4 måder at få folk til at tro, at du er britisk

Indholdsfortegnelse:

4 måder at få folk til at tro, at du er britisk
4 måder at få folk til at tro, at du er britisk

Video: 4 måder at få folk til at tro, at du er britisk

Video: 4 måder at få folk til at tro, at du er britisk
Video: Den nye pige - En film om mobning 2024, Kan
Anonim

Storbritannien, fantastisk kultur, fantastiske accenter og deres egen dronning. Hvem vil ikke foregive at være britisk? Faktisk, hvorfor fik vi ikke alle dette før? Hvis du vil narre alle omkring dig i et par dage eller resten af dit liv, er det her, du skal starte.

Trin

Metode 1 af 4: Lyd som britisk

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 1
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 1

Trin 1. Lær at tale med engelsk accent

Der er allerede en guide på wikiHow om at lære at tale med en troværdig falsk engelsk accent, men det ved du sikkert allerede. Der er masser at vælge imellem, og de fleste lyder ikke som Queen.

  • De er meget svære at efterligne, så prøv at vælge en, der er let for dig. Gør nogle undersøgelser af et sted og accent. Nord lyder højere og mere beslægtet med en skotsk accentlyd. De sydlige og tættere dele af London er, hvor du finder de mest genkendelige accenter, såsom Cockney (hvilket er ualmindeligt, og Mary Poppins nævnes som det værste eksempel).
  • Accenter, både engelsk, skotsk og walisisk, varierer meget fra øst til vest og fra by til by. Husk, at ikke alle taler som dem fra et britisk komedieshow.
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 2
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 2

Trin 2. Bed om ordforrådssikkerhed

Selvom det er engelsk, er det meget forskelligt fra amerikansk, australsk, sydafrikansk eller enhver anden engelsk dialekt. Der er flere engelske ordforråd / amerikanske slangordbøger online for at begynde at sætte sig ind i forskellene.

  • Brug "gelé" i stedet for gelé. "Jam" er det, der bruges til toast; Du spiser "slik" ikke slik og pommes frites er "chips", medmindre kartoflerne er meget tynde (f.eks. Pommes frites fra McDonalds), og kartoffelchips er "sprøde". "Cookies" er "Kiks". Sig ikke "Toilettet"; brug "Toilet" eller "loo." Har du tilsluttet dig en pige? Nej, du trak en fugl.
  • Pas på ord som "fanny", som har forskellige og stødende betydninger. Hvad mere er, "Asien" korrelerer med Indien, Pakistan, Sri Lanka eller Bangladesh osv. Kina, Japan, Vietnam og så videre og så videre er "orientalsk" eller "Fjernøsten".
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 3
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 3

Trin 3. Lær syntaks og grammatik (grammatik)

Der er meget lille forskel, du vil bemærke i small talk, men læg prikken over i’et. Gør noget research online, men her er nogle eksempler, du kan bruge:

  • Som svar på spørgsmål med hjælpeverb og hovedverber svarer engelske mennesker med: "Kunne du vaske op for mig?" "Kunne gøre" eller "vil gøre" (i modsætning til amerikanerne, "jeg kunne.")
  • "Har du…?" i amerikanerne korrelerer med, "Har du …?"
  • Pas på ting som "på/på hospitalet", ikke "på hospitalet".
  • Briterne bruger fortiden perfekt ("jeg har spist") meget oftere end amerikanere, der automatisk bruger den enkle fortid ("jeg spiste").
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 4
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 4

Trin 4. Få det til at lyde naturligt

Du kan have et nedsat ordforråd og accent, men det vil ikke være virkelig overbevisende for indfødt engelsk, hvis du ikke har en pop -accent og interjektioner. Sprog dannes meget mere ved at samle sætninger!

  • Indskydninger vil gøre eller ødelægge din evne til at trække en britisk accent ud. Uden evnen til at satse og reagere på en naturlig måde, er du færdig. Eksempel: Hej! Åh, åh, hmm, ja, huh osv.
  • Begynd at bruge, "" kan ikke blive brændt "," skrald "," brug "fancy" i stedet for "vil" og "knækket" i stedet for træt. Det er blot nogle få eksempler fra en praktisk talt uendelig liste. UNDGÅ at bruge "jolly" i stedet for "meget"!
  • "I orden?" eller "Er du okay?" bruges ofte ud over "Hej, hvordan har du det?" Dette er virkelig ikke et reelt spørgsmål. Du vil svare det samme, "Okay?" eller "Jeg har det godt, tak," uanset hvordan du virkelig har det med det.
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 5
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 5

Trin 5. Stav ordene korrekt

Slå engelsk-indonesiske ordbøger op på nettet og studer nøje forskellige ord og stavemåder. Husk, "yndlingsfarve", ikke yndlingsfarve!

Tænk på dine verbavslutninger. I stedet for "lært", "drømt", "stavet" og "forkælet" kan "læres", "drømmes", "staves" og "forkæles". Det er bare fire eksempler

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 6
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 6

Trin 6. Sværg som England

Vi vil ikke liste terminologien her. Vær opmærksom på, at nogle af dine ord muligvis ikke er de samme som engelsk. Det er faktisk meget sjovere og efterlader meget plads til forskellige personligheder. Gør din research - du har venner, der siger ordene på ingen tid. Du lærer hurtigt, at "Bloomin 'pokker!" og "Blimey!" ikke rigtig brugt. (Medmindre du er Hagrid.)

Metode 2 af 4: Opfør dig som en englænder

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 7
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 7

Trin 1. Vær høflig

Britiske mennesker bekymrer sig generelt dybt om andre mennesker, det være sig venner, familie eller fremmede. De ved, hvordan de skal blande sig effektivt ind, hvordan de skal handle i andre lande, og hvornår de skal komme ud af et problem. Vær opmærksom på verden omkring dig, og hvordan du passer ind i den.

Ved bestemt hvordan man står i kø. Citeret fra immigrationsminister Phil Woolas, "Kunsten at stå i kø - den meget enkle handling at tage nogens tur er en af de ting, der styrker vores land sammen." Hvis din kultur ikke er i den, lær det nu

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 8
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 8

Trin 2. Hvis du er amerikaner, skal du være lidt mere rolig og negativ

Den generelle regel er, at amerikanerne er høje, modbydelige, udtryksfulde og smiley. Selvom det ikke altid er sandt, er det en god regel. Hvis du vil se britisk ud, vær lidt mere stoisk. Sammenlignet med Yankees forbliver Redcoats følelsesmæssige, men er lidt mere skjult og lægger mindre vægt på sig selv.

Mange britiske folk har lidt intelligens med en selvafvisende fordel ved dem. "Colin Firth fik en Oscar -nominering? Det er fantastisk. Men selvfølgelig taber han"

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 9
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 9

Trin 3. Se til højre, før du krydser gaden

En af de mest kendte ting ved England er, hvordan de kører til venstre. Hvis du krydser gaden, skal du smide dine gamle vaner! Du ser altid rigtigt ud. Ups. Du er latterlig. Hvad er det med at køre den rigtige vej? Hvordan kan det give mening?

Rattet er også på den anden side. Hele det metriske system er korrekt. Hvis du vil bage småkager, skal du finde et godt sted med gram og milliliter. Ubehagelige amerikanere og deres kopper

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 10
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 10

Trin 4. Kend din pub -etikette

At gå på en pub i England indebærer et lidt andet sæt taktikker end dem, der bruges i Amerika. Først skal du ikke bekymre dig om tips. Bartendere gør meget mere i timen. For det andet, køb det til alle! Folk skiftes til at købe hinanden runder med drikkevarer. Og hvis du kan tage dem alle på samme tid - du er fantastisk.

  • Skrig ikke efter opmærksomhed. Vær populist - bartenderen kommer. Og når det kommer til dig, skal du bestille, hvad de har på træk eller cidar. Coors Light er fuld af amerikanere.
  • Og husk, udover "Tak" kan du sige "hej".

Trin 5. Vælg et engelsk fodboldhold, og støt det

Lær de grundlæggende regler for fodbold, hvis du ikke allerede har gjort det (lær offside -reglerne!), Og lad som om, at du er ligeglad med din lokale fodbold. På trods af hvad du måske tror, er det ikke en god idé at have en trøje (kaldet en "fodboldtrøje") på hele tiden - du kan ses som skrap, især hvis du har en baseballkasket. Beteg altid fodbold som fodbold eller footy '!"

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 11
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 11

På samme tid spiller ikke alle briter fodbold, da mange amerikanere ikke spiller amerikansk fodbold. Rugby og cricket er nogle levedygtige alternativer

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 12
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 12

Trin 6. Lav din te på den rigtige måde

Hvis du drikker te, skal du ikke forvente, at iste er en erstatning for spisende gæster - briterne bruger det sjældent! Brug Yorkshire Tea eller PG Tips, og gør det på den rigtige måde. Tilsæt mælk, men ikke mere end to teskefulde sukker, hvis det er tilgængeligt. Og sørg for at tilbyde nogle til andre og spørg, hvordan det smager.

Du vil måske tilbyde instant kaffe til venner (kaldet som kaffe), hvis de ikke er tedrikke (du konverterer med tiden)

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 13
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 13

Trin 7. Vær ikke en chav

En chav ligner en skraldespand i Amerika. Undgå amerikanske baseballkapper med holdlogoer. New York Yankees findes bestemt ikke, ligesom LA Dodgers. Brug ikke for mange sportsmærker, og undgå træningsdragter, især billige. Bær ikke noget i Beige Burberry stribet uld. Mens Burberry er et luksusmærke, har beige plaid været forbundet med chavs, der har tendens til at bære faux Burberry tørklæder og hatte. Undgå store øreringe (især bøjler), hvis du er en pige og prangende guldkæder, hvis du er en fyr. Chav er også en stor fornærmelse, du ikke bør nævne for dine venner.

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 14
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 14

Trin 8. Se britiske sitcoms og film

Hvis du vil vide, hvordan du opfører dig som en britisk person, skal du få nogle forbilleder! Tjek Sherlock Holmes, Inbetweeners, Downton Abbey, Misfits, IT Crowd og andre film og shows. Ikke kun får du et indblik i deres kultur, men du udvikler også humor. Hvis du har levet under en sten, er de amerikanske og britiske synspunkter på komedie meget, meget forskellige.

Se efter interviews med britiske skuespillere. Alt hvad du kan få på rigtigt og bedre uden et script. Og det vil være et godt eksempel på de forskellige accenter, du kan efterligne

Metode 3 af 4: Klæd dig ud som en englænder

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 15
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 15

Trin 1. Pak væk med shorts og tennissko

Medmindre du vandrer gennem Thailand, vil du sandsynligvis ikke fange en voksen dreng eller pige fra England i rockende shorts og Nikes. Slip af med dette outfit. Det samme gælder også din Union Jack -skjorte - Ginger Spice gjorde det i 90'erne, og det var fint, men kun fordi intet er blevet gjort siden.

Hvis du er usikker på din stil til rejser, kan du kigge på New Look, Jack Wills, River Island og Top-shop/Top-Man for teenagere/voksne og Next, Debenhams, John Lewis og Marks & Spencer for voksne

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 16
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 16

Trin 2. Piger, tilføj din kvindelighed

Den nuværende generelle britiske trend, i hvert fald i forhold til den amerikanske trend, er en, der er lidt kantet og skånsom. En blomstret kjole kan kombineres med sko eller en læderjakke. Andre linjer og mønstre kan kombineres. Og som altid tilpasses vejret!

Tænk i lag. Det er ofte koldt i England, så vores børn ved poolen har brugt til at vugge tørklæder, sko og helt sikkert strømper. Selv regnstøvler har deres plads! En sjov kjole eller romper med strømpebukser, blazer og plimsols ville ikke være udelukket

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 17
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 17

Trin 3. Se ikke for sammensat ud

Der er noget ved britisk mode, der er lidt mere eklektisk end amerikansk mode. Hvis det er blandet, passer det. Brug gerne forskellige toner, forskellige teksturer og forskellige mønstre. Lidt forfærdet til at se mere sexet ud, hvis ikke mere sexet, end at se ud som om du går ned ad landingsbanen.

Øjenmakeup kan virkelig plette lidt. Gå i dine strømpebukser? Lige meget. Fik rynker? Og hvad så? Tænk på Ke $ ha efter en stille nat

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 18
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 18

Trin 4. Mænd, lad din manddom stå ved døren

Daniel Radcliffe dukkede for nylig op med britiske mænd, der virker lidt homoseksuelle, og en del af det har at gøre med deres mode. Bortset fra bare at have et par behageligheder, er påklædning lidt pænere temmelig standard, selv når det er afslappet. Opbevar T-shirts og baseballkapper derhjemme. Vælg en polo, trøje (trøje) eller bukser. Ejer mere end flip-flops.

Metode 4 af 4: At kende din kultur

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 19
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 19

Trin 1. Kend din goulash

Indisk mad er udenlandsk mad nummer et i Storbritannien, og mad af alle slags takeaway. Hvis du ser et trist amerikansk par, der prøver at finde ud af, hvad "raita" eller "samosa" er, så prøv det.

På samme måde, når det kommer til Mexico, er du blevet lidt forvirret. Burritos? Tacos? Enchiladas? Tostadas? Det er knap populært i Storbritannien

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 20
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 20

Trin 2. Kend din ost

Når det kommer til ting, kender den gennemsnitlige britiske person et par personlige favoritter og accepterer ikke kunstige ostepræparater som "ost" (kaldet 'cheeseburgere' eller 'amerikanske oste'). Storbritannien producerer den største mængde forskellige ostetyper i verden (700), men de spiser ikke så meget pr. Indbygger som nogle andre lande - det er en vare i høj klasse og bør respekteres.

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 21
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 21

Trin 3. Lær britisk politik at kende

Selvfølgelig ved ikke de fleste briter alt om Repræsentanternes Hus, men sørg for at du ved lidt om britisk politik, eller du kan være akavet som om du forstår politik. Da britisk politik er relativt ukendt, skal du ikke forvente, at andre ved om britisk politik, men i det mindste kender de navnene på de tre vigtigste partiledere. Beslut om du støtter Labour, Liberaldemokraterne, Konservative eller en anden som UKIP, og vær klar til at støtte dig selv! Et godt svar er, at du ikke støtter nogen "de er alle dårlige for hinanden", især hvis det er arbejderklasse, selvom du kan sige din stemme. Den ekstreme højrefløj, ligesom BNP, betragtes som racistisk af mange, så sørg for at gøre din research.

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 22
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 22

Trin 4. Bliv opmærksom på britisk verdenspolitik

Amerikanerne anses for for rigtige - både befolkningen og deres parti. Stort set de fleste briter forlader og er upatriotiske. Men de kan være vrede på folk fra andre lande, der ikke er patriotiske. Irak og Afghanistan er politisk kontroversielle og tager ikke Amerikas holdning for langt.

Generelt overlader du politik til alle. Ingen nationalitet har de samme synspunkter. Det er dumt at generalisere dem alle sammen. Uanset om du er britisk, amerikansk, indonesisk eller martian, føler hvad du vil, men vær forberedt på konsekvenserne, hvis du brænder for det

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 23
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 23

Trin 5. Lær nogle populære britiske shows, butikker og andre ting at kende

Begynd at se Mighty Boosh og Big Brother. At se BBC America vil hjælpe meget! Vær advaret om, at selvom det viser mange shows, så er det ikke rigtigt et BBC -show på BBC America. The Many Gordon Ramsay show, for eksempel, sendes på Channel 4, ikke BBC.

Hvis du skal tale om populære butikker (ikke kald dem "butikker") som Topshop, Marks and Spencer (ofte omtalt som "M og S" eller "Marks and Sparks") og Harrods: kun gamle mennesker og turister shoppe hos Harrods! Medmindre du er en pige, vil det være lidt underligt at tale om shopping, og de fleste finder Harrods for dyre

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 24
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 24

Trin 6. Kend forskellene mellem engelsk, der tales af engelske, engelsk generelt, skotsk sprog, walisisk sprog og nordirsk sprog

De fleste amerikanere omtaler en, der taler engelsk som britisk. Skotter er mennesker, der taler engelsk, som briterne gør, ligesom folket i Wales, Nordirland og andre små øer. Sørg for, at du er opmærksom på dette, da nogle mennesker kan blive meget fornærmede, når deres engelsk omtales som engelsk generelt - Storbritannien består af Wales, England, Nordirland og Skotland! Ikke kun England.

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 25
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 25

Trin 7. Placering, placering, placering

Det er for det første vigtigt at have en 'hjemmeplacering - hvilket område skal du være fra? Hvilken by? Hvilket distrikt bor du i? Hvor er du? Er det tæt på? Hvad er skikken der? Det kan også være vigtigt at kende vigtige områder og byer. Hvis du ikke kan finde London på et kort, er det ret indlysende, at du ikke er britisk.

  • Hvis du spørger, hvor du er fra, skal du sige, hvor du er i forhold til storbyen, men ikke sige byen. Sig ikke "London city" / "in the city"; Dette er et særligt område i London, der har få beboere og er lidt af et forretningsdistrikt. Bosæt dig ikke i London, sig f.eks. Beckham North London. Vær forsigtig - Nord -London har Croydon (område med optøjer). Lige derfra endnu et niveau for londonere omkring det samme område, f.eks. Purley. Prøv ikke at antage, at folk ved, hvor det er, selvom de virker lidt irriterede, hvis de ikke gør det.

    Udtrykket "by" bruges meget strengere i England end i Amerika. Medmindre det er kulturelt vigtigt (som Cambridge) eller opfylder den sande definition (mange mennesker, ejer en katedral osv.), Er det bare en by

Få folk til at tro, at du er britisk Trin 26
Få folk til at tro, at du er britisk Trin 26

Trin 8. Hav bevis, men nævn det ikke

Du ved ikke, at det faktisk eksisterer! Gå ud og bestil noget helt og tydeligt britisk online. Måske en kopi af Harry Potter og de vis sten? Husk, for at tage højde for særheder og uoverensstemmelser i dit hjem, kan du altid have amerikanske slægtninge eller tage dem tilbage fra din rejse til Sydafrika.

Nogle steder som World Market eller Whole Foods sælger ofte generelle britiske ting som kogeplader eller PG Tips. Dit skabsbeholdning er fuld af ting, fordi du har lidt hjemve

Tips

  • Det britiske alarmnummer er 999, ikke 911, for sikkerheds skyld.
  • Nedprioriterer ting og bruger meget sarkasme. Bare en generel sikker regel for altid at ansætte.
  • Behersk dit valg af britisk accent, før du bruger den med din britiske accent.
  • Britiske mennesker har ikke altid særlig præcise og ekstravagante accenter. Mange britiske mennesker, især britiske mennesker, vil savne 'T'-lyden i ord-britiske folk vil undertiden blive udtalt som' Bri-ish '.
  • Rigtige britiske folk kalder sig ikke britiske. De ville kalde sig selv efter det land, de kom fra, så engelsk, skotsk, walisisk og nordirsk kunne blive narret til at afvige fra de irske og engelske ord som nogle fjendtlige mennesker, der var en del af England eller blev klassificeret som irske!
  • Mest engelsk ingen nævne mor. De siger "mor", eller hvis du virkelig har lyst, "mor", selvom folk fra Wales eller Nordengland har en tendens til at bruge "mor", mens områder som Midlands har tendens til at bruge "mor" i fællesskab.
  • Find hurtigt ud af, hvilken type brite din aldersgruppe er.
  • Begynd at elske en te eller en halvliter og lær om kulturen. Det vil gavne dig, mens du bliver observeret i offentlighedens øjne.
  • Undgå nordlige accenter, da de er meget vanskeligere. Undgå især Newcastle (Geordie), Liverpool (Scouser) og Manchester. Du er bedre til at holde fast i en sydlig accent, som generelt er lettere og mere velkendt for den gennemsnitlige amerikaner.
  • Bliv vidende om den aktuelle britiske politik og deres medier. Ikke alt, der nydes eller diskuteres i USA, betragtes som interessant i Storbritannien.
  • Lær om britisk historie, såsom kongen og dronningen og berømte begivenheder, som da de oprettede National Lottery.
  • En britisk ven kan hjælpe dig med at mestre din måde og accent, men hvis du skal spørge, skal du ikke lyde som om du håner dem ved at efterligne dem.
  • Se Sæbeopera. Coronation Street er den mest populære, dengang EastEnders, og shows som X Factor og Top Gear er også favoritter. De er gode til at opfange accenter og faktisk ret underholdende. Vælg en eller to typer begivenheder. Simpsons og Family Guy bliver generelt set lejlighedsvis.

Advarsel

  • Husk: Sig ikke "sport", sig "sport", og 'matematik' er 'matematik'.
  • Vær forsigtig, når du ser BBC America, fordi mange viser, at BBC ikke viser f.eks. The F Word er et Channel Four -program, der afspilles på BBC America.
  • Overdriv ikke accenten; husk, nogle ord i en amerikansk accent lyder det samme som en britisk accent!
  • Bland ikke dine accenter sammen. Pas på konsekvensen, for at sige den ene ting som om du er fra Cornwall og derefter den næste som om du er fra Irland, og så vil noget som skotte lyde falsk for alle, ikke kun rigtige briter!
  • Kald aldrig nogen fra Irland som "britisk", og vær forsigtig med folk fra Nordirland, fordi nogle republikanere måske ikke er søde. (Republikken Irland er et separat land, som på et tidspunkt var en del af Det Forenede Kongerige, men til sidst blev en suveræn nation i 1920'erne. Irland blev delt i Norden og Republikken, hvor Nord var en separat nation som en del af England, såsom Skotland). Englands officielle navn er Storbritannien Storbritannien og Nordirland.
  • Tip er almindeligt i England, men ikke så langt i Amerika. Forlad som regel 10%.

Anbefalede: