Sådan citeres et interview i MLA -format: 8 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan citeres et interview i MLA -format: 8 trin
Sådan citeres et interview i MLA -format: 8 trin

Video: Sådan citeres et interview i MLA -format: 8 trin

Video: Sådan citeres et interview i MLA -format: 8 trin
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Kan
Anonim

Detaljerede papirer indeholder ofte interviews som kilde. Interviews falder generelt i to kategorier: trykte eller broadcast -interviews og upublicerede personlige interviews. At citere et interview kan være forvirrende, hvis du er vant til at citere fra bøger og artikler. Det er imidlertid meget enkelt at henvise til et interview i MLA -format.

Trin

Metode 1 af 2: Citerer interview i tekst

Nævne et interview i MLA -format Trin 1
Nævne et interview i MLA -format Trin 1

Trin 1. Brug interviewpersonens efternavn, når du citerer et personligt interview

Et personligt interview er et interview, du selv laver. Denne type interview har ikke sidetal, fordi det ikke udgives i bogform. Når du citerer personlige interviews i dit papir, skal du sørge for kun at medtage forfatterens efternavn i parentes i slutningen af sætningen.

  • Sæt en periode efter parenteserne. Parentes i citater er også en del af sætningen. Perioden er i slutningen af sætningen, så parenteserne er før perioden.
  • Projektlederen oplyste, at de havde budget til at købe en ny computer (Jones).
  • "Træning til OL er en meget udfordrende ting for mig." sagde Emily (Walker).
Nævne et interview i MLA -format Trin 2
Nævne et interview i MLA -format Trin 2

Trin 2. Fjern parenteserne, hvis du bruger efternavn på højttaleren i sætningen

MLA -retningslinjerne siger, at hvis du sætter forfatterens efternavn i en sætning, behøver du ikke at sætte det i parentes igen. Oplysningerne i parentes er komplementære og gentager ikke oplysningerne i sætningen.

  • Jones sagde, at de havde budgettet til at købe en ny computer.
  • Træning til OL har været meget udfordrende for mig,”sagde Walker.
  • Forskellen i eksemplet i trin 1 og trin 2 er formen til at skrive efternavnet. I trin 1 skrives efternavnet i parentes, fordi navnet ikke vises i sætningen. I trin 2 vises efternavnet allerede i sætningen, så navnet behøver ikke at blive omskrevet i parentes.
  • Efternavnet skal stå i en sætning eller i parentes, fordi det også vises på bibliografi -siden. Alle citater skal være knyttet til bibliografi -siden.
Nævne et interview i MLA -format Trin 3
Nævne et interview i MLA -format Trin 3

Trin 3. Skriv efternavn og sidenummer til det udskrevne interview ned

Hvis du citerer fra et trykt interview, skal du nedskrive forfatterens efternavn og sidenummeret på den citerede passage. Disse citater er de samme som citater fra bøger og tidsskrifter.

  • Emily træner så hårdt, at hendes ben er forslået, og hun skal hvile (Walker 45).
  • Walker forklarede, at han måtte hvile, fordi hans ben var forslået efter træning for hårdt (45).
  • Bemærk, at du i MLA -format ikke sætter et komma mellem efternavnet og sidetallet i parentes.
Nævne et interview i MLA -format Trin 4
Nævne et interview i MLA -format Trin 4

Trin 4. Skriv et kort interviewuddrag i anførselstegn

Korte citater på højst fire linjer. Når du skriver et kort direkte citat (et direkte citat betyder at citere ord for ord uden omskrivning), skal du vedhæfte citatet i anførselstegn. Sæt parenteser efter det sidste anførselstegn og før perioden.

  • Hvis citatet ender med et udråbstegn eller spørgsmålstegn, skal du sætte det i anførselstegn.
  • Dr. James Hill sagde: "Virussen begyndte at påvirke hjernen" (56).
  • Dr. James Hill spurgte: "Hvis vi ikke kan finde en kur, hvordan skal vi så redde menneskeheden?" (57).
Nævne et interview i MLA -format Trin 5
Nævne et interview i MLA -format Trin 5

Trin 5. Skriv lange citater adskilt fra afsnit

Lange citater består af mere end fire linjer. Når du opretter et langt direkte citat, skal du holde det adskilt fra hovedafsnittet. Omgiv ikke lange citater i anførselstegn. Start citatet på en ny linje og sæt et kolon i hovedafsnittet før citatet. Dette er i modsætning til korte citater, der kræver et komma i stedet for et kolon. Indryk en tomme fra sidemarginen i citatet. I modsætning til korte citater placeres parenteser i slutningen efter en periode (eller spørgsmålstegn/udråbstegn).

  • Forord dit citat i dette format: I et interview i 2002 afslørede Peter Jackson:
  • Afslut dit citat sådan: Jackson sagde, at han ville fortsætte med at producere film. (34–35)

Metode 2 af 2: Citerer interview på bibliografi side

Nævne et interview i MLA -format Trin 6
Nævne et interview i MLA -format Trin 6

Trin 1. Begynd uddraget af det personlige interview med efternavn på interviewpersonen

På bibliografi -siden begynder alle citationskildeposter med forfatterens/ressourcepersonens efternavn. Tilføj derefter et komma og fortsæt med det oprindelige navn på kilden. Sæt en prik efter det. Tilføj derefter interviewtypen efterfulgt af en periode. Tilføj interviewdato og periode.

  • Datoen for skrivning har følgende format: Skriv datoen med tal efterfulgt af tre bogstaver i månedens navn og efterfulgt af en periode og slut med året. De fleste måneder kan skrives med en forkortelse på tre bogstaver. Maj måned skrives uden prik. Juni og juli måned behøver ikke at blive forkortet og efterfulgt af perioder. September forkortes med 4 bogstaver: Sept.
  • Skriv ned hvilken type interview der gennemføres, uanset om det er et personligt interview, over telefonen eller via e -mail.
  • Eksempel: Gambill, Mie. Telefoninterview. 1. apr. 2003.
Nævne et interview i MLA -format Trin 7
Nævne et interview i MLA -format Trin 7

Trin 2. Tilføj en emnetitel, hvis interviewet offentliggøres

Publicerede interviews kan være på tryk eller udsendes. Hvis det citerede interview er blevet offentliggjort i form af en bog eller et tv -program, skal du medtage interviewets titel i citatet efterfulgt af interviewmediet (print, web, DVD). Interviewets titel er indeholdt i anførselstegn, og titlen på bogen/tv -programmet er kursiv.

  • For interviews offentliggjort på tryk, start med interviewpersonens efternavn efterfulgt af et komma og hans fornavn. Tilføj prikker. Skriv interviewets navn og en periode i anførselstegn. Dernæst kursivere navnet på den bog eller journal, interviewet er skrevet. Tilføj prikker. Skriv derefter forfatteren eller redaktøren af bogen i formatet "Efter [Fornavn] [Efternavn]" eller "Red. [Fornavn] [Efternavn]" (uden parenteser). Tilføj prikker. Afslut citatet med at inkludere andre oplysninger, der er nødvendige i henhold til mediet.
  • Amis, Kingsley. "Efterligner og moralister." Interviews med Storbritanniens vrede unge mænd. Af Dale Salwak. San Bernardino: Borgo, 1984. 34-47. Print.
  • Blanchett, Cate. "I karakter med Cate Blanchett." Noter om en skandale. direktør. Richard Eyre. Fox Searchlight, 2006. DVD.
  • Hvis det citerede interview ikke har et navn/en titel, skal du blot skrive ordet "Interview" uden citater eller kursiv.
  • Jolie, Angelina. Interview. 60 minutter. CBS. WCBS, New York: 3. feb. 2009. Fjernsyn.
Nævne et interview i MLA -format Trin 8
Nævne et interview i MLA -format Trin 8

Trin 3. Citering af interviews, der er offentliggjort på internettet, har samme format som at henvise til standardwebindgange

Interviews offentliggjort på internettet er citeret det samme som standard webindgange. I stedet for forfatterens navn skal du skrive navnet på kilden, der starter med efternavnet. Hvis interviewet har en titel, skal du skrive det i anførselstegn. Kursiver navnet på webstedet, efterfulgt af udgiverens navn, udgivelsesdato, publikationsmedium (web) og datoen for adgang til interviewet.

  • Hvis der ikke er noget udgivernavn, skal du skrive forkortelsen n.p. Hvis der ikke er nogen udstedelsesdato, skal du skrive n.d.
  • Hvis interviewet ikke har en titel, skal du skrive det normalt uden kursiv eller citere "Interview" efter interviewpersonens navn.
  • Obama, Michelle. Interview af Caren Zucker. ABC Nyheder. ABC, 2009. Web. 19. apr. 2009.
  • Antin, David. "Som jeg ser det." Dalkey Archive Press. Dalkey Archive P, n.d. Web. 21. aug. 2007

Tips

  • Sørg for at skrive kilden til citatet ned, så du ikke betragtes som plagiat.
  • Husk, at bibliografi sider bruger hængende indrykninger. Juster den første række med venstre margen, og indryk den næste række.
  • Start altid MLA -citater med efternavnet.
  • Arranger posterne på bibliografi -siden alfabetisk.
  • Skriv ikke dit efternavn i AND i parentes.

Anbefalede: