Sådan ser du sej ud på skolen (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan ser du sej ud på skolen (med billeder)
Sådan ser du sej ud på skolen (med billeder)

Video: Sådan ser du sej ud på skolen (med billeder)

Video: Sådan ser du sej ud på skolen (med billeder)
Video: 🟡 POCO X5 PRO - САМЫЙ ДЕТАЛЬНЫЙ ОБЗОР и ТЕСТЫ 2024, Kan
Anonim

Uanset om du vil se flittig og professionel ud, kunne tiltrække opmærksomhed fra mennesker, du kan lide, eller bare have det godt med dig selv, skal du vide, hvordan du ser cool ud i skolen. Selvom dette kan virke udfordrende, kan du faktisk gøre det enkelt og nemt. Her er trin-for-trin instruktioner for at få dig til at se sej ud i skolen.

Trin

Del 1 af 4: Se stilfuld ud

Se godt ud på skolen Trin 1
Se godt ud på skolen Trin 1

Trin 1. Match farverne på dit tøj

Vær opmærksom på farveskemaet på det tøj, du har på. Neutrale farver som sort, hvid, brun og grå kan passe godt til enhver farve. Disse farver skal være grundlaget for dit outfit. Som hovedregel vil primære farver (rød, blå og gul) samt komplementære farver (orange og blå, grøn og rød osv.) Altid se godt ud, når de bruges sammen. Lignende farver, såsom indigo og lilla, går også godt med hinanden. Bland og match forskellige farver, indtil du får et flot look.

  • Sørg for at matche farven på skoene til tøjets farve.
  • Blå jeans passer godt til alle farver.
  • Hvis du er modig, kan du prøve et fedt monokromt look, f.eks. Et helt rødt outfit.
Se godt ud på skolen Trin 2
Se godt ud på skolen Trin 2

Trin 2. Køb tøj, der matcher din kropstype

Den letteste måde at se sej ud på er at bære velsiddende tøj. Dit tøj må ikke være for stort eller for stramt, men det skal passe til din kropstype.

  • Gæt ikke. Mål dine buksers størrelse og husk det.
  • Prøv tøj, før du køber det. Mellemstørrelsen for nogle mærker kan være den samme som den store størrelse for andre mærker. Hvis det er muligt, skal du ikke købe tøj online, så du kan være sikker på størrelsen.
Se godt ud på skolen Trin 3
Se godt ud på skolen Trin 3

Trin 3. Match kvaliteterne ved alle elementerne i dit outfit

Hvis du er iført en skjorte med knapper, kan du prøve at parre den med flotte khakier. Undgå at bruge sneakers med klassisk tøj, vælg sko som sorte loafers i læder. Hvis du vil se mere afslappet ud, skal du sørge for, at hele dit outfit også er afslappet. Alt det tøj, du har på, skal matche hinanden. Intet bør med andre ord være for prangende.

Se godt ud på skolen Trin 4
Se godt ud på skolen Trin 4

Trin 4. Brug det rigtige tilbehør

Afhængigt af din skoles dresscode kan du bære halskæder, armbånd, bælter, solbriller osv. På denne måde bliver dit display mere kreativt. Hvis du bærer neutrale farver, skal du tilføje tilbehør for at give det et ekstra touch. En lyseblå halskæde eller røde snørebånd kan sætte liv i et ellers dagligdags outfit.

  • Overdriv ikke. For meget tilbehør kan få dig til at se underlig ud. Brug et eller flere tilbehør, der matcher dit outfit.
  • Bland ikke og match tilbehør forkert. Hvis du har tøj på, der hovedsageligt er blåt, skal du undgå blåt tilbehør.
  • Du kan matche tilbehørets farve med farverne på dit tøj, der ikke er for dominerende. En t-shirt med et strejf af rødt ser godt ud, når den er parret med røde øreringe.
  • Tilbehør er en fantastisk måde at udtrykke sig selv på. For eksempel kan du bære et finurligt sjal eller en unik hat til et særpræg.
Se godt ud på skolen Trin 5
Se godt ud på skolen Trin 5

Trin 5. Hold en enkel kjolestil

Hvis du bærer en orange t-shirt og en grøn polka dot bund med to forskellige jakker, kommer du til at se for meget ud. Hellere ser du lidt enkel og elegant ud end kompleks og for overfyldt. Du kan derefter tilføje en accent til din kjole ved at bære trendy sko, lyse tilbehør eller en interessant frisure.

På den anden side, hvis du kun bruger en t-shirt og jeans hver dag, vil din stil snart se kedelig ud. Kompromis fornuftigt

Se godt ud på skolen Trin 6
Se godt ud på skolen Trin 6

Trin 6. Hvis du er kvinde, skal du bære jeans eller leggings med en dejlig afslappet bluse/t-shirt

Brug også lejlighedsvis kjole og nederdele. Tilbehør er et must. Vær opmærksom på interaktionen mellem tilbehør og sko med det tøj, du har på. Eksperimenter med tilbehør, indtil du finder den rigtige kombination.

  • Match længden af halskæden til længden af halsudskæringen på outfittet.
  • Korte jeans og tanktoppe er et stilfuldt look til kvinder. Sørg dog for at tilpasse den til din skoles dresscode.
  • Lag den med en jakke og undertrøje for at tilføje mere farve og variation til outfittet.
  • Trøjer er normalt egnede til kvinder.
  • Brug let makeup. Makeup er en fantastisk måde at få dit ansigts naturlige skønhed frem.
  • Makeup bør ikke være for tyk (undtagen læbestift).
Se godt ud på skolen Trin 7
Se godt ud på skolen Trin 7

Trin 7. Hvis du er en mand, skal du bære en skjorte med krave som en polo og en afslappet skjorte

Stilarter ændrer sig altid, men skjorter med krave passer altid til mænd. Du kan kombinere den med blå jeans og en let jakke. Brug også et godt bælte og sko, der matcher, så du ser sej ud.

  • T-shirts er standard, men god påklædning.
  • Du kan eksperimentere med farver om sommeren. Du kan også bære shorts. Farvede og mønstrede shorts er trendy, især når de matcher dit outfit.
  • Når vejret er køligere, skal du bære lette jakker, frakker, hatte og tørklæder. Sørg for, at alle elementerne i dette outfit matcher hinanden.
  • Mænd vil også se cool ud, når de har en trøje på.
Se godt ud på skolen Trin 8
Se godt ud på skolen Trin 8

Trin 8. Varier alt

Tag ikke det samme tøj på hver dag. Skift din stil, og tilpas dig til de nyeste modetrends. Eksperimenter med påklædning og skab din egen stil med de generelle regler i denne artikel!

Del 2 af 4: Omsorg for skabets indhold

Se godt ud på skolen Trin 9
Se godt ud på skolen Trin 9

Trin 1. Fold og hæng altid dit tøj

Rynket tøj får dig ikke til at se cool ud. På den anden side vil tøj, der ikke er rynket og lige, altid få dig til at se køligere ud. Hvis du tager dig tid til at opbevare dit tøj korrekt, ser du snart køligere ud.

  • Finere tøj som skjorter og bluser bør stryges, før de bæres.
  • Pas på indholdet i din garderobe, så du hurtigt kan vælge.
Se godt ud på skolen Trin 10
Se godt ud på skolen Trin 10

Trin 2. Vask tøj regelmæssigt

Uanset hvor rent du er, stinker dit tøj også duftende. Bær ikke skjorten mere end én gang, og tag tøj på, der ikke bliver snavset.

Brug duftende rengøringsmidler til at få dit tøj til at dufte naturligt

Se godt ud på skolen Trin 11
Se godt ud på skolen Trin 11

Trin 3. Pas på tøjet hele dagen

Du kan medbringe en fnugrulle og øjeblikkelig pletfjerner. Pas på ikke at spilde noget på det hvide tøj. Hvis du har en træningsplan eller klassetur, skal du medbringe skiftetøj.

Se godt ud på skolen Trin 12
Se godt ud på skolen Trin 12

Trin 4. Hold altid dine sko rene

Sko er ikke kun til brug. Sko er en vigtig del af tøjet. Du kan rense skoene, når farven begynder at blive kedelig. Hvis du ikke kan se den originale farve længere, er det tid til at købe nye sko.

  • Pas på ikke at få de hvide sko plettet med græs eller mudder.
  • Når det regner, skal du bruge støvler eller sko, der kan blive snavsede.
Se godt ud på skolen Trin 13
Se godt ud på skolen Trin 13

Trin 5. Hvis din skole har uniformer, skal du sørge for, at dine uniformer er i den bedst mulige stand

Pas på uniformer ved regelmæssigt at vaske og stryge dem. Hold det væk fra alle kæledyr og hold det tørt, selv når det regner.

Du får sværere ved at blive kreativ med en uniform, men du kan stadig skille dig ud ved at bære tilbehør og have en unik frisure

Del 3 af 4: Har sundt hår og krop

Se godt ud på skolen Trin 14
Se godt ud på skolen Trin 14

Trin 1. Vask og plejer hår hver dag

Find den rigtige shampoo og balsam til dig. Vask det hver dag for at holde dit hår sundt. Kam og børst derefter håret efter ønske.

Brug en hårtørrer, hvis dit hår er for langt

Se godt ud på skolen Trin 15
Se godt ud på skolen Trin 15

Trin 2. Indstil din frisure

Gør nogle frisure forskning og finde en, der passer til din smag og hårtype. Du behøver ikke altid at bære den samme frisure. Overvej det look, du ønsker.

  • Find en kvalitetsfrisørsalon. Spørg stylisten til råds, og udvikl dit forhold til ham. Specifikke hårklipp er bedre end almindelige.
  • Hårbånd og fletninger er kvinders bedste venner. Du har bestemt ikke tid nok til at style dit hår hver dag. Krøl dit hår eller stil det i en hestehale for let styling.
  • Korte hårklipp er den sikreste løsning for mænd. Hvis du vil dyrke dem, skal du sørge for at kamme og dele dem ordentligt.
Se godt ud på skolen Trin 16
Se godt ud på skolen Trin 16

Trin 3. Motion

Gør det tre eller fire gange om ugen. Hvis du ikke er medlem af en sportsklub, skal du tage dig tid til at blive fysisk aktiv. På denne måde forbliver din kropstype sund.

  • Du behøver ikke at gå i gymnastiksalen hele tiden for at forblive sund. Du kan cykle, prøve yoga eller spille basketball med venner.
  • Du skal ikke bekymre dig om din kropstype. En sund livsstil og regelmæssig fysisk aktivitet giver dig de resultater, du ønsker.
Se godt ud på skolen Trin 17
Se godt ud på skolen Trin 17

Trin 4. Brug lotion til at opretholde en sund hud

Kend din hudtype. Hvis det er fedtet, skal du bruge en oliefri fugtighedscreme. Hvis det er tørt, skal du bruge en fugtighedscreme rig på æteriske olier for at holde din hud frisk. At passe på din hud kan have en enorm indflydelse på, hvordan du ser ud.

Del 4 af 4: Vedligeholdelse af personlig hygiejne

Se godt ud på skolen Trin 18
Se godt ud på skolen Trin 18

Trin 1. Tag et bad hver dag

Stå tidligt op og gå i bad. Vask håret grundigt, og rengør alle dele af kroppen med sæbe. Hvis du har ansigtshår eller tykt benhår, skal du barbere dig under bruseren.

  • Hvis du har langt hår, bør du også style det.
  • Du kan gå i bad om natten, inden du går i seng.
Se godt ud på skolen Trin 19
Se godt ud på skolen Trin 19

Trin 2. Vask dit ansigt for at holde din hud sund

Efter at have badet under et varmt brusebad, åbnes dine porer. Dette er det perfekte tidspunkt at vaske dit ansigt. Brug en mild ansigts sæbe til at rense huden. Tør derefter dit ansigt med et blødt håndklæde.

Hvis du har acne, skal du sørge for, at din ansigtsvask kan bekæmpe acne og olie

Se godt ud på skolen Trin 20
Se godt ud på skolen Trin 20

Trin 3. Børst tænder mindst to gange om dagen

Hvide tænder og frisk ånde er hovednøglerne til renlighed. Sørg for at børste tænder i mindst to minutter og skyl munden en gang om dagen.

  • Medbring åndedræt til at spise i skoletiden.
  • Mundskyl kan også hjælpe.
Se godt ud på skolen Trin 21
Se godt ud på skolen Trin 21

Trin 4. Brug deodorant eller parfume

Du skal ikke bare se ren ud, du skal også lugte godt. Inden du går i skole, skal du anvende deodoranten eller parfumen efter eget valg.

  • Overdriv det ikke, ellers bliver din duft for stærk.
  • Hvis du har tendens til at svede let, skal du sørge for, at din deodorant er en antiperspirant.

Tips

  • Du kan gøre ethvert look lysere med et smil!
  • Hvis du er glad og sund, ser du køligere ud.
  • Værdier og personlighed er vigtigere end udseende.
  • Følg altid din skoles dresscode. Hvis du skal bære en uniform, skal du prioritere den frem for andre stilarter.
  • Vær ikke bange for at eksperimentere. Unik stil vil slå den middelmådige stil.
  • Hvide sko vil passe godt til alle andre farver.
  • En sund krop betyder ikke, at du skal være tynd, men du skal opretholde den rigtige vægt.
  • Alle har forskellige smag og kropstyper. Styrk det, du allerede har. Folk vil sætte pris på dig.
  • Du kan afvige fra den generelle norm. Find din egen stil og se cool ud!

Anbefalede: