Sådan gennemføres Brutal Parasite Mode i Plague Inc

Indholdsfortegnelse:

Sådan gennemføres Brutal Parasite Mode i Plague Inc
Sådan gennemføres Brutal Parasite Mode i Plague Inc

Video: Sådan gennemføres Brutal Parasite Mode i Plague Inc

Video: Sådan gennemføres Brutal Parasite Mode i Plague Inc
Video: GTA SA - Why Remaster is Garbage? [Part 1] - Feat. BadgerGoodger 2024, Kan
Anonim

Det er let at fuldføre tilstanden "Parasitplage" på "Normal" -problemet, og løsningen på "Brutal" vanskeligheden er at bruge den samme metode, som du brugte til at fuldføre spillet på "Normal" -vanskeligheden. Processen med at fuldføre spillet tager lige så lang tid som at fuldføre "Fungus" -tilstanden, fordi du skal vente, indtil hele Jorden er fuldstændigt inficeret ved hjælp af de gener, du har låst op. Genmodifikatorer fra "Genetic Code" kan låses op efter at have gennemført bestemte niveauer. Hvis tilstanden "Parasit" allerede kan afspilles, betyder det, at du har gennemført det forrige niveau, og at du også har fået adgang til den nye genmodifikator.

Trin

Del 1 af 4: Start af spillet

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 1
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 1

Trin 1. Opret et nyt spil

Vælg indstillingen "Nyt spil", og vælg derefter "Parasit".

Hvis du har en datalagring fra et tidligere spil, vil det blive erstattet med et nyt og kan ikke hentes. Vælg "Brutal tilstand" for niveauindstillingen, og fortsæt derefter til navnet på pesten

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 2
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 2

Trin 2. Rediger den genetiske kode

På dette stadium kan du bestemme den genetiske kode, der vil blive brugt af Pest. Gener kan låses op, når du har gennemført det forrige niveau.

  • Du kan henvise til guiden herunder for at indstille den genetiske kode, men du kan selv bestemme den genetiske kode, som du mener er effektiv til at fuldføre dette niveau.
  • I afsnittet DNA -gener skal du vælge indstillingen “Cytochrome Surge. Denne mulighed giver dig mulighed for at få mere DNA, når du popper det orange DNA.
  • I afsnittet Travel Gene anbefales Teracyte -indstillingen, da det kan øge chancerne for at pest spredes på land. Pestinfektioner kan spredes på tværs af grænser, så længe der er tilstrækkelige værter.
  • I afsnittet Evolution Gene anbefaler vi, at du vælger indstillingen Sympto-Stasis. Denne mulighed vil gøre pest lettere at helbrede, men senere vil hvert udviklet symptom ikke øge kravet til den mængde DNA, der er nødvendig for at udvikle et andet symptom. Dette trin er et meget vigtigt trin i udførelsen af den strategi, der vil blive brugt til at fuldføre denne tilstand. Du behøver ikke bekymre dig om Cures udviklingsprocent, for på dette niveau er måden at fuldføre spillet på i hemmelighed at sprede pest rundt om i verden.
  • Vælg Genetic Mimic i sektionen Mutation Gene. Genetiske efterligninger vil gøre parasitter sværere at helbrede, hvilket gør dem til et godt valg til behandling af Sympto-Stasis-mangler.
  • Endelig er Extremophile det bedste valg for miljøgener. Extremophile giver en lille bonus til alle de miljøer, som Pest inficerer, så det kan give parasitten lidt hjælp, når han forsøger at komme ind i et land med forskelligt vejr.

Del 2 af 4: Spredning af pesten på det første land

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 3
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 3

Trin 1. Start med at sprede pest i Indien

Indien er det bedste startland, som Plague Inc. -spillere bedst kan lide, fordi landet har en stor befolkning og har adgang til lufthavne og havne. Kina kan være et godt alternativt land, men på nogle niveauer er hastigheden af pestspredning der meget langsom.

  • Hvis du vælger Indien, er Kina mest sandsynligt inficeret efter Indien. Pest kan spredes hurtigt og effektivt i Indien, da landet har flere værter.
  • Efter at have valgt det første inficerede land, pop de røde og gule bobler for at indsamle DNA.
  • Glem ikke at fremskynde spilhastigheden. Du kan finde muligheden for at fremskynde spilhastigheden øverst til højre på skærmen.
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 4
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 4

Trin 2. Udvikle (udvikle) symbiose

Bemærk, at hver pest -type har en unik evne, der giver den en enorm fordel. Parasitter har en symbiose, der gør det muligt for Pest at tilpasse sig værten, så det bliver stadig vanskeligere at finde dens eksistens. Udvikle Symbiose til niveau 3.

  • Bliv ved med at duppe bobler, indtil du indsamler nok DNA.
  • Udvik ikke symptom eller transmission, før du har udviklet Symbiose til det sidste niveau.
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 5
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 5

Trin 3. Udvikle cyste og anæmi

Du kan udvikle cyste og anæmi efter at have udviklet symbiose op til niveau 3. Du kan finde disse symptomer i DNA -vinduet og derefter vælge fanen "Symptomer".

  • Cyster er klumper, der indeholder en samling af smertefulde patogener, der har ringe chance for at briste, så de kan sprede parasitter. Grundlæggende kan dette symptom øge smitsomheden ved pest.
  • Anæmi kan reducere røde blodlegemer eller hæmoglobin i blodet, så det kan forårsage hypoxi i kroppens organer. Ligesom cyste kan dette symptom øge smitsomheden.
  • Grundlæggende kan udviklingen af Symptom i den tidlige del af spillet gøre menneskeheden opmærksom på Pestens tilstedeværelse, så de hurtigt vil udvikle Cure, før du når at inficere resten af verden. Ved at bruge parasitens symbioseevne vil plager, der har symptomer på niveau 1 og niveau 2, dog være sværere at finde.
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 6
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 6

Trin 4. Udvikl vand og vand

Når du har udviklet cyste, kan du nu bruge patogener. Som tidligere diskuteret indeholder cysten en blodprop, der frigiver patogener, når den eksploderer.

For at øge kommunikationen skal du udvikle vand og vand. Dette gen kan findes på fanen "Transmissions". Udvikl vand til niveau 1 og udvikl derefter vand til niveau 2

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 7
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 7

Trin 5. Fjern det meget dødelige symptom

Pest har mulighed for at mutere, så det kan åbne nyt symptom tilfældigt. Det er en god ting, for det muterede gen reducerer ikke DNA'et, men sørg for at du fjerner det dødelige symptom.

Et dødeligt symptom vil mobbe forskerne, så de vil begynde at fokusere deres forskning på at skabe en kur, så de kan udrydde pesten, så sørg for, at symptomet har en lav dødelig effekt

Del 3 af 4: Forsvar

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 8
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 8

Trin 1. Udvikle lægemiddelresistens

Som bekendt har Pest en lav spredemængde på trods af et højt transmissionsniveau. Dette skyldes den behandling, som indbyggerne har udført for at bekæmpe parasitterne.

For at stoppe behandlingsbehandlingen skal du udvikle Drug Resistance 1 under fanen "Evner". Derefter kan pesten spredes til andre lande med en temmelig hurtig hastighed, især i fattige lande

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 9
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 9

Trin 2. Udvikle kold modstand

En af hindringerne for spredning af pest til andre lande er vejret. Udvikle koldmodstand til niveau 2.

  • Denne evne kan styrke parasitten, så den hurtigt kan sprede sig til lande, der har kolde temperaturer som Canada, Grønland og andre. Glem ikke at fjerne symptomet, der har en dødelig virkning.
  • Du behøver ikke at udvikle varmebestandighed, fordi du spreder pest i Indien, så det er immun mod varmt vejr. Gem DNA'et til slutningen af spillet.
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 10
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 10

Trin 3. Udvikle overfølsomhed

Brug DNA til at udvikle overfølsomhed, fordi dette symptom kan øge smitsomheden ved pest.

Efter at have gjort dette trin, skal du gå tilbage til spillet og pope flere bobler og vente, til hele landet er inficeret, eller indtil meddelelsen "Der er ingen raske mennesker tilbage i verden" vises på skærmen

Del 4 af 4: Ending Humanity

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 11
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 11

Trin 1. Udvikle meget dødelige symptomer

Efter at have modtaget meddelelsen "Der er ingen raske mennesker tilbage i verden", er det tid til at udvikle et dødeligt symptom.

Gå til fanen "Symptomer", og udvikl derefter følgende symptomer: Lammelse, totalt organsvigt og koma. Symptomet vil straks dræbe mennesker, og Cures forskningshastighed vil også stige

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 12
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 12

Trin 2. Brug yderligere DNA

Når befolkningen begynder at falde, får du ret meget DNA. Brug dette DNA til at udvikle blødning, hæmoragisk chok og nekrose. Du behøver ikke bekymre dig om Cures udviklingsprocent.

Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 13
Slå Parasite Brutal Mode i Plague Inc. Trin 13

Trin 3. Sørg for, at Cures udviklingsprocent stadig er lav

Alle lande vil arbejde sammen om at skabe Cure. Du kan stoppe deres indsats ved at udvikle evnen til genetisk hærdning og genetisk omrokering.

Anbefalede: