Sådan sluttes spilkonsollen til computerskærm: 14 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan sluttes spilkonsollen til computerskærm: 14 trin
Sådan sluttes spilkonsollen til computerskærm: 14 trin

Video: Sådan sluttes spilkonsollen til computerskærm: 14 trin

Video: Sådan sluttes spilkonsollen til computerskærm: 14 trin
Video: Hvordan man bliver en succesrig frisør! Hvordan opnår man succes i en hvilken som helst virksomhed? 2024, Kan
Anonim

Du kan bruge en computerskærm til at afspille konsollen, hvis du ikke har et fjernsyn. Computerskærme er normalt billigere end fjernsyn, og mange mennesker har gamle, ubrugte skærme, der stadig kan bruges til at spille gamle spil. For at følge denne vejledning udfører du lidt ekstra arbejde og har brug for et par konverteringsbokse, men som et resultat kan du slutte næsten enhver konsol til en computerskærm.

Trin

Del 1 af 3: Inden du tilslutter din enhed

Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 1
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 1

Trin 1. Ved, hvilken skærm der giver de bedste resultater

Hvis du har flere skærme, skal du muligvis tænke et øjeblik over for at beslutte, hvilken skærm der giver dig den bedste oplevelse af at spille din konsol. Hver konsol kræver en anden skærm. Hvis du vil have den fulde spiloplevelse, skal du bruge den bedste skærm til din konsol.

  • Ældre konsoller, der ikke producerer en HD -skærm (High Definition), ser bedre ud, når de tilsluttes en rørmonitor (CRT). En CRT -skærm viser et mere præcist billede for et spilsystem som NES eller Sega Genesis. Ud over den bedre billedkvalitet vil brug af en CRT -skærm øge din kontrol over dit spil i spil på grund af skærmens højere opdateringshastighed. Opdateringshastighed er den hastighed, hvormed skærmen opdaterer billedet på skærmen. Tilslutning af en ældre konsol til en HD -skærm kan resultere i dårlig spilkontrol på grund af en lav opdateringshastighed og også strække billedet.
  • Du får det bedste billede til de nyeste konsoller som PS4 eller Xbox One, hvis du slutter det til en fuld HD 1080p -skærm. På den anden side vil tilslutning af en HD -konsol til en CRT -skærm få det viste billede til at blive sløret.
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 2
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 2

Trin 2. Bestem, hvilke forbindelser der er tilgængelige på din skærm

Dette er det vigtigste trin, du bør vide, før du begynder at forbinde konsollen. De fleste moderne skærme har HDMI- og DVI -porte, og nogle har VGA -porte. Ældre skærme må kun have VGA- og DVI -porte eller kun VGA. Få skærme har den sammensatte port (RCA), der bruges af mange ældre konsoller. De fleste moderne konsoller kan tilsluttes via HDMI -porte, og de fleste moderne skærmporte er på bagsiden. Mange billige skærme har kun en port. Ældre skærme har muligvis ikke et aftageligt kabel.

  • HDMI - Dette kabel ligner et langt USB -hoved med hak i begge ender. Dette kabel er det mest almindeligt anvendte stik til moderne skærme og konsoller.
  • DVI-Dette 24-benede stik er et andet stik, der ofte bruges i skærme, selvom det ikke kan bruges på noget gaming system. Heldigvis kan kablet bruges ved hjælp af en konverter.
  • VGA-Dette er standardkablet til skærme, og det 15-benede stik på kablet er normalt blåt. De fleste nye skærme har ikke dette stik, og det har ikke en enkelt konsol, men du kan bruge en konverter til at bruge det.
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 3
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 3

Trin 3. Kontroller, hvilke forbindelser der er tilgængelige på din konsol

Hver konsol har en anden måde at forbinde sin konsol til skærmen. HDMI er den nyeste skærmforbindelsesport, mens RCA- og RF -porte er de ældste.

  • PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U - Alle disse konsoller har en HDMI -port, undtagen den originale Xbox 360. Disse konsoller har komponentkabelporte, selvom få skærme har en.
  • Wii, PS2, XBOX, Gamecube, Nintendo 64, PS1, Super Nintendo, Genesis - Alle disse konsoller har sammensatte kabelporte. Wii, PS2 og Xbox har også komponent- og S-Video-kabelporte, selvom det er virkelig svært at finde en skærm, der gør det. Ældre konsoller havde også en RF (koaksial) port, som ikke blev fundet på nogen skærm.
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 4
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 4

Trin 4. Få det rigtige kabel (hvis det er nødvendigt)

De fleste konsoller leveres kun med et videokabel. Din PS3 leveres muligvis med et sammensat kabel, men konsollen har en HDMI -port. Få de nødvendige kabler til at slutte konsollen til skærmen.

Et HDMI -kabel kan bruges til alle enheder, der har en HDMI -port. Ældre kabler kræver et kabel, som din konsol kan slutte til. Du kan f.eks. Bruge det samme HDMI -kabel til din Xbox 360 og PS3, men hvis du tilslutter konsollen ved hjælp af et komponentkabel, skal du bruge det korrekte kabel til konsollen

Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 5
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 5

Trin 5. Få en konverterboks (hvis det er nødvendigt)

Du skal muligvis bruge en enhed, der kan konvertere et HDMI- eller DVI -kabel til at passe til ældre konsolporte for at slutte konsollen til en ny skærm. Mange konvertere til rådighed. Du kan få en konverterboks, der understøtter flere porte på ældre konsoller, der kan tilsluttes en skærm ved hjælp af et HDMI- eller DVI -kabel.

Hvis din konsol kun har en HDMI-port, og din skærm kun har en DVI-port, kan du få en HDMI-til-DVI-konverter eller et specielt kabel

Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 6
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 6

Trin 6. Hent en lydkonverter (hvis det er nødvendigt)

Du skal bruge en konverter for at slutte konsollydkablet til pc -højttalere eller højttalere. Hvis du tilslutter via HDMI -porten, skal du bruge et separat lydkabel, når du slutter konsollen til skærmen, da HDMI -kabler ikke kan tilsluttes højttalerporten.

Nogle konverteringsbokse kan også give en lydforbindelse

Del 2 af 3: Tilslutning af konsollen

Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 7
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 7

Trin 1. Tilslut HDMI -kablet til konsollen og skærmen

Hvis du bruger et HDMI -kabel, sparer du meget tid, når du tilslutter konsollen. Tilslut den ene ende af HDMI -kablet til konsollen og den anden ende til skærmen. Når du har tilsluttet din konsol, skal du følge den næste vejledning for at tænde lyden.

Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 8
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 8

Trin 2. Tilslut din konsols videokabel til konverterboksen

Du skal bruge en konverterboks til at slutte skærmen til de fleste ældre konsoller. Sæt stikket i konverterboksen i henhold til deres respektive farver. Sørg for, at konsolens stik er i samme gruppe.

Mange konverteringsbokse har en analog gennemgangsfunktion, der kan sluttes til din computer. Denne funktion giver dig mulighed for at bruge din computer og konsol i flæng. Hvis din konverterboks har denne funktion, skal du sørge for at slutte boksen til din computerskærmport

Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 9
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 9

Trin 3. Tilslut konverterboksen til din skærm

Brug et HDMI-, DVI- eller VGA -kabel (afhængigt af boksen) til at slutte konverterboksens output til indgangen på din skærm. Sørg for, at skærmen ikke er tændt, når du tilslutter VGA -kablet.

Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 10
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 10

Trin 4. Vælg den rigtige input

Vælg den korrekte input for at få vist din konsolskærm. Hvis du kun har et input, kan du se, hvordan din konsolskærm ser ud, så længe skærmen og konsollen er tændt.

Del 3 af 3: Tænd for lyden

Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 11
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 11

Trin 1. Tilslut et separat lydkabel til HDMI -forbindelse

Dette lydkabel bør justeres til konsoltypen. Du kan bruge et sammensat kabel eller komponentkabel til at levere lydsignalet, når enheden tilsluttes via HDMI.

Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 12
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 12

Trin 2. Tilslut lydkablet til konverteren

De fleste konverterbokse har en inputport og en outputport. Tilslut de to lydkabler (rød og hvid) til det samme farvede stik i inputporten på boksen.

Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 13
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 13

Trin 3. Tilslut højttalere eller hovedtelefoner til boksens udgangsport

Tilpas højttalerstikket til farven, når du tilslutter computerens højttalere. Brug det grønne stik på konverteren til at tilslutte hovedtelefoner. Nogle konvertere leverer kun til ét stik, så du kan slutte højttalere eller hovedtelefoner til det stik.

Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 14
Tilslut en spillekonsol til en computerskærm Trin 14

Trin 4. Indstil din konsols lydudgang (til HDMI -forbindelse)

Du bliver nødt til at justere dine konsolindstillinger, så din konsol ikke leverer sin lyd ikke via HDMI -kablet, men via lydkablet.

Anbefalede: