3 måder at kontakte PayPal på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at kontakte PayPal på
3 måder at kontakte PayPal på

Video: 3 måder at kontakte PayPal på

Video: 3 måder at kontakte PayPal på
Video: ПОПУТЧИКОВ НОЧЬЮ НЕ ПОДБИРАЙ. Страшные истории на ночь.Страшилки на ночь. 2024, Kan
Anonim

Du kan kontakte PayPal via telefonopkald eller e -mail. Begge processer kan let udføres, hvis du er logget ind på din PayPal -konto fra starten. Du kan dog også forblive forbundet til kundeservice, selvom du ikke kan (eller ikke vil) få adgang til din konto.

Trin

Metode 1 af 3: Kontakt PayPal via telefonopkald

Kontakt PayPal Trin 1
Kontakt PayPal Trin 1

Trin 1. Log ind på din PayPal -konto

Besøg PayPal -login -siden, og indtast kontoens brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen "Log på" for at logge ind på kontoen og blive dirigeret til siden "Kontosammendrag".

Hvis du har en PayPal -konto, anbefales det stærkt, at du logger ind på din konto først, fordi PayPal hurtigere kan hjælpe dig. Du kan dog stadig kontakte PayPal via telefonopkald, hvis du ikke er logget ind på din konto eller ikke har en konto

Kontakt PayPal Trin 2
Kontakt PayPal Trin 2

Trin 2. Besøg siden "Kontakt"

Rul ned på siden "Kontosammendrag" og se efter linket "Kontakt" nederst på siden. Klik på linket for at komme til siden PayPal Hjælp eller Hjælp.

Bemærk, at et "Kontakt" -link vises nederst på enhver side på PayPal -webstedet, så du stadig kan få adgang til brugerhjælp, selvom du ikke startede fra siden "Kontosammendrag"

Kontakt PayPal Trin 3
Kontakt PayPal Trin 3

Trin 3. Klik på linket "Ring til os"

Se efter linket "Ring til os" øverst på hovedsiden "Hjælp". Klik på dette link for at blive dirigeret til telefonforespørgselens hjælpeside.

Du bliver bedt om at logge ind på din konto på dette tidspunkt, hvis du ikke allerede har gjort det. Log ind ved at klikke på knappen "Log på", eller rul til afsnittet "Kontakt os som gæst", og klik på "Hjælp som gæst"

Kontakt PayPal Trin 4
Kontakt PayPal Trin 4

Trin 4. Få en engangskode

Du kan se udtrykket "Engangskode" på telefonforespørgselsguidesiden. Under det er der tal omgivet af en orange ramme. Dette nummer er din personlige adgangskode.

  • Hver kode er unik og midlertidig. Denne kode udløber efter 60 minutter. Hvis du ikke kan kontakte PayPal inden denne tidsfrist, skal du gentage processen og få en ny kode, før du prøver at ringe tilbage til PayPal.
  • Brug af en adgangskode hjælper med at gøre kontaktprocessen lettere og få hurtigere de svar, du har brug for. Når du bruger PayPal som gæst, modtager du ikke en personlig adgangskode. Bare gå videre til det næste trin, og kontakt PayPals helpcenter -service uden en adgangskode.
Kontakt PayPal Trin 5
Kontakt PayPal Trin 5

Trin 5. Ring til PayPal -telefonnummeret

Ring til PayPal Hjælp (PayPal Hjælp) på +1-888-221-1161. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste en adgangskode til engangsbrug (hvis relevant) og følge de næste anvisninger, indtil du bliver ledt til den relevante operatør eller besvarelsespost.

  • Hvis du bor uden for USA og skal ringe til PayPal, skal du ringe +1-402-935-2050.
  • Mandag til fredag kan du kontakte PayPal mellem 04.00 og 22.00 Stillehavstid (19.00 til 13.00 EST). På lørdage eller søndage kan du ringe til PayPal mellem 06.00 og 20.00 Stillehavstid (21.00 til 23.00 CST). Denne tidsplan kan dog ændres på bestemte helligdage.

Metode 2 af 3: Kontakt PayPal via e -mail ved at få adgang til konto

Kontakt PayPal Trin 6
Kontakt PayPal Trin 6

Trin 1. Log ind på din PayPal -konto

Besøg PayPal -login -siden. Indtast kontoens brugernavn og adgangskode, klik derefter på knappen "Log på" for at få adgang til kontoen og åbne siden "Kontosammendrag".

Det anbefales stærkt, at du logger ind på din konto så meget som muligt. Hvis du ikke har en PayPal -konto eller har problemer med at få adgang til din konto, kan du læse den næste metode i denne artikel (Kontakt PayPal via e -mail uden at få adgang til en konto) for at finde ud af, hvordan du kontakter PayPal via e -mail uden at logge ind på din konto

Kontakt PayPal Trin 7
Kontakt PayPal Trin 7

Trin 2. Gå til siden "Kontakt"

Se efter linket "Kontakt" nederst på siden "Kontosammendrag". Klik på linket for at få adgang til PayPal Hjælp eller Hjælp.

Husk, at du kan finde et "Kontakt" -link nederst på hver side på PayPal -webstedet, selvom du ikke i øjeblikket er på siden "Kontosammendrag"

Kontakt PayPal Trin 8
Kontakt PayPal Trin 8

Trin 3. Klik på linket "E -mail os"

Se efter linket "Send os en e -mail" øverst på siden i Hjælp. Klik på linket for at få adgang til webstedets kontaktformular.

Du bliver bedt om at logge ind på din konto på dette tidspunkt, hvis du ikke allerede har gjort det

Kontakt PayPal Trin 9
Kontakt PayPal Trin 9

Trin 4. Vælg et emne og delemne

Du vil se to rullelister på siden "Send os en e-mail". Vælg et primært emne i feltet "Vælg et emne", og angiv derefter et sekundært underemne fra feltet "Vælg et underemne".

  • Underemner er diskussioner, der er mere specifikke end hovedemnerne. Med andre ord skal du først vælge hovedemnet, før formularen viser en liste med underemner, og de tilgængelige emner vil variere fra emne til emne.
  • Nogle af de emner, der tilbydes, omfatter:

    • “Bankkonto/kreditkort” (bankkonto/kreditkort)
    • "PayPal -kredit" (PayPal -kredit)
    • "Forretningsløsninger" (forretningsløsninger)
    • "Tvister" (retssager/tvister)
    • "Min konto" (min konto)
    • “Negativ saldo/begrænsninger” (negativ saldo/grænse)
    • "PayPal Extras MasterCard"
    • "PayPal -betalingskort" (PayPal -betalingskort)
    • "Produkter og funktioner" (PayPal -produkter og funktioner)
    • "Anmeld svig/forbud mod brug" (anmeldelse af svig eller ulovlig brug)
    • “Sende/modtage penge” (afsendelse/modtagelse af midler)
    • "Elevkonti" (studiekonti)
    • ”PayPal MyCash (C) Card” (PayPal MyCash -kort)
    • "Tilbagebetaling/annullering af betaling" (refusion/annullering af betaling)
    • "Fortrolighedspolitik" (fortrolighedspolitik)
Kontakt PayPal Trin 10
Kontakt PayPal Trin 10

Trin 5. Indtast en besked

Når du har valgt et emne og et delemne, vises et tekstfelt med beskeder. Klik på feltet, og indtast et spørgsmål, en klage eller en kommentar med specifikke detaljer.

Giv så mange oplysninger som muligt i hoveddelen af meddelelsen. Det bliver lettere for servicecenterne i hjælpecentret at løse problemet, hvis du forklarer det detaljeret

Kontakt PayPal Trin 11
Kontakt PayPal Trin 11

Trin 6. Klik på knappen "Send"

Gennemgå de emner, delemner og meddelelser, der blev skrevet. Hvis alt er korrekt, skal du trykke på knappen "Send" nederst i meddelelsesfeltet for at sende meddelelsen.

En kundeservicemedarbejder fra PayPal vil besvare din besked på ingen tid (normalt inden for 1-2 hverdage). Et svar vil blive sendt til den e -mailadresse, der er knyttet til din PayPal -konto

Metode 3 af 3: Kontakt PayPal via e -mail uden adgang til konto

Kontakt PayPal Trin 12
Kontakt PayPal Trin 12

Trin 1. Besøg siden Hjælp

Gå til PayPal -webstedet og få direkte adgang til Hjælp -siden ved at klikke på linket "Kontakt" nederst på en hvilken som helst side på webstedet.

Kontakt PayPal Trin 13
Kontakt PayPal Trin 13

Trin 2. Klik på linket "E -mail os"

Se efter linket "Send os en e -mail" øverst på hovedsiden "Hjælp". Klik på dette link for at få adgang til den relevante side.

Du bliver bedt om at logge ind på din konto. Hvis det er muligt, anbefales dette trin stærkt. Hvis du ikke kan logge ind på din konto, skal du gå videre til næste trin

Kontakt PayPal Trin 14
Kontakt PayPal Trin 14

Trin 3. Åbn gæstens kontaktformular

Hvis du ikke kan få adgang til din PayPal -konto eller kun vil fortsætte processen som gæst, skal du klikke på linket "Har du problemer med at logge ind?" Under overskriften "Kontakt os som gæst".

  • Selvom du teknisk set kun har brug for at bruge linket, hvis du ikke har adgang til din konto, kan du stadig prøve det, hvis du ikke har en konto endnu.
  • Husk, at du muligvis også kan se et link til "Kontakt Hjælp som gæst". Hvis du klikker på linket, vises servicecenterets telefonnummer, og du bliver ikke sendt videre til e -mailformularen.
Kontakt PayPal Trin 15
Kontakt PayPal Trin 15

Trin 4. Indtast kontaktoplysningerne

Du skal indtaste dit fornavn, efternavn og e -mail -adresse i de tre første felter i kontaktformularen "Problemer med at logge ind?"

Hvis du har en PayPal -konto, men ikke kan få adgang til den, skal du bruge navnet og e -mailadressen, der er knyttet til kontoen, når du udfylder formularen

Kontakt PayPal Trin 16
Kontakt PayPal Trin 16

Trin 5. Indtast en besked

Når du har indtastet dine kontaktoplysninger, skal du klikke på tekstfeltet "Besked" og indtaste dit komplette spørgsmål eller din klage.

Giv så mange detaljer som muligt, når du udfylder formularen, så PayPal kan håndtere dit problem hurtigt og effektivt

Kontakt PayPal Trin 17
Kontakt PayPal Trin 17

Trin 6. Klik på knappen "Send"

Sørg for, at de indtastede oplysninger er korrekte, og klik derefter på knappen "Send" nederst i kontaktformularen for at sende meddelelsen.

  • En PayPal kundeservicerepræsentant vil besvare din besked på den angivne e-mailadresse, normalt inden for 1-2 hverdage.
  • Husk, at PayPal kun deler kontooplysninger med kontoejeren og skal verificere, at du er ejer af kontoen, inden du giver oplysningerne.

Tips

  • Hvis du modtager en mistænkelig e -mail fra en kilde, der hævder at være PayPal, skal du videresende e -mailen til " [email protected]" Hjælpstjenesten eller Hjælp vil gennemgå indholdet af meddelelsen og fortælle dig, om meddelelsen er ægte eller fup.
  • Det er en god idé at tjekke afsnittet “Ofte stillede spørgsmål” på siden i Hjælp for at få de seneste informationsartikler, før du sender en e -mail eller kontakter PayPal, især når du har generelle spørgsmål. På den måde kan du hurtigere få svar.

Anbefalede: