3 måder at kontrollere voicemail på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at kontrollere voicemail på
3 måder at kontrollere voicemail på

Video: 3 måder at kontrollere voicemail på

Video: 3 måder at kontrollere voicemail på
Video: Jeg er bange for min far 2024, Kan
Anonim

Voicemail er et system, der registrerer meddelelser fra opkaldere til senere afspilning. Næsten alle har en telefonsvarerkonto på deres mobiltelefon eller fastnet, men tingene kan blive lidt vanskelige, hvis du ikke kan få adgang til din telefon, eller hvis du for nylig har skiftet telefonsvarersystemer.

Trin

Metode 1 af 3: Kontrol af telefonsvarer på telefon

Kontroller telefonsvarertrin 1
Kontroller telefonsvarertrin 1

Trin 1. Åbn din digitale telefonsvarer via smartphone -berøringsskærm

På en iOS-telefon skal du trykke på telefonappen og derefter se efter boksen i nederste højre hjørne af skærmen, der siger Voicemail. Tryk på denne knap, og din telefonsvarer vises på skærmen. Klik på en hvilken som helst besked, og tryk på Afspil for at lytte til meddelelsen. På Android -telefoner vises et telefonsvarerikon øverst til venstre på din skærm i området Status, hvis du har ulæste telefonsvarer. Skub din finger ned fra toppen af skærmen for at se meddelelsen, og tryk derefter på Ny telefonsvarer. Din telefon ringer til din telefonsvarer.

Kontroller telefonsvarertrin 2
Kontroller telefonsvarertrin 2

Trin 2. Ring til din telefon ved at indtaste dit eget nummer, og indtast derefter din pinkode eller adgangskode, hvis du bliver bedt om det

Hvis du glemmer nummeret, skal du muligvis slå det op. Mange mobiltelefoner gemmer automatisk dit eget mobilnummer i kontaktlisten under navnet 'Mig'. På iOS -smartphones kan du søge efter dit mobilnummer ved at gå til appen Indstillinger og derefter klikke på Telefon. For Android -telefoner skal du trykke på Indstillinger, Om telefon og derefter trykke på Status. Dit telefonnummer vil blive vist her.

  • Voicemail er nogle gange låst af privatlivets fred, men med en kode opretter du selv. Når din identitet er bekræftet, får du adgang til din telefonsvarer.
  • Kontakt din mobiltelefonudbyder, hvis du glemmer din kode. De kan muligvis nulstille det for dig og hjælpe dig med andre problemer. Du kan finde din telefonudbyders kundeservicenummer ved at foretage en internetsøgning.
Kontroller telefonsvarer Trin 3
Kontroller telefonsvarer Trin 3

Trin 3. Tryk på stjerneknappen (*) eller hegnet (#), og tryk derefter på opkaldsknappen for at ringe til din telefonsvarer

Nogle gange behøver du muligvis ikke at trykke på opkaldsknappen, men normalt hører du en automatisk hilsen, før du kan lytte til telefonsvarer.

Sørg for, at den tast (*) eller (*) der virkelig skal trykkes på. Hvilken tast der skal trykkes på, og hvornår der skal trykkes på, afhænger af din telefonudbyder. Næsten alle telefonfirmaer bruger en af disse to knapper. Prøv begge dele, og hvis alt andet ikke virker, skal du besøge telefonfirmaets websted eller ringe til kundeservice

Metode 2 af 3: Kontrol af fastnettelefon

Kontroller telefonsvarertrin 4
Kontroller telefonsvarertrin 4

Trin 1. Ring til din telefonsvarer, Comcast, XFINITY eller fastnet ved at ringe *99

Bemærk, at denne metode kun er nyttig, hvis du ringer fra en fastnetlinje. Du bliver derefter bedt om at indtaste din adgangskode for at få adgang til telefonsvareren. Nogle moderne telefoner giver dig mulighed for blot at trykke på telefonsvarerknappen på telefonen og derefter indtaste adgangskoden.

Hvis du ringer fra en telefon, der ikke er forbundet til telefonsvarer, skal du først ringe til dit fastnetnummer og derefter trykke på hegnetasten (#), når du hører den automatiske velkomst. Indtast din adgangskode, når du bliver bedt om det, og du får adgang til telefonsvareren

Kontroller telefonsvarertrin 5
Kontroller telefonsvarertrin 5

Trin 2. Hvis du er en AT & T -fastnetbruger, skal du ringe *98 fra din fastnet for at få adgang til telefonsvareren

Indtast din adgangskode efterfulgt af et hash -tegn (#), og du er klar til at lytte til din telefonsvarer.

  • Hvis du tjekker telefonsvarer uden for dit hjem, kan du indtaste dit AT&T Service Access-nummer (1-888-288-8893). Du bliver bedt om at indtaste dit ti-cifrede fastnetnummer efterfulgt af en adgangskode, derefter er det eneste du skal gøre at følge instruktionerne over telefonen, og du er klar til at lytte til din telefonsvarer.
  • Tryk på 9 i begyndelsen af hilsenen, eller tryk på hash (#), når du er færdig med at indtaste dit adgangsnummer og fastnetnummer. Indtast din adgangskode. Dette giver dig mulighed for at få adgang til telefonsvarer.
Kontroller telefonsvarertrin 6
Kontroller telefonsvarertrin 6

Trin 3. Hvis du er en Vonage -fastnetbruger, skal du ringe * 1 2 3 og derefter indtaste dit pinkode for at få adgang til telefonsvareren

Når du har indtastet postkassen, skal du trykke på 1 for at lytte til nye meddelelser. Hvis du ringer fra en telefon, der ikke er forbundet til telefonsvareren, skal du først ringe til det 11 -cifrede Vonage -telefonnummer for at markere feltet til telefonsvareren og derefter følge de samme trin.

Metode 3 af 3: Kontrol af telefonsvarer på Internettet

Kontroller telefonsvarertrin 7
Kontroller telefonsvarertrin 7

Trin 1. Besøg XFINITY Connect online, hvis du er en XFINITY -bruger, og indtast dit bruger -id og din adgangskode

Vælg fanen E -mail, klik på Voice & Text, og klik derefter på Voice. Herfra får du adgang til alle dine telefonsvarer fra din computer.

Kontroller telefonsvarertrin 8
Kontroller telefonsvarertrin 8

Trin 2. Log ind på Verizon Call Assistant -webstedet, hvis du er en Verizon -bruger

Indtast derefter dit brugernavn og din adgangskode. Bliv ikke overrasket, hvis webstedet beder dig om at give Verizon tilladelse til at få adgang til dine telefonoptagelser. Når du har godkendt Verizon, kan du vælge Opkald og meddelelser fra fanen til venstre, før du klikker på Stemmebeskeder for at få adgang til dine meddelelser.

Kontroller telefonsvarertrin 9
Kontroller telefonsvarertrin 9

Trin 3. Download appen AT&T Voicemail Viewer til din smartphone, hvis du er en AT & T -bruger

Denne app lader dig videresende telefonsvarer til din e -mail.

Kontroller telefonsvarertrin 10
Kontroller telefonsvarertrin 10

Trin 4. Besøg Cox Mobile Phone Tools -websiden, hvis du er Cox Mobile -bruger

Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og tryk derefter på fanen Besked. Alle dine telefonsvarer vises der.

Tips

  • Kontakt kundeservice, hvis du har problemer eller bruger en digital fastnet service, der ikke er angivet i denne artikel.
  • Prøv at implementere den samme proces på din egen telefontjeneste, hvis den ikke er angivet i denne artikel. Nogle gange er processen ikke meget anderledes.

Anbefalede: