3 måder at planlægge en overraskelses fødselsdagsfest på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at planlægge en overraskelses fødselsdagsfest på
3 måder at planlægge en overraskelses fødselsdagsfest på

Video: 3 måder at planlægge en overraskelses fødselsdagsfest på

Video: 3 måder at planlægge en overraskelses fødselsdagsfest på
Video: Remove Permanent Marker 2024, April
Anonim

At holde en overraskelsesfest lyder måske let, men en mindeværdig overraskelsesfest tager planlægning. Administrer nogle grundlæggende detaljer om, hvilken slags overraskelsesfest du vil holde, og beslut dig for, hvad festens hovedstjerner vil synes om. Efter at have lavet detaljerne om festen, skal du holde festplanerne hemmelige, mens du deler oplysningerne med gæsterne. For at bringe "offeret" til festen, giv "offer -ledsageren" nogle ideer til, hvordan man tager ham til overraskelsesfesten uden at afsløre hemmeligheder.

Trin

Metode 1 af 3: Håndtering af Party Basics

Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 1
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 1

Trin 1. Beslut dig for festens tema

Tænk over, hvad din målfødselsdag kan lide, og brug det som et festtema. Hvis du vil holde en fest for børnene, kan temaet være deres yndlingslegetøj eller historie. For et ældre mål kan du holde en fest baseret på deres yndlingsfilm. Bed ham om at klæde sig som en karakter fra hans yndlingsfilm.

Husk, at du også skal planlægge mad, dekorationer og aktiviteter i henhold til temaet. Hvis du holder en fest i hawaiisk tema, skal du holde en fest på stranden eller bruge indretning med tropisk tema. Server tikidrikke og del kranser ud til festgæster

Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 2
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 2

Trin 2. Vælg en festlokation

Du kan holde en fest næsten hvor som helst. Festlokationen skal være stor nok til at rumme alle gæsterne. Hvis du vil holde en stor overraskelsesfest, skal du muligvis leje en balsal eller selskabslokale. Hvis du planlægger en fest med kun et dusin gæster, kan du have det på en cool restaurant.

  • For eksempel kan du holde en fest på målets hus, dit hus, en restaurant, en park eller et andet sted, som festens hovedstjerne ikke forventer.
  • Hvis du har brug for at leje en plads, kan du lære mere om de tilgængelige lydsystemer og spørge om mad- og indretningspolitikker.
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 3
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 3

Trin 3. Vælg dato og klokkeslæt for festen

Selvom du kan holde en overraskelsesfest på modtagerens fødselsdag, kan du gøre den endnu større ved at kaste den en dag eller to tidligt. Beslut dig for et tidspunkt og en dato, der passer bedst til de fleste gæster, og sørg for, at selv "offeret" kan deltage i festen på det tidspunkt, du vælger.

  • Spørg modtageren på forhånd, om han eller hun gerne vil komme sammen og bruge tid sammen med dig og andre venner på en dato, du vælger. Hvis det viser sig, at han allerede har andre planer, skal du omlægge overraskelsesfesten.
  • Hold ikke en fest efter hans fødselsdag, fordi han kunne have mistanke om, at du glemte den store dag.
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 4
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 4

Trin 4. Bestem den ret, der skal serveres

Folk vil naturligvis have mad og drikke til fester. Hvis du vil holde fødselsdagsfest for børnene, kan du tilbyde "standard" snacks til fødselsdagsfester (f.eks. Cider, småkager og cupcakes). Til en overraskende fødselsdagsfest for voksne, server et måltid, der er let at forberede og nyde. Hvis du ikke gider arrangere måltider, kan du prøve at leje en forplejning eller holde en fest på en restaurant.

Match maden til festens tema. For eksempel, hvis du holder en overraskende fødselsdagsfest efter en times åbningstid på en hverdag, vil de fleste gæster sandsynligvis have et "tungt" eller hovedmåltid. Hvis festen er om eftermiddagen i en weekend, kan du servere drinks og forretter

Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 5
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 5

Trin 5. Lav en gæsteliste

Bestem antallet af gæster, du vil invitere, og tænk over målets personlighed. Hvis han ikke er en udadvendt person, foretrækker han måske små fester med nære venner og familie. Hvis han kan lide skarer og kan lide at chatte, kan du invitere flere mennesker til festen.

Du kan bede andre mennesker om at hjælpe dig med at planlægge og overraske, især hvis vedkommende er interesseret i din overraskelsesfestidé

Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 6
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 6

Trin 6. Inviter gæster til festen

Når du har oprettet gæstelisten, skal du oprette en begivenhedsside på sociale medier for at invitere gæster eller ringe til hver gæst for at invitere dem personligt. Giv ikke et invitationskort, så målet ikke kan se det og finde ud af din hemmelige plan. Forklar gæsterne, at festen vil være en overraskelse til fødselsdagsfesten.

Beslut, om du vil bede gæsterne om at bringe gaver eller hjælpe dig med at forberede mad og drikke

Metode 2 af 3: Hold festen hemmelig

Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 7
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 7

Trin 1. Dekorer målets bolig til overraskelsesfesten

Hvis du holder en fest hjemme hos ham, skal du først vente på, at han forlader, og derefter hurtigt dekorere hans hus. Vælg dekorationer, der er lette at bruge. Sørg for, at han ikke kan se festdekorationer, før han går ind i hovedfestsalen. Hold dekorationerne væk fra vinduerne, så han ikke kan se dem, når han går ind i huset.

Hvis du ikke har tid til at dekorere lokalet, skal du fokusere på at dekorere festlokalet. Derefter kan du dekorere et andet rum, hvis du stadig har tid

Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 8
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 8

Trin 2. Læg festdekorationer andre steder

Hvis du ikke holder en fest hjemme hos ham, kan du sætte nogle dekorationer op fra starten. Du kan bruge dekorationer med festtema, målets yndlingsfarve eller standard fødselsdagsdekorationer (f.eks. Balloner og streamers). Husk, at indgangen til hovedfestsalen ikke umiddelbart skal afspejle overraskelse, så læg ikke bannere eller balloner på døren.

Bed et par gæster om at hjælpe dig med at sætte dekorationerne op, inden de andre gæster ankommer

Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 9
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 9

Trin 3. Giv gæsterne festdetaljer

Efter at have inviteret gæster, skal du kontakte dem eller give mere detaljerede oplysninger om sider på sociale medier, der er oprettet, så målet ikke kan se dem. For at holde festen hemmelig, lad gæsterne vide, hvor de skal parkere køretøjet, hvor de skal gemme gaver eller mad, når de ankommer, hvilket kostume eller tøj man skal have på, og det nøjagtige tidspunkt at ankomme (normalt cirka 30 minutter før den store overraskelse).

Del ikke festdetaljer med for mange mennesker eller nogen, der ikke blev inviteret til festen. Dette øger målets risiko for at finde ud af overraskelsen for ham

Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 10
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 10

Trin 4. Vælg en "ledsager" til festens hovedstjerne

Find en, der kan ledsage dit mål, når du planlægger og organiserer festen. Sørg for, at han føler sig godt tilpas med den ledsager, du vælger (f.eks. En partner eller bedste ven). En ledsager kan aflede og styre ham, indtil det er tid til en overraskelsesfest.

Lad ledsageren vide, at du kan kontakte ham, hvis han har brug for mere tid (i dette tilfælde skal ledsageren bruge mere tid med målet) eller tage ham med til festen med det samme

Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 11
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 11

Trin 5. Planlæg en falsk begivenhed for at overraske festens hovedstjerne

Den letteste måde at distrahere ham på er at planlægge en anden begivenhed, han kender til. Bed for eksempel en ledsager om at tage ham med ud til middag eller en aktivitet. Han vil ikke føle sig mistroisk, hvis ledsageren har planlagt en spændende aktivitet.

  • Hvis du vil holde en fest derhjemme, kan du bede en ledsager om at shoppe, se en film eller prøve vandreture. Både ledsageren og målet skal nyde sjove aktiviteter, så målet ikke vil gå tidligt hjem.
  • Sørg for, at målet er klædt på i henhold til overraskelsesfesten. For eksempel, hvis festen har et formelt tema, bliver målet nødt til at klæde sig på til en lignende aktivitet, så han eller hun bærer et sejt eller lækkert outfit til overraskelsesfesten.
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 12
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 12

Trin 6. Dobbelttjek alt inden festen starter

For at kontrollere alle detaljer om festen, lav en liste. Bemærk, hvad der skal installeres eller opsættes, madlavningstider, hvor lydsystemet skal opbevares og så videre. Du kan bruge denne liste til at tildele noget til dine gæster.

Bed f.eks. En person om at tænde lyset og musikken, når målet kommer. Du kan også bede gæsterne om at kontrollere, om målet er ankommet

Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 13
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 13

Trin 7. Fortæl gæsterne, hvad de skal gøre, når de giver en overraskelse

Direkte gæster til at gøre det, der skal gøres, så ingen ved et uheld vil ødelægge overraskelsen. Du kan bede alle gæsterne om at springe op og råbe “Overraskelse!”, Eller bede gæsterne om at gemme sig i hvert værelse, så målet kan passere gennem hvert festlokale og finde deres venner eller familiemedlemmer.

Metode 3 af 3: Bringing the Target to the Party

Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 14
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 14

Trin 1. Bed dit mål om at hjælpe dig med at planlægge en overraskelsesfest for en anden

Hvis du virkelig vil distrahere ham, skal du bede ham om at planlægge en overraskelsesfest for en anden sammen med dig. Dette kan være et godt træk, hvis du ikke har meget tid til at distrahere ham fra festen for sig selv. Du kan tage dit mål til festlokationen og bede ham om at møde dig i et ikke -pyntet værelse. Når du er klar til at overraske ham, skal du tage ham med til festlokalet.

For eksempel, hvis der bliver holdt en overraskelsesfest i dit hus, kan du dekorere hovedrummet og bede målet om at møde dig i baghaven. Når den er klar, kan du tage den med til festlokalet

Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 15
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 15

Trin 2. Fortæl målet, at du har glemt noget

Hvis du er hans bedste ven og har det sjovt et andet sted med dit mål, skal du tage ham med til en overraskende fødselsdagsfest på det aftalte tidspunkt. Lad ham vide, at du "ved et uheld" glemte noget vigtigt derhjemme og skal komme tilbage for at få det.

Denne taktik er kun effektiv, hvis festen afholdes i dit hus eller målets hus

Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 16
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 16

Trin 3. Bed målet om at følge dig med på shopping

Hvis festen holdes andre steder (f.eks. En restaurant eller park), skal du først nå målet. Efter at have brugt lidt tid sammen med ham, skal du spørge ham, om han vil følge dig med på shopping eller gøre noget. Tag derefter målet til overraskelsesfesten.

For eksempel kan du invitere ham til at drikke kaffe sammen. Efter et stykke tid skal du sige:Ӂh ja! For et par dage siden forlod jeg min jakke hos McDonald's. Vil du ledsage mig for at hente den?"

Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 17
Planlæg en overraskelses fødselsdagsfest Trin 17

Trin 4. Giv besked

Hvis du er målets ledsager, skal du sende en besked til festplanlæggeren 10 minutter før du bringer målet til festen. Hvis du ikke tror, at du kan gøre det diskret, skal du bede værten eller festplanlæggeren om at tildele en gæst til at vente ved døren, så han eller hun kan lade de andre gæster vide, at målet er ankommet.

Anbefalede: