Sådan hackes computerterminal i Fallout 3: 8 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan hackes computerterminal i Fallout 3: 8 trin
Sådan hackes computerterminal i Fallout 3: 8 trin

Video: Sådan hackes computerterminal i Fallout 3: 8 trin

Video: Sådan hackes computerterminal i Fallout 3: 8 trin
Video: Fallout 3 Hacking Tutorial For Beginners 2024, Kan
Anonim

Hacking er en vigtig færdighed i Capitol Wasteland i Fallout 3, fordi terminalen kan give dig adgang til alt fra historier til sjældne genstande. Terminalen kan styre tårnvåbnet og er afgørende for at fuldføre nogle quests (opgaver). Selvom nogle terminaler allerede er åbne og kan bruges af alle, er mange terminaler låst og skal hackes. Hvis dine videnskabelige færdigheder er tilstrækkelige til at hacke terminalen, kan du prøve at åbne den for at finde hemmelighederne inde.

Trin

Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 1
Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 1

Trin 1. Hæv dit videnskabsniveau

Videnskabsniveauet bestemmer, hvilke terminaler der kan hackes. Du kan tilføje point til din videnskabsstatus, mens du stiger op, og kan bruge mentater til at opnå midlertidige opgraderinger. Videnskabsmandens labcoat -genstand fra "Disse" søgen øger videnskabsniveauet med +10, når den bæres. Du kan lægge op til 100 point i Science, og der er 5 forskellige niveauer (klasser) med hackingsvanskeligheder. Du kan ikke prøve at hacke terminalen, hvis punkterne ikke opfylder kravene:

  • Meget let (meget let) - 0
  • Let (let) - 25
  • Gennemsnit (gennemsnit) - 50
  • Hårdt (hårdt) - 75
  • Meget hårdt (meget hårdt) - 100
Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 2
Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 2

Trin 2. Gør dig bekendt med hacking -grænsefladen

Hackingsskærmen vises, når karakteren interagerer med den terminal, der skal hackes. Øverst på skærmen vises antallet af resterende forsøg. Bunden af skærmen indeholder en masse tilfældige tegn, og du kan lave forskellige ord på tværs af disse tegn. Disse ord kan være adgangskoder, og du skal gætte det rigtige ord, før prøveperioden løber ud. Ord kan fortsætte til næste linje, og alle ord har samme længde.

Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 3
Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 3

Trin 3. Lav det første gæt

Prøv at vælge ord, der har masser af unikke bogstaver for at gøre det lettere for dig at indsnævre din søgning efter det rigtige ord. Hvis du er heldig og straks vælger det rigtige ord, skal du fortsætte. Hvis det stadig ikke er korrekt, vises et nummer.

High Science -færdigheder reducerer antallet af ord at vælge imellem

Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 4
Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 4

Trin 4. Bestem det rigtige antal tegn

Når adgangskoden fejler, viser skærmen en inskription, der fortæller dig antallet af tegn og den nøjagtige position. For eksempel betyder 4/9, at det valgte ord har de korrekte 4 bogstaver i de korrekte positioner. Selvom der er andre korrekte bogstaver i ordet, er de ugyldige, hvis de ikke er placeret korrekt.

Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 5
Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 5

Trin 5. Vælg det næste ord

Sammenlign det valgte ord med de resterende ord på skærmen, og prøv at indsnævre søgningen. For eksempel, hvis du har 3/12, og det valgte ord er KONSTRUKTION, betyder det, at det korrekte ord har 3 bogstaver samme sted. Mest sandsynligt ender dette ord med ION, fordi det er en almindelig slutning på engelsk. Vælg det næste ord, som du synes passer til resultatet.

Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 6
Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 6

Trin 6. Brug bracket -tricket, før du går videre til det tredje ord

En af nøglerne til succesfuld hacking er at bruge "bracket" -tricket. Hvis terminalen har parentespar, slettes de forkerte valg eller genoprettes prøvekvoten. Dette er grunden til, at parenteser bedst bevares, indtil du har lavet et par gæt, så du ikke spilder genforsøg. Beslagspar vises tilfældigt, selvom chancen for at gyde er større, hvis karakteren har et højt videnskabeligt færdighedsniveau.

  • Beslag er {}, , og (). Mellem par parenteser kan indeholde et vilkårligt tal eller tegn.
  • Den nemmeste måde at finde parentespar er at flytte markøren langsomt hen over alle tegnene på terminalskærmen. Parentespar og alle mellemliggende tegn vil automatisk blive fremhævet.
  • Du kan endda gemme 1-2 beslagpar, hvis du har brug for det som en sidste udvej.
Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 7
Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 7

Trin 7. Vælg det tredje ord

Hvis parenteser ikke hjælper, og du vælger det forkerte ord ved de to første lejligheder, skal du kunne gætte bogstaverne de rigtige steder. Sammenlign resultaterne af de to valgte ord, og se om du kan finde det rigtige bogstav i den korrekte position. Brug sammenligning til at vælge det næste ord.

Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 8
Hack en computerterminal i Fallout 3 Trin 8

Trin 8. Prøv ikke at gøre det fjerde forsøg med det samme

Hvis dit fjerde forsøg går galt, låses terminalen helt. Den eneste måde at åbne en låst terminal på er at finde et element, der har et kodeord, som ikke alle computere har. Der er flere trin, du kan prøve, inden du når fjerde forsøg:

  • Brug det resterende beslagstrick. Hvis du har gemt parentes, kan du bruge det nu til at øge din prøvekørsel eller fjerne muligheder, så du ved, hvilket ord du skal vælge.
  • Afslut terminal og prøv igen. Når du forlader terminalen ved at klikke på tænd / sluk -knappen, kan processen nulstilles. Ordet vil blive blandet, og du starter forfra fra bunden, men du får alle prøver igen og låses op.
  • Prøv at gætte det fjerde ord som standard. Dette trin anbefales sjældent, fordi du let kan blive låst ude. Du er bedre ved at logge ud og prøve at logge ind igen.

Tips

  • En hurtig gemning, før du prøver at hacke, bare hvis den bliver låst.
  • Når du gætter på en adgangskode, skal du tænke på det ord på skærmen, der er relevant for hacket, f.eks. "Overtrædelse", "indtastning" eller "sletning". Normalt kan du ignorere irrelevante ord som "historie" og "bjerge".
  • Når tre forsøg ikke er lykkedes, skal du afslutte for at nulstille forsøgsrationen.

Anbefalede: