Sådan testes startmagneten: 4 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan testes startmagneten: 4 trin
Sådan testes startmagneten: 4 trin

Video: Sådan testes startmagneten: 4 trin

Video: Sådan testes startmagneten: 4 trin
Video: How to Check & Add Coolant 2024, Kan
Anonim

Du har måske oplevet dette. Efter at have sat dig i bilen, drejer du nøglen for at starte bilen, men der sker ikke noget. Dette kan ske på et tidspunkt i fremtiden. Biler, der ikke starter, skyldes normalt et dødt batteri, defekt starter eller startmagnet. Det er let at teste batteriet, men det kræver lidt erfaring at teste startmagneten. Du vil også sikre dig, at problemet ikke er med batteriet, tændingslåsen eller startmotoren. Følg disse instruktioner for let at diagnosticere og teste solenoider med et par enkle værktøjer.

Trin

Test en startmagnet, trin 1
Test en startmagnet, trin 1

Trin 1. Flyt bilen til en position, der er let for dig at åbne startmagneten

  • Afhængigt af den bil du har, skal du muligvis arbejde under bilen. Hvis du gør det, skal du bruge ramper eller stik og sørge for at følge sikkerhedsretningslinjerne. Du vil måske også fjerne nogle af komponenterne i nærheden for at oprette et arbejdsområde.

    Test en startmagnet, trin 1, kugle 1
    Test en startmagnet, trin 1, kugle 1
Test en startmagneten trin 2
Test en startmagneten trin 2

Trin 2. Find det elektriske stik på startmagneten

En af stængerne har en knyttet tråd fastgjort til starteren. Dette er et positivt forhold.

Trin 3. Kontroller, at startmagneten modtager den korrekte mængde strøm ved hjælp af et voltmeter på magnetventilens positive forbindelse

  • Placer den positive ende af voltmeteret på den positive magnetventilforbindelse, og jord den negative ende af voltmeteret. Bed din ven om at starte bilen. Når nøglen drejes, skal voltmeteret aflæse 12 volt.

    Test en startmagnet, trin 3Bullet1
    Test en startmagnet, trin 3Bullet1
  • Hvis starteren ikke får 12 volt, er problemet med batteriet eller tændingen. Starter -solenoiden bør også producere en "klik" eller "tung" lyd. Denne lyd kan dog høres, hvis starteren får mindre end 12 volt, så det er vigtigt, at du bruger et voltmeter til at teste effektniveauet.

    Test en startmagnet, trin 3Bullet2
    Test en startmagnet, trin 3Bullet2
Test en startmagneten trin 4
Test en startmagneten trin 4

Trin 4. Test startersolenoiden ved at anvende strøm direkte fra batteriet

  • Afbryd tændkablet fra magnetventilen, og kortslut magnetventilens positive stang med en isoleret skruetrækker til terminalen, hvor tændingskontakten er tilsluttet. Dette giver 12 volt direkte fra batteriet og aktiverer solenoiden, så starteren skal kunne starte bilen. Hvis tændingskontakten ikke leverer nok strøm, eller solenoiden er gammel og sidder fast, er dette årsagen til problemet.

    Test en startmagnet, trin 4Bullet1
    Test en startmagnet, trin 4Bullet1

Tips

  • Hvis magnetventilen er defekt, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt problemet er med magnetventilen eller startmotoren, skal du udskifte hele starteren og ikke kun startmagneten. Omkostningerne er ikke store, og mekanikere anbefaler normalt dette, fordi flere dele arbejder sammen.
  • Gem den gamle magnetventil eller starter til at tage med til autodelsbutikken, hvor du købte nye dele for en kernebetaling.
  • Test først batteriet. Derefter tændingskontakten og startmotoren, før du tester startmagneten.

Anbefalede: