3 måder at varme croissanter på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at varme croissanter på
3 måder at varme croissanter på

Video: 3 måder at varme croissanter på

Video: 3 måder at varme croissanter på
Video: How to Increase Website Traffic to Your Online Store - Increasing Site Traffic 2024, Kan
Anonim

Du er enig i, at croissanter er en af de lette snacks, der ikke kun er lækre, men også meget populære som morgenmadsmenuer i forskellige dele af verden. For at maksimere deres lækkerhed skal croissanter generelt varmes op i ovnen eller brødristeren, før de spises. Hvis du har en rå croissant, så glem ikke at bage den, før du spiser den.

Trin

Metode 1 af 3: Opvarmning af croissanter i ovnen

Varm croissanter trin 1
Varm croissanter trin 1

Trin 1. Skær croissanten i halve

Brug en brødkniv til at skære croissanterne. Gør dette meget forsigtigt, fordi croissantens smuldrende tekstur kan gøre det let at rive eller smuldre, når det skæres.

Varm croissanter trin 2
Varm croissanter trin 2

Trin 2. Læg croissanterne på bagepladen med den skårne side nedad

For at forhindre croissanterne i at klæbe til gryden, kan du beklæde panden med bagepapir eller smøre den let med vegetabilsk olie.

Varm croissanter trin 3
Varm croissanter trin 3

Trin 3. Forvarm ovnen til 204 grader Celsius

Læg derefter bagepladen med croissanterne i den.

Varm croissanter trin 4
Varm croissanter trin 4

Trin 4. Bag croissanterne i fem minutter

Indstil timeren i 5 minutter, og varm derefter croissanterne, indtil de er sprøde og brunede. Efter 5 minutter skal croissanten være sprød og lidt tættere.

Varm croissanter trin 5
Varm croissanter trin 5

Trin 5. Vælg dine foretrukne komplementære ingredienser

Generelt serveres croissanter kun med marmelade og smør. Du kan dog også servere den med andre ingredienser, hvis du ønsker det. For eksempel, hvis dine smagsløg foretrækker en krydret smag, kan du prøve at fylde en croissant med sennep og et par skiver forarbejdet kød.

Hvis du vil, kan du også bruge en croissant i stedet for hvidt brød til at lave en lækker sandwich. Fyld bare en croissant med et æg og et lag ost for at fuldføre næringen

Metode 2 af 3: Opvarmning af croissanter med en brødrister

Varm croissanter trin 6
Varm croissanter trin 6

Trin 1. Skær croissanten i halve

Brug en brødkniv til at skære croissanterne. Gør dette meget omhyggeligt, så croissanterne ikke rives eller smuldrer.

Varm croissanter trin 7
Varm croissanter trin 7

Trin 2. Læg croissanterne i brødristeren

Skub forsigtigt hvert stykke croissant ind i rummet i brødristeren. Skub ikke croissanterne med for meget kraft for at forhindre lagene i at smuldre.

Varm croissanter trin 8
Varm croissanter trin 8

Trin 3. Varm croissanterne i korte tidsintervaller

Husk, at hver brødrister har en anden temperaturindstilling. Som følge heraf er der ingen anbefaling af det mest passende tidspunkt, og du kan bruge det som en reference. Derfor er det nok at varme croissanterne i kort tid og derefter kontrollere deres tilstand. Hvis overfladen endnu ikke er sprød og brun, skal du opvarme croissanterne i 2-3 minutter. Fordi de er så lette og smuldrende i tekstur, brænder croissanter meget let, så du skal være forsigtig, når du opvarmer dem.

For de bedste resultater skal du først bruge den laveste temperatur. Hvis croissanterne ikke bliver varme, kan du kun gradvist øge temperaturen

Varm croissanter trin 9
Varm croissanter trin 9

Trin 4. Brug ovnen, hvis din brødrister ikke er stor nok

Da croissanter er en meget smuldrende snack, er det bedst at bruge en stor varmeenhed som f.eks. En ovn for at forhindre dem i at smuldre, når de er varme.

Metode 3 af 3: Bagning af rå croissanter

Varm croissanter trin 10
Varm croissanter trin 10

Trin 1. Lad croissantdejen hvile, indtil den udvider sig og har en mere fleksibel konsistens

Inden bagning skal croissantdejen først stå, indtil den udvider sig. For at gøre dette skal du blot placere de rå croissanter på en bageplade og derefter dække overfladen med bagepapir. Derefter placeres panden i et område, der har en temperatur på 24-27 grader Celsius i en time til 90 minutter.

Når croissanterne er helt oppustede, vil lagene indeni være tydeligt synlige. Hvis du også bevæger panden langsomt, vil croissantdejen se lidt vaklende ud

Varm croissanter trin 11
Varm croissanter trin 11

Trin 2. Forvarm ovnen

De fleste opskrifter anbefaler generelt, at du bager croissanterne ved 204 grader Celsius. For at finde ud af den mest passende temperatur, er du velkommen til at følge instruktionerne på croissantemballagen.

Opvarm croissanter Trin 12
Opvarm croissanter Trin 12

Trin 3. Pensl toppen af croissanten med sammenpisket æg

Slå først et æg i en skål ved hjælp af en gaffel eller et piskeris. Herefter påføres det sammenpiskede æg på toppen og kanterne af croissanten ved hjælp af en speciel børste. Fortsæt denne proces, indtil croissanterne er færdige.

Opvarm croissanter Trin 13
Opvarm croissanter Trin 13

Trin 4. Arranger ovnstativerne

Læg den ene rist på den øverste 1/3 af ovnen og den anden på den nederste 1/3 af ovnen.

Opvarm croissanter Trin 14
Opvarm croissanter Trin 14

Trin 5. Læg bagepladen med croissanterne i ovnen

Hvis du bruger to pander, skal du placere den første på ovnens øverste rille og den anden på ovnens nederste rille. Men hvis du kun bruger en pande, skal du placere den på en hvilken som helst rist, da resultatet bliver det samme.

Opvarm croissanter Trin 15
Opvarm croissanter Trin 15

Trin 6. Skift croissantens position efter 10 minutter

Indstil timeren til 10 minutter, og skift derefter croissantens position, når tiden er gået. For eksempel kan du flytte pander fra en hylde til en anden eller skifte positionerne på pander, hvis der er mere end en.

Opvarm croissanter Trin 16
Opvarm croissanter Trin 16

Trin 7. Bag croissanterne igen i 8-10 minutter

Efter 8-10 minutter skal hele croissantens overflade have en perfekt brun farve, hvor kanterne ser lidt mørkere ud.

Opvarm croissanter Trin 17
Opvarm croissanter Trin 17

Trin 8. Afkøl croissanterne

Fjern croissanterne fra ovnen, og læg dem på en rist for at afkøle. Mens croissanternes køletid er stærkt afhængig af temperaturen i dit hjem, vil de fleste bagværk normalt køle helt af inden for 10-20 minutter.

Varm croissanter trin 18
Varm croissanter trin 18

Trin 9. Gem croissanterne

Resterende croissanter kan pakkes ind i aluminiumsfolie eller opbevares i en plastikpose for at forhindre ødelæggelse. Herefter kan croissanterne placeres på køkkenbordet i maksimalt to dage eller nedkøles i højst en uge.

Varm croissanter trin 19
Varm croissanter trin 19

Trin 10. Frys croissanterne for at øge deres holdbarhed

Frosne croissanter kan vare op til et år, så længe du pakker dem ind i plastfolie og opbevarer dem i en lufttæt beholder. Hvis du vil spise dem, skal frosne croissanter først optøs på forskellige tidspunkter, fordi det virkelig afhænger af temperaturen i dit hjem. De fleste frosne croissanter vil dog blødgøre helt inden for 24 timer.

Croissanter kan også bages med det samme uden først at blødgøre dem. Dog skal bagetiden naturligvis øges, cirka 7 minutter. Hvis croissanterne efter 7 minutter stadig ikke er helt varme og brunede, tilføj mere bagetid og fortsæt med at kontrollere croissanternes tilstand regelmæssigt

Anbefalede: