Sådan opretter du en PayPal -konto: 10 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan opretter du en PayPal -konto: 10 trin (med billeder)
Sådan opretter du en PayPal -konto: 10 trin (med billeder)

Video: Sådan opretter du en PayPal -konto: 10 trin (med billeder)

Video: Sådan opretter du en PayPal -konto: 10 trin (med billeder)
Video: How To Create Paypal Account? How To Setup Paypal Account Instructions, Guide, Tutorial 2024, April
Anonim

PayPal er et populært online betalingssystem og giver dig mulighed for at shoppe uden at skulle indtaste dine betalingsoplysninger igen for hver transaktion. Du kan nemt oprette en PayPal -konto og begynde at bruge den på få minutter.

Trin

Del 1 af 2: Oprettelse af en konto

Opret en PayPal -konto Trin 1
Opret en PayPal -konto Trin 1

Trin 1. Besøg PayPal -webstedet, eller åbn PayPal -appen

Du kan oprette en konto fra hovedsiden eller PayPal -appen. Du kan downloade og installere PayPal -appen fra din enheds appbutik gratis. Processen med at oprette en konto på et websted er mere eller mindre den samme som processen med at oprette en konto gennem en applikation.

Opret en PayPal -konto Trin 2
Opret en PayPal -konto Trin 2

Trin 2. Klik på "Tilmeld dig gratis" eller tryk på "Tilmeld dig"

Derefter starter processen med oprettelse af konto.

  • For virksomhedskonti er der to muligheder, og hver mulighed har en anden gebyrstruktur og fordele. Standardkonti kan bruges gratis, men brugere skal gå via PayPal, når de vil kontrollere (tjekke) transaktioner. I mellemtiden kommer pro -kontoen med et gebyr på 30 amerikanske dollars (omkring 450 tusind rupiah) om måneden. Du kan dog få fuldstændig kontrol over udformningen af den udgående transaktionskontrolproces.
  • Standard gratis forretningskonto ligner den gamle Premier PayPal -konto. Denne konto er mere velegnet til brugere, der ofte handler eller sælger varer via eBay.
Opret en PayPal -konto Trin 3
Opret en PayPal -konto Trin 3

Trin 3. Indtast din e -mail -adresse, og opret en adgangskode

Sørg for at oprette en stærk adgangskode, så ingen andre kan få adgang til dine økonomiske oplysninger. Se, hvordan du opretter en sikker adgangskode for nogle tips.

Sørg for at indtaste en gyldig e -mail -adresse, da du skal have adgang til den for at bekræfte din konto

Opret en PayPal -konto Trin 4
Opret en PayPal -konto Trin 4

Trin 4. Udfyld formularen med personlige oplysninger

Du skal indtaste dit juridiske navn, adresse og telefonnummer. Alle disse oplysninger er nødvendige for at du kan oprette en konto.

Opret en PayPal -konto Trin 5
Opret en PayPal -konto Trin 5

Trin 5. Indtast dine kredit- eller betalingskortoplysninger (valgfrit)

Når du har indtastet dine personlige oplysninger, bliver du bedt om at indtaste dine kredit-/betalingskortoplysninger. Du kan indtaste det på dette tidspunkt eller senere, men til sidst bliver du nødt til at indtaste det, hvis du vil bekræfte din PayPal -konto.

Hvis du ikke ønsker at indtaste kortoplysninger på nuværende tidspunkt, skal du klikke på "Jeg vil hellere linke min bank først"

Opret en PayPal -konto Trin 6
Opret en PayPal -konto Trin 6

Trin 6. Indtast dine bankkontooplysninger (valgfrit)

Du skal linke en bankkonto, hvis du vil modtage penge og sende dem til din konto. Du behøver ikke at gøre det på dette tidspunkt, hvis du ikke vil. Bare klik på "Jeg vil linke min bank senere" for at springe dette trin over. Senere bliver du bedt om at bekræfte, at du vil springe denne proces over.

Opret en PayPal -konto Trin 7
Opret en PayPal -konto Trin 7

Trin 7. Ansøg om PayPal -kredit (valgfrit)

Inden du bliver ført til kontosammendragssiden ("Oversigt"), vil PayPal bede dig om at registrere dig for en kreditfacilitet. Dette trin er valgfrit, og du skal læse alle betingelserne, før du ansøger om anlægget. Hvis du ikke vil ansøge om kredit, skal du klikke på "Nej tak".

Del 2 af 2: Bekræftelse af konto

Opret en PayPal -konto Trin 8
Opret en PayPal -konto Trin 8

Trin 1. Bekræft e -mailadressen

For at modtage penge til din PayPal -konto skal du bekræfte din e -mail -adresse. Du skal have modtaget en e -mail, da du oprettede din konto. Klik på knappen "Ja, dette er min e -mail" i meddelelsen for at bekræfte e -mailadressen.

Hvis du ikke kan finde en besked fra PayPal, skal du kontrollere "Spam" -mappen eller etiketten "Indkøb" i Gmail. Du kan bede PayPal om at sende dig en anden besked fra kontosammendragssiden. Klik på "Bekræft e -mail" for at sende en anden bekræftelsesmeddelelse

Opret en PayPal -konto Trin 9
Opret en PayPal -konto Trin 9

Trin 2. Tilslut bankkontoen til kontoen

For at sende penge fra en bankkonto eller sende modtagne midler til en konto, skal du linke din bankkonto til PayPal. Klik på "Link en bank" på kontosammendragssiden for at komme i gang. At sende penge til en ven eller et familiemedlem via en tilknyttet bankkonto er meget billigere end at sende penge via et kredit- eller betalingskort.

  • Hvis din bank er registreret hos PayPal, kan du indtaste dine online bank -loginoplysninger for automatisk at linke din konto til din bankkonto.
  • Hvis banken ikke er på listen, skal du indtaste kontonummer og routingsnummer. Disse oplysninger kan findes nederst i checken. Normalt tager det en dag eller to at bekræfte oplysningerne. PayPal indstiller to lette indbetalinger på konti, der beløber sig til mindre end en amerikansk dollar. Du skal indtaste de to indbetalinger for at bekræfte, at du er ejer af bankkontoen. Du kan se denne indbetaling i onlinerapporten inden for 24-48 timer.
Opret en PayPal -konto Trin 10
Opret en PayPal -konto Trin 10

Trin 3. Link dit betalingskort eller kreditkort

Du kan bruge PayPal til at administrere en række forskellige kredit- og betalingskort, så du kan foretage transaktioner fra webstedet uden at skulle indtaste betalingsoplysninger, hver gang du handler. Klik på indstillingen "Link et kort" på oversigtssiden for at tilføje kortet til din PayPal -tegnebog. Du skal indtaste kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode. Navnet på kortet skal svare til det juridiske navn, du indtastede, da du oprettede din konto. Kortene vil blive linket til kontoen med det samme.

Anbefalede: