Sådan køber du en guitar til børn: 6 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan køber du en guitar til børn: 6 trin (med billeder)
Sådan køber du en guitar til børn: 6 trin (med billeder)

Video: Sådan køber du en guitar til børn: 6 trin (med billeder)

Video: Sådan køber du en guitar til børn: 6 trin (med billeder)
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Det er ikke svært at købe en guitar til dit barn, men du skal sørge for at vælge en guitar, der er både spilbar og attraktiv. Hvis guitaren er for vanskelig at spille, kan dit barn blive modløs. På samme måde, hvis udseendet og lyden er uattraktiv, kan dit barn miste interessen for at spille guitar.

Trin

Køb en guitar til et barn trin 1
Køb en guitar til et barn trin 1

Trin 1. Beslut dig for, om du vil købe en elektrisk, akustisk eller klassisk guitar

Den første guitar til børn er normalt den klassiske guitar. Den klassiske guitar er en akustisk guitar med nylonstrenge. Mens akustiske guitarer med stålstrenge er mere almindelige i musikindustrien, er nylonstrenge blødere og lettere for børn at trykke og vælge. Dette er især vigtigt for børn, der lærer at spille guitar for første gang, fordi smertefulde stålstrenge kan afholde dem fra at spille guitar i det lange løb.

  • Selvom det er ualmindeligt, er elektriske guitarer et godt valg, især for mere spændte børn. Imidlertid har elektriske guitarer en tendens til at være dyrere end akustiske guitarer, så mange forældre køber normalt kun elektriske guitarer, hvis de tror på deres barns interesse og dedikation til at fortsætte med at øve sig på guitar.

    Køb en guitar til et barn Trin 1Bullet1
    Køb en guitar til et barn Trin 1Bullet1
  • Overvej at spørge dit barns præferencer. Hvis dit barn kan lide en bestemt type guitar, kan køb af en anden guitar afskrække ham fra at fortsætte med at øve.

    Køb en guitar til et barn Trin 1Bullet2
    Køb en guitar til et barn Trin 1Bullet2
Køb en guitar til et barn trin 2
Køb en guitar til et barn trin 2

Trin 2. Find ud af, hvilken størrelse dit barn har brug for

Størrelsen på den guitar, du vælger til dit barn, er sandsynligvis det vigtigste aspekt, der påvirker deres evne til at spille guitar. En guitar, der er for stor, er umulig at spille, mens en guitar, der er for lille, forhindrer et barn i at lære at spille guitar korrekt, så det bliver svært for ham at spille en guitar i standardstørrelse, når han bliver voksen.

  • Generelt har børn i alderen 4-6 år, med en højde mellem ca. 100 cm og 115 cm, brug for en guitar, der er i standardstørrelse.
  • Børn i alderen 5-8 år, med en højde mellem 120 cm og 135 cm, har brug for en guitar, der er i standardstørrelse.
  • Børn i alderen 8-11 år med en højde på 140 cm til 150 cm har brug for en guitar, der er i standardstørrelse.
  • Børn på 11 år og derover med en minimumshøjde på 152 cm kan eje en guitar i standardstørrelse.
Køb en guitar til et barn trin 3
Køb en guitar til et barn trin 3

Trin 3. Overvej guitarmærket

Guitarmærke påvirker pris og kvalitet. En guitar af højere kvalitet, f.eks. En Fender Squier -guitar, vil have en fremragende tonejustering, men det kan også være dyrt. Du kan dog bede butiksbetjenten eller sælgeren om andre anbefalinger baseret på kvalitet, der ikke vejer for meget på dit budget. Hvis du ikke er sikker på, om dit barn vil fortsætte med at øve guitar, kan du købe en billig begynder guitar fra et velkendt begyndermærke som J. Reynolds eller Excel.

Køb en guitar til et barn trin 4
Køb en guitar til et barn trin 4

Trin 4. Tænk på farven og designet på guitaren

Børn, især små børn, tiltrækkes af farver og billeder. Heldigvis er en dekoreret guitar normalt ikke dyrere end en simpel, almindelig guitar. Overvej i det mindste at købe en guitar i dit barns yndlingsfarve. Du kan også købe guitarer med billeder eller mønstre, som dit barn vil være interesseret i. Guitarer med Hello Kitty eller andre berømte karakterer har en tendens til at være mere populære, ligesom guitarer med flammer og kranier. Guitarer med kunstige diamanter er også populære.

Køb en guitar til et barn trin 5
Køb en guitar til et barn trin 5

Trin 5. Kend de anslåede omkostninger, der skal afholdes

Uanset design eller mærke har de dyreste guitarer generelt en bedre tone og holdbarhed. Prisen på en guitar af meget høj kvalitet kan variere op til titusinder af millioner rupiah, men du kan købe en guitar af en rimelig god kvalitet til børn i prisklassen Rp. 1.500.000,00 til Rp. 3.000.000, 00. Toneforskellen mellem guitarer er Rp. 1. 500.000, 00 og guitarer prissat til IDR 5.000.000, 00 og derover vil ikke være særlig hørbare på børns guitarer, især hvis barnet stadig er nybegynder.

Hvad mere er, hvis guitaren i de næste par år sandsynligvis vil være for lille til dit barn, er det bedre at købe en billigere på forhånd og spare op til en guitar af højere kvalitet, når de er gamle nok til at eje en guitar i standardstørrelse

Køb en guitar til et barn trin 6
Køb en guitar til et barn trin 6

Trin 6. Sørg for at købe det rigtige tilbehør

I det mindste bør du købe et par ekstra strenge. Chancerne er store, at dit barn får brug for en masse strenge, når det lærer at spille guitar, og du skal have ekstra strenge, når de går i stykker. Det er også en god idé at have masser af picks på lager, da børn ofte mister masser af picks.

  • Hvis du køber en elektrisk guitar til dit barn, skal du også købe en forstærker og et guitarkabel. Det behøver ikke at være fancy, men du skal mindst have en simpel 10-watt forstærker for at få din guitar til at lyde.
  • Det er en god idé at købe tilbehør såsom en taske, rem og guitar tuner. Disse tilbehør er nyttige, fordi de kan hjælpe dit barn med at spille og vedligeholde guitaren, og kan gøre dem endnu mere begejstrede for at lære at spille guitar, fordi det giver en autentisk oplevelse.

Anbefalede: