Sådan besejres Elite Four i Pokémon FireRed og LeafGreen

Indholdsfortegnelse:

Sådan besejres Elite Four i Pokémon FireRed og LeafGreen
Sådan besejres Elite Four i Pokémon FireRed og LeafGreen

Video: Sådan besejres Elite Four i Pokémon FireRed og LeafGreen

Video: Sådan besejres Elite Four i Pokémon FireRed og LeafGreen
Video: Pokémon FireRed [Part 10: The Pokémon League] (No Commentary) 2024, April
Anonim

Denne artikel forklarer, hvordan du kan besejre Elite Four i Pokémon FireRed og LeafGreen.

Trin

Besejre Elite Four i Pokémon FireRed eller LeafGreen Trin 1
Besejre Elite Four i Pokémon FireRed eller LeafGreen Trin 1

Trin 1. Opret et hold på omkring niveau 60 Pokémon (helst flere)

Et godt hold har en Pokémon af typen vand (vand), ild (ild), elektrisk (elektricitet), spøgelse (spøgelse) eller fejl (insekt) og is (is). Hver type vil blive forklaret, når den bruges nedenfor. Hvis du går denne rute, er det bedst, hvis din Pokémon er niveau 65, for en sikkerheds skyld, og du kan bruge en ekstra festallokering (du har 1-3, afhængigt af om du bruger vand/is-dobbelt-typen og herunder insekt/spøgelsestypen) for at indtaste en Pokémon på lavt niveau, som du vil øge niveauet og give Exp Share. På den måde er det lettere for dig at få et komplet team bestående af alle de ovennævnte typer plus en stærk tank (Dragon type aka Dragon, hvor du kun kan få Dratini og dens udviklinger, før du besejrer Elite Four, mest effektiv, fordi denne type er kun svag mod typeangreb Ice and Dragon og stærk mod brand, vand, elektricitet og græsangreb).

Besejre Elite Four i Pokémon FireRed eller LeafGreen Trin 2
Besejre Elite Four i Pokémon FireRed eller LeafGreen Trin 2

Trin 2. Besejr det første Elite Four -medlem:

Lorelei. Lorelei bruger Pokémon af Ice-type, men brug ikke Fire-type Pokémon, da alle Loreleis Pokémon (undtagen Jynx) er vand/is-type dual, så brandangreb har kun normale effekter. Brug i stedet elektriske angreb, og brug Shadow Balls eller Fire Punch på Jynx.

Besejre Elite Four i Pokémon FireRed eller LeafGreen Trin 3
Besejre Elite Four i Pokémon FireRed eller LeafGreen Trin 3

Trin 3. Erobre din næste modstander:

Bruno. Bruno bruger Fighter-type Pokémon (Fighting), med 2 Onyx for at overvinde sin svaghed mod Flying-type Pokémon (Flying). Sørg for at bruge en Flying-type Pokémon, der meget stærk, eller en psykisk type Pokémon (Psychic), der rammer alle dens Pokémon. Grunden til at du skal bruge flyvende Pokémon er fordi alle Brunos Pokémon har ret høje angrebsstatistikker, og psykiske Pokémon i gennemsnit har dårlig forsvarsstatistik. Slowbro er meget stærk her, fordi hans vandtype ud over hans ret høje forsvarsstatistik også er fordelagtig mod 2 Onyx Bruno.

Besejre Elite Four i Pokémon FireRed eller LeafGreen Trin 4
Besejre Elite Four i Pokémon FireRed eller LeafGreen Trin 4

Trin 4. Vind kampen mod Agatha

Agatha bruger Pokémon af Poison-type, hvoraf de fleste også er Ghost-type. Derfor vil den psykiske Pokémon ødelægge alle Agathas Pokémon med et psykisk angreb, og du kan elektrokutere Golbat, hvis du ønsker det (men ikke påkrævet). Hold på højt niveau bør ikke have problemer her.

Besejre Elite Four i Pokémon FireRed eller LeafGreen Trin 5
Besejre Elite Four i Pokémon FireRed eller LeafGreen Trin 5

Trin 5. Bestå den sidste Elite Four -medlemshindring:

Lance. Lance er en Pokémon-ekspert af Dragon-type. Sørg for at starte med en Pokémon af elektrisk type og håbe, at Gyarados kan slå i ét slag (OHKO aka One Hit KO). Gyarados er vand/flyvende type, så elektriske angreb vil være effektive 4x. Efter at have tabt skal du skifte til en Pokémon af istypen, og Lance får det svært. Imidlertid vil hans Aerodactyl og Dragonite sandsynligvis overvinde din Ice-type Pokémon, hvis du ikke bruger Articuno. Hvis det er tilfældet, skal du skifte til din tank Pokémon og prøve at holde din modstander tilbage (hvilket vil være lettere, hvis Pokémon har et stærkt angreb) eller genoplive den tabende Pokémon af istype, og prøv at komme ind i kampen igen, hvis du kan.

Besejre Elite Four i Pokémon FireRed eller LeafGreen Trin 6
Besejre Elite Four i Pokémon FireRed eller LeafGreen Trin 6

Trin 6. Bliv en mester ved at slå Blue/Kaz/Gary/NAMARIVALANDADI HER

Denne kamp er meget vanskelig, fordi han har forskellige typer Pokémon. Den bedste måde at besejre ham på er at indtaste en Pokémon, der er stærk mod den Pokémon, han er ved at indtaste. Ice Attack er effektivt mod Venusaur, Exeggutor, Pidgeot og Rhydon, Electric Attack er effektivt mod Charizard, Gyarados, Blastoise og Pidgeot. Vandangreb er nyttige mod Arcanine, Rhydon og Charizard, Fire Attacks vil besejre Exeggcutor/Venusaur og bruge din Insect/Ghost Pokémon (hvis den bæres; ellers skal du bare bruge Pokémon med det stærkeste angreb og ikke Fighter eller giftypen, og prioriter ikke angreb Psychic) for at besejre Alakazam.

Besejre Elite Four i Pokémon FireRed eller LeafGreen Trin 7
Besejre Elite Four i Pokémon FireRed eller LeafGreen Trin 7

Trin 7. Udført

Du har erobret Pokémon League!

Tips

  • Hvis en af dine vigtige Pokémon taber en kamp, skal du erstatte den med en mindre vigtig Pokémon, og derefter bruge Revive til at genoplive den vigtige Pokémon, mens du er i festen.
  • Forbered masser af fulde gendannelser, maksimale potions og genoplivninger.
  • Brug angreb som Thunderbolt, Flamethrower og Ice Beam i stedet for Fire Blast, Hyper Beam, Blizzard osv. Selvom strømmen er lavere, vil angrebene ikke gå glip af.
  • Et af de bedste steder at komme et niveau op (hvis du har en VS -søger og Exp -andel) er foran Ember Spa på One Island. Der er to trænere, der bruger Machop og Machoke (niveauer 37-38) og et dobbelthold med Primeape og Machoke (begge niveau 39). Brug bare Psychic og Flying-type Pokémon på de to første trænere, mens Pokémon, der ønsker at gå op i niveau, holder Exp Share og bruger VS Seeker. Mindst en af disse trænere vil kræve en omkamp næsten hver gang, og et besøg i spaen vil gendanne din Pokémons HP, hvis den går helt til midten af vandet. At gå tilbage fylder nok trin på din VS Seeker til at kunne kæmpe igen.
  • Vi anbefaler at fange legendariske fugle og få Dratini i spilhjørnet (meget dyrt) eller Safari Zone (tidskrævende og frustrerende) til at udvikle sig til Dragonite.

Anbefalede: