Sådan forbereder du dig på et spil Solitaire (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan forbereder du dig på et spil Solitaire (med billeder)
Sådan forbereder du dig på et spil Solitaire (med billeder)

Video: Sådan forbereder du dig på et spil Solitaire (med billeder)

Video: Sådan forbereder du dig på et spil Solitaire (med billeder)
Video: FÅR MIN SØSTER TIL AT GRÆDE *Not clickbait!* 2024, April
Anonim

Traditionelt kræver kortspil flere personer at spille, men Solitaire er designet til at blive spillet alene. Dette spil er perfekt til at fordrive tiden og underholde dig selv i timevis. Når du kender kortets layout og spillereglerne, vil du være i stand til at forberede og spille spillet hurtigt og når som helst.

Trin

Del 1 af 3: Split Cards

Konfigurer Solitaire Trin 1
Konfigurer Solitaire Trin 1

Trin 1. Ryst dækket

For at spille Solitaire skal du bruge et traditionelt kort med 52 kort. Pak dit dæk ud, og læg derefter instruktionsarket og de to Joker -kort til side. Inden du begynder at dele kort, skal du blande bunken et par gange for at sikre, at alle kortene er blandet.

Konfigurer Solitaire Trin 2
Konfigurer Solitaire Trin 2

Trin 2. Del syv kort i træk

Del det første kort og læg det med forsiden opad yderst til venstre. Del derefter de seks kort, der er stillet op med forsiden nedad til højre for det eksponerede kort, så hvert kort har sin plads.

  • Når du er færdig, har du i alt syv kort. Det første kort til venstre skal være med forsiden opad og de seks andre med forsiden nedad.
  • Disse kort kaldes "Tableau". Dette er hovedkortet, der skal bruges til at spille Solitaire. Når du har givet alle kortene, vil Tableau ligne en omvendt stige.
Konfigurer Solitaire Trin 3
Konfigurer Solitaire Trin 3

Trin 3. Spring det første kort over og del seks kort

Dernæst skal du igen dele de seks kort til Tableu. Læg det første kort med forsiden opad på det andet kort fra venstre. Derefter fordeles et kort med forsiden nedad til hvert kort til højre for det eksponerede kort.

Konfigurer Solitaire Trin 4
Konfigurer Solitaire Trin 4

Trin 4. Start med det tredje kort, og del fem kort

Del et kort med billedsiden opad i den tredje bunke fra venstre. Del derefter fire flere kort med forsiden nedad i hver bunke til højre.

Konfigurer Solitaire Trin 5
Konfigurer Solitaire Trin 5

Trin 5. Del fire kort fra den fjerde bunke

Del et kort med forsiden opad til den fjerde bunke fra venstre, og del derefter tre kort med forsiden nedad. Læg et kort i hver bunke til højre for bunken.

Konfigurer Solitaire Trin 6
Konfigurer Solitaire Trin 6

Trin 6. Spring de første fire kort over og del tre kort

Se på det femte kortspil fra venstre i rækken med syv kort. Del et kort med forsiden opad på denne bunke, og del derefter et kort med forsiden nedad til hver af de to bunker til højre.

Konfigurer Solitaire Trin 7
Konfigurer Solitaire Trin 7

Trin 7. Del to kort fra den sjette kortbunke

Se derefter på den sjette kortbunke fra venstre, og del et kort med forsiden opad til denne bunke. Del derefter et kort med forsiden nedad til hver bunke til højre for bunken. Dette er den sidste bunke i en række med syv kort.

Opsæt kabal Trin 8
Opsæt kabal Trin 8

Trin 8. Del et kort med billedsiden opad

Der er nu kun en bunke, der ikke har kort med forsiden opad. Denne stak skal være yderst til højre for Tableau. Del et kort med billedsiden opad i denne bunke. Nu skal denne bunke have seks kort med forsiden nedad og et kort med forsiden opad.

Når du har givet det sidste kort, er din Tableau færdig! Opsætning af Tableau er den sværeste del af at forberede Solitaire, så den næste del bliver lettere

Del 2 af 3: Udlægning af resten af kortene

Konfigurer kabal Trin 9
Konfigurer kabal Trin 9

Trin 1. Læg de resterende kort med forsiden nedad

Når du er færdig med at sammensætte din bunke, kan du placere de resterende kort på Tableauet yderst til venstre. Dette vil være "Stock" eller "Hånd" stakken. Du vil trække kort fra denne bunke, når du spiller Solitaire.

Hvis du vil være sikker på, at dækket er grundigt blandet, skal du ryste det igen, inden du lægger lagerbunken. Dette trin er valgfrit

Opsæt kabal Trin 10
Opsæt kabal Trin 10

Trin 2. Bestem placeringen af kasseret bunke

Kasseringsbunken, kendt som "Talon" eller "Trash" bunken, er, hvor du vil kassere alle trukne og ubrugelige kort. I starten af spillet vil din Talon -stak være tom. Forbered et sted ved siden af lagerbunken som stedet for spillet Talon -stakken.

  • Talon -stakken er normalt til højre for lagerstakken.
  • Når du er færdig med Talon -stakken, kan du vende den (så den vender nedad) og placere den tilbage på Stock -stakken, og derefter fortsætte med at spille.
Opsætning af kabal Trin 11
Opsætning af kabal Trin 11

Trin 3. Forbered plads til Foundation -stakken

Foundation -stakken er, hvor du vil placere kortene, der er fjernet fra Tableau -bunken, mens du spiller Solitaire. I starten af spillet vil Foundation -stakken være tom, så du skal forberede et mellemrum over Tableauet. Efterlad plads nok til at lægge fire kortspil ud, mens du spiller.

Del 3 af 3: Playing Solitaire

Konfigurer kabal Trin 12
Konfigurer kabal Trin 12

Trin 1. Lær formålet med spillet

Hvis du aldrig har spillet Solitaire før, skal du bruge et par minutter på at lære det først. Formålet med spillet Solitaire er at flytte alle kortene i bunken og Tableau -bunken til Foundation -bunken. Når du starter spillet, er din Foundation -bunke tom, og du skal arrangere kortene i Tableu -bunken fra laveste til højeste og adskille symbolerne.

For eksempel, hvis et kortspil starter med spade -esset, så kun 2 spader kan placeres for at fortsætte denne bunke. Du kan ikke lægge 3 spader, før 2 spader er placeret i denne bunke

Opsætning af kabal Trin 13
Opsætning af kabal Trin 13

Trin 2. Træk og slip kortet

Du skal trække og placere kort for at spille. Træk et kort ad gangen, og spil i en af bunkerne, eller kassér dem, når de ikke er i brug. Du kan spille kort til en hvilken som helst af tablåbunkerne, hvis farverne og rækkefølgen matcher. Farven skal hænge mellem rød og sort.

For eksempel, hvis en kortspil har 5 hjerter, og du trækker et 4 krøllet kort, betyder det, at du kan spille et 4 krøllet kort på et 5 hjertekort

Opsæt kabal Trin 14
Opsæt kabal Trin 14

Trin 3. Flyt og vend kortet med forsiden opad

Du kan flytte kort mellem bunker for at afsløre kort med forsiden nedad. Når kortet med forsiden ned er afsløret, betyder det, at du kan vende det og bruge det.

For eksempel, hvis en bunke har 5 hjerter, og en anden bunke har 6 spader, betyder det, at du kan flytte 5 hjerter til 6 spader. Dette afslører et kort med forsiden nedad, som du kan vende om for at bruge eller efterlade for nu

Konfigurer Solitaire Trin 15
Konfigurer Solitaire Trin 15

Trin 4. Genbrug kasseringsbunken

Når din kasseret bunke er færdig, kan du vende bunken og bruge kortene igen. Fortsæt med at trække et kort ad gangen og vend dækket hver gang Talon -bunken er brugt op.

Konfigurer Solitaire Trin 16
Konfigurer Solitaire Trin 16

Trin 5. Overfør kortene til grundbunken for at rydde dem

Når du afslører et kort og trækker et kort, vil du være i stand til at flytte det til grundbunken oven på tablåbunken. Husk, at hver bunke skal starte med et es, og der må kun være en bunke pr. Symbol.

Anbefalede: