3 måder at saute jorden på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at saute jorden på
3 måder at saute jorden på

Video: 3 måder at saute jorden på

Video: 3 måder at saute jorden på
Video: Sådan kan du koge det perfekte æg uden skallen revner | GoCook by Coop | Gorm 2024, Kan
Anonim

Hvis du er i humør til fedtfattigt kød, skal du stege stegt kalkun. Steg blot kødet i en bradepande eller varm det i mikrobølgeovnen, indtil det når en sikker temperatur til forbrug (63 ° C eller 70 ° C). Fjern overskydende olie, der er samlet, inden du spiser kødet. Du kan bruge kalkurrøre til et proteinboost i enhver opskrift, du kan lide.

Trin

Metode 1 af 3: Svits kødet på komfuret

Brun formalet Tyrkiet Trin 1
Brun formalet Tyrkiet Trin 1

Trin 1. Optø evt. Frosset kød

Hvis du bruger frossen kalkun, skal du tø den op inden stegning. For at optø malet kalkun i køleskabet, skal den placeres i køleskabet i 24 timer. Du kan også tage hakket oksekød ud af emballagen og lægge det i en skål, der kan tåle mikrobølgeovn. Brug indstillingen "optøning" i henhold til vægten af det kød, du vil optø.

  • For at forhindre, at det rådner, skal du sautere kødet hurtigst muligt efter optøning i mikrobølgeovnen.
  • Hvis du ikke har tid til at tø kødet op, kan du tilberede det frosset med det samme. Denne metode tager imidlertid længere tid at tilberede og bliver sværere at røre rundt.
Brun formalet Tyrkiet Trin 2
Brun formalet Tyrkiet Trin 2

Trin 2. Varm panden

Varm en stor stegepande op over medium varme. Hvis du bruger fedtfri kalkun, skal du tilføje et par teskefulde vegetabilsk olie til den. Dette forhindrer kødet i at klæbe til gryden.

Brown Ground Turkey 3
Brown Ground Turkey 3

Trin 3. Kom kværnet kalkun i gryden og rør rundt

Fjern kalkunen fra emballagen og læg den på den varme stegepande. Brug en ske til at knuse hakket oksekød, og rør derefter for at sprede det.

Brun formalet Tyrkiet Trin 4
Brun formalet Tyrkiet Trin 4

Trin 4. Kog malet kalkun i 14 til 16 minutter

Rør kødet af og til under tilberedning i 14-16 minutter. Kødet får en lysegrå farve og bliver derefter brunt igen, efterhånden som karamelliseringen skrider frem.

Brun formalet Tyrkiet Trin 5
Brun formalet Tyrkiet Trin 5

Trin 5. Kontroller temperaturen på kalkunen

Indsæt et kødtermometer, og kontroller temperaturen. Temperaturen skal være på 70 ° C, før den er sikker til forbrug.

Brown Ground Tyrkiet Trin 6
Brown Ground Tyrkiet Trin 6

Trin 6. Tøm den hakkede kalkun

Læg lidt silkepapir på en stor tallerken. Overfør kødet til køkkenrulle, så den resterende olie på kødet kan absorberes.

Metode 2 af 3: Svits kødet i mikrobølgeovnen

Brown Ground Tyrkiet Trin 7
Brown Ground Tyrkiet Trin 7

Trin 1. Læg kalkunen i en varmebestandig skål

Fjern den hakkede kalkun fra emballagen og læg den i en skål, der kan tåle mikrobølgeovn. Hvis skålen har et låg, skal den fastgøres godt. Du kan også bruge plastfolie og bare lægge den oven på skålen.

  • Dækning af det kogte kød er meget vigtigt, fordi det kan forhindre varmen i at slippe ud af fadet. Dette kan dræbe skadelige bakterier.
  • Hvis din kalkun er frossen, skal du bruge indstillingen "afrimning" i mikrobølgeovnen, før du tilbereder hakket oksekød. Kog det optøede frosne hakket oksekød straks.
Brun formalet Tyrkiet Trin 8
Brun formalet Tyrkiet Trin 8

Trin 2. Kog malet kalkun i mikrobølgeovnen i 2,5 minutter

Læg den overdækkede skål i mikrobølgeovnen, og varm kødet op i 2,5 minutter. Husk, at formalet kalkun ikke er fuldt kogt efter denne proces.

Brown Ground Tyrkiet Trin 9
Brown Ground Tyrkiet Trin 9

Trin 3. Rør malet kalkun i, og mikrobølge igen i 2,5 minutter

Fjern forsigtigt skålen med kød fra mikrobølgeovnen. Åbn låget og rør kødet, indtil det smuldrer for at sikre, at det varmer jævnt. Sæt låget tilbage på skålen, og sæt derefter kødet tilbage i mikrobølgeovnen for at varme i 2,5 minutter.

Brun jorden Tyrkiet Trin 10
Brun jorden Tyrkiet Trin 10

Trin 4. Kontroller kødets temperatur, før du spiser

Fjern hakket oksekød fra mikrobølgeovnen, og indsæt et termometer i det. Kød er sikkert at spise, når det når en temperatur på 70 ° C. Du kan krydre den kalkede kalkun og bruge den som ingrediens i din yndlingsopskrift.

Hvis du skal af med olien, skal du lægge et par ark køkkenrulle på en stor tallerken. Overfør kødet til silkepapiret, så den resterende olie i kødet kan absorberes

Metode 3 af 3: Brug af sauteret malet kalkun

Brown Ground Tyrkiet Trin 11
Brown Ground Tyrkiet Trin 11

Trin 1. Tilsæt formalet kalkun til suppen

Malet kalkun er en fedtfri proteintilsætning, der gør en god suppe. Tilsæt det sauterede kød til din yndlingsgrøntsagssuppe eller varm suppe. Kog suppen til de anvendte grøntsager eller bønner er møre.

Du kan også bruge kalkun som en karryblanding. Denne ret serveres med ris eller brød

Brown Ground Tyrkiet Trin 12
Brown Ground Tyrkiet Trin 12

Trin 2. Brug formalet kalkun som grydeblandingen

Du kan erstatte svinekød eller hakket oksekød med kalkun for at lave din yndlingsgryde. For eksempel kan du lave kødruller, kødtærter eller lasagne. Hvis du har travlt, skal du bare lave spaghetti med kalkonsovs.

Brun formalet Tyrkiet Trin 13
Brun formalet Tyrkiet Trin 13

Trin 3. Lav kalkunkebab eller stegte ris

Hvis du ikke vil genere, fyld nogle kebabskind med kogt kalkun. Krydr kødet med kebab eller mexicanske krydderier. Du kan også lave stegte ris på en bradepande med forskellige grøntsager. Tilsæt formalet kalkun og server med sojasovs.

For at lave et let måltid skal du tilberede en grøntsagssalat og derefter tilføje den krydrede kalkun. Tilføj ekstra grøntsagsstykker ovenpå

Brown Ground Tyrkiet Trin 14
Brown Ground Tyrkiet Trin 14

Trin 4. Brug som fyld til peberfrugter eller fedtfattige sandwich

I stedet for at bruge oksekød til at tilberede burgere, skal du bruge kalkun, der har et lavt fedtindhold. Hvis du vil spise flere grøntsager, skal du blande osten og sovsen i den kalkede kalkun. Dyp denne blanding i peberfrugterne og bag dem, indtil skallen er blød.

Du kan erstatte oksekødet på pizzaen med formalet kalkun

Anbefalede: