Sådan opretter du en cool afspilningsliste: 14 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan opretter du en cool afspilningsliste: 14 trin
Sådan opretter du en cool afspilningsliste: 14 trin

Video: Sådan opretter du en cool afspilningsliste: 14 trin

Video: Sådan opretter du en cool afspilningsliste: 14 trin
Video: KORDHELL - MURDER IN MY MIND (MUSIC VIDEO) 2024, Kan
Anonim

Uanset om du skal være DJ til en fest, eller vil oprette en afspilningsliste at lytte til, mens du træner, er der en række tricks, du kan bruge til at oprette en sjov afspilningsliste. Lær, hvordan du vælger det rigtige program, opbyg en afspilningsliste og match musiktypen til det ønskede tema for at oprette en super fed afspilningsliste.

Trin

Del 1 af 3: Valg af et program

Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 1
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 1

Trin 1. Vælg et program, der giver dig mulighed for at oprette en afspilningsliste

Oprettelsen af afspilningslisten afhænger af den software, der bruges til at afspille musikken, uanset om det er på internettet, på en mobil enhed eller på en computer. Oprettelse af afspilningslister udføres normalt ved at flytte sange til en liste ved hjælp af en træk-og-slip-teknik, eller du kan vælge individuelle sangfiler, højreklikke og tilføje dem til listen. For at lære hvordan du opretter, skal du først oprette en tom liste og derefter fylde den med den musik, du vil føje til afspilningslisten.

  • Programmer som Spotify og iTunes gør det let for dig at oprette afspilningslister, som er afgørende, hvis du vil lytte til musik. Bortset fra det er Playlist.com, Take 40 og Windows Media Player programmer også gode til at styre din musik.
  • Du kan oprette kanaler på Pandora og andre internetradiostationer, men ikke for at oprette specifikke afspilningslister
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 2
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 2

Trin 2. Upload den musik, du vil arbejde med

Få din musik ved at skrive navnet på den sang, sanger eller band, du kan lide. Du kan også søge efter musikgenrer eller sangernavne generelt for at finde ny musik eller kontrollere musikvenner eller andre mennesker, der lytter til på relaterede websteder.

  • Hvis du bruger iTunes, kan du vælge den musik, du har i dit bibliotek (bibliotek), eller gå til en online butik og købe en sang for at kunne downloade den til dit bibliotek.
  • Hvis du har iTunes, men ikke har sange, kan du også uploade cd'er til iTunes for at "rippe" sangene direkte. Gå til et offentligt bibliotek, og upload din musik til dit iTunes -bibliotek for at få sange og opbygge din afspilningsliste uden omkostninger.
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 3
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 3

Trin 3. Opret afspilningslister på farten

Mobilenheder giver dig mulighed for at oprette afspilningslister med det samme. For at gøre dette skal du vælge en sang og sende den til en afspilningsliste eller vælge "Afspil næste" for at blive en instant DJ. Du behøver ikke oprette en afspilningsliste på forhånd og bare gå med strømmen.

Del 2 af 3: Valg af musik

Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 4
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 4

Trin 1. Start med genren

Start først med dine yndlingsmusikgenrer fra forskellige kunstnere. Prøv at starte med en afspilningsliste med den bedste hiphop, klassiske nederdel og klassiske barok til at bygge din afspilningsliste.

  • Ellers kan du også starte med sange komponeret af en kunstner. Hvis du har en komplet samling af Rhoma Irama -sange, har du masser af muligheder. Vælg de 50 bedste sange, og arranger dem i en afspilningsliste.
  • Du behøver heller ikke holde dig til kun en genre. Prøv at diversificere din afspilningsliste. Slip i progressiv jazz eller en blanding af klassisk, folkemusik og gotisk musik. Du er fri til at indtaste alle de sange, du ønsker.
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 5
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 5

Trin 2. Start med temaet

Når du opretter en afspilningsliste, kan du påtage dig rollen som museumskonservator eller en DJ, der fortæller historier gennem sange. Vælg en stemning, et tema eller en idé, der passer til din afspilningsliste. Prøv at oprette en afspilningsliste, der kun indeholder sange kaldet "sort" eller kærlighedssange. Brug din kreativitet. Her er nogle eksempler på afspilningslister fra os:

  • knust hjerte sang
  • Morgen ånd sang
  • Sange til arbejde
  • Hovedtelefon sange
  • Aggressive sange
  • Mærkelige sange
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 6
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 6

Trin 3. Start med en begivenhed

En anden måde at oprette en afspilningsliste på er at definere destinationen for de relaterede sange. De fleste musikfans vil lytte til forskellige former for musik i fitnesscentret og på dates eller slappe af om aftenen. Opret afspilningslister, og vælg musik, der passer til aktiviteten. Her er nogle eksempler fra os:

  • Træning
  • Køre til arbejde
  • Sommer grill
  • Dansefest
  • Meditation eller afslapning
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 7
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 7

Trin 4. Mindes

Prøv at oprette en afspilningsliste med sange fra din skoletid eller dem, du plejede at lytte til i radioen som barn. Lav en afspilningsliste med din fars yndlingssange eller sange, når du kommer hjem fra fritidsaktiviteter i skolen. Vælg sange, der minder dig om bedste venner. Oprettelse af en afspilningsliste er en god måde at minde om fortiden.

Fortæl historier med din afspilningsliste. Prøv at fortælle din oplevelse i mellemskolen med kun ti sange

Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 8
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 8

Trin 5. Start med et publikum

Mange klodset teenagere finder succes med deres velorganiserede afspilningslister med kærlighedssange, og masser af amatører DJ'er rocker dansegulvet med de rigtige melodier. Overvej referencer, smag og meninger fra dine afspilningslister. Hvis du opretter en afspilningsliste til dig selv, skal du bare inkludere de sange, du kan lide.

Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 9
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 9

Trin 6. Vær en god arrangør

Organiser dine afspilningslister, så de afspejler et bestemt tema eller en bestemt æra. For eksempel kan du oprette en afspilningsliste med de bedste Billboard -sange fra 1967 eller en komplet samling af The Beatles -sange. Hvis du vil, kan du også lave det bedste Rolling Stone -album nogensinde. Eller opret din egen afspilningsliste for sjov.

Del 3 af 3: Opsætning af en afspilningsliste

Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 10
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 10

Trin 1. Sæt alle sange i én afspilningsliste

En af fordelene ved musikapps og websteder er, at du kan aktivere "bland" -tilstand, redigere afspilningslister og tilføje ny musik, selvom afspilningslisten allerede er oprettet. Derfor behøver du ikke bekymre dig om arrangementet af dine afspilningslister, i modsætning til cd'er eller kassetter. Start med at indtaste de sange, du vil have, og gid ikke rækkefølgen lige nu.

Ellers kan du bruge mixtape-metoden (sangkompileringskassette). Spil en sang, og vælg fortsættelsen omhyggeligt og omhyggeligt. Denne metode er fantastisk til at oprette danselister eller hovedtelefoner

Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 11
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 11

Trin 2. Start med krogen

Uanset dit tema, genre eller smag, har alle afspilningslister en ting tilfælles: de skal starte med en fantastisk sang. Start med en sang, der vil fange alle lytteres opmærksomhed, og give din afspilningsliste en solid start.

Ellers er sangenes rækkefølge måske forudbestemt (f.eks. På en nedtællingsliste) eller måske er du bare ikke i humør til at vælge rækkefølgen på sangene. Prøv blandede afspilningslister, eller sorter sange alfabetisk. Denne metode er fantastisk til lange afspilningslister

Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 12
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 12

Trin 3. Medtag optimistiske og afslappende sange i afspilningslisten

Det er en god idé at have en afspilningsliste med sange i forskellige stemninger, tempoer og rytmer, så de ikke føles gentagne og kedelige. Selvom du laver en playliste med de bedste Black Metal, så prøv at smutte atmosfæriske rocksange, så de ikke er svære at følge.

Ellers skal du oprette en afspilningsliste til en fest, der bare bliver ved med at blive mere og mere livlig. Så start med sange, der rammer jorden, og arbejd dig op til sange med stigende energi. I stedet skal en afspilningsliste til søvn altid være afslappende. Lad sluttsangen falme til hvid støj eller stilhed

Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 13
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 13

Trin 4. Lyt til overgangen

Nogle sange har ulige slutninger, mens andre ender med at falme eller coda. Nogle rocksange slutter med grandiose feedback, mens andre slutter stille og roligt. Lyt til den sidste overgang fra hver sang til den næste.

Hold dig væk fra lydskizofreni. Det er fantastisk, hvis indholdet på din afspilningsliste er meget forskelligartet. Men hvis efter sangen Tulus umiddelbart efterfølges af Metallica, lyder din afspilningsliste bestemt ikke godt. Prøv at arrangere overgangene af sangene i din afspilningsliste problemfrit. For eksempel kan du sætte Maliq og D'Essentials efter Tulus, eller en af Panteras sange før Metallica

Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 14
Lav en fantastisk musikafspilningsliste Trin 14

Trin 5. Test din afspilningsliste

Afspil din afspilningsliste på din telefon, iPod, cd -afspiller eller en anden bærbar musikenhed, f.eks. Et flashdrev. Spil, når du træner, i gymnastiksalen eller til en fest, når du vil danse. Fjern sange, der ikke matcher, og tilføj sange, der forbedrer din oplevelse. Hvis Scripts sang ikke er så melankolsk, som du gerne vil have det, skal du slette den og finde en mere passende sang. Bare rolig, du kan nemt ændre din afspilningsliste.

Tips

  • Du kan også rippe musik fra cd'er for at oprette MP3 -filer og afspilningslister.
  • Du kan frit definere spillelistens længde, stil og valg.
  • Du kan oprette en kort afspilningsliste med kun 10 sange eller en lang afspilningsliste med op til 300 sange.
  • Nogle apps, f.eks. Spotify, giver forslag til sange til din afspilningsliste. Dette hjælper dig med at huske sange, du har glemt og ikke har hørt før.

Anbefalede: