Sådan laver du Nuzleaf Evolve: 6 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du Nuzleaf Evolve: 6 trin (med billeder)
Sådan laver du Nuzleaf Evolve: 6 trin (med billeder)

Video: Sådan laver du Nuzleaf Evolve: 6 trin (med billeder)

Video: Sådan laver du Nuzleaf Evolve: 6 trin (med billeder)
Video: How To Get ALL Eeveelutions In Pokémon Go WITH The Naming Trick! 2024, Kan
Anonim

Nuzleaf er en Pokémon af græsform, der blev introduceret i tredje generation af Pokémon-spilserien (Ruby, Sapphire, Emerald, FireRed og LeafGreen). Nuzleaf har en brun krop med korte store lår. Nuzleaf har en lang næse og et blad oven på hovedet. I begyndelsen af Nuzleafs introduktion var det kendt, at Nuzleaf kunne udvikle sig til sin næste form, nemlig Shiftry. I modsætning til de fleste andre Pokémon er Nuzleaf en af de få Pokémon, der kun kan udvikle sig ved hjælp af evolutionsten eller objekter, der tvinger Pokémon til at udvikle sig. For at lære at udvikle nuzleaf, se trin 1.

Trin

Del 1 af 2: Få Leaf Stone

Udvikle Nuzleaf Trin 1
Udvikle Nuzleaf Trin 1

Trin 1. Gå til, hvor bladstenen kan findes

Bladstenen er en evolutionsten, der tvinger Græs-type Pokémon som Nuzleaf til at udvikle sig. For at få denne ting skal du først vide, hvor du skal finde den. Placeringen for at finde Leaf Stone afhænger af din version af spillet:

  • Ruby, Sapphire og Emerald-Can fås fra en Pokémon-træner kaldet Diving Treasure Hunter og også når du går på Route 119 (Central Hoenn).
  • FireRed og LeafGreen-Kan købes i Celadon stormagasin og når du går inden for Safari Zone.
  • Diamant, perle og platin-Kan findes, når man går gennem den underjordiske sti og Floaroma Meadow.
  • HeartGold og SoulSilver-Kan findes i Viridian Forest ved at besejre en Pokémon-træner ved navn Picnicker Gina på Route 34, og også få dem som præmier fra Bug-Catching Contest og Pokéathlon.
  • Sort og hvid-Kan fås, når du går på Route 6, Castelia City og Black City.
  • Sort 2 og hvid 2-Kan findes, når du går på Route 7, White Forest og Lostlorn Forest; Fås også i antikvitetsforretningen på Join Avenue.
  • X og Y-kan findes i Stone Emporium i Lumiose City, når du går på Route 8 og Laverre City, og ved at besejre Trainer Inver på Route 18.
Udvikle Nuzleaf Trin 2
Udvikle Nuzleaf Trin 2

Trin 2. Få bladsten

Når du når dertil, hvor bladstenen er (trin 1), er alt du skal gøre at gå rundt på stedet. Når din karakter står på den højre (tilfældigt valgte) del af gulvet, vises en meddelelse, der siger "Din karakter har fundet en bladsten", og bladstenen lægges i din taske.

Du kan få Leaf Stones ved at besejre visse Pokémon -trænere i nogle versioner af spillet (også nævnt i trin 1)

Del 2 af 2: Brug af bladsten

Udvikle Nuzleaf Trin 3
Udvikle Nuzleaf Trin 3

Trin 1. Åbn din taske

Tryk på Start -knappen på konsollen (Game Boy eller Nintendo) for at åbne menuen. Brug retningsknapperne til at vælge "Taske" i menuen, og tryk derefter på "A" -knappen på konsollen for at åbne den.

Udvikle Nuzleaf Trin 4
Udvikle Nuzleaf Trin 4

Trin 2. Vælg Leaf Stone

Flyt fra en del af posen til en anden ved hjælp af retningsknapperne. Find og vælg en bladsten fra lagerlisten, og tryk derefter på "A" for at bruge den, når du finder den.

Udvikle Nuzleaf Trin 5
Udvikle Nuzleaf Trin 5

Trin 3. Vælg Nuzleaf for at udvikle det

Efter at have trykket på "A" -knappen, vises dit aktive team på skærmen. Vælg Nuzleaf fra holdlisten, og tryk derefter på "A" -knappen for at bekræfte, at du vil bruge Leaf Stone på Nuzleaf.

Evolve Nuzleaf Trin 6
Evolve Nuzleaf Trin 6

Trin 4. Vent og se Nuzleaf udvikle sig til Shiftry

Tips

  • Afbryd ikke udviklingsprocessen ved at trykke på knappen "B". Du får ikke Leaf Stone tilbage, hvis processen annulleres.
  • Ved at udvikle Nuzleaf er der flere nye færdigheder at lære, såsom Leaf Storm og Leaf Tornado, som først kan læres, når Nuzleaf udvikler sig til Shiftry.
  • Ikke alle Græs-type Pokémon kan udvikle sig ved hjælp af Leaf Stones, men Leaf Stones kan kun bruges til at udvikle Grass-type Pokémon.

Anbefalede: