3 måder at bruge støvler på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at bruge støvler på
3 måder at bruge støvler på

Video: 3 måder at bruge støvler på

Video: 3 måder at bruge støvler på
Video: Виниловый сайдинг! Секреты монтажа и полезные хитрости, о которых мало кто знает! 2024, Kan
Anonim

Nogle støvler, såsom cowboystøvler, giver en stram pasform til fødderne. Det betyder normalt, at skoene er tilpasset dine fødder for at give behagelig gang. Det betyder også, at skoene bliver svære at tage på. Nogle støvler skal spændes ordentligt fast for at passe til foden, hvilket er vigtigt, hvis du planlægger at gå lange gåture eller vandre. At bære de rigtige strømper har en betydelig effekt, hvilket også påvirker komforten. Tag fat i støvlens snørebånd, træk op, og bliv ved med at læse for tips om, hvordan du let kan sætte din fod i din sko.

Trin

Metode 1 af 3: Iført cowboybots

Sæt støvler på trin 1
Sæt støvler på trin 1

Trin 1. Tag støvlesokker på

De rigtige strømper kan gøre det lettere for dig at have cowboystøvler på. Brug stribede atletiske strømper eller støvler i læglængde. Sokens materiale hjælper med at flytte foden ind i støvlen ved hjælp af kropsvægt.

Sæt støvler på trin 2
Sæt støvler på trin 2

Trin 2. Sid på en bænk eller stol

Du kan let slippe dine hæle ned i cowboystøvler, hvis du sidder ned. Sid på siden af sengen, så længe dine fødder helt kan røre gulvet.

Sæt støvler på trin 3
Sæt støvler på trin 3

Trin 3. Brug bot -slæbetovet

De fleste cowboystøvler har snore, der er placeret på siderne og toppen af skoen. Skub pegefingeren forfra med spidsen pegende tilbage. Åbn toppen så bred, som du holder i snoren. Hvis skoen ikke har en snor, skal du tage fat i siden af skoen med din hånd.

Sæt støvler på trin 4
Sæt støvler på trin 4

Trin 4. Placer foden på toppen af støvlen

Træk botten op ved at trække i rebet. Det kan være, at skoen let trækker op, eller den kan sætte sig fast, før anklen flugter med hælen.

Sæt støvler på trin 5
Sæt støvler på trin 5

Trin 5. Stå op og læg dine hæle på gulvet

Mens du stadig holder snoren i dine hænder, skal du bruge din kropsvægt til at trykke ned på dine fødder, mens du trækker støvlerne op. Nu klikker dine fødder på plads.

Metode 2 af 3: Iført Strappy Bots

Sæt støvler på trin 6
Sæt støvler på trin 6

Trin 1. Sæt snørebåndet i det nederste hul

Start med at fastgøre snørebåndene til begge sko i de nederste huller. Dette hjælper dig med at krydse snørebåndene med moderat til højt tryk, afhængigt af hvor behagelig du er i at have støvlerne på.

Sæt støvler på trin 7
Sæt støvler på trin 7

Trin 2. Begynd at trække rebet i det nederste hul

For at aflaste trykket på bunden af støvlen skal du begynde at tråde rebet fra toppen af bundhullet. Snørebåndene skal installeres sekventielt fra bunden af øjet.

Sæt støvler på trin 8
Sæt støvler på trin 8

Trin 3. Fastgør rebene på tværs

Udover at være almindeligt anvendt, er denne kryds og tværs-teknik også den mest behagelige at anvende på støvler. Efter at have isat rebet i det første hul, skal du fortsætte med at tråde rebet på tværs gennem hullerne.

Sæt støvler på trin 9
Sæt støvler på trin 9

Trin 4. Løsn rebet fra top til bund

For at gøre det lettere for dig at tage dine støvler på og ikke forstyrre din stropper, skal du løsne stropperne fra toppen. Først skal du bare løsne et par stropper øverst. Kontroller, om din fod kan fortsætte ind i skoen. Hvis det ikke virker, skal du løsne 1 eller 2 flere strenge nedenunder.

Sæt støvler på trin 10
Sæt støvler på trin 10

Trin 5. Brug sokker med det rigtige materiale

Strømper i bomuld og polyester får dine fødder til at lugte meget dårligt, når du tager dem ud af skoene. Brug sokker af uld, eller i det mindste dem, der indeholder uld. Undgå sokker, der er rent bomuld, nylon og polyester.

Sæt støvler på trin 11
Sæt støvler på trin 11

Trin 6. Brug din kropsvægt

Når musklerne er strakt, kan du skubbe dine fødder ind i stramme støvler. Husk at holde snørebåndene tæt, i det mindste i bunden, så støvlerne ikke glider rundt, når de bæres.

Metode 3 af 3: Iført Haiking -støvler

Sæt støvler på trin 12
Sæt støvler på trin 12

Trin 1. Læg en sokforing på

Disse strømper bæres mellem støvler og almindelige strømper, som kan forhindre foden i at glide. Kig efter strømper lavet af uld, men kun halvdelen af tykkelsen. Vælg et syntetisk materiale, der kan absorbere fugt. Du kan også bruge silkesokker, hvis ingen er lavet af uld.

Sæt støvler på trin 13
Sæt støvler på trin 13

Trin 2. Spænd snørebåndene i en dobbelt knude

Så skoene ikke forskydes, når de bruges til at gå, eller snørebåndene løsnes; binde rebet i en dobbelt knude. Når du har bundet snoren og bundet den som sædvanlig, skal du binde snoren tilbage i en sommerfuglknude.

Sæt støvler på trin 14
Sæt støvler på trin 14

Trin 3. Kig efter tykke sokker

Du vil bestemt ikke have støvlen til at glide hele tiden rundt om dine fødder, når du går. Brug tykke sokker for at forhindre, at dette sker. Se efter strømper, der har samme tykkelse som fleece eller strømper, der er lavet af fleece.

Tips

  • Vælg støvler, der indeholder elastiske paneler på toppen.
  • Læderstøvler vil strække og forme din fod over tid, så du bør vælge en lidt mindre størrelse.

Anbefalede: