3 måder at kontakte Groupon på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at kontakte Groupon på
3 måder at kontakte Groupon på

Video: 3 måder at kontakte Groupon på

Video: 3 måder at kontakte Groupon på
Video: 5 store FORDELE ved at investere som ung 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil kontakte en ægte Groupon -embedsmand, vil siden Om på Groupon -webstedet være mere nyttig end siden Kundesupport. Du kan kontakte Groupon via e -mail, telefon, internet support eller post. Bemærk, at Groupons åbningstider er baseret i Illinois med tidsformatet UTC-6.

Trin

Metode 1 af 3: Kontakt Groupon på Internettet

Kontakt Groupon Trin 1
Kontakt Groupon Trin 1

Trin 1. E -mail [email protected]

Dette er den hurtigste måde, selvom nogle brugere rapporterer lavere kvalitet af den tilgængelige support sammenlignet med nedenstående telefonopkald. Den gennemsnitlige svartid er omkring 30 minutter, selvom tjenesten er åben 24 timer.

Kontakt Groupon Trin 2
Kontakt Groupon Trin 2

Trin 2. Du kan bruge internetformularer

Denne proces er længere, men mere informativ. Kontakt Groupon på deres kundesupportside. Hvis du har spørgsmål om en internetordre, skal du logge ind med Groupon- eller Facebook -kontoen, der blev brugt til at foretage købet. Ellers skal du klikke på det mindste "Kontakt os" -link nederst på siden for at fortsætte uden at skulle logge ind.

Kontakt Groupon Trin 3
Kontakt Groupon Trin 3

Trin 3. Find kontaktlinket inde i internetformularen

Denne internetformular dækker mange ting. Hvis du har generelle spørgsmål om, hvordan Groupon fungerer, eller hvordan du får en refusion, kan varerne på formularen give de oplysninger, du har brug for. Men hvis du ikke finder nyttige oplysninger, er følgende den hurtigste måde at finde den faktiske kontaktformular på:

  • Gå tilbage til den første formular.
  • Vælg en mulighed fra den første rullemenu. Vælg den mulighed, der stort set passer til dit problem og vil føre dig til mere nyttige kontakter, men den valgmulighed, der virker.
  • Vælg "Mit problem er ikke angivet" i den anden rullemenu.
  • Tryk på Fortsæt, og udfyld derefter kontaktformularen.
Kontakt Groupon Trin 4
Kontakt Groupon Trin 4

Trin 4. Brug sociale medier

Twitter og Facebook sider bruges mest til salgsfremmende annoncer, men klager indsendt offentligt vil fremskynde kundesupport. Dette er det rigtige valg, hvis andre metoder mislykkes:

  • Kontakt @Groupon på Twitter.
  • Besøg Facebook Groupon -siden.
  • Du kan blive bedt om at sende en e -mail til [email protected]. Teamet på de sociale medier bringer dine henvendelser til den relevante supportafdeling.

Metode 2 af 3: Opkald til Groupon

Kontakt Groupon Trin 5
Kontakt Groupon Trin 5

Trin 1. Ring i åbningstid

Groupon kundeservice er tilgængelig telefonisk mandag til fredag, 9.00-17.00 (UTC-6). På grund af den lange ventetid, anbefales det ikke at ringe efter 16:15, medmindre din sag er hastende.

  • Forhandlersupportnumre er tilgængelige fra kl. 8 til kl. 19 Central tid.
  • Denne tidszone følger ikke sommertid.
Kontakt Groupon Trin 6
Kontakt Groupon Trin 6

Trin 2. Brug en internet -tilbagekaldstjeneste (valgfrit)

Den gennemsnitlige ventetid på Groupons kundesupport er cirka 20 minutter, men du kan blive forsinket i en til to timer. For at spare tid skal du bruge en gratis internetopkaldstjeneste som LucyPhone. Når du bruger denne service, forsinker maskinen dig stadig, men ringer til dig, når den registrerer en menneskelig stemme.

Kontakt Groupon Trin 7
Kontakt Groupon Trin 7

Trin 3. Ring til et af følgende numre

Groupon -webstedet formåede at skjule dette nummer, som du kan ringe til:

  • Kontakt 888-373-5777, og tryk derefter på 5 for operatør.
  • Kontakt 877-788-7858, tryk derefter på 6. Dette nummer er ikke længere angivet på deres websted, men ifølge Groupons kundesupport fungerer det stadig og fører til de samme resultater som tallet ovenfor.
  • Mange opkaldere har hørt, at Groupon har flere kundeservicecentre, hvor dine opkald kan omstilles. Nogle af dem får dig til at vente meget længe, eller endda svare, men uden en lyd. Hvis du bliver standset i mere end 15 minutter, skal du lægge på og ringe tilbage.

Metode 3 af 3: Kontakt Groupon som sælger eller pressemedlem

Kontakt Groupon Trin 8
Kontakt Groupon Trin 8

Trin 1. Tilmeld dig for at åbne en Groupon -butik

Hvis du er en købmand, der er interesseret i at sælge Groupon -tilbud eller sælge varer via Groupon, kan du besøge grouponworks.com og følge vejledningen for at komme i gang.

Kontakt Groupon Trin 9
Kontakt Groupon Trin 9

Trin 2. Kontakt Groupon om handelsrelaterede spørgsmål

Hvis du er købmand og har spørgsmål om Groupon, om du vil sælge varer via deres websted eller ej, bedes du kontakte 888-582-4354.

Hvis du vil have Groupon til erhvervslivet, kan du undersøge processen ved hjælp af andre kilder, f.eks. Følgende akademiske undersøgelser eller nyhedsartikler

Kontakt Groupon Trin 10
Kontakt Groupon Trin 10

Trin 3. Brug mediemail

Brug til medierelaterede anmodninger i USA og Canada [email protected]. Hvis du er medlem af medierne i et andet land, skal du kontakte [email protected].

Hvis du ikke er medlem af medierne, modtager du ikke et svar fra denne e -mail -adresse

Kontakt Groupon Trin 11
Kontakt Groupon Trin 11

Trin 4. Bed om talere eller sponsorer

For at anmode om en taler fra Groupon til en begivenhed, kontakt [email protected]. For at anmode om sponsorering, kontakt [email protected].

Tips

En fysisk e -mail er adresseret til "Groupon Inc. / 600 W Chicago Ave. / Suite 620 / Chicago, IL 60654 / USA". (Returforsendelser rettes dog direkte til sælgeren, ikke til denne adresse.)

Advarsel

  • Groupon -varebestillinger skal sendes tilbage til afsenderen inden for 14 dage for refusion, eller annulleres over internettet inden for få timer efter ordren er afgivet.
  • Tilbudsbeviser fra Groupon kan kun returneres inden for 3 dage efter købet.
  • GrouponLive og Groupon Getaways er ofte uigenkaldelige.

Anbefalede: