Sådan holder du et bønfællesskab (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan holder du et bønfællesskab (med billeder)
Sådan holder du et bønfællesskab (med billeder)

Video: Sådan holder du et bønfællesskab (med billeder)

Video: Sådan holder du et bønfællesskab (med billeder)
Video: Evaluerende pædagogisk praksis 2024, Kan
Anonim

Føler du dig kaldet til at være arrangør af bønnemøder, men ved ikke rigtig, hvordan du skal håndtere det? Et bønnemøde er et sted, hvor mennesker samles og forenes i bøn som en gruppe. Du kan have et bønnemøde, der vil gavne mange mennesker ved at forberede sig lidt og følge disse trin.

Trin

Del 1 af 3: Planlægning af et bønnemøde

Gennemfør et bønnemøde Trin 1
Gennemfør et bønnemøde Trin 1

Trin 1. Bestem det rigtige tidspunkt

På bestemte tidspunkter kan folk ikke komme til bønnemødet, fordi de har meget travlt. Selvfølgelig vil det være svært at få folk til at deltage i bønnemødet, hvis denne aktivitet afholdes om morgenen eller fredag aften. Det ville være bedre, hvis denne aktivitet afholdes en søndag eftermiddag eller om aftenen (andet end i weekenden), så tidspunktet er mere egnet til de fleste mennesker.

  • Overvej, at tidsplanen for bønnemødet ikke falder sammen med den almindelige tilbedelsesplan, så den er mere egnet til de fleste mennesker.
  • Bønnemødet varer normalt en time, men varigheden kan justeres efter ønske.
Gennemfør et bønnemøde Trin 2
Gennemfør et bønnemøde Trin 2

Trin 2. Involver kirkeledere

Selvom du vil være vært for et bønnemøde uden for kirken, skal du stadig inkludere en præst. Selvom en anden kan lede bønnemødet, skal du involvere lokale kirkeledere, så de tilstedeværende vil sætte pris på legitimiteten af det bønnemøde, de deltager i.

Gennemfør et bønnemøde Trin 3
Gennemfør et bønnemøde Trin 3

Trin 3. Bestem stedet

Bønnemøder afholdes normalt i et bønnerum eller et andet lokale i kirken. Du kan også holde små bønnemøder andre steder, f.eks. Derhjemme. Uanset placeringen, sørg for at stedet er klar til at rumme et fællesskab, og området er rent for at gøre det egnet som et sted at bede.

Gennemfør et bønnemøde Trin 4
Gennemfør et bønnemøde Trin 4

Trin 4. Annoncer tidsplanen for dette bønnemøde for hele menigheden

Gør meddelelser under gudstjenesten eller send breve og e-mails (e-mail.) Prøv at få så mange mennesker som muligt til at komme til at støtte bønner i dette fællesskab.

Gennemfør et bønnemøde Trin 5
Gennemfør et bønnemøde Trin 5

Trin 5. Inviter folk direkte til at få dem til at føle sig mere kaldet til at komme

Nogle gange er der mennesker, der tøver med at deltage eller prøve nye ting. Tal med mennesker individuelt, mens du inviterer dem til at komme til bønnemøder. Normalt har disse mennesker bare brug for en lille opmuntring til at deltage.

Gennemfør et bønnemøde Trin 6
Gennemfør et bønnemøde Trin 6

Trin 6. Bestem proceduren for implementering

Du kan bede sammen som en hel gruppe, men hvis gruppen er stor, kan du opdele den i mindre bønnegrupper. Eller der er en anden mulighed, det er at bede bestemte mennesker om at bede for et bestemt tema eller bede to til tre mennesker om at bede for et bestemt tema, og to til tre andre mennesker til at bede om et andet tema.

Du kan også bruge en kombineret ordinance som at bede sammen først og derefter danne flere grupper, så den tilstedeværende menighed kan bede for sig selv i mindre grupper

Gennemfør et bønnemøde Trin 7
Gennemfør et bønnemøde Trin 7

Trin 7. Forbered bønner først

Planlægning viser forskellen mellem et livligt og effektivt bønnemøde og et kedeligt og ineffektivt. Folk har brug for retningslinjer, kategorier, eksempler og bønningsordinanser. Du er nødt til at prøve at få menigheden til at bede ved at forberede deres bønner på forhånd.

Gennemfør et bønnemøde Trin 8
Gennemfør et bønnemøde Trin 8

Trin 8. Vælg de temaer, der skal bedes om

Vælg bestemte temaer at bede om under denne begivenhed. Det valgte tema skal være relevant for den person, der beder og have et klart mål, fordi dette vil holde dem motiverede til fortsat at komme til fællesskab og bede sammen.

Del 2 af 3: Holding a Prayer Fellowship

Gennemfør et bønnemøde Trin 9
Gennemfør et bønnemøde Trin 9

Trin 1. Start med stilhed i 1-5 minutter

At begynde at bede i stilhed et øjeblik vil få en person til at forbinde sig med Gud gennem sig selv. Ret menigheden, så menigheden på dette tidspunkt kan være fuldt fokuseret på Gud.

En anden ting, du kan gøre, er at synge to eller tre tilbedelsessange, før bønnen begynder

Gennemfør et bønnemøde Trin 10
Gennemfør et bønnemøde Trin 10

Trin 2. Giv korte instruktioner om, hvordan man beder

Nogle instruktioner om hvordan man beder, der gives til menigheden i begyndelsen af arrangementet, vil være meget nyttige, fordi disse instruktioner kan være en vejledning og give en følelse af trøst under aktiviteten. Denne metode gør dem også villige til at åbne op og deltage mere aktivt.

Gennemfør et bønnemøde Trin 11
Gennemfør et bønnemøde Trin 11

Trin 3. Har en kort diskussion om bønner og bønner

Nogle gange vil det være rart, hvis menigheden får mulighed for at formidle et bestemt formål eller emne til at bede sammen. Men prøv ikke at få denne diskussion til at vare mere end fem minutter, fordi et bønnemøde meget let vil blive til en diskussion om bøn i stedet for at tage sig tid til virkelig at bede.

Gennemfør et bønnemøde Trin 12
Gennemfør et bønnemøde Trin 12

Trin 4. Læs et kort uddrag fra skrifterne

At læse bibelske citater er ikke et must, men det kan hjælpe menigheden til at være mere forberedt åndeligt. Vælg korte citater; denne læsning bør kun tage cirka 5 minutter og bestemt ikke mere end 10 minutter.

Gennemfør et bønnemøde Trin 13
Gennemfør et bønnemøde Trin 13

Trin 5. Bed

Hovedformålet med bønnemøde er at bede. Hvis menighederne får mulighed for at sige deres individuelle bønner eller læse lange skrifter, er dette ikke længere et bønnemøde. Prøv at sikre dig, at der under denne begivenhed er fokus på bøn.

Gennemfør et bønnemøde Trin 14
Gennemfør et bønnemøde Trin 14

Trin 6. Lav variationer

Opret forskellige bønnegrupper ved hjælp af forskellige måder at bede på. Hold bønnemøder i andre former, for eksempel ved at bede gennem ros, ændre grupper ved at danne små og store grupper, bede guidet eller bede ved at udtrykke beklagelse og fremsætte anmodninger.

Gennemfør et bønnemøde Trin 15
Gennemfør et bønnemøde Trin 15

Trin 7. Giv menigheden en chance for at bede kort

Lad menigheden bede som de vil og ikke kræve at alle beder i orden i en cirkel. Denne metode vil tage tid, udover at menigheden kun har travlt med at sammensætte deres bønner, når deres tur er nær og ikke er fuldt ud involveret i bønner.

Gennemfør et bønnemøde Trin 16
Gennemfør et bønnemøde Trin 16

Trin 8. Bed kun om bestemte emner

Vælg et tema, og bed med dette tema til afslutning. Du kan bede med et andet tema, hvis dette tema er færdig med at bede. Prøv at holde bønner fokuseret på bestemte emner, så menigheden også kan fokusere mere på at bede og styrke deres bønner.

Gennemfør et bønnemøde Trin 17
Gennemfør et bønnemøde Trin 17

Trin 9. Hold bønnen flydende

At bede i en time virker svært, men hvis du opdeler det i korte bønner som stille bøn, guidet bøn, bøn med oplæsning, bøn i store og små grupper, kan du bringe det i kortere sessioner. Bliv ved med at bede flydende, og som tiden går, vil det ikke længere virke længe at bede i en time.

Vær heller ikke bange for stilhed. Lad menigheden nyde deres tid ved at efterleve bønnen og forbinde med hinandens følelser

Gennemfør et bønnemøde Trin 18
Gennemfør et bønnemøde Trin 18

Trin 10. Afslut bønnemødet på en måde, der er nyttig og godt kan lukke begivenheden

Et bønnemøde bør slutte med at læse skrifterne om det relevante emne.

Del 3 af 3: Gør dit bedste i bønfællesskab

Gennemfør et bønnemøde Trin 19
Gennemfør et bønnemøde Trin 19

Trin 1. Vær tålmodig

For nogle mennesker kan spontan bøn være vanskelig i starten, og det vil være akavet, hvis du skal bede i 30-60 minutter. Bliv ved med at øve. Udvikl din evne til at lede bøn, og din bønnegruppe vil vokse stærkere sammen.

Gennemfør et bønnemøde Trin 20
Gennemfør et bønnemøde Trin 20

Trin 2. Værdi spontanitet

Du skal lade menigheden føle sig godt tilpas, når de beder for at gøre dette fællesskab mere fleksibelt og frugtbart. Skab et åbent miljø for alle, der kommer, så de kan bede af hele deres hjerte og sjæl og opmuntre dem til at deltage.

Gennemfør et bønnemøde Trin 21
Gennemfør et bønnemøde Trin 21

Trin 3. Involver børn, hvis forholdene tillader det

Børn kan inviteres til at deltage i bønnemødet, selvom deres opmærksomhed normalt let distraheres. Der er børn, der kan lide at bede højt og deltage fuldt ud under arrangementet, hvilket giver styrke til deres bønner som børn.

Gennemfør et bønnemøde Trin 22
Gennemfør et bønnemøde Trin 22

Trin 4. Vær taknemmelig

Når Gud har besvaret dine bønner, skal du takke og sige tak. Udtryk disse følelser i en gruppe som en del af en begivenhed i dit bønnemøde.

Gennemfør et bønnemøde Trin 23
Gennemfør et bønnemøde Trin 23

Trin 5. Hold en fest efter bønnemødet er slut

Giv dig tid til at samles, når arrangementet er slut. Forbered snacks eller middage som pizza og is, der vil forene din bønnegruppe og få børnene til at føle sig meget glade.

Tips

  • Hvis der sker en ulykke, kan du først bede om en bønneanmodning. Under forskellige omstændigheder er det bedst at sige den sidste bøn om bøn, fordi menigheden kan bede om deres ønsker under arrangementet.
  • Hvis du vil inkludere andre som en del af denne gruppe, skal du prioritere bønnemøder. Bønnemødets hovedformål bør ikke negligeres, at bede.

Anbefalede: