Sådan bæres cowboystøvler (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan bæres cowboystøvler (med billeder)
Sådan bæres cowboystøvler (med billeder)

Video: Sådan bæres cowboystøvler (med billeder)

Video: Sådan bæres cowboystøvler (med billeder)
Video: Usædvanlig 4-taktsmotor - UDEN VENTILER roterer ærmet Hvilken slags dyr er dette ??? 2024, Kan
Anonim

Cowboystøvler har en tendens til at falme og vende tilbage på ingen tid. Dog hvis du kan lide det. Du kan bære dem uanset om skoene er populære eller ej. At have gode cowboystøvler på går hånd i hånd med at matche et "vestlig" look og et fedt outfit.

Trin

Metode 1 af 2: For mænd

Trin 1. Brug mere dekorative støvler med jeans

Et eksempel er de høje Buckaroo -sko, der er indviklet pænt - så for at denne indviklede udsmykning skal skille sig ud, skal du stikke bunden af jeans ind i støvlerne. Det er ikke en god idé at bære jeans gemt i støvler, hvis du skal til et interview eller en restaurant, så det er bedst at bære dem til afslappede lejligheder eller dem, der kræver et vestligt look.

Brug cowboystøvler Trin 1
Brug cowboystøvler Trin 1

Trin 2. Brug dagligdags støvler med jeans

Generelt er cowboystøvler det bedste valg til parring med jeans, medmindre du arbejder på en gård og har brug for høje støvler. Cowboystøvler har en karakteristisk forfod, så selvom toppen af støvlen ikke er synlig, har du stadig et strejf af "vestlig charme" til dit outfit.

Brug cowboystøvler Trin 3
Brug cowboystøvler Trin 3

Trin 3. Sørg for, at dine bukser er lange nok

Bukser skal være lange nok og røre ved anklerne, men ikke til gulvet. Bukser, der ikke rører ved anklerne, betragtes som for korte. De fleste cowboystøvler har en høj hæl sammenlignet med standardsko, så dine standardjeans er muligvis ikke lange nok, når de er parret med disse sko.

Kig efter jeans, der hober sig op. "Stacking" refererer til de bløde folder, der dannes langs jeansene, der er synlige øverst på støvlen. Det er virkelig et spørgsmål om valg, men dette lidt "ru" look og stil er, hvad de fleste mænd kan lide

Trin 4. Vælg lige jeans eller cutbrayjeans

Lige jeans har en lige størrelse på tværs af benet, mens de fleste cutbray -jeans har en flared bund. Begge typer jeans giver mere end nok plads til dine støvler.

Trin 5. Brug jeans i klassisk stil

Mellemstore og mørke jeans betragtes normalt som de mest alsidige at have på med cowboystøvler, men brune, sorte eller beige jeans kan fungere godt, så længe farvegradueringen matcher dine sko. Jeans i lyseblå toner har en tendens til at se gammeldags ud, og usædvanlige farver som grøn og hvid bør undgås.

Trin 6. Bær et par khakier med polerede støvler

Hvis du har et par flottere cowboystøvler, kan du bære afslappede khakier. Dette look vil se meget elegant ud, hvis dine sko er blevet poleret til en glans. Prøv brunfarvede eller halmfarvede khakier med traditionelle brune, solbrune eller cognacstøvler. For grå eller olivenfarvede bukser, vælg sorte kirsebærstøvler

Trin 7. Skift dine almindelige sko til cowboystøvler

Når de holdes i god stand, passer brune, sorte eller kirsebærsorte læderstøvler endda godt med et jakkesæt til en kontorarbejder. Sørg for, at din virksomhed ikke har nogen specifikke regler om sko, før du prøver dette look, for selv klassiske cowboystøvler er stadig cowboystøvler.

Trin 8. Overdriv det ikke

Du behøver ikke at bære en stor cowboyhue og plaidskjorte, når du har cowboystøvler på, selvom et sådant jakkesæt vil give dig et cool look, når det bæres sammen. Nogle gange får du lyst til at gå over bord, hvis du har et kostume på i stedet for at skabe en sej hverdagsstil. Hvis du vil have en cowboyhue på, skal du sørge for, at du har det godt med, uanset hvad andre mennesker synes.

Metode 2 af 2: For kvinder

Brug cowboystøvler Trin 9
Brug cowboystøvler Trin 9

Trin 1. Vælg det materiale og den farve, du kan lide

Lædersko er klassiske sko til valg for kvinder, især dem i brun og sort. Du kan også finde læderstøvler i en række andre farver, såsom hvid og rød. Læderstøvler kan fås til at se afslappede eller klassiske ud, afhængigt af din tilstand og dit outfit. Du kan også bære ruskindsko, som er lidt mere elegante, men disse støvler er sværere at vedligeholde.

Brug cowboystøvler Trin 9
Brug cowboystøvler Trin 9

Trin 2. Vær opmærksom på stilen og formen på dine sko

En cowboystøvle i læg med en spids spids er den mest klassiske stil. I dag kan du finde kortere cowboystøvler, f.eks. Ankelstøvler, og du kan også få støvler med runde eller firkantede tæer.

Brug cowboystøvler Trin 9
Brug cowboystøvler Trin 9

Trin 3. Brug støvler under dine jeans i stedet for høje hæle

Hælhøjden til støvlerne efterligner hælhøjden på almindelige høje hæle, og forfoden ligner en stilfuld afslappet sko. Når du har cowboystøvler på, er det en god idé at vælge jeans, der er lidt bredere. Du bør også bære bukser, der er lidt længere til delvis at dække støvlerne.

Brug cowboystøvler Trin 9
Brug cowboystøvler Trin 9

Trin 4. Brug cowboystøvler med skinny jeans

Skinny jeans krammer dine ben tæt og har meget lidt ekstra materiale. Som følge heraf vil dine fødder se store ud, hvis du prøver at stikke støvlerne inde i dine jeans. Brug dine cowboystøvler ved at stikke bunden af jeansene ind i støvlerne for de bedste resultater.

Trin 5. * Dette look kan se rigtig godt ud, hvis skinny jeans og støvler kombineres med en jakke eller blazer

Brug cowboystøvler Trin 9
Brug cowboystøvler Trin 9

Trin 6. Gå efter et feminint look ved at bære løstsiddende sko og kjoler

Kjoler som disse er normalt tilføjet med blonder og skaber et interessant, struktureret og rustikt kontrastlook fra dine cowboystøvler. Vælg en kjole, der er lidt over knæet for at vise dine sko frem for en lang kjole, der kan dække skoene.

Brug cowboystøvler Trin 9
Brug cowboystøvler Trin 9

Trin 7. Prøv at bære støvler med en mere klassisk kjole

En lille sort kjole parret med sorte eller rene strømpebukser og sorte cowboystøvler kan få dig til at se slank og sexet ud. Brug af sko med en kjole med et enkelt og struktureret snit kan give indtryk af en blanding af elegance og munterhed.

Brug cowboystøvler Trin 9
Brug cowboystøvler Trin 9

Trin 8. Overvej at bære støvler med leggings eller strømpebukser

Hvis du har en lang skjorte, nederdel eller kjole, kan du bære lange leggings til at dække og beskytte dine ben i koldt vejr. Nøglen er ikke at overdrive det. Selvom farvestrålende leggings ser flotte ud, når de er kombineret med enkle, upyntede støvler, bør du sørge for, at alle andre elementer i dit outfit er enkle. Dette er for at det eksisterende udseende ikke skal kollidere mellem sko og tøj

Brug cowboystøvler Trin 9
Brug cowboystøvler Trin 9

Trin 9. Hold din kjolestil enkel

Uanset hvilket tøj du har på, skal dit tøjs mønster og farve også se enkelt ud. Cowboystøvler er en erklæring om din stil, især når de er fuldt synlige. Brug af sko med et hårdt tryk får kun dit outfit til at se for lille og omfangsrigt ud.

Brug cowboystøvler Trin 9
Brug cowboystøvler Trin 9

Trin 10. Du kan søge efter relationer til dit lands rødder

Cowboystøvler ser flotte ud, når de bæres med royalty og en sommertop, et look som dette vil give en meget klassisk følelse. Men hvis du ikke ønsker at skabe en forbindelse med dit lands rødder, kan du indarbejde vestlige stilarter på utraditionelle måder. For eksempel kan du klæde dig på med et plaid tørklæde eller camouflage tilbehør.

Tips

  • Husk, at landdistrikter, der plejede at bruge disse sko, normalt ikke er ligeglade med, hvad andre mennesker synes, bare opfører sig som dem.
  • Strømper til støvler går godt med cowboystøvler. Disse strømper er generelt høje, tykke og dækker hele læggen og beskytter dine fødder mod at gnide mod støvlematerialet. Da de fleste strømper af denne type har gummi på toppen, glider de ikke og hober sig ind i støvlen - som det normalt er tilfældet med andre strømper.

Anbefalede: