3 måder at slippe af med statisk elektricitet i hår

Indholdsfortegnelse:

3 måder at slippe af med statisk elektricitet i hår
3 måder at slippe af med statisk elektricitet i hår

Video: 3 måder at slippe af med statisk elektricitet i hår

Video: 3 måder at slippe af med statisk elektricitet i hår
Video: Jeg er bange for min far 2024, Kan
Anonim

Når dit hår udsættes for statisk elektricitet, vil du have svært ved at vedligeholde og vedligeholde den frisure, du ønsker. Heldigvis er der mange måder at reducere krus og statisk elektricitet i dit hår. Hvis dit hår konstant modtager statisk elektricitet, kan du prøve at ændre din hårplejerutine ved at holde dig væk fra plastkamme, shampoo mindre og bruge en ionisk føntørrer. For en hurtig løsning, brug et tørretumblerark eller påfør et fugtgivende produkt på dit hår.

Trin

Metode 1 af 3: Prøv Flash -reparation

Image
Image

Trin 1. Brug en tørretumbler til hurtigt at slippe af med statisk elektricitet

Hvis du har et tørretumbler derhjemme, skal du gnide det mod dit hår, når statisk elektricitet begynder at bygge op der. Du kan også bruge en tørretumbler til at tørre kamme og børster af for at forhindre overførsel af statisk elektricitet.

  • Beklæd dine skuffer med et tørretumbler for at holde børsten indeni, eller spred et tørretumbler under din pude før sengetid for at forhindre statisk elektricitet.
  • Der er også specielle antistatiske tørretumblere designet til at slippe af med statisk elektricitet i håret.
Image
Image

Trin 2. Glat folder ud med lidt lotion

Brug enhver almindelig lotion, du har derhjemme, såsom håndlotion. Læg en lotion i en møntstørrelse på dine hænder, og gnid den i dine håndflader, før du spreder den jævnt og grundigt gennem dit hår.

  • Brug kun en lille mængde lotion. Hvis det er for meget, kan håret være for tungt at lave.
  • Kør fingrene gennem dit hår for at sprede lotionen. Fokuser på enderne og områder, der klart forgrener sig.
Image
Image

Trin 3. Træk håret væk fra ansigtet

Hvis du vil forhindre statisk elektricitet i at komme ind i dit hår fra starten, kan du prøve en bolle. Du kan også flette dit hår, lave en tynd fletning omkring dit ansigt eller en stor fletning med alt dit hår på én gang.

Hvis du befinder dig i et miljø, der genererer meget statisk elektricitet i dit hår, skal du trække det væk fra dit ansigt, indtil du er ved at forlade

Image
Image

Trin 4. Skift afsked, hvis du har en hat på

Før du tager hatten på, skal du flytte din naturlige hårdel til en anden sektion. Når du har fjernet hatten efter at have taget den på, kan du returnere afskeden til den måde, den var, og ikke længere skal beskæftige dig med statisk elektricitet eller klæbrigt hår.

Slip af med statisk hår 5
Slip af med statisk hår 5

Trin 5. Udskift gummisålssko med lædersål

Gummisåler er lettere at kanalisere elektricitet til kroppen, fra fødderne til håret. For at undgå dette bør du vælge sko i lædersål. På denne måde undgår du de mindre elektriske stød, der følger med statisk elektricitet.

Brug et jern trin 8
Brug et jern trin 8

Trin 6. Skift tøj med naturlige materialer for at undgå statisk elektricitet

Syntetiske materialer er lettere at opbevare en elektrisk ladning, som igen producerer statisk elektricitet. Du kan forhindre statisk elektricitet i at bygge sig op i dit hår ved at bære tøj lavet af stoffer som bomuld, silke eller uld.

  • For eksempel kan du prøve at pakke dit hår ind i et silketørklæde, inden du går i seng eller bruge et silkepudebetræk til at beskytte dit hår mod statisk elektricitet.
  • Hold dig væk fra syntetiske materialer som polyester eller nylon.

Metode 2 af 3: Ændring af hårplejerutine

Slip af med statisk i hår Trin 7
Slip af med statisk i hår Trin 7

Trin 1. Mindre shampooing

I stedet for at shampoo hver dag, prøv at springe 1-2 dage over. Det er bedre for dit hår, hvis du kun vasker det, når det er nødvendigt, og hjælper med at reducere statisk elektricitet, fordi dit hår bevarer sine naturlige olier.

Hvis dit hår har en tendens til let at blive fedtet, fungerer denne metode muligvis ikke for dig. Prøv at bruge en tørshampoo på dage, hvor du ikke vasker dit hår for at hjælpe med at kontrollere olien

Slip af med statisk i hår Trin 8
Slip af med statisk i hår Trin 8

Trin 2. Brug en gummi- eller metalbørste og kam

Plast er en god leder af statisk elektricitet, og plastkamme har en tendens til at gøre det lettere for statisk elektricitet at skygge hår. Prøv at bruge en metal- eller gummikam eller børste, der har en glat overflade og er fri for statisk elektricitet.

Brug naturlige børster i stedet for syntetiske børster til drastisk at reducere statisk elektricitet

Slip af med statisk i hår Trin 9
Slip af med statisk i hår Trin 9

Trin 3. Pak dit hår ind i en mikrofiberklud eller T-shirt, mens du tørrer dit hår

Almindelige frottéhåndklæder kan øge tangles og statisk elektricitet samt tørt hår. Så det er bedst at købe et mikrofiberhåndklæde eller kigge efter en blød bomuldst-shirt og vikle det rundt om dit hår. Denne metode er nyttig, især til forebyggelse af sammenfiltringer i krøllet og kruset hår.

Hvis du pakker dit hår ind i en t-shirt, så prøv at bære en, der er stor nok, så hele håret let kan vikles rundt

Slip af med statisk i hår Trin 10
Slip af med statisk i hår Trin 10

Trin 4. Udskift den gamle hårtørrer med den ioniske

Ioniske hårtørrere hjælper med at neutralisere ladningen forårsaget af statisk elektricitet. Hvis du har haft en gammel hårtørrer i lang tid, kan du prøve at opgradere den ved hjælp af en ny ionisk model, der tørrer hurtigere og holder håret statisk fri.

Inden du bruger en hårtørrer, spray et varmebeskyttende middel på håret. Dette hjælper med at forhindre statisk elektricitet og beskytter samtidig håret mod at blive beskadiget

Slip af med statisk i hår Trin 11
Slip af med statisk i hår Trin 11

Trin 5. Påfør termisk beskyttelse på håret, inden du glatter eller krøller hår

Hvis du oplever statiske elektriske stød i dit hår efter brug af et glattejern eller krøllejern, beskytter du muligvis ikke dit hår ordentligt. Sprøjt varmebeskyttelsen på håret, inden du bruger varmebehandlingsværktøjer, og fordel skjoldet jævnt langs hårets længde.

Glem ikke at vente, indtil dit hår er helt tørt, før du bruger et varmt værktøj, så du ikke beskadiger dit hår

Metode 3 af 3: Valg af hårprodukter

Slip af med statisk i hår Trin 12
Slip af med statisk i hår Trin 12

Trin 1. Køb en leave-in conditioner for at forhindre statisk elektricitet, når du rejser

Tørt hår er tilbøjeligt til statisk elektricitet, så undgå det ved at holde det fugtigt. Hvis du er på farten, i skolen eller dit hår bare mangler en lille løsning, skal du altid have en lille flaske leave-in conditioner til rådighed. Hæld en mængde balsam i størrelsen på dine hænder, og spred det gennem dit hår for at reducere statisk elektricitet.

Hårolier og fugtgivende cremer er også gode til hurtige løsninger på farten. Du kan finde hårolier og fugtgivende cremer i skønhedsafsnittet i de store supermarkeder eller online

Slip af med statisk i hår Trin 13
Slip af med statisk i hår Trin 13

Trin 2. Kig efter en balsam, der indeholder silikone for at neutralisere statisk elektricitet i dit hår

Balsam er også vigtig for at holde dit hår sundt, især hvis dit hår har en tendens til at tørre let ud. Hvis du ikke ønsker at bruge almindelig balsam i brusebadet eller overhovedet, kan du overveje at finde en kvalitetsbalsam til at hjælpe dig med at håndtere statisk elektricitet.

  • Brug balsam hver gang du shampooer dit hår for de bedste resultater.
  • Når du har balsam eller andre hårplejeprodukter, skal du prøve at holde dig væk fra produkter, der tørrer dit hår, f.eks. Alkohol.
Slip af med statisk i hår Trin 14
Slip af med statisk i hår Trin 14

Trin 3. Vælg en alkoholfri hårspray

Mange hårsprayprodukter indeholder alkohol, hvilket gør det lettere for statisk elektricitet at overføre til dit hår. For at forhindre dette skal du vælge en, der ikke indeholder alkohol. For at gøre dette skal du kigge efter produkter, der står "alkoholfri" på etiketten, eller du kan kontrollere ingredienslisten på bagsiden af emballagen.

Brug af nok alkoholfri hårspray på dit hår kan faktisk modvirke statisk elektricitet

Slip af med statisk hår 15
Slip af med statisk hår 15

Trin 4. Prøv at bruge en anti-frizz creme til at kontrollere pænheden og statisk elektricitet i dit hår

Besøg et apotek eller en skønhedsbutik for en anti-rynke creme. Hæld en mængde produkt i mønt i dine hænder, og arbejd det gennem dit hår med fokus på området under dine ører, så den øverste del af dit hår ikke er fedtet.

  • Kør fingrene gennem dit hår for at sprede cremen jævnt.
  • Prøv ikke at lægge for meget anti-frizz creme på din hovedbund, især hvis du har glat hår. Disse produkter har en tendens til at være tungere, og når de blandes med de naturlige olier i hovedbunden, kan håret se slapt og fedtet ud.

Anbefalede: