Sådan spiller du PS3 -spil på PS4 (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan spiller du PS3 -spil på PS4 (med billeder)
Sådan spiller du PS3 -spil på PS4 (med billeder)

Video: Sådan spiller du PS3 -spil på PS4 (med billeder)

Video: Sådan spiller du PS3 -spil på PS4 (med billeder)
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Kan
Anonim

Fordi PlayStation 4 (PS4) ikke er bagudkompatibel, kan brugere med PlayStation 3 (PS3) -spil ikke indsætte PS3-spildiske i PS4-konsollen eller downloade PS3-spil igen fra PlayStation Network for at afspille dem på PS4. Brugere kan dog få adgang til og spille mere end 800 PS2-, PS3- og PS4 -spil via en streamingtjeneste kaldet Playstation Now. Denne wikiHow lærer dig, hvordan du tilmelder dig Playstation Now -tjenesten.

Trin

Del 1 af 3: Abonner på Playstation Now Service

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 1
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 1

Trin 1. Tilslut PS4 til internettet

Hvis ikke, skal du slutte din PS4 til internettet. For at bruge Playstation Now -tjenesten skal du slutte konsollen til et bredbåndsnetværksnetværk.

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 2
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 2

Trin 2. Opret en Playstation -netværkskonto

Hvis ikke, skal du oprette en Playstation -netværkskonto på dette tidspunkt. Registrering kan foretages via PS4 -konsollen eller Playstation Store -webstedet.

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 3
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 3

Trin 3. Vælg ikonet "Playstation Store"

Dette ikon er det første ikon i den dynamiske menu på Playstation 4. Denne knap er markeret med et billede af en indkøbspose. Tryk på knappen "X" på controlleren for at vælge "Playstation Store". I dette segment kan du købe et medlemskab og oprette en PlayStation Now -konto.

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 4
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 4

Trin 4. Rul ned, og vælg PS Now

Det er nederst i menuen til venstre i sidelinjen.

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 5
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 5

Trin 5. Vælg Start 7-dages gratis prøveperiode

Det er en orange knap i midten af skærmen. Du får en gratis prøveperiode på Playstation Now -service i 7 dage. Derefter skal du betale et gebyr på 19,99 amerikanske dollars (ca. 280 tusind rupiah) om måneden plus skatter.

Du kan gennemse Playstation Now-biblioteket via en webbrowser på https://www.playstation.com/en-us/explore/playstation-now/games/. Bare klik på den blå knap mærket " Se alle spil ”.

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 6
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 6

Trin 6. Vælg Abonner

Det er en blå knap nederst til venstre, der siger "7 dages gratis prøveperiode". Tryk på knappen "X" på controlleren for at vælge en mulighed.

Hvis knappen er mærket " Kan ikke købes ”, Bruger du muligvis allerede den gratis prøveperiode for PS Now -tjenesten.

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 7
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 7

Trin 7. Vælg Bekræft køb

Denne knap er den tredje mulighed på højre side af skærmen. Brug retningsknapperne eller venstre pind til at markere en mulighed, og tryk på knappen "X" på controlleren for at vælge den.

Du kan også vælge " Forbindelsestest ”For at teste, om den anvendte internetforbindelse er hurtig nok til Playstation Now -tjenesten.

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 8
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 8

Trin 8. Indtast adgangskoden til Playstation -netværkskontoen

For at bekræfte købet skal du indtaste adgangskoden, der er knyttet til din PSN -konto. Brug controlleren til at bruge tastaturet på skærmen, og indtast adgangskoden til PSN-kontoen, og tryk derefter på knappen "X". PS Now -tjenestens gratis prøveperiode begynder.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte dit abonnement efter den 7-dages gratis prøveperiode, skal du aktivere funktionen automatisk fornyelse, før prøveperioden slutter. For at slukke for den på Playstation 4 skal du gå til " Indstillinger " Vælg " Kontostyring " Klik på " Kontooplysninger "og vælg" PlayStation -abonnementer " Klik derefter på " Abonnement på Playstation Now "og vælg" Sluk for automatisk fornyelse ”.

Del 2 af 3: Spil PS3 -spil på PS Now

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 9
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 9

Trin 1. Tryk på knappen "PS" på controlleren

Denne knap er angivet med Playstation -logoet i midten af Dualshock -controlleren. En dynamisk menu åbnes på konsollen.

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 10
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 10

Trin 2. Åbn PS Now -appen

Denne app er markeret med Playstation -logoet inde i en buet trekant. Brug controlleren til at vælge PS Now -appen i den dynamiske menu, og tryk på knappen "X" for at åbne appen.

Hvis du ikke kan se PS Now -appen i den dynamiske hovedmenu, skal du trække markeringen helt til højre og vælge " Bibliotek " Vælg derefter " Ansøgninger "I venstre sidebjælke, og tryk på" PS nu "I menuen" Programmer ".

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 11
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 11

Trin 3. Vælg Start

Det er under ikonet Playstation Now til højre. Ansøgningen kører derefter.

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 12
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 12

Trin 4. Vælg Gennemse

Denne mulighed er den tredje fane øverst på skærmen. Brug den venstre pind eller retningsknapperne på controlleren til at vælge en mulighed, og tryk på knappen "X".

Alternativt, hvis du kender et spil, du vil prøve, skal du vælge " Søg " Vælg " Skriv for at søge ”Og brug tastaturet på skærmen til at indtaste navnet på det spil, du leder efter.

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 13
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 13

Trin 5. Vælg boksen PS3 -spil

Denne boks er den fjerde mulighed i browsermenuen. En liste over alle tilgængelige PS3 -spil vises.

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 14
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 14

Trin 6. Vælg et spil

Brug den venstre pind eller retningsknapperne på controlleren til at vælge det ønskede spil. Tryk på "X" -knappen for at åbne spillet.

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 15
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 15

Trin 7. Vælg Stream nu

Denne blå knap er under spiltitlen. Når der klikkes på det, kører spillet. Vent et øjeblik, indtil spillet er færdig med at indlæse.

  • Tryk på knappen "PS" på controlleren for at få adgang til menuen "PS Now".
  • Tryk på højre side af touchpad'en for at klikke på knappen "Start".
  • Tryk på venstre side af berøringspladen”for at klikke på knappen” Vælg”.

Del 3 af 3: Fejlfinding

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 16
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 16

Trin 1. Brug en kablet (ethernet) forbindelse

Kabelforbindelser er normalt mere stabile og pålidelige end trådløse forbindelser. Hvis PlayStation Now -tjenesten ikke streamer eller får adgang korrekt via en trådløs forbindelse, kan du prøve at bruge en kabelforbundet forbindelse.

Sony anbefaler en kabelforbundet forbindelse med et ethernet -kabel for de bedste resultater, når du bruger PlayStation Now -tjenesten

Spil PS3 -spil på PS4 Trin 17
Spil PS3 -spil på PS4 Trin 17

Trin 2. Forsink eller annuller store filoverførsler og aktive streamingtjenester

Hvis din forbindelse er dårlig, mens du får adgang til PlayStation Now -tjenesten, bruger du muligvis for meget netværksbåndbredde (båndbredde). Sørg for, at der ikke er store filoverførsler eller streamingtjenester (f.eks. Netflix eller YouTube), der kører på andre enheder, der er forbundet til det trådløse netværk. Store downloads og aktive streamingtjenester på andre smartphones eller computere kan forstyrre streaminghastigheden for Playstation Now -tjenesten på din PS4 -konsol.

Anbefalede: