Sådan forstår du de platoniske begreber om venskab og kærlighed: 5 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan forstår du de platoniske begreber om venskab og kærlighed: 5 trin
Sådan forstår du de platoniske begreber om venskab og kærlighed: 5 trin

Video: Sådan forstår du de platoniske begreber om venskab og kærlighed: 5 trin

Video: Sådan forstår du de platoniske begreber om venskab og kærlighed: 5 trin
Video: HURTIGSTE Spisere I Verden! 🤯 2024, Kan
Anonim

Har du problemer med at definere din kærlighed til en ven? Eller har du misforstået følelsen som noget dybere og romantisk? For at forstå begrebet platonisk kærlighed, der generelt forekommer i et venskab og for at opbygge et stærkere fundament for venskab, prøv at læse denne artikel!

Trin

Forstå platonisk kærlighed og venskab Trin 1
Forstå platonisk kærlighed og venskab Trin 1

Trin 1. Forstå kærlighedsbegrebet og forskellene i det

Faktisk manifesterer kærligheden sig i den følelsesmæssige tilknytning, man har til en anden. Generelt udtrykkes kærlighed gennem reelle handlinger, omsorg eller bekymring. Forstå dog, at kærlighed ikke har en enkelt form og definition. For eksempel kan kærlighed mellem en mor og et barn kategoriseres som kærlighed mellem familier. I mellemtiden kan kærlighed mellem par kategoriseres som romantisk kærlighed.

Kærlighed mellem venner er en form for platonisk kærlighed. Med andre ord er kærligheden rent åndelig, ikke fysisk. Hvis en dreng og en pige altid ses sammen, men ikke dater, har de sandsynligvis en platonisk kærlighed til hinanden

Forstå platonisk kærlighed og venskab Trin 2
Forstå platonisk kærlighed og venskab Trin 2

Trin 2. Tænk over dine følelser for personen

Har du ofte romantiske eller erotiske fantasier om ham? I så fald er chancerne for, at du har en dybere kærlighed til ham. Men hvis du ikke gør det, eller hvis du bare elsker at rejse og chatte med ham, er chancerne stor for, at de følelser, du har, er platonisk kærlighed.

Forstå platonisk kærlighed og venskab Trin 3
Forstå platonisk kærlighed og venskab Trin 3

Trin 3. Misforstå ikke kærlighed til en ven som romantisk kærlighed

Den største forvirring vil generelt opstå, hvis nogen misforstår hans omsorg og bekymring for andre som følelser af romantisk kærlighed. Bare rolig, mennesker er dybest set lette at misforstå deres følelser, uanset om de er bevidst eller ej.

Forstå platonisk kærlighed og venskab Trin 4
Forstå platonisk kærlighed og venskab Trin 4

Trin 4. Forstå, hvor stærk en platonisk kærlighed kan være

Husk, at du ikke behøver at elske nogen romantisk for at føle intense følelser for dem, især hvis de er en, du virkelig holder af. Ligesom romantisk kærlighed kan faktisk platonisk kærlighed skabe et meget stærkt bånd mellem de parter, der er involveret i den.

Forstå platonisk kærlighed og venskab Trin 5
Forstå platonisk kærlighed og venskab Trin 5

Trin 5. Tænk over dit perspektiv på venskab

Er alle du kender i kategorien "venner"? Eller er "venner" mennesker, du allerede kender godt? For at identificere den type kærlighed, du føler, skal du først forstå, hvilken slags normer du har vedrørende platonisk kærlighed.

Tips

  • Tænk over din personlige definition af kærlighed og venskab. Faktisk afhænger portrættet af dit forhold til andre mennesker virkelig af dette perspektiv.
  • Prøv at foretage yderligere undersøgelser af typer af kærlighed for at hjælpe dig med at forstå begrebet platonisk kærlighed bedre.
  • Vær ærlig og opbyg gode kommunikationsmønstre. Sørg for, at alle dine handlinger og beslutninger ikke overtræder hans personlige grænser!
  • Reflekter over dit perspektiv på kærlighed. Hvad leder du egentlig efter?
  • Forstå din vens perspektiv på kærlighed og venskab, før du indrømmer, at dine følelser for dem har ændret sig. For at gøre dette skal du prøve at indsætte et emne, en erklæring eller et spørgsmål relateret til kærlighed og/eller venskab og derefter observere reaktionen. Husk, at haste for at tilstå din bedste ven risikerer at ødelægge dit dyrebare venskab!

Advarsel

  • Et platonisk forhold vil faktisk være dybere og mere kvalificeret, hvis parterne i det kan respektere hinandens forskellige grænser.
  • Tag så meget tid som muligt til at forstå dine sande følelser, før du afgiver tilståelser for den anden person. Husk, dit venskab er på spil!
  • Vær forsigtig, og husk følelser, som du ikke rigtig forstår, kan føre til unødvendig smerte eller endda tab. Tænk dig om, før du gør nogen forpligtelser eller konklusioner!

Anbefalede: