Sådan gætter du nogens konstellationer (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan gætter du nogens konstellationer (med billeder)
Sådan gætter du nogens konstellationer (med billeder)

Video: Sådan gætter du nogens konstellationer (med billeder)

Video: Sådan gætter du nogens konstellationer (med billeder)
Video: Komikernes skole-hjem-samtaler 2024, Kan
Anonim

Har nogen gættet dit stjernetegn? Dette er en fantastisk ting at gøre og kræver forskning og praksis. Selvom ikke alle tror, at dette kan lade sig gøre, eller at stjernetegn har betydning, er der nogle tips fra dem, der gør det. Husk dog altid, at dette udelukkende er baseret på solens tegn. Hvis vi taler om stigende/hævende tegn, er sagen en anden. En persons stigende tegn repræsenterer, hvordan han så ud til andre, før vi kendte ham. Vi vil heller ikke tale om månetegn, der forklarer en persons indre personlighed, følelser og reaktioner på bestemte ting i hans liv. Så overvej dine hovedmål, når du prøver at bestemme nogens stjernetegn.

Trin

Del 1 af 4: Astrologi Fundamentals

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 1
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 1

Trin 1. Lær det grundlæggende om astrologiske personlighedstræk

Lær om disse forskellige træk, som normalt er forbundet med hvert tegn. En let måde at huske alle disse personligheder på er at tænke på mennesker, du kender, tilhører et bestemt stjernetegn. Tænk på, hvor godt de passer ind i stjernetegnets kategorisering her. Jo mere du sammenligner de mennesker, du kender, med deres stjernetegnbeskrivelser, jo lettere vil det være for dig at visualisere egenskaberne ved hvert stjernetegn.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 2
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 2

Trin 2. Lær Vædderen egenskaber

Vædderen mennesker har normalt en meget stærk, konfronterende stemme. De er stædige, egoistiske, show-off, stærkt uafhængige, stærkt konkurrencedygtige, frihedselskende, eventyrlystne, entusiastiske, modige, atletiske, impulsive, hensynsløse, dynamiske, stærke, overmodige, høje, frimodige, for forhastede, arrogante, viljestærke, hurtig at varme, uhøfligt, initiativrig, kan lide at tage risici og kan lide at udfordre livet. Vædderen handler normalt først, før de tænker, så de er normalt sidst i livet.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 3
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 3

Trin 3. Lær Taurus -træk

Folk med dette skilt kan lide smukke ting; de kan fremstå som meget materialistiske eller som mennesker, der kan lide luksus ting. De er nogle gange langsomme til at handle, gode til at styre økonomi, elsker udendørs (og dyrker udendørs aktiviteter som landbrug eller havearbejde), meget praktiske og ydmyge. Tyren kan normalt ikke lide forandring.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 4
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 4

Trin 4. Lær Gemini -træk

Tvillingen er normalt god til at debattere, smart, tilpasningsdygtig, flirtende, kan lide at joke (men ser undertiden stødende ud), kan lide at lege sjov, inkonsekvent, let tilfreds, intellektuel, snakkesalig, hurtigtænkende, nyder sociale interaktioner, kan lide at søge viden, og kan ændres. De nyder normalt at læse, skrive og mentale spil og er gode til multitasking.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 5
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 5

Trin 5. Lær kræftens egenskaber

Kræft er meget følsomme mennesker (med uforudsigelige stemninger), romantiske, venlige, søde, meget omsorgsfulde og omsorgsfulde for andre, moderlige og hjemlige mennesker. Kræftfolk elsker hjemmelavede måltider og tilbringer kvalitetstid med familien; de er socialt konservative og vil stoppe, når omstændighederne gør ondt eller fornærmer dem.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 6
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 6

Trin 6. Lær Leo -træk

Leos er kærlige og følsomme ledere. De elsker børn, luksus og smykker og har en dramatisk indstilling, der siger, at de er større end livet. Leo er prangende, egoistisk, dominerende, karismatisk, meget krævende, smart, arrogant, hovmodig, kys, temperamentsfuld, konkurrencedygtig, høj, loyal, viljestærk og normalt letgående, men kan være meget aggressiv. Leos vil normalt også være centrum for opmærksomheden og have god fitnessenergi.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 7
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 7

Trin 7. Lær jomfruegenskaberne

Jomfrufolk betragtes normalt som perfektionister, kritiske, meget opmærksom på detaljer, kræsne, praktiske, smarte, hurtige til at tænke, med intellektuelle evner og skarpe observationer, intelligente og høje. De har en alsidig mental indstilling og forsøger normalt at føre en sund livsstil. Jomfruer kan være dømmende, ensidige, naturligt genert og organiseret. Jomfruer kan normalt lide orden og renlighed, og de ved, hvordan de kan få deres pointe effektivt frem i et argument.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 8
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 8

Trin 8. Lær Vægtens træk

De, der er født under stjernetegnet Vægten, er kloge, charmerende, forførende, useriøse, kærlige, loyale og diplomatiske. De elsker lighed, retfærdighed, skønhed og smukke ting. Libras betragtes normalt som sociale, venlige, kærlige, sjovglade, idealistiske, attraktive og fredselskende mennesker.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 9
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 9

Trin 9. Lær karakteristika for Skorpioner

Skorpionen kan lide at bevare hemmeligheder, lidenskabelig, selvsikker, loyal, atletisk, yderst følsom, mystisk, vokal, undersøgende, stærk, seksuelt forførende, lureri, let jaloux, kontrollerende, hurtigt tempereret, sympatisk, viljestærk, modstandsdygtig og nyder hævn. Skorpioner har normalt meget kontrol over forskellige ting i deres liv.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 10
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 10

Trin 10. Lær Skyttens træk

Skytten er eventyrlystne, uafhængige, venlige, entusiastiske, vidtsindede, alt for optimistiske, modige, kloge, karismatiske, forførende, oprørske og søger frihed. Skytten kan ikke lide grænser. De er snakkesalige, naturlige underholdere, impulsive, overdriver, overdrevent venlige, frittalende, risikovillige, med barnlig nysgerrighed. Skytten er altid sulten efter viden, opportunistisk, generøs og filosofisk.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 11
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 11

Trin 11. Lær Stenbukken egenskaber

Stenbukker er ambitiøse, målbevidste, tålmodige, modne, stærke, gennemførte, mystiske (forsvinder), selvtilfredse, uafhængige, samvittighedsfulde, hurtige, generøse, hårdtarbejdende med et par skarpe øjne. De er normalt meget ambitiøse og kan lide ansvar. De er disciplinerede og værdsætter autoritet. De er karriereorienterede, med en fantastisk kapacitet til modstandsdygtighed og tålmodighed. De ser stærke udefra for at forhindre andre i at såre dem. I den er Stenbukken et charmerende og lidenskabeligt menneske. De har også en meget god sans for humor.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 12
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 12

Trin 12. Lær egenskaberne ved en vandmand

Vandmanden elsker at hjælpe andre. Disse mennesker er liberale, demokratiske, humanitære, vidtsindede og kan lide social lighed. De ses normalt som forandringsskabere, men kan være kolde og ligegyldige. De er normalt excentriske, utilregnelige, oprørske, uforudsigelige, meget ensidige, originale, enestående, venlige, skarpe tunge, idealistiske, opfindsomme, hurtige til at skifte mening og afgørende.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 13
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 13

Trin 13. Lær Pises -træk

Pises mennesker er meget kreative, smarte, lidenskabelige, følsomme og venlige. De nyder at passe på andre, men betragtes ofte som stødende på grund af deres ustadige temperament. De har normalt smukke øjne og et smil.

Del 2 af 4: Fysiske tegn

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 14
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 14

Trin 1. Kontroller deres udseende

Hvert stjernetegn har nogle særlige fysiske egenskaber. Se omhyggeligt på nogen, og match en af beskrivelserne herunder. Hvad tiltrækker dig mest ved deres udseende?

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 15
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 15

Trin 2. Lær de fysiske træk ved Vædderen

Disse egenskaber omfatter høje og smalle ansigtsben, bred pande, rosenrøde kinder, velproportioneret og stærk krop, over eller under gennemsnitshøjde, sandfarvet eller mørkt hår, tykke øjenbryn og øjne. Skarpe, ikke for store.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 16
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 16

Trin 3. Lær en Tyrs fysiske træk

Taurus mennesker ser normalt uskyldige ud, har barnslige øjne, fulde læber, flade eller små tænder og tykt hår. Deres pande er normalt lave, deres hals er lidt tykkere, og deres ansigter er attraktive.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 17
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 17

Trin 4. Lær Tvillingernes fysiske træk

Tvilling har et klogt smil, fulde læber, gennemsnitshøjde og en velproportioneret hage. De er normalt tynde eller meget tynde, med skarpe kropsfunktioner, lange fingre, munter gåtur og lyse skinnende øjne. De har normalt også en god sans for mode.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 18
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 18

Trin 5. Lær de fysiske egenskaber ved kræft

Kræftens øjne var langt fra hinanden, og hans ansigtstræk var tydelige. De var under gennemsnittet i højden, fede kroppe og korte ben. Kræftformer har normalt brunt hår, runde ansigter og store pander. Kræftøjne er normalt små med en kort næse, der bøjer opad, skæve tænder og en fuld mund. Overordnet set er overkroppen større end underkroppen, så deres udseende ser uryddig ud, eller deres overkrop ser tung ud.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 19
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 19

Trin 6. Lær Leos fysiske træk

Leos er kendt for deres mørke, manke-lignende, tykke og glamourøse hår. De har normalt også store mørke øjne, et stolt og selvsikkert udtryk (som en løve) og en stor næse. Deres læber er fyldigere end de fleste, de er også normalt høje med en lille talje, atletiske og hårfrie ben, brede skuldre og muskuløs opbygning.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 20
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 20

Trin 7. Lær Jomfruens fysiske træk

Jomfruer har normalt ren, velfarvet hud, et let afrundet hoved og glatte læber. Deres øjne er store og udtryksfulde med udadgående krumning, og deres kropsfunktioner er symmetriske og pæne.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 21
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 21

Trin 8. Lær Vægtens træk

Libras har fordybninger på kinderne, næsen, knæene eller albuerne. Deres læber ser mejslede ud, hovedet er let rundt, ansigtet er lille, næsen er tynd, og kroppens funktioner er normalt afbalancerede og pæne. De kan lide at udtrykke med deres ansigt og hænder, når de taler og griner højt.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 22
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 22

Trin 9. Lær Skorpionens fysiske egenskaber

Hans træk er stærke og attraktive, hans øjne er skarpe og hypnotiserende, hans hud stråler, og en Skorpions udtryk er altid det at spørge.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 23
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 23

Trin 10. Lær Skyttens fysiske egenskaber

Skytten har et uskyldigt ansigt, en mejslet kæbe, normalt med et stort, pænt kranium. Deres pande er brede og høje, deres smil er brede og smitsomme, og deres kroppe er normalt høje med stærke ben. Skytten er normalt gode løbere.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 24
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 24

Trin 11. Undersøg Stenbukken fysiske egenskaber

Stenbukken ansigt er normalt mejslet i udseende, fast udtryk, stabile og udtryksløse øjne, mørkt eller brunt hår. Deres hænder er gode til at gøre ting, og deres kindben er store.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 25
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 25

Trin 12. Lær de fysiske egenskaber ved Vandmanden

Nøgleegenskaber for vandmandens mennesker er venlige og tilgængelige udtryk, store, runde øjne og velmejslede ansigtstræk. De har også næser og læber af gennemsnitlig størrelse, som er fulde i midten og tynde i kanterne.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 26
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 26

Trin 13. Lær de fysiske træk ved Pises

Pises har normalt almindelige træk med subtile og feminine udtryk. Fiskene er normalt mellem eller korte i højden, med korte arme og ben. De oplever normalt fedmeproblemer i slutningen af deres liv.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 27
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 27

Trin 14. Undersøg ansigtsegenskaber

Mennesker født i foråret har normalt attraktive ansigter (behøver ikke at være smukke eller smukke, men stadig attraktive): Vædderen, Tyren og Tvillingerne.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 28
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 28

Trin 15. Lær hårets egenskaber

Folk født om sommeren har normalt fantastisk hud og hår (håret behøver ikke altid at være glat, men det ser stadig glamourøst ud): Cancer, Leo og Jomfruen.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 29
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 29

Trin 16. Lær bevægelsens egenskaber

Mennesker født i efteråret har normalt naturlige og attraktive træk og udseende: Vægten, Skorpionen og Skytten.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 30
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 30

Trin 17. Lær kroppens egenskaber

Mennesker født om vinteren har normalt stærke og attraktive kroppe: Stenbukken, Vandmanden og Piserne.

Del 3 af 4: Andre astrologiske grupperinger

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 31
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 31

Trin 1. Lær brandets karakteristika

Vædderen, Leo, Skytten: disse mennesker elsker fysisk aktivitet og er aktive. De er normalt uhøflige og egoistiske, stædige, selvsikre, talentfulde, karismatiske, har en fantastisk krop og nyder at dyrke sport. Kort sagt er de gerningsmændene.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 32
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 32

Trin 2. Undersøg jordens egenskaber

Tyr, Jomfru, Stenbukken: de elsker fysisk aktivitet og er passive. De er perfektionister, hårde arbejdere og har en tendens til at være indadvendte. De er selvsikre, pålidelige, konsekvente og interesserede i mange ting. Kort sagt, de er tænkere.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 33
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 33

Trin 3. Undersøg luftens egenskaber

Tvilling, Vægt, Vandmand: disse mennesker er skøre og aktive. De er smarte, elsker viden, energiske, charmerende og velformulerede. De er normalt lette at ændre, tydelige og optimistiske. Kort sagt er det højttalerne.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 34
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 34

Trin 4. Lær vandets karakter

Kræft, Skorpion, Pises: disse mennesker er skøre og passive. De er attraktive, følelsesmæssigt følsomme og kreative. De er i stand til at handle og tænke stærkt; de er meget lidenskabelige og seksuelt forførende. Kort sagt, det er følerne.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 35
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 35

Trin 5. Lær om astrologisk maskulinitet/femininitet

Dette har intet at gøre med mandigt eller feminint udseende. Faktisk kompenserer mange mænd med feminine astrologiske tendenser ofte for dette ved at handle mandigt (ved at træne, påstå at de er selektive eller stærke) og kvinder med maskuline astrologiske tendenser kompenserer ofte ved at handle "piget" (iført dametøj og make-up). kalder sig følelsesmæssig).

  • Maskuline egenskaber inden for astrologi: uafhængighed, kærlighed til dato, uhøflig og egoistisk, kan lide at rejse, vælger at forfølge en partner; meget lidenskabelig, aktiv, stædig, snakkesalig, selvsikker, fordomsfri, lidenskabelig omkring seksuelle ting og kan lide at flirte.
  • Kvindelige egenskaber inden for astrologi: foretrækker langsigtede relationer, bliver hjemme, har brug for mere søvn, foretrækker at blive jagtet; metodisk, hensynsfuld over for andres følelser, pålidelig, venlig, stædig, høflig, genert og alt for høflig.
  • Her er en omtrentlig rangering af stjernetegn efter træk fra de mest maskuline til de mest feminine: Leo, Vædderen, Skytten, Vandmanden, Tvillingerne, Vægten, Stenbukken, Jomfruen, Tyren, Skorpionen, Niser, Kræft.

Del 4 af 4: Distinguishing Zodiacs

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 36
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 36

Trin 1. Søg efter mennesker med stærke personligheder

Har de tillid til at gøre deres vaner? Udviser de en særlig kvalitet, som de fleste mennesker ikke har? Kender du denne person godt? I så fald kan denne person være en god kandidat til analyse. På den anden side, handler denne person normalt som alle andre? Er han genert? Eller taler du ikke meget?

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 37
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 37

Trin 2. Sammenlign dem med folk, du kender

Tænk på mennesker, du kender meget godt, og sammenlign dem med. Overvej mange af deres personlighedstræk, fysik og hvordan de reagerer på pres. Sammenlign disse oplysninger med folk, du kender godt, for at hjælpe dig med at gætte deres stjernetegn.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 38
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 38

Trin 3. Observer deres adfærd

Det er meget vigtigt at observere dette, når de står over for konflikter eller arbejder i grupper. Vi har alle lært at skjule nogle af vores følelser offentligt. Folk viser normalt deres astrologiske træk i stressende relationer og interaktioner.

  • F.eks. Er Vædderens første reaktion, når den står over for konflikter, at skrige eller true. Tvilling vil forsøge at løse det ved at tale. Kræft reagerer normalt med følelsesmæssige udbrud, Tyren med stilhed og en kropsholdning, der viser styrke og så videre.
  • Kardinal (Vædderen, Kræft, Vægten, Stenbukken): Disse mennesker reagerer normalt på konflikter med dristige beslutningsinstinkter for at forsøge at overvinde et angreb. De motiveres let til at starte en opgave.
  • Fixed (Taurus, Leo, Scorpio, Aquarius): disse mennesker holder ofte deres reaktioner tilbage og reagerer på forsøg på at skade dem med passiv-aggressive handlinger eller med stilhed. De kan lide at koncentrere sig om at få arbejdet godt udført.
  • Mutable (Tvillingerne, Jomfruen, Skytten, Piserne): Disse mennesker mestrer normalt konfliktkunsten og er kendt for at forsøge at undgå argumenter. De er gode til at motivere andre.
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 39
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 39

Trin 4. Vær opmærksom på personens stjernetegnalder

Vædderen betragtes som den yngste, mens Pises er den ældste. Jo yngre et stjernetegn er, jo mere sur og egoistisk er han, og jo lettere er det at lære. I mellemtiden er de ældre stjernetegn klogere, mere medfølende og sværere at ændre. Det er det, der ligger til grund for fremkomsten af udtrykket gammel sjæl.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 40
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 40

Trin 5. Øv dig på at gætte folks stjernetegn

Brug grundlaget for dine astrologiske undersøgelser til at forudsige dette. En gennemsnitlig gætter vil lykkes med at gætte med en succesrate på 1:12, men med læring, uanset hvor kort, denne succesrate vil stige. Fortsæt med at studere astrologi fra eksperterne og dine egne observationer, og din succesrate vil stige til 1: 11-1: 10.

Gæt nogens astrologiske tegn Trin 41
Gæt nogens astrologiske tegn Trin 41

Trin 6. Spørg tid og fødselsdag for den person, du vil gætte

Dette hjælper dig med at verificere dine svar og forbedre dine færdigheder. Du kan bruge Google til at finde en fødselsdiagramberegner.

Tips

  • Vægten og Vandmanden er svære at skelne fra hinanden. Libras elsker at flirte aktivt og tilføje et teatralsk element til alt. Vandmænd er mere uafhængige og har en stærk voksen adfærd med en snakkesalig natur, der flyder.
  • Giv ikke op, hvis du tager fejl forkert første gang.
  • For øvelse, gæt en persons stjernetegn og bed om deres fødselsdag for at kontrollere, om dit gæt er korrekt. De fleste vil antage, at du bare gætter og ikke tænker.
  • Nogle gange vil folk vise kvaliteterne ved et nabostjernetegn. Jomfruer er normalt generte og selvtilfredse, og de vil blive tiltrukket af Stenbukker eller Skorpioner. På samme måde kan Vædderen og Tvillingerne være lige så begejstrede for drikkevarer og mad som Taurus, men Tyrens fokus er normalt på andre ting. Det er normalt at gætte forkert. En persons stjernetegn vil komme frem, når han er i sin naturlige tilstand; når han ikke prøver for hårdt.
  • Hvert stjernetegn giver en anden stemning; i form af karaktertræk, der ikke kan sættes ord på. At gætte rigtigt kræver meget øvelse, så fortvivl ikke, hvis du først tager fejl.
  • Brandskilte er lette at få øje på, men nogle gange er det svært at skelne fra hinanden. Leos bekymrer sig dybt om deres udseende og hvad andre mennesker synes om dem, men indrømmer det sjældent. Leos er normalt stærke og selvsikre. Skytten er velformuleret, taktisk og klog, men har den samme uafhængige natur og energi og ambition som Vædderen. Vædderen er ungdommelig, impulsiv og aggressiv og bekymrer sig kun om, hvad andre mennesker tænker, når det er nødvendigt.

Anbefalede: