11 måder at kontakte Microsoft på

Indholdsfortegnelse:

11 måder at kontakte Microsoft på
11 måder at kontakte Microsoft på

Video: 11 måder at kontakte Microsoft på

Video: 11 måder at kontakte Microsoft på
Video: POV hvert år får du et bestemt antal liv 2024, Kan
Anonim

Løsning af fejl eller problemer med Microsoft -produkter kan være hovedpine! I stedet for selv at forsøge at løse problemet kan du kontakte kundesupport for at løse problemet. Fordi Microsoft tilbyder en lang række produkter og tjenester, er der mange måder, du kan kontakte dem på. Start med at vide, hvordan du kontakter generel support, og gå derefter videre til mere specifikke tjenester, så du kan løse eventuelle problemer, du har!

Trin

Metode 1 af 11: Via et telefonnummer til Microsoft Customer Service

Kontakt Microsoft Trin 1
Kontakt Microsoft Trin 1

Trin 1. Ring til +1-803-016-7966 eller +7-803-016-0575 for at tale direkte med en Microsoft-repræsentant om problemet

For Microsoft -brugere i Indonesien kan du når som helst ringe til dette nummer hver dag. Følg instruktionerne over telefonen. Når du opretter forbindelse til en Microsoft -repræsentant, bedes du fortælle os, hvilke problemer du oplever. Herefter kan han guide dig og levere mulige løsninger.

Du kan slå telefonnumre op til andre lande via dette link:

Metode 2 af 11: Via online chatrum

Kontakt Microsoft Trin 2
Kontakt Microsoft Trin 2

Trin 1. Send en besked til den virtuelle agent om dit problem for at få en løsning

Besøg https://support.microsoft.com/en-us/contactus og vælg "Kom i gang" for at få adgang til chatvinduet. Skriv en kort beskrivelse af det problem, du oplever, i tekstfeltet nederst på skærmen. Microsofts virtuelle agent giver en liste over muligheder, du kan vælge imellem for at fortsætte chatten og løse det problem, du har. Følg vejledningen, indtil du får en løsning.

  • For eksempel kan du skrive (på engelsk) "problemer med at logge ind på konto" ("kan ikke få adgang til konto") for at starte en chat.
  • Hvis du vil genstarte chatten, skal du klikke på knappen "Opdater" i øverste højre hjørne af vinduet.
  • Hvis du ikke kan løse det problem, du har via webchat, skal du skrive "anmod om et telefonopkald" i tekstfeltet for at tale direkte til en Microsoft -repræsentant. De ringer til dig, når du er der, så du ikke behøver at vente længe.

Metode 3 af 11: Via Twitter

Kontakt Microsoft Trin 3
Kontakt Microsoft Trin 3

Trin 1. Tweet @MicrosoftHelps for et hurtigt svar

Start din tweet med dit officielle brugernavn til Microsoft -kontoen, så de får besked, når du tweet. Beskriv kort det problem, du har, før du tweet til dit feed. Microsoft reagerer på dit tweet med en løsning eller beder dig om at sende en privat besked, så du yderligere kan forklare det problem, du oplever.

  • Du kan få adgang til Microsofts officielle Twitter -side her:
  • Microsoft sender jævnligt tweets, der indeholder tutorials og løsninger på almindelige problemer.

Metode 4 af 11: Via FAQ -side (ofte stillede spørgsmål)

Kontakt Microsoft Trin 4
Kontakt Microsoft Trin 4

Trin 1. Find løsninger på de mest almindelige problemer med ethvert Microsoft -produkt

Gå til https://support.microsoft.com/en-us/ og vælg den Microsoft-tjeneste, du har problemer med. Gå gennem de viste generelle emner, og vælg det emne, der er tættest på det problem, du oplever. Følg alle instruktionerne på websiden for at finde ud af, om løsningen fungerede.

Hvis du stadig ikke kan løse problemet, skal du følge linket på siden for at starte en webchat eller kontakte yderligere support

Metode 5 af 11: Kontakt Microsoft Store Support Layanan

Kontakt Microsoft Trin 5
Kontakt Microsoft Trin 5

Trin 1. Ring til +1-803-442-416 for at rapportere et problem med at købe produktet

For brugere i Indonesien skal du ringe til nummeret og følge de givne instruktioner. Fortæl os om et problem, du har med et køb eller salg i Microsoft Store. Microsofts repræsentanter vil forsøge at hjælpe dig med at løse eller finde en løsning på det problem, du oplever.

  • Hvis du har brug for teknisk support eller downloads, skal du starte en webchat med Microsoft Support for at løse problemet.
  • Du kan også besøge Microsoft Store-hjælpesiden for en løsning:

Metode 6 af 11: Kontakt til Xbox Support Service

Kontakt Microsoft Trin 6
Kontakt Microsoft Trin 6

Trin 1. Start en webchat, eller bed Microsoft om at kontakte dig, så du kan klage over problemer med din konto eller konsol

Besøg https://support.xbox.com/en-US/contact-us og klik på knappen "Kontakt os". Klik på rullemenuen for at vælge den problematiske service. Brug derefter den anden rullemenu til at angive det specifikke problem, du oplever. Microsoft kan tilbyde løsninger via webchat. Du kan også planlægge et telefonopkald for at tale direkte med en Microsoft -repræsentant.

  • Webchat er tilgængelig 24 timer i døgnet.
  • Telefonsupport er tilgængelig på hverdage fra kl.
  • Du skal være logget ind på din Xbox -konto for at udfylde onlineformularen.

Metode 7 af 11: Kontakt til Business Administration Support Services

Kontakt Microsoft Trin 7
Kontakt Microsoft Trin 7

Trin 1. Ring til +1-803-442-304 (for Indosat-brugere) eller +7-803-011-0882 (for Telkom-brugere), hvis du er virksomhedskontoadministrator

Du kan få teknisk support når som helst, alle ugens dage. Faktureringssupport er dog kun tilgængelig fra 8.00 til 17.00 WIB (service på indonesisk) eller 9.00 til 18.00 (service på engelsk). For brugere i Indonesien kan du ringe til dette nummer og underrette en Microsoft -repræsentant om det problem, du oplever. Derefter vil de forsøge at hjælpe dig med at håndtere problemet ved hånden.

  • En Microsoft -repræsentant sender muligvis en bekræftelses -pinkode til din e -mail -adresse, hvis du ringer fra et telefonnummer, de ikke genkender.
  • Du kan finde supportnumre for andre lande fra dette link:
  • Hvis du ikke er virksomhedskontoadministrator, skal du bruge standardwebchat-tjenesten fra dette link:

Metode 8 af 11: Kontakt til Microsoft Advertising Support Services

Kontakt Microsoft Trin 8
Kontakt Microsoft Trin 8

Trin 1. Start en online chat eller foretag et telefonopkald, hvis du annoncerer på Microsoft

Hvis du har spørgsmål vedrørende reklamer placeret på Microsoft-platforme, kan du ringe til +7-803-011-0945 (for Indosat-brugere) eller +1-803-44-2576 (for Telkom-brugere) for at tale direkte med en Microsoft-repræsentant. Hvis du vil løse problemet via webchat, kan du besøge https://about.ads.microsoft.com/en-us/microsoft-advertising-support og klikke på "Chat nu" for at åbne et nyt chatvindue.

  • Du kan kontakte Microsofts supporttjenester på hverdage fra 9.00 til 18.00 WIB.
  • Online chat -tjenesten er åben 24 timer i døgnet på hverdage, men lukket i weekenden.

Metode 9 af 11: Kontakt til Microsoft Azure Support Services

Kontakt Microsoft Trin 9
Kontakt Microsoft Trin 9

Trin 1. Send en billet, hvis du har problemer med din Azure -konto

Besøg https://azure.microsoft.com/en-us/support/create-ticket/ og klik på knappen "Opret en hændelse". Log ind på din Microsoft Azure -konto for at få adgang til formularen. Udfyld formularen med dit navn, e -mail -adresse og en kort beskrivelse af det problem, du oplever. En Microsoft Azure -repræsentant kontakter dig via e -mail for at hjælpe med at løse problemet.

Fakturerings- og abonnementsunderstøttelse er også tilgængelig for Microsoft Azure -brugere, men du kan kun få teknisk support, hvis du køber en supportplan

Metode 10 af 11: Kontakt til Windows Developer Support Service

Kontakt Microsoft Trin 10
Kontakt Microsoft Trin 10

Trin 1. Udfyld onlinerapporten for at få svar via e -mail

Besøg udviklersupportwebstedet på https://developer.microsoft.com/en-us/windows/support/. Vælg "Kontakt os" i menuen øverst i vinduet. Åbn rullemenuen for at angive hovedemnet for det problem, du oplever. Klik på knappen "Send en hændelse" nederst i vinduet. Log ind på din Microsoft-konto, når et nyt pop-up-vindue vises, så du kan udfylde og indsende formularen. En Microsoft -repræsentant sender dig en e -mail med yderligere oplysninger og assistance.

Du kan også få en online udviklervejledning til at hjælpe dig med at løse det problem, du har, fra følgende link: https://docs.microsoft.com/en-us/windows/uwp/get-started/create-uwp-apps

Metode 11 af 11: Kontakt til Microsoft Career Support Services

Kontakt Microsoft Trin 11
Kontakt Microsoft Trin 11

Trin 1. Udfyld onlineformularen for eventuelle problemer i forbindelse med arbejde hos Microsoft

Hvis du ansøger om et job hos Microsoft, skal du besøge https://careers.microsoft.com/us/da/support for at få adgang til supportanmodninger. Udfyld formularen med dit fulde navn og e -mail -adresse i de relevante tekstfelter. Derefter åbner du rullemenuen under overskriften "Problemtype" for at vælge det problem, du oplever. Skriv en kort beskrivelse af dit problem i det sidste tekstfelt, inden du sender formularen.

Du kan også uploade vedhæftede filer eller skærmbilleder, hvis du vil indsende et nyt dokument (f.eks. Et opdateret CV eller følgebrev)

Anbefalede: