3 måder at bruge ATTN i e -mail

Indholdsfortegnelse:

3 måder at bruge ATTN i e -mail
3 måder at bruge ATTN i e -mail

Video: 3 måder at bruge ATTN i e -mail

Video: 3 måder at bruge ATTN i e -mail
Video: How to Enable Thumbnail View for Files in Windows PC | all files are shown as icons 2024, Oktober
Anonim

ATTN. er en forkortelse af sætningen "Attention" og bruges meget i e-mails og korrespondance for at angive, hvem modtageren af brevet er. Sådan bruges ATTN. det er bedst i korrespondance via e -mail at inkludere det i emnesektionen. På denne måde ved modtageren straks, hvem meddelelsen blev sendt til, og det er mere sandsynligt, at din e -mail bliver læst af den rigtige person.

Trin

Metode 1 af 3: Liste over ATTN. i e -mail

Adresse -e -mail med ATTN Trin 1
Adresse -e -mail med ATTN Trin 1

Trin 1. Start med at skrive ATTN

i emneafsnittet. I nogle situationer, f.eks. En jobansøgning, har du kun en generisk e -mail fra en virksomhed, men du ønsker særlig opmærksomhed fra en bestemt person eller afdeling. Den bedste måde at gøre dette på er ved at skrive i emneafsnittet “ATTN. Joko Suryono.

Alternativt, hvis du ikke har et kontaktnavn, kan du skrive “ATTN. HRD”eller” ATTN. Marketings afdeling"

Adresse -e -mail med ATTN Trin 2
Adresse -e -mail med ATTN Trin 2

Trin 2. Inkluder andre vigtige oplysninger i emneafsnittet

Ud over at få opmærksomhed fra bestemte personer eller grupper, skal du tilføje lidt information relateret til indholdet i din e -mail for at øge chancerne for, at din e -mail åbnes og læses.

For eksempel kan du skrive “ATTN. Joko Suryono Hal: Content Marketing Position”

Adresse -e -mail med ATTN Trin 3
Adresse -e -mail med ATTN Trin 3

Trin 3. Start brødteksten i din e -mail med ATTN

når emnesektionen er fuld. Du kan inkludere ATTN i brødteksten i e -mailen eller i bilaget til dokumentet. På denne måde angiver du, hvem du forventer, at meddelelsen skal leveres til, og du kan bruge emneafsnittet til at forklare formålet med e -mailen. Denne metode kan udføres, hvis du svarer på en andens e -mail, hvis emnedel allerede er udfyldt.

  • For eksempel kan du starte brødteksten i e -mailen ved at skrive "ATTN. Suryo Kuncoro"
  • Du kan inkludere ATTN. i afsnittet Emne og også i e -mailens brødtekst.

Metode 2 af 3: Bestemmelse af, hvornår ATTN skal bruges. i e -mail

Adresse -e -mail med ATTN Trin 4
Adresse -e -mail med ATTN Trin 4

Trin 1. Brug ATTN

hvis du ikke har e -mail -adressen til den person, du leder efter. Hvis du ikke kender den direkte e -mail -adresse til den person eller afdeling, du vil kontakte, kan du sende en e -mail til den kontaktadresse, der er angivet på virksomhedens websted. Indtast derefter ATTN. med navnet på den person eller afdeling, der forventes i emneafsnittet.

Adresse -e -mail med ATTN Trin 5
Adresse -e -mail med ATTN Trin 5

Trin 2. Brug ATTN

til intern kommunikation. Inkluder ATTN. når du skriver et internt notat, der vedrører et antal personer, din gruppe eller afdeling, men har brug for særlig opmærksomhed fra en eller to personer. På denne måde videregiver du oplysningerne til alle, mens du viser, hvem det er prioriteret.

Du kan skrive “ATTN. Mirna Salim Hal: Sales Target”men send mailen til hele salgsteamet

Metode 3 af 3: Sørg for, at din e -mail bliver opmærksom

Adresse -e -mail med ATTN Trin 7
Adresse -e -mail med ATTN Trin 7

Trin 1. Skriv emnet i emneafsnittet

Det er meget vigtigt at inkludere et emne i afsnittet Emne, så din e -mail tiltrækker opmærksomhed, og modtageren informeres om e -mailens indhold. E -mails, der ikke indeholder et emne, vil sandsynligvis blive slettet eller gået tabt i postkassen eller genere modtagerne, fordi de skal åbne e -mailen for at finde ud af, hvad der er i den.

Adresse -e -mail med ATTN Trin 8
Adresse -e -mail med ATTN Trin 8

Trin 2. Hold emnet kort

De fleste e -mail -bokse viser kun 60 tegn i emneafsnittet og mobiltelefoner kun 25 til 30 tegn. Som følge heraf skal du skrive nok emner. Glem ikke at skrive de vigtigste oplysninger ned først.

Korte former som "ATTN". og "Ting" gør det let at tilføje oplysninger i emneafsnittet

Adresse -e -mail med ATTN Trin 9
Adresse -e -mail med ATTN Trin 9

Trin 3. Skriv noget interessant

Postkasser er normalt oversvømmet med spam og reklamer, og mange mennesker sletter disse e -mails, før de åbnes. Hvis du sender en e -mail til en person, du ikke kender personligt, skal du gøre din e -mail interessant. Du kan få modtagerens opmærksomhed ved at skrive noget interessant eller kreativt i emnesektionen.

  • Du kan skrive "Jeg vil ikke have noget fra dig", hvis du forsøger at nå en, du beundrer, men aldrig har mødt, f.eks. En yndlingsforfatter eller en, du beundrer i din branche.
  • Du kan også skrive "Tjen flere penge ved at udvide din kundebase", hvis du prøver at opbygge et virksomhedsnetværk og ønsker, at dine e -mails skal åbnes.
Adresse -e -mail med ATTN Trin 10
Adresse -e -mail med ATTN Trin 10

Trin 4. Inkluder vigtige detaljer

Du skal inkludere oplysninger om e -mailens brødtekst. Hvis du skriver en e -mail til en kollega om et projekt, skal du inkludere projektets navn i emnesektionen, så din kollega kender og kan prioritere din e -mail, hvis det er nødvendigt.

  • Du kan skrive "svar nødvendig". Således er din e -mail sandsynligvis en prioritet.
  • Alternativt kan du skrive et “lille spørgsmål s.: eftermiddagsmøde” for at få opmærksomhed, fordi det ser ud til, at din e -mail vil være let at besvare.

Anbefalede: