3 måder at opvarme brød på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at opvarme brød på
3 måder at opvarme brød på

Video: 3 måder at opvarme brød på

Video: 3 måder at opvarme brød på
Video: Королевские глазури из цветов, как сделать гортензию. 2024, Kan
Anonim

Hvis du køber et brød og vil beholde sin smag og tekstur, vil du gerne varme det i ovnen i 15 minutter. Du kan også opvarme brødet på komfuret, men nogle brød vil være hårdere (og prøv aldrig en mikrobølgeovn). Hvis du leder efter en klassisk og hurtig måde, er den bedste måde at lave toast.

Trin

Metode 1 af 3: Brug af ovnen

Genopvarm brød 1
Genopvarm brød 1

Trin 1. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius først

Denne temperatur er den bedste temperatur til opvarmning af brød. En temperatur højere end 175 får brødet til at brænde hurtigere. Mens temperaturer lavere end 175 vil kræve en længere opvarmningstid, så brødet bliver tørt. Hvis du vil have blødt brød og tør hud, er temperaturen på 175 grader Celsius det rigtige valg.

  • Det er bedst, hvis du skærer brødet efter det er opvarmet. Brød, der skæres inden opvarmning, opvarmes hurtigere og har en hård overflade, hvis du ikke er forsigtig.
  • Men hvis du vil lave brødkrummer eller brødskiver, kan du skære dem i tern. Tilsæt smeltet smør, en knivspids salt, peber og hvidløgspulver. Du får en meget lækker salat drys.
Image
Image

Trin 2. Pak brødet ind i folie (revner)

Lamellerne vil beskytte skorpen og forhindre brænding, når brødets inderside opvarmes. Hvis du prøver at genopvarme den uden at pakke den ind i en kurv, bliver skorpen svidd og hård.

Image
Image

Trin 3. Varm brødet i 10 til 15 minutter

For små eller tynde brød såsom baguetter, lange, tynde franske brød er opvarmningstiden kun op til 10 minutter. Ved større, tykkere brød, opvarmes i 15 minutter, så varmen når ind i brødet.

Image
Image

Trin 4. Tag brødet ud af ovnen, og server derefter

Server brødet så hurtigt som muligt, så temperaturen ikke falder yderligere. En tredje opvarmning kan få brødets smag og tekstur til at ændre sig.

Metode 2 af 3: Brug af komfuret

Genopvarm brød 5
Genopvarm brød 5

Trin 1. Pak brødet ind i en aluminiumskurv

Dette hjælper med at opvarme brødet jævnt og forhindre det i at brænde under opvarmning.

Image
Image

Trin 2. Læg brødet i en overdækket form

Brug den mindste form, der stadig kan holde brødet. Dæk gryden til, når du skal begynde at varme brødet op.

Genopvarm brød 7
Genopvarm brød 7

Trin 3. Læg gryden på komfuret ved svag varme

Denne lille ild vil langsomt opvarme brødet. Lad brødet varme i 5 minutter, tag det derefter ud og kontroller, at hele brødet er perfekt opvarmet. Hvis det ikke er varmt nok, skal du lægge det i en gryde og varme det i et par minutter.

Et andet alternativ er at pakke brødet ind og dampe det i en dampende gryde over kogende vand. Pak brødet godt ind, så der ikke kommer fugt ind, og gør det grødet. Denne metode er ikke i stand til at opretholde en sprød tekstur i brødskorpen, men den er perfekt til gårsdagens rester af brød, hårdt og tørt

Metode 3 af 3: Fremstilling af toast

Image
Image

Trin 1. Skær brødet

Brug en brødkniv til at skære dem i tynde strimler, der er på størrelse med din brødrister, men som kan forblive hele, når du smører eller bager en sandwich.

  • Husk på, at jo tyndere skiver brød du laver, jo hurtigere bages brødet og det bliver sprødere.
  • Du kan lave tyk, stor toast i ovnen, hvis brødristeren ikke passer.
Image
Image

Trin 2. Rist brødet i en brødrister

Brødrister er det bedste svar, hvis du leder efter en hurtig, nem og effektiv måde. Læg brødet i brødgabet i brødristeren, ændr indstillingen til din ønskede doneness, og tryk på knappen. På det tidspunkt fungerer brødristeren. Brødet i maskinrummet går ind i maskinen, der skal bages. Når foråret springer ud af brødet, er det tid til at nyde din toast.

  • Vær forsigtig, når du tager brødet ud af brødristeren. Du bør lade det køle af et stykke tid, så dine hænder ikke bliver for varme, når du holder det.

    Opvarm brød igen 9. Kugle 1
    Opvarm brød igen 9. Kugle 1
  • Brug aldrig en kniv eller en gaffel til at fjerne brød fra brødristeren. Tag brødristeren ud, og tag brødet.

    Opvarm brød igen 9
    Opvarm brød igen 9
Genopvarm brød 10
Genopvarm brød 10

Trin 3. Prøv at bage brød i ovnen

Denne metode vil tilføre brødets lækre smag. Brødets tekstur bagt i ovnen er den bedste sammenlignet med andre. Sæt slagtekyllingen i ovnen og varm den. Læg brødskiverne på en bageplade eller bagepapir. Læg bagepladen under slagtekyllingen i to eller tre minutter, eller indtil brødet er ristet til dit ønskede niveau.

  • For en mere velsmagende toast smøres lidt smør på brødets overflade, inden du bager det.

    Opvarm brød igen trin 10 Bullet 1
    Opvarm brød igen trin 10 Bullet 1
  • Du kan også smelte ost oven på brødet til en lækker eftermiddagssnack

    Genopvarm brød 10Bullet2
    Genopvarm brød 10Bullet2

Anbefalede: