Sådan føjes folk til et foto: 9 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan føjes folk til et foto: 9 trin (med billeder)
Sådan føjes folk til et foto: 9 trin (med billeder)

Video: Sådan føjes folk til et foto: 9 trin (med billeder)

Video: Sådan føjes folk til et foto: 9 trin (med billeder)
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Nogle gange kan du få et næsten perfekt foto. Der kan dog være en person, der ikke er på billedet, selvom du virkelig ville ønske, at han var det. I stedet for at forsøge at få alle sammen igen samme sted til en genoptagelse, kan du faktisk tilføje nogen til billedet ved hjælp af et fotoredigeringsværktøj som Adobe Photoshop. Hvis du følger disse få trin, kan du hurtigt føje personen til dit foto.

Trin

Del 1 af 2: Indsættelse af mennesker i fotos

Føj personer til et foto Trin 1
Føj personer til et foto Trin 1

Trin 1. Vælg det foto, du ønsker

Når du vil føje nogen til et foto, skal du sørge for, at billedet af den fraværende person matcher billedet af den gruppe, du vil tilføje. Hvis du f.eks. Vil føje din bedste ven til et foto af en gruppe venner på stranden, skal du ikke vælge et foto af motivet iført en julesweater. Resultatet vil se akavet ud, og folk ved, at billedet er resultatet af teknik.

  • Et foto med en enkel og ukompliceret baggrund ville være et perfekt valg. Jo mere travlt baggrunden er, jo mere arbejde skal du gøre, når du fjerner den senere.
  • Størrelsen på billedet af det motiv, du vil tilføje, skal være lige så stort som eller større end størrelsen på gruppefotoet. Hvis størrelsen er lille, vil billedet se brudt ud, når du forstørrer det. Og dit hårde arbejde for at få motivet til at se virkelig originalt ud på gruppefotoet, vil falde fra hinanden.
  • Juster også farvetonen og belysningen. Hvis du alle er på stranden i gruppefotoet, kan du også prøve at finde et foto af motivet i den varme sol. Hvis farvetonen ikke matcher, kan du justere den senere, men det bliver vanskeligere.
Føj personer til et foto Trin 2
Føj personer til et foto Trin 2

Trin 2. Valg af emne

Du skal åbne billedet af det emne, du vil beskære i Photoshop. Vælg lasso -værktøjet på værktøjslinjen. Ikonet er formet som en lassostreng, som er det tredje ikon fra toppen på værktøjslinjen i siden. Begynd at vælge nær siderne af kroppen, og mens du holder venstre museknap nede, skal du rulle rundt om emnet. Når alle brødtekster er valgt, fortsætter de linjer, du har tegnet, som stiplede linjer, der bevæger sig rundt om de kanter, du har oprettet.

Du behøver ikke være særlig opmærksom på præcisionsaspektet, men sørg for at du ikke afskærer nogen del af motivets krop. Resten af den medbragte baggrund kan fjernes senere

Føj personer til et foto Trin 3
Føj personer til et foto Trin 3

Trin 3. Kopier og indsæt emnets brødtekst

Når emnekroppen er valgt, skal du kopiere emnet, så du kan indsætte det i gruppefotoet. Klik på menuindstilling Redigere øverst på skærmen. Klik på i rullemenuen Kopi.

Nu skal du åbne gruppebilledet. Når den er åbnet, skal du klikke på gruppebilledet og derefter åbne menuen igen Redigere ovenfor og vælg sæt ind fra rullemenuen. På den måde vil motivets foto blive limet fra det originale billede til gruppebilledet.

Ud over at bruge menulinjen kan du også trykke på og holde Ctrl-tasten nede (eller Kommando på en Mac) og derefter trykke på C-tasten. Denne metode kan også kopiere billeder. For at indsætte det skal du bare trykke på og holde Ctrl-tasten (eller Kommando) nede og klikke på V

Føj personer til et foto Trin 4
Føj personer til et foto Trin 4

Trin 4. Ændre størrelsen på motivet

Når motivet er i gruppefotoet, skal du ændre størrelsen på det, så det passer til alle andre i gruppen. For at gøre dette skal du bruge værktøjet Gratis transformering. Sørg for, at emnelaget er valgt. Hvordan kan du åbne et vindue Lag, som normalt er på højre side af dit arbejdsområde. Når emnelaget er valgt, kan du gå ind i menuindstillingerne Redigere og vælg Gratis transformering. En boks vises uden for laget. Tryk på og hold Shift-tasten nede, klik på musen i hjørnet af boksen og træk firkanten indad for at reducere motivet. Skrump, indtil motivet ser ud i samme størrelse som alle andre på gruppefotoet.

  • Sørg for at trykke og holde Shift-tasten nede. På den måde ændres proportionerne af motivet på billedet ikke.
  • Ud over at klikke på menulinjen kan du også klikke på Kontrol (eller Kommando) og T -tasten for at bruge værktøjet Gratis transformering.
Føj personer til et foto Trin 5
Føj personer til et foto Trin 5

Trin 5. Slet resten af baggrunden

For at få motivet til at ligne den virkelige ting på et gruppebillede, skal du fjerne den originale baggrund fra omkring emnet. For at gøre dette skal du bruge viskelæderværktøjet. Start med at klikke på emnelaget i lagvinduet. Under lagvinduet er der et gråt rektangel med en hvid cirkel i midten, som kaldes knappen Lagmaske. Klik på knappen for at isolere fotoet fra de andre lag. Klik nu på viskelæderværktøjet i venstre værktøjslinje. Dette værktøj er i midten af værktøjslinjen med et rektangulært viskelæderikon. Øverst på skærmen er der en viskelæder. Klik på pil ned, og skift penselstørrelsen til omkring 60 eller 70 pixels ved at trække pilen eller indtaste en ny størrelse efter eget valg. Ændr også hårdheden nederst i menuen til 0. Du kan nu fjerne det meste af baggrunden på dit motiv.

  • Slet baggrunden så rent som muligt, men slet ikke motivets krop. Resten af baggrunden, der klæber til motivets krop, kan fjernes med en mindre pensel senere.
  • Hvis motivets foto har en hvid eller solid baggrund, kan du bruge Magic Wand -værktøjet til at isolere baggrunden og fjerne den. Bare klik på Magic Wand -værktøjet, vælg baggrundsfarven, og tryk derefter på Slet en gang for at slette den.
Føj personer til et foto Trin 6
Føj personer til et foto Trin 6

Trin 6. Isolér motivet

Når det meste af baggrunden er blevet fjernet, skal du fjerne enhver resterende baggrund for at isolere motivet. I alternativet Viskelæder som ovenfor skal du ændre børstestørrelsen til omkring 20 til 30 pixels. Du skal også ændre hårdheden til omkring 50. Når du er færdig med at slette, skal du zoome ind på billedet ved at klikke på plustegnet eller ændre størrelsesprocenten i bunden af vinduet. Zoom ind så tæt som muligt, så du tydeligt kan se kanterne på motivets krop. Fjern resten af baggrunden på motivfotoet.

Hvis du lavede en fejl eller ved et uheld slettede en kropsdel af emnet, skal du blot klikke på knappen Fortryd herunder Redigere på menulinjen.

Del 2 af 2: Justering afhænger af foto

Føj personer til et foto Trin 7
Føj personer til et foto Trin 7

Trin 1. Flyt laget

Når fotoet af motivet har samme størrelse som alle i gruppen, skal du isolere det. Flyt derefter emnelaget til den ønskede position. For at gøre det skal du sørge for, at emnelaget først er valgt. Klik på værktøjet Flyt øverst på værktøjslinjen i venstre side af skærmen. Når du har klikket på det, skal du gribe emnelaget og trykke på og holde venstre museknap nede, mens du trækker emnelaget, hvor du vil have det.

Føj personer til et foto Trin 8
Føj personer til et foto Trin 8

Trin 2. Skift belysning

Når motivet er i samme størrelse som alle andre i gruppefotoet, skal du justere farverne. Vælg emnelaget, og klik derefter på ikonet ud for knappen Maske nederst på lagskærmen, som er ikonet med den dobbeltfarvede cirkel. Når du klikker på det, vises en menuskærm. Klik på indstilling Kurver, som åbner et andet dialogvindue, som er et rektangel med en diagonal linje i midten. Klik på linjen i midten, det vil sige ved midtpunktet i den øverste halvdel, og et klik mere på midten af den nederste halvdel. Du kan trække linjen på de to punkter, der vises. Her skal du indstille niveauet. Du kan flytte linjen op eller ned og øge eller formindske lysets kontrast. Juster motivlaget, så belysningen matcher gruppefotolaget.

  • Hvis der er en lille forskel mellem de to lag, kan du ændre lysstyrke og kontrast fra menulinjen. Billede. Skub bare linjen frem og tilbage.
  • En dialogboks vises, når du prøver at oprette et lag Kurver på emnet. Når dialogen vises, skal du trykke på Okay for at oprette en lagmaske Kurver.
  • Du kan også ændre belysningen af det originale gruppefoto. Hvis du vil ændre det, skal du klikke på baggrundslaget og vælge det samme ikon nederst på skærmen og derefter følge de samme trin som på emnelaget. Juster det, så belysningen i begge lag er den samme.
Føj personer til et foto Trin 9
Føj personer til et foto Trin 9

Trin 3. Juster farven

Når emnebelysningen er passende, skal du få motivets hudfarve til at se den samme ud som alle andres i gruppefotoet. For at gøre det skal du sørge for, at emnelaget først er valgt. Tryk på den samme cirkel med to farver nederst på lagskærmen, og vælg Farvetone/mætning fra menuen. Fra skærmen kan du ændre nuance, mætning og lysstyrke. Hue ændrer farven på højdepunkterne og svagt lys til forskellige farver. Mætning ændrer farvekoncentrationen på motivets foto, hvilket gør det lysere eller gråere. Mens Lysstyrke ændrer motivets overordnede lysniveau. Du skal justere det ved at trække i pilene, indtil farven på motivfotoet matcher farven på gruppefotoet.

Anbefalede: