3 måder at bruge Apple Maps på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at bruge Apple Maps på
3 måder at bruge Apple Maps på

Video: 3 måder at bruge Apple Maps på

Video: 3 måder at bruge Apple Maps på
Video: iPhone Backup / Gendannelse via iCloud eller Computer 2024, Kan
Anonim

Apples Apple Maps er en konkurrent til Google maps. Denne applikation er i stand til at gøre nogle ting, der ikke kan udføres af Google. Apple Maps er integreret med iOS, hvilket gør det let at bruge med andre apps og som navigation på en iPhone eller iPad. Se trin 1 nedenfor for at lære, hvordan du finder placeringer, får rutevejledning og endda udforsker verden.

Trin

Metode 1 af 3: Find placering

Brug Apple Maps Trin 1
Brug Apple Maps Trin 1

Trin 1. Flyt kortet rundt

Der er en række måder, hvorpå du kan ændre kortets udseende og flytte til et andet sted. Alle disse handlinger udføres ved at manipulere kortet med dine fingre.

  • Flyt kortet med en finger for at trække kortet.
  • Zoom ind/ud ved at knibe med fingrene. Du kan zoome ind på et bestemt sted ved at dobbeltklikke på det.
  • Drej kortet ved at placere to fingre på kortet. Drej dit håndled, mens du holder fingrene i samme afstand fra hinanden for at rotere kortet. På samme tid kan du zoome ind ved at flytte din finger tættere eller længere.
  • Vip kortet ved at placere to fingre på kortet. Hvis begge fingre flyttes opad, vippes kortet. Hvis du flytter fingrene sammen, vil kortet vippe i den modsatte retning.
  • For at nulstille kortet til standardretningen skal du trykke på kompasikonet i øverste højre hjørne.
Brug Apple Maps Trin 2
Brug Apple Maps Trin 2

Trin 2. Find en placering

Brug søgefeltet øverst i Maps -appen til at søge efter en placering. Du kan indtaste den nøjagtige adresse, motorvej, firmanavn, by, provins/stat og land og mere. Kortet vil være centreret på det sted, og stifterne falder lige der.

  • Hvis der er flere steder at søge på, f.eks. En restaurantkæde, vil alle steder i nærheden blive fastgjort. Stifter, der er tættest på den aktuelle placering, markeres som "aktive" stifter. Du kan vælge en anden placering ved at trykke på knappen.
  • Hvis der er flere forskellige adresser, der matcher din søgning, bliver du bedt om at vælge den ønskede adresse. Flere oplysninger om hvert resultat vises.
  • Ved at trykke på søgefeltet åbnes en liste over de seneste søgninger.
  • Hvis du er usikker på stavningen af en adresse eller virksomhed, kan du gætte bedst. Kort kan muligvis finde ud af, hvad du mener.
Brug Apple Maps Trin 3
Brug Apple Maps Trin 3

Trin 3. Placer stiften

Udover at søge efter en placering, kan du placere en nål et hvilket som helst sted på kortet. Du kan nemt vælge et sted for at se rutevejledning til det, hvis placeringen ikke er angivet på kortet. Placer en nål ved at trykke og holde fingeren på stedet for at få vist nålen.

Brug Apple Maps Trin 4
Brug Apple Maps Trin 4

Trin 4. Brug Siri til at søge efter et sted

Metode 2 af 3: Sporingsvejledning

Brug Apple Maps Trin 5
Brug Apple Maps Trin 5

Trin 1. Opret en rejse

Tryk på piletasterne (iPhone) eller knappen "Retning" (iPad) øverst på skærmen for at oprette en ny rejse. Du kan indtaste adressen i felterne Start og Slut eller trykke på Start for at gøre den til din aktuelle placering. Hvis du placerer en nål, er standard slutpunktet nålen.

  • Du kan ændre transportform ved at vælge et af ikonerne øverst. Hvis du vælger ikonet Transit, bliver du bedt om at installere en tredjeparts transit-app fra App Store.
  • Du kan skifte startpunkt og slutpunkt ved at trykke på den buede pil ud for tekstfeltet.
  • Tryk på "Rute" for at se ruten fra startpunktet til slutpunktet.
Brug Apple Maps Trin 6
Brug Apple Maps Trin 6

Trin 2. Bestem din destination for stiften

Du kan definere destinationen for hver pin på kortet, enten fra søgeresultater eller manuelt placerede nåle. Tryk på stiften for at sprænge en boble på den. Denne boble vil indeholde et navn eller en adresse og have et bilikon med en tid under. Tryk på bilikonet for at angive denne placering som din destination.

Brug Apple Maps Trin 7
Brug Apple Maps Trin 7

Trin 3. Gennemgå ruten

Efter indstilling af en destination ændres kortet og viser ruten fra din nuværende placering til din destination. Disse ruter vil blive vist i mørkeblå, mens alternative ruter vil blive vist i svagt blå.

  • Den omtrentlige tid for hver rute vises langs selve ruten såvel som øverst på kortskærmen.
  • Hvis den alternative rute bruger et andet transportmiddel, f.eks. Til fods, ser du et ikon ved siden af rutetiden.
Brug Apple Maps Trin 8
Brug Apple Maps Trin 8

Trin 4. Gennemgå retningen for hver sving

Tryk på knappen Liste nederst på skærmen for at se hele svinglisten fra start til slut. Du kan rulle gennem listen, hvis der vises for mange sving.

Brug Apple Maps Trin 9
Brug Apple Maps Trin 9

Trin 5. Kontroller trafikken

Klik på knappen "i" i nederste venstre hjørne af skærmen, og tryk derefter på Vis trafik. Kraftig trafik vil blive angivet med en rød stiplet linje, mens moderat trafik er repræsenteret af en mindre stiplet linje. Hvis der er meget trafik på ruten, bør du prøve et af alternativerne.

Brug Apple Maps Trin 10
Brug Apple Maps Trin 10

Trin 6. Brug navigationstilstand

Når du trykker på Start, starter navigationstilstanden. Kortet ændres til din aktuelle retning, og de aktuelle instruktioner vises øverst på skærmen. Kort ruller gennem vejledningen, mens du går gennem ruten. Du kan også stryge gennem hver instruktion med din finger for at se, hvordan hver tur ser ud.

Hvis du afviger fra din rute, forsøger Maps automatisk at beregne en ny rute for at nå din destination

Brug Apple Maps Trin 11
Brug Apple Maps Trin 11

Trin 7. Udskriv vejledningen

Hvis din iOS -enhed er forbundet til en AirPrint -printer, kan du udskrive kortet ved at klikke på knappen Del og derefter vælge Udskriv. Vælg din printer, og vælg derefter det ønskede antal kopier. Et rutekort og sving-for-sving-retninger udskrives.

Metode 3 af 3: Navigering i kort

Brug Apple Maps Trin 12
Brug Apple Maps Trin 12

Trin 1. Læs nogle anmeldelser

Når du vælger en nål til en virksomhed, viser en boble på kortet rangeringen for den pågældende virksomhed ifølge Yelp. Tryk på boblen for at udvide markeringen, og tryk derefter på feltet Anmeldelser. Nogle af Yelp -anmeldelsesfunktionerne vises sammen med et link, der fører dig til Yelp -webstedet eller -appen.

Brug Apple Maps Trin 13
Brug Apple Maps Trin 13

Trin 2. Se yderligere oplysninger om en virksomhed

Når du udvikler en boble på virksomheden, vises yderligere kontaktoplysninger, herunder telefonnummer og virksomhedens websted (hvis det er relevant). Hvis du bruger en iPhone, kan du trykke på et telefonnummer for at starte et opkald. Ved at trykke på et virksomheds websted åbnes dets adresse i browseren.

  • Virksomhedstypen og gennemsnitlige omkostninger (baseret på Yelp -oplysninger) vises under firmanavnet øverst i den udvidede infoboks.
  • Du kan trykke på feltet Fotos for at se fotos, der er blevet uploadet af Yelp -brugere.
Brug Apple Maps Trin 14
Brug Apple Maps Trin 14

Trin 3. Se satellitbilledet

Hvis du vil have en smukkere udsigt end kortet, kan du tænde for satellitbilleder. Denne funktion tilføjer et satellitbillede oven på kortet, så du kan se din placering ovenfra. Du kan aktivere kortinformationslaget ved at åbne menuen "i" igen og vælge Hybrid.

Brug Apple Maps Trin 15
Brug Apple Maps Trin 15

Trin 4. Brug 3D -tilstand til at udforske kortet

I satellit- eller hybrid -tilstand kan du aktivere 3D -tilstand for at gøre kortet til en virtuel verdensmodel. Tryk på bygningsikonet nederst på skærmen. Kortet vipper, og højdeændringer vises. Træerne bliver til 3D -objekter, og du vil se en repræsentation af alle bygninger. Flyv rundt i din by fra et helt nyt perspektiv.

  • Mange af verdens mest berømte bygninger og strukturer er blevet omhyggeligt gengivet i 3D, så Apple Maps er meget sjovt at "se sig om". Besøg New York City og se om du kan finde Empire State, eller tag til Tokyo og se efter Tokyo Tower der.
  • Ikke alle områder er tilgængelige i 3D.

Anbefalede: