Sådan får du Wario i Super Mario 64 DS: 13 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du Wario i Super Mario 64 DS: 13 trin
Sådan får du Wario i Super Mario 64 DS: 13 trin

Video: Sådan får du Wario i Super Mario 64 DS: 13 trin

Video: Sådan får du Wario i Super Mario 64 DS: 13 trin
Video: TUTORIAL | Contouring | Sådan fremhæver du dine ansigtstræk 2024, Kan
Anonim

Super Mario 64 DS er en genindspilning af det klassiske Super Mario 64 -spil til Nintendo DS bærbare konsol. I modsætning til det originale spil kan du spille andre karakterer end Mario i Super Mario 64 DS, nemlig Yoshi, Luigi og Wario. For at få denne gule tvilling af Mario skal du tjekke bag Wario -maleriet i spejlrummet på anden sal i slottet.

Trin

Del 1 af 2: Få Wario

Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 1
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 1

Trin 1. Sørg for at spille som Luigi

For at få Wario skal du først have Luigi. Luigis evne til at blive usynlig kan hjælpe dig med at nå dertil, hvor Wario gemmer sig.

Hvis du ikke har Luigi endnu, kan du læse Wikihow -artiklen om, hvordan du får Luigi

Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 2
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 2

Trin 2. Sørg for, at du har slået Bowser to gange

For at få Wario skal du have adgang til slottet på anden sal, og for at få adgang til det skal du først besejre Bowser to gange. Efter at have besejret ham får du nøglen til at få adgang til slottets øverste etager.

  • Det første Bowser -niveau er "Bowser in the Dark World". Dette niveau ligger bag stjernedøren på slottets hovedetage. Tag fat i Bowsers hale og kast ham mod bomberne i udkanten af arenaen for at vinde niveauet!
  • Det andet Bowser -niveau er "Bowser in the Fire Sea". For at få adgang til niveauet skal du falde ned i et hul i gulvet, der er i samme rum som den blå portal til Dire, Dire Docks. Når du får den første stjerne i Dire, Dire Docks, bevæger portalen sig tilbage, og du kan hoppe ind i hullet. Pas på, at Bowser har styr på teleportbevægelsen, og hele arenaen bevæger sig fra side til side, når han hopper rundt.
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 3
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 3

Trin 3. Gå til anden sal på slottet

I den forreste lobby på slottet, klatre op ad trappen og åbn den store låste dør. Du fører direkte til anden sal.

Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 4
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 4

Trin 4. Gå til spejlrummet

På anden sal skal du kigge efter en dør med en stjerne og uden tal. Hvis du er i det rigtige rum, vil du se mange malerier og et stort spejl på rummets vægge.

Hvis du er i et krydsformet værelse med tre malerier af samme størrelse, men forskellige størrelser, er du i Tiny-Huge Island-rummet. Forlad rummet og prøv et andet værelse

Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 5
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 5

Trin 5. Få Power Flowers

Denne power-up er i spejlrummet. Tag kraftblomsten, og Luigi bliver gennemsigtig.

Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 6
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 6

Trin 6. Gå gennem spejlet

Nu er du bag spejlet! Kun Luigi kan få adgang til dette sted - andre tegn kan ikke.

Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 7
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 7

Trin 7. Spring til Wario -billedet

Du bliver ført til et hemmeligt sted, hvor du fandt Wario.

Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 8
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 8

Trin 8. Fuldfør niveauet

Dette niveau er relativt kort, men du skal fuldføre det for at få Wario. Brug instruktionerne herunder til at fuldføre niveauet:

  • Skub ned og stop ved den nederste platform, og hop derefter over hullet for at flytte til den næste platform. Spring over bevægelige metalplatforme.
  • Spring til afsatsen. Drej til højre og gå mod hullet. Du vil blive båret væk af et vindstød og løftet.
  • Land og krydse de to platforme for at komme til isstolpen. Fortsæt, indtil du når den anden side.
  • Klatre til toppen og gør din vej gennem hullet for at vende mod chefen på dette niveau.
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 9
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 9

Trin 9. Besejr chefen

For at få Wario skal du besejre chefen for dette niveau, Chief Chilly. For at besejre ham skal du slå ham, indtil han falder i vandet tre gange. Lad dig ikke falde i vandet, fordi du vil komme til skade, ligesom at falde i lava.

  • Fighting Chilly er stort set det samme som at bekæmpe mobning på lavaniveau. Du kan gå hen til ham og slå ham, men du bliver let ramt på denne måde. Hvis du er modig, skal du kaste dig ud over ham (angreb mens du løber) for at banke ham langt. Når han er på kanten, skal du slå ham med et normalt slag for at tabe ham i vandet.
  • Når du har besejret ham, skal du hente den nøgle, han tabte.
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 10
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 10

Trin 10. Skift karakteren til Wario i tegnskiftrummet

Dette værelse er placeret nedenunder, hvor du tidligere byttede tegn ind i Luigi. Indtast døren med W'en skrevet på den. Brug nøglen, du fik fra Chief Chilly.

Sikker! Du har Wario

Del 2 af 2: Spil som Wario

Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 11
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 11

Trin 1. Kend Warios styrker og svagheder

Wario har en kropsholdning, der er større og bredere end de andre karakterer. Det betyder, at Wario vil angreb stærkere sammenlignet med andre karakterer. Wario vil hurtigere besejre fjenden og ramme ham yderligere. Dens magt kan være et godt valg til at bekæmpe og ødelægge genstande, som andre karakterer ikke kan ødelægge.

Dog Wario langsommere sammenlignet med andre karakterer. Han bevæger sig langsommere og kan ikke hoppe højt, så Wario er ikke den rigtige karakter, hvis du vil udforske nye steder.

Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 12
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 12

Trin 2. Brug Warios metalliske kræfter ved at indsamle Power Flowers

Warios særlige kraft er, at han kan forvandle hele sin krop til metal. Dette gør Wario meget tung og også immun mod fjendens angreb. Det får ham også til at nedsænke i vand. Når han rammer bunden i vandet, vil han gå i stedet for at svømme.

For eksempel har du for eksempel brug for Warios metallegeme for at få den syvende stjerne i Jolly Roger Bay. Warios metallegeme giver ham mulighed for at gå under vandet og kan kæmpe mod strømme, så han kan nå stjerner

Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 13
Få Wario i Super Mario 64 DS Trin 13

Trin 3. Brug Warios træk til at hjælpe dig

På grund af sin store krop har Wario mindre bevægelse end andre karakterer. Du kan bruge dette til at få alle 150 stjerner i spillet. Se nedenunder:

  • Tryk på "a" -knappen for at ramme hårdt. Du kan ødelægge objekter, som andre karakterer ikke kan ødelægge. Du kan også bruge jordstansbevægelser (samme som Mario -bevægelser) til at ødelægge forskellige objekter. For eksempel skal du bruge stødtræk til at knuse is på Cool, Cool, Mountain for at få den syvende stjerne.
  • For at svinge en fjende skal du trykke på "a", flytte D-puden i en cirkel og trykke på "a" igen. Du vil svinge fjender rundt og rundt og kaste dem. Denne metode gælder ikke i Vs -tilstand.

Tips

  • Du vil sandsynligvis sjældent bruge Wario -tegn. Han kan ikke stole på at udforske nye steder, fordi han er meget langsom og ikke kan hoppe særlig langt, så du får brug for ham, når du har brug for strøm i stedet for fart.
  • Glem ikke at gå tilbage til det niveau, hvor du kæmpede mod Chief Chilly igen for at indsamle røde mønter og tjene stjerner.

Anbefalede: