminer på følgende link.
  • cudaMiner - Dette minerprogram er designet til nVidia grafikkort. Download cudaMiner på dette link.
  • cpuminer - Dette program er designet til at mines gennem CPU'en. Selvom minedrift via CPU er meget ineffektivt, men for nogle brugere er denne mulighed den eneste mulighed for minedrift. Download cpuminer på dette link.
Mine Litecoins Trin 10
Mine Litecoins Trin 10

Trin 5. Konfigurer dit mineprogram

Opsætningsprocessen varierer afhængigt af programmet. Nedenfor er en vejledning til opsætning af cgminer i Windows. Du skal kende detaljerne i din mineforbindelse, f.eks. Stratum (adresse), portnummer og arbejdstagerinformation. Din mine skal levere disse lovgivningsmæssige oplysninger.

  • Udtræk cgminer til et let tilgængeligt bibliotek, f.eks. C: / cgminer.
  • Tryk på Win+R, og indtast cmd for at åbne kommandolinjen. Gå til cgminer -biblioteket.
  • Indtast kommandoen cgminer.exe -n for at scanne grafikkortet.
  • Åbn Notesblok, og indtast derefter følgende kommando. Erstat felterne med oplysninger fra din mine: start "c: / cgminer" --scrypt -o STRATUM: PORT -u WORKER -p PASSWORD
  • Klik på "File" → "Gem som", og gem den derefter som en.bat -fil.

Metode 3 af 3: Minedrift

Mine Litecoins Trin 11
Mine Litecoins Trin 11

Trin 1. Dobbeltklik på.bat -filen for at starte minedrift

Når mineprogrammet er konfigureret og forbundet til minen, kan du starte mineprocessen. Kommandolinjevinduet viser mineresultaterne, f.eks. Hastighed og hvor mange resultater du har mineret. Nogle minerprogrammer viser også markedsværdi og minedata.

Undgå at køre andre programmer på computeren under minedrift. Programmer, som du kører på din anden computer end minerprogrammet, reducerer minearbejderens effektivitet, hvilket igen vil reducere din fortjeneste

Mine Litecoins Trin 12
Mine Litecoins Trin 12

Trin 2. Overvåg dit system

Minedrift Litecoin er meget hårdt for hardwaren, så du skal overvåge enhedens temperatur, så den ikke overophedes og beskadiges.

Det anbefales, at du slukker enheden et par dage/uger. Minedrift 24 timer er mere rentabelt, men også din hardware ødelægger hurtigere

Mine Litecoins Trin 13
Mine Litecoins Trin 13

Trin 3. Tjek overskuddet

Når du mine, tjekker du din elregning og hardwareomkostninger, og sammenlign dem med de mønter, du tjener ved minedrift. Hvis du taber penge, vil du måske sælge minedriftsudstyr for at reducere tab.

  • Brug et profitkontrolprogram som CoinWarz (coinwarz.com) til at kontrollere rentabilitetsrapporten. Se på din elregning for at finde oplysninger om prisen pr. KWh og mængden af elektricitet, du bruger hver måned.
  • Hvis du allerede har tilstrækkelig hardware og vil blive rig, kan du prøve at forlade minedrift og minedrift på egen hånd. Dette trin er kun værd at overveje, hvis du har minedriftserfaring, kender Litecoin -markedet og har god minedrift (ideelt set en stak ASIC -minearbejdere i et temperaturstyret miljø). Sørg for at beregne overskuddet for at sikre, at din beslutning om at mine dig selv ikke er en ulempe.

Anbefalede: