3 måder at vælge en frisure på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at vælge en frisure på
3 måder at vælge en frisure på

Video: 3 måder at vælge en frisure på

Video: 3 måder at vælge en frisure på
Video: How to apply concealer properly 💓 #makeup #shorts #concealer 2024, Kan
Anonim

Med så mange frisurer i dag er vi nogle gange forvirrede over at vælge. For at bestemme den mest passende frisure skal du overveje formen på dit ansigt eller andre funktioner, der skiller sig mest ud. Eller måske leder du efter den perfekte frisure til et bestemt outfit at have på ved en særlig lejlighed. For at være sikker vil det være meget sjovt at vælge en frisure, når du overvejer, hvad der passer bedst til din unikke personlighed.

Trin

Metode 1 af 3: Valg af frisure i henhold til ansigtsform

Vælg en frisure Trin 1
Vælg en frisure Trin 1

Trin 1. Vælg en lagdelt, asymmetrisk eller pixie-frisure til runde ansigter

Kvinder med runde ansigter kan vælge langt hår med lag eller dristige snit til kort hår. Hår, der går forbi skuldrene eller en bob, giver lag på lag af hår, der forklæder et rundt ansigt.

For kort hår, prøv en asymmetrisk eller pixie bob. Disse to stykker tilføjer vinkel og form til de afrundede funktioner

Vælg en frisure Trin 2
Vælg en frisure Trin 2

Trin 2. Trim siderne og ryggen kort for at skabe de vinkelformede træk ved den runde ansigtede mand

Mænd med runde ansigter kan skabe mere definerede træk med længere hår ovenpå, mens siderne og ryggen er meget korte eller endda barberede. Fuldfør den med en sidedel eller en tilfældig frisure øverst.

Et tyndt og pænt skæg, der er langt til at dække Adams æble, er perfekt til runde ansigter

Vælg en frisure Trin 3
Vælg en frisure Trin 3

Trin 3. Prøv lige eller midterste pandehår til kvinder med hjerte

Hjerteformede ansigter er normalt bredere over kindbenene og tilspidser mod hagen. Pandehår, der falder fladt i panden, vil være meget velegnede til hjerte ansigter, fordi de indrammer den bredeste del af ansigtet.

  • Hvis du ikke kan lide pandehår, men har et hjerteformet ansigt, så prøv en midterdel. Sideskillet har en tendens til at skabe en illusion om forlængelse, hvilket er fantastisk til runde ansigter, men ikke nødvendigt for hjerteformede ansigter.
  • Hjerte ansigtsformer er også gode til alle hårlængder og lagdelt hårtype.
Vælg en frisure Trin 4
Vælg en frisure Trin 4

Trin 4. Style dit hår med flere lag, bølger eller diamanter til en kvinde med firkantet ansigt

Kvadratiske kvinder har bredere kæber og firkantede træk end andre ansigtsformer. Bløde frisurer er mere velegnede til denne type ansigt end firkantede eller firkantede stilarter.

  • Flere lag hårlængde er perfekte til firkantede ansigter, især hvis du tilføjer lag og/eller bølger i enderne.
  • Diamantslibningen er længere bagpå og kortere foran, og er bedst egnet til bølget hår med et firkantet ansigt.
  • Hvis du har et pandehår, skal du dele det til siden, lad det ikke falde fladt på panden for at få dit ansigt til at se blødere ud.
Vælg en frisure Trin 5
Vælg en frisure Trin 5

Trin 5. Trim sideburnsene korte og styl håret opad for den firkantede mand

Mænd med firkantede ansigter kan gøre deres ansigter længere med høje frisurer som pompadouren. En anden måde at skabe illusionen om et langt ansigt er at skære sideburns over ørerne.

  • Et langt skæg er også meget velegnet til et firkantet ansigt.
  • Hvis du vil have langt hår, kan en lille bolle oven på dit hoved være en mulighed. Denne frisure får siderne til at se korte ud, og bollen kan laves så høj som du vil.
Vælg en frisure Trin 6
Vælg en frisure Trin 6

Trin 6. Opret volumen øverst på hovedet til kvinder og mænd med trekantede ansigter

Mænd med trekantede ansigter har smallere pande og kindben, mens bredere kæber. Langt hår og struktureret øverst kan få ansigtet til at se mere proportionelt ud.

  • Hvis du har krøllet hår, skal du forlænge det øverst og style det som en tilfældig pompadour.
  • Hvis du kan lide det, kan et tykt skæg eller en pæn gedebuk skjule vinklen i kæben.
  • Kvinder med trekantede ansigter kan vælge en lagdelt bob med pandehår. Hårtuskerne i fronten hjælper med at skabe en illusion om en bredere pande.
Vælg en frisure Trin 7
Vælg en frisure Trin 7

Trin 7. Prøv forskellige frisurer, hvis du har et ovalt ansigt

Et ovalt ansigt anses for at være ansigtet med de bedste proportioner og kan stort set bære enhver frisure. Slå referencer op i blade og internetbilleder for at finde dit foretrukne snit, og tag det med til din stylist.

Metode 2 af 3: Tilpasning til ansigtsegenskaber

Vælg en frisure Trin 8
Vælg en frisure Trin 8

Trin 1. Dæk den brede pande med pandehår

Hvis du har en bred pande og vil skjule det lidt, er den bedste måde pandehår. Vælg lige, kraftige pandehår, hvis dit ansigt er hjerteformet eller ovalt.

Runde og firkantede ansigter fungerer bedst med sideløbende pandehår

Vælg en frisure Trin 9
Vælg en frisure Trin 9

Trin 2. Aflede folks opmærksomhed væk fra næsen med en sideskilning

Hvis du af en eller anden grund ikke kan lide din næse, skal du vende folks opmærksomhed mod dine øjne med en sidedel fjernet. Sideskillet skaber også indtryk af et langt ansigt og har en tendens til at rette opmærksomheden mod panden og hagen, væk fra ansigtets centrum.

Vælg en frisure Trin 10
Vælg en frisure Trin 10

Trin 3. Vælg en nisseklip, hvis dine ansigtstræk er små

Små øjne, næse og mund kan blive druknet i en lang, lagdelt frisure. Hvis dine ansigtstræk er små, skal du overveje kort hår. Nisse -snittet og taljeboben gør opmærksom på ansigtstrækene og skaber et mere proportioneret look.

Mænd med små ansigtstræk bør prøve at holde håret kort og undgå skæg og overskæg, da deres ansigtstræk kan drukne i overflod af ansigtshår

Vælg en frisure Trin 11
Vælg en frisure Trin 11

Trin 4. Dæk den lange hals med langt hår

Hvis du har en lang hals, og du vil dække det lidt til, vokse dit hår længere. Stikkontakter med et lige eller bølget layout til at distrahere folk fra nakken.

Hvis dit hår er kort, kan det tage måneder at vokse det ud. Mens du venter på langt hår, skal du bruge pin -extensions. Du kan også overveje at have en paryk på for at prøve forskellige frisurer

Metode 3 af 3: Valg af en frisure til en særlig lejlighed

Vælg en frisure Trin 12
Vælg en frisure Trin 12

Trin 1. Vælg en løs, bølget bolle med en kjole i broderi eller brokade

Blonder eller brokade kjoler er meget romantiske og kræver også en romantisk frisure. Overvej en bolle med løse krøller og tilføj blomster eller stifter som afslutning. Til naturligt glat hår skal du bruge ruller eller krøllejern til at tilføje bølger før bolle og vride et par gange bag på dit hoved.

Fastgør bollen med små bobby pins og pin pynt til at fuldføre

Vælg en frisure Trin 13
Vælg en frisure Trin 13

Trin 2. Prøv en høj, løs fishtail fletning at bære med en grime kjole

Grimmerkjolen passer perfekt til den frisure, der understøtter den langstrakte stil. Påfør først et volumiserende produkt på dit hår og bind det i en høj hestehale. Lav derefter en løs fiskehale fletning og fastgør den med gummi.

Hvis dit hår ikke er langt eller voluminøst, kan du prøve at tilføje pin -extensions, før du binder dit hår i en hestehale

Vælg en frisure Trin 14
Vælg en frisure Trin 14

Trin 3. Style håret til siden til havfruekjolen

Havfruekjoler er meget elegante, så fuldend dit look med en lige så elegant frisure. Få krøller ved at flette hår og få det til at sove natten over. Åbn derefter og påfør stylingserum før begivenheden, og kam alt håret til den ene side.

Spray hårspray for at låse krøllerne og fuldføre denne elegante stil

Vælg en frisure Trin 15
Vælg en frisure Trin 15

Trin 4. Prøv en ballerina-bolle i en skulderkjole

En kjole med en skulder er fed og dramatisk, så lad det være hovedfokus ved at holde dit hår væk fra kjolen. Bind dit hår i en høj hestehale og krøl det til en bolle. Fastgør med små stifter.

  • Overvej at bruge extensions eller donuts, hvis dit hår ikke er langt nok eller meget tyndt.
  • For at få et pænt og moderne look, før du styler, skal du bruge gel eller mousse til at tæmme de sløvede og uordnede tråde. Bind den derefter i en hestehale og begynd at trække den af.
Vælg en frisure Trin 16
Vælg en frisure Trin 16

Trin 5. Krøl og stift kort hår til den ene side for et klassisk look

Hvis dit hår er i en skulderlængde eller skulderlang bob, skal du oprette en 1920'er-stil ved at krølle dit hår ved hjælp af en rulle eller krøllejern og derefter sikre det med hårspray. Kam alt håret til den ene side og pin.

Vælg en frisure Trin 17
Vælg en frisure Trin 17

Trin 6. Tilføj blomsterklemmer eller perlestifter til langt eller kort hår

Alle hårlængder kan styles med en eller flere bobby pins. Langt hårbolle og komplet med stifter eller kort hår med bølgete krøller eller snoninger før fastgørelse.

Vælg stifter, der matcher kjolen eller smykkerne for det bedste indtryk

Vælg en frisure Trin 18
Vælg en frisure Trin 18

Trin 7. Kam dit hår tilbage eller stil det i en pompadour for et klassisk look

Mænd kan øjeblikkeligt oprette pæne frisurer bare ved at kæmme med pomade. For at lave en pompadour, kam hårets sider tilbage, når det er fugtigt med pomade. Tag en rund kam, og rul kammen bag dit hoved, mens du skubber dit hår op og frem, midt i den varme luftstrøm fra føntørreren.

  • Fortsæt med at rulle dit hår opad, indtil toppen af dit hoved er højt og rundt. Tilsæt pomade, og fastgør med en stærk nok hårspray.
  • For optimale resultater skal du bruge dysen i hårtørrerens mund. Dette vil fokusere luften på den del af håret, der arbejdes med.

Anbefalede: