Sådan bæres en cowboyhue korrekt: 8 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan bæres en cowboyhue korrekt: 8 trin (med billeder)
Sådan bæres en cowboyhue korrekt: 8 trin (med billeder)

Video: Sådan bæres en cowboyhue korrekt: 8 trin (med billeder)

Video: Sådan bæres en cowboyhue korrekt: 8 trin (med billeder)
Video: Førsteklasses værelse på Japans nyeste sovevogn 🛏😴 24 timers tur på West Express Ginga 2024, Kan
Anonim

Cowboyhatte har en lang historie, både som arbejdstilbehør og som stilidentitet. Selvom det ser ret slidt ud på hovedet, har cowboyhatte faktisk regler, der skal følges. Du bliver nødt til at købe en hat i den rigtige størrelse, forme den lidt, sørg for at fronten peger fremad, og vippe den lidt for at give udseendet en lille smule fornemmelse.

Trin

Metode 1 af 2: Valg af hat

Brug en cowboyhue korrekt trin 1
Brug en cowboyhue korrekt trin 1

Trin 1. Køb den rigtige hatstørrelse

Det første skridt til at bære en cowboyhue korrekt er at sikre, at hatten er den rigtige størrelse og passer til dit hoved. Cowboyhatte skal sidde tæt på hovedet. Hvis du vil købe en hat, skal du først kende din hatstørrelse, men også prøve hatten, før du køber.

Brug en cowboyhue korrekt trin 2
Brug en cowboyhue korrekt trin 2

Trin 2. Rediger den hat, du har for en bedre pasform

Hvis du allerede har en hat, der er lidt større, men ikke så stor, at du skal købe en mindre hat, kan du ændre den. Du kan købe et lag skum specielt til hatten for at få den til at sidde bedre. Afhængigt af hvor meget du har brug for, og hovedets form, kan du lægge dette skum omkring hatten eller sætte det lidt på forsiden og bagsiden, på begge sider, lige foran eller bare bagpå.

  • Find ud af, hvor hatten sidder løst på hovedet. Hvis hele hatten er for lav på hovedet, når den bæres, skal du muligvis påføre klæbende skum omkring hatten.
  • Der skal være et bånd omkring indersiden af hatten, der foldes op og dækker skumlaget. Fold derefter båndet ned igen, inden du tager hatten på.
Brug en cowboyhue korrekt trin 3
Brug en cowboyhue korrekt trin 3

Trin 3. Vælg den rigtige hat

Der er mange muligheder, når det kommer til at vælge en cowboyhue. De vigtigste materialevalg er flanel (som er lavet af bæver eller kaninpels), læder og halm. Flanelhatte er varmere, så de har en tendens til at blive brugt i koldere årstider. Halmhatte bæres bedst for at forblive kølige på varme dage.

Brug en cowboyhue korrekt trin 4
Brug en cowboyhue korrekt trin 4

Trin 4. Form din hat

De fleste cowboyhatte kan justeres til en bestemt form ved at bøje og klemme dem forsigtigt. Hvordan det skal gøres afhænger af selve hattenes materiale. Cowboyhattens for- og bagkant skal være nogenlunde jævn. Bøj siderne, så de hæver lidt, men bøj ikke for stramt. Du kan også forsigtigt bøje siderne af hatets top. Du behøver ikke nogen værktøjer til at gøre dette. Bare brug dine hænder.

Metode 2 af 2: Iført en hat på hovedet

Brug en cowboyhue korrekt trin 5
Brug en cowboyhue korrekt trin 5

Trin 1. Trim håret

Du skal sørge for, at dit hår ikke kommer i vejen for hatten, så det sidder tæt mod dit hoved. Hvis du har kort hår, er dette ikke nødvendigt. For længere hår er det en god idé at stikke dit hår tilbage for at slippe det forsigtigt. Hæld ikke dit hår oven på dit hoved. Hvis du skal binde den, så den ikke falder fra hinanden, er en lige ned hestehale et godt valg.

Brug en cowboyhue korrekt trin 6
Brug en cowboyhue korrekt trin 6

Trin 2. Læg tapen på bagsiden

En af de enkleste regler er at sikre, at hatten bæres ordentligt på hovedet, forsiden vendt fremad. De fleste cowboyhatte har et lille bånd på den inderste foring omkring hovedfrakken. Båndet skal være på bagsiden af hovedet. Hvis der ikke er et bånd på hatten, er hovedreglen, at hatten skal være smallere foran.

Brug en cowboyhue korrekt trin 7
Brug en cowboyhue korrekt trin 7

Trin 3. Vip hatets rand

Placering af hatten i forskellige stilarter kan påvirke, hvordan du ser ud. Hvis du vil se afslappet og venlig ud, skal du vippe forsiden af hatten let, så halvdelen af din pande er synlig. For et mere seriøst eller næsten mystisk udseende skal du sænke hatets rand til lige over øjenbrynene. Vip hatten let til venstre eller højre vil give indtryk af tillid, som om du jagter kvinder eller leder efter problemer.

Brug en cowboyhue korrekt 8
Brug en cowboyhue korrekt 8

Trin 4. Vælg det rigtige tøj

De enkleste bedste muligheder at have på med en cowboyhue er en skjorte med knapper, jeans, et par flotte støvler. Skjorter kan være almindelige eller plaid. Flannelskjorter kan også bruges. Du skal bære blå jeans, der er enkle og lige uden ekstra lommer på siden, ingen udskrifter eller ekstra knapper på baglommerne, ingen falmning eller farvning. Bare klassiske blå jeans.

  • Hvis du skal have en cowboyhue på, er støvler et must. Det vil se underligt ud, hvis du forlader huset iført sneakers.
  • Du bør også stikke en skjorte i og måske bære et flot sort eller brunt læderbælte. Et fint bæltespænde kan også bæres, hvis det ønskes.

Anbefalede: