Sådan laver du tunsmeltning: 8 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du tunsmeltning: 8 trin (med billeder)
Sådan laver du tunsmeltning: 8 trin (med billeder)

Video: Sådan laver du tunsmeltning: 8 trin (med billeder)

Video: Sådan laver du tunsmeltning: 8 trin (med billeder)
Video: How To Make a Delicious Tuna Melt 2024, Kan
Anonim

Tunsmeltning er en tilfredsstillende varm sandwich, der normalt findes på restauranter. Dette brød er billigt at lave og perfekt til frokost. Vil du lave det derhjemme, men ved ikke hvordan du skal lave det? Læs med og find ud af hvordan!

ingredienser

  • Tun på dåse
  • Mayonnaise (almindelig eller let)
  • Brød
  • Ost
  • Smør
  • Tilbehør (salat, tomater osv.)

Trin

Del 1 af 2: Blanding af tun salat

Lav en tunsmeltning Trin 1
Lav en tunsmeltning Trin 1

Trin 1. Tag dåsen tun ud

Fjern indholdet af dåsen ved hjælp af en sil, eller brug et dåse låg til at fjerne det meste af væsken. Hvis du vil reducere olien, kan du vaske den under vandhanen.

Hele hvide tun gør generelt salatfisk mere lækker end tun i skiver. Kødet er tykkere og sundere, så det smelter mere sammen med krydderierne. Brug den tunfisk, du bedst kan lide

Image
Image

Trin 2. Bland tunen med mayonnaisesausen med en gaffel

Hak tunen blandet med mayonnaisesovsen i en skål, gør den til mindre stykker og bland med mayonnaisesovsen. Dette er en grundlæggende tun salat.

  • Hvis du kan lide en glattere tunsalat, kan du blande den i en foodprocessor i stedet for skål-og-gaffel-metoden.

    Lav en tunsmeltning Trin 2Bullet1
    Lav en tunsmeltning Trin 2Bullet1
  • Hvis du kan lide en forholdsvis tør tun salat, skal du kun tilføje 1-2 spiseskefulde mayonnaise dressing. Pas på ikke at tilføje for meget i starten. Hvis du vil have mere mayonnaise, kan du tilsætte mere når som helst. Brug så meget du vil.

    Lav en tunsmeltning Trin 2Bullet2
    Lav en tunsmeltning Trin 2Bullet2
  • Hvis du ikke kan lide mayonnaise -dressing, kan du bruge enhver form for salatdressing eller olie til at kombinere tunen. Prøv at bruge italiensk salatdressing, eller endda lidt olivenolie og eddike. Chokoladesennep er også en god erstatning for mayonnaise til tunsalat.

    Lav en tunsmeltning Trin 2Bullet3
    Lav en tunsmeltning Trin 2Bullet3
Image
Image

Trin 3. Tilsæt krydderier efter smag

For at lave en grundlæggende tun salat tilsættes 1 eller 2 spsk pickles, 1 tsk chokoladesennep og en knivspids tørret dild. Tilsæt salt og peber, så meget du vil. Bland alt.

  • Løg og hvidløg er gode tilføjelser til en tunsalat. Tilsæt en kvart ske hver af de tørrede versioner for en mindre intens tilsætning, eller hak dem i små stykker (et halvt fed hvidløg, en ottendedel af et løg), hvis du foretrækker den rå version.

    Lav en tunsmeltning Trin 3Bullet1
    Lav en tunsmeltning Trin 3Bullet1
  • Tilføj noget for at give det den smag, du kan lide. Et strejf af karrypulver og varm sovs kan lave en indisk version af en krydret tunsalat, mens parmesanost, hakkede grønne oliven, løg og tørret oregano er et godt middelhavsalternativ.

    Lav en tunsmeltning Trin 3Bullet2
    Lav en tunsmeltning Trin 3Bullet2

Del 2 af 2: Fremstilling af fyldbrød

Lav en tunsmeltning Trin 4
Lav en tunsmeltning Trin 4

Trin 1. Vælg dit brød og ost

Tunsmeltning er dybest set grillet eller grillet ost med tilsætning af tunsalat, så en anden vigtig ingrediens er ethvert brød og ost, du kan lide. Til en grundlæggende tunsmeltning kan du bruge en simpel hvid sandwich og et stykke gul ost.

  • Rug og schweizisk brød er gode alternativer. Parmesan og crusty italiensk brød er også en god kombination. Brug den brød og ost, du kan lide til sandwich.

    Lav en tunsmeltning Trin 4Bullet1
    Lav en tunsmeltning Trin 4Bullet1
Image
Image

Trin 2. Varm din wok eller pande op

Ved medium-lav varme, opvarm en stegepande uden olie, indtil den er varm. I mellemtiden smøres brødet let med smør på begge sider. Start med at bage den første side af brødet. Hvis du ser denne side begynde at ryge, skal du sænke temperaturen lidt og vende brødet om. Gør begge sider af de to skiver brød sprøde.

Hvis du ikke vil tilføje kalorier fra smør, er et andet alternativ at riste brødet i brødristeren og varme tun og ost i mikrobølgeovnen. Kom tunsalaten ud på en tallerken, der tåler mikrobølgeovn, og læg osten ovenpå. Mikrobølgeovn i 10-15 sekunder, gradvist indtil osten smelter

Image
Image

Trin 3. Når dit brød er ristet, sænkes temperaturen

Arranger dine sandwich i gryden. Læg osten på begge boller, så osten smelter. Hæld forsigtigt tunsalaten over en af ostene. Dæk gryden til for at smelte osten og varm tunsalaten op.

Sørg for at være opmærksom på røgen. Hvis du overbager brødet, kan det brænde hurtigt. Hold varmen lav og se sandwichet omhyggeligt. Osten smelter på ingen tid

Image
Image

Trin 4. Fjern sandwich fra gryden og sæt den fast

Populære tilføjelser til sandwich er tomater, rå løg, grøn peber eller salat. Tilsæt rucola og gul peber til et krydret alternativ.

Lav en tunsmeltning Trin 8
Lav en tunsmeltning Trin 8

Trin 5. Udført

Anbefalede: