Sådan genkendes en renoveret iPhone: 4 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan genkendes en renoveret iPhone: 4 trin (med billeder)
Sådan genkendes en renoveret iPhone: 4 trin (med billeder)

Video: Sådan genkendes en renoveret iPhone: 4 trin (med billeder)

Video: Sådan genkendes en renoveret iPhone: 4 trin (med billeder)
Video: Unlock ANY IPhone Using A Photo😱!!! #shorts 2024, Kan
Anonim

En istandsat iPhone er en mobiltelefon, der er blevet pakket om af Apple og videresolgt efter at produktet er blevet returneret eller byttet af køberen. Renoverede iPhones repareres normalt af Apple -teknikere, og nogle komponenter i disse telefoner kan være blevet udskiftet, hvis de blev beskadiget ved returnering eller udskiftning. Selvom Apple garanterer, at en renoveret iPhone fungerer perfekt, kan nogle leverandører eller sælgere muligvis ikke se forskellen mellem en ny og en renoveret iPhone. I nogle tilfælde tror iPhone -leverandører nogle gange, at de renoverede enheder, de sælger, er nye og aldrig har været brugt. For at identificere en brugt iPhone kan du se på iPhone -emballagen og kontrollere enhedens serienummer for at se, hvornår den blev fremstillet.

Trin

Identificer en renoveret Iphone Trin 1
Identificer en renoveret Iphone Trin 1

Trin 1. Se efter "Apple -certificeret" segl på emballagen

Denne forsegling angiver, at iPhone er blevet testet og repareret af en Apple-autoriseret tekniker.

Identificer en renoveret Iphone Trin 2
Identificer en renoveret Iphone Trin 2

Trin 2. Kontroller iPhone -boksen og emballagen

Renoverede iPhones sælges normalt i almindelige hvide æsker eller emballage.

Hvis du har købt en iPhone uden emballage eller i en pakke uden for Apple, kan iPhone være en renoveret enhed

Identificer en renoveret Iphone Trin 3
Identificer en renoveret Iphone Trin 3

Trin 3. Kontroller iPhone -serienummeret

Dette serienummer indeholder oplysninger, der kan afgøre, om en enhed er genfremstillet eller ej.

  • Når iPhone er tændt, skal du gå til hovedskærmen og trykke på "Indstillinger -> Generelt -> Om". Tryk derefter på "Serienummer" fra skærmen "Om" for at finde iPhone -serienummeret.
  • Når iPhone er slukket, skal du åbne SIM -kortbakken (Subscriber Identity Module) for at lede efter serienummeret, der er udskrevet på SIM -bakken. Hvis du bruger en original iPhone -model, udskrives serienummeret på bagsiden af telefonen.
Identificer en renoveret Iphone Trin 4
Identificer en renoveret Iphone Trin 4

Trin 4. Kontroller iPhone -serienummeret

Cifrene i serienummeret angiver, hvornår iPhone blev fremstillet og fremstillet.

  • Sørg for, at det første ciffer i serienummeret er tallet "5". Det første ciffer i serienummeret på en Apple -autoriseret eller "Apple -certificeret" enhed er "5".
  • Kontroller det tredje ciffer i serienummeret. Det tredje ciffer i serienummeret angiver det år, iPhone blev fremstillet. For eksempel, hvis det tredje ciffer er "8", betyder det, at iPhone blev fremstillet i 2008. Hvis det tredje ciffer er "0", betyder det, at iPhone blev lavet i 2010.
  • Kontroller det fjerde og femte ciffer i serienummeret. Disse to cifre angiver, hvilken uge på året (der er 52 uger om året) telefonen blev fremstillet. For eksempel, hvis det fjerde og femte ciffer er "51", betyder det, at iPhone blev produceret i slutningen af december i det år, den blev produceret.
  • Selvom serienummeret indikerer, at enheden har været i produktion i lang tid, kan det være, at iPhone aldrig har været brugt og har været i æsken siden lanceringen.

Tips

  • Hvis din iPhone var pakket i en æske med iPhone-mærke, skal du sammenligne serienummeret, der er trykt på æsken, med serienummeret på iPhone. Hvis serienummeret er anderledes, betyder det, at æsken ikke er den originale emballage til iPhone.
  • Du kan ikke kontrollere iPhone først, hvis du vil købe den online, spørge sælgeren om serienummeret eller kontrollere retur- eller byttereglerne på webstedet, hvis den vare, de sælger, er en renoveret enhed.
  • Alle autoriserede eller "Apple -certificerede" iPhones er garanteret i 1 år af Apple og kan forlænges i op til 2 år. Kontakt Apple direkte for at sikre, at din enhed er under garanti, især hvis du har købt iPhone fra en tredjepart.

Anbefalede: