3 måder at farve popcorn på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at farve popcorn på
3 måder at farve popcorn på

Video: 3 måder at farve popcorn på

Video: 3 måder at farve popcorn på
Video: Black Coffee @ Salle Wagram in Paris, France for Cercle 2024, Kan
Anonim

Du kan gøre enhver lejlighed endnu mere sjov og festlig ved at tilføje farverige popcorn! Prøv rød og grøn til jul, pastelfarver til en fødselsdagsfest eller lav en lækker Super Bowl -snack med dit yndlingsholds farver. Vælg mellem standard smørpopcorn, karamel sød popcorn eller sliklignende popcorn med frugtsmag i regnbuens farver. Se hvordan du laver det herunder.

Trin

Metode 1 af 3: Farverig sød popcorn

Farve Popcorn Trin 1
Farve Popcorn Trin 1

Trin 1. Saml materialerne

Hvis du vil have en klassisk karamel popcorn/majssmag med et twist, er denne opskrift noget for dig. Dette vil producere sprød popcorn med en frisk smag med en kombination af søde og salte smag, der altid er hits. Du kan farve det, som du vil, ved hjælp af flydende madfarve. Her er hvad du har brug for:

  • 1 spsk smør
  • 1 spsk rapsolie
  • 1/4 kop majssirup
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk flydende madfarve
  • 1/3 kop popcorn majs
Image
Image

Trin 2. Smelt smør, olie, sirup og salt sammen

Kom smør, olie, sirup og salt i en gryde eller stor gryde. Smelt ingredienserne sammen, indtil de er grundigt kombineret. Rør af og til for at blande alle ingredienserne.

Image
Image

Trin 3. Tilsæt madfarve

Tilsæt 1/4 tsk flydende madfarve. Hvis du vil have en lysere farve, skal du tilføje mere; for at producere pastelfarver, tilføj bare lidt. Brug en ske til at blande madfarven, indtil den er jævnt blandet.

Image
Image

Trin 4. Lav popcorn

Hæld 1/3 kop popcornkerner i gryden og rør, indtil alt er belagt i sirupblandingen. Læg låg på gryden, og skru varmen til medium høj. Ryst gryden nu og da mens majskernerne varmes op og begynder at poppe. Når poppelyden begynder at bremse, fjernes gryden fra varmen.

  • Hvis du vil bruge mikrobølgeovnen, hældes sirupen og popcornblandingen i en mikrobølge-sikker glasskål med låg. Varm popcornen ved en høj varme i 3-4 minutter, eller indtil poppingen bremser. Brug ikke plastikskåle, selvom de også er mikrobølgeovnssikre, da sirupen bliver meget varm og kan svide skålen. Sørg for at bruge en glasbeholder.

    Farve Popcorn Trin 4Bullet1
    Farve Popcorn Trin 4Bullet1
Farve Popcorn Trin 5
Farve Popcorn Trin 5

Trin 5. Overfør popcorn til en bageplade for at afkøle

Du kan smøre gryden med olie eller beklæde den med bagepapir, så popcornen ikke klistrer fast. Fordel popcornen enkelt og tynd i en bageplade og lad den køle helt af. Popcorn bliver sprødt, når det er kølet af. Når den er kølet, nyd popcorn med det samme eller opbevar den i en lufttæt beholder.

Metode 2 af 3: Farverig frugtagtig popcorn

Farve Popcorn Trin 6
Farve Popcorn Trin 6

Trin 1. Saml materialerne

Du kan bruge pulveriseret drink eller pulveriseret instantcreme uden sukker for at tilføje smag og farve til popcorn. Den lyse frugtagtige smag og farve gør popcorn med denne opskrift perfekt til fester. Her er hvad du har brug for:

  • 8 kopper popcorn (hvis du ikke laver din egen fra bunden, køb usaltet popcorn)

    Farve Popcorn Trin 6Bullet1
    Farve Popcorn Trin 6Bullet1
  • 1/4 kop smør

    Farve Popcorn Trin 6Bullet2
    Farve Popcorn Trin 6Bullet2
  • 1/4 kop majssirup

    Farve Popcorn Trin 6Bullet3
    Farve Popcorn Trin 6Bullet3
  • 1/2 kop sukker

    Farve Popcorn Trin 6Bullet4
    Farve Popcorn Trin 6Bullet4
  • 99,23 g agarpulver eller usødet eller aromatiseret frugt instant drink pulver

    Farve Popcorn Trin 6Bullet5
    Farve Popcorn Trin 6Bullet5
Farve Popcorn Trin 7
Farve Popcorn Trin 7

Trin 2. Forvarm ovnen til 149 ° C

Forbered en bageplade ved at beklæde den med bagepapir eller sprøjte den med madolie og læg den til side.

Farve Popcorn Trin 8
Farve Popcorn Trin 8

Trin 3. Hæld popcorn i en stor skål

Sørg for, at skålen er stor nok, så du kan blande popcorn med smagsstoffer.

Image
Image

Trin 4. Smelt smør, sirup, sukker og aromastoffer sammen

Kom alle ingredienserne i en lille gryde og varm op ved middel varme. Bring blandingen i kog, reducer derefter varmen til en langsom simmer. Opvarm forsigtigt i 5 minutter.

Image
Image

Trin 5. Hæld krydderiblandingen over popcornen og rør rundt

Brug en langskeet træske til at røre blandingen med popcorn, og prøv at inkorporere den helt, så hvert stykke bliver belagt.

Farve Popcorn Trin 11
Farve Popcorn Trin 11

Trin 6. Fordel popcorn på bagepladen

Brug en ske til at sprede popcorn i et enkelt lag. Kontroller, om der er popcorn, der stadig er fuldkorn, og slippe af med det.

Image
Image

Trin 7. Bag popcorn i 10 minutter

Dette vil hærde aromaerne, så popcornen vil være sprød i stedet for blød. Hvis du vil have ekstra sprød popcorn, skal du bage i 15 minutter. Hvis du vil have en sej, skal du tage den ud efter 5 minutter.

Farve Popcorn Trin 13
Farve Popcorn Trin 13

Trin 8. Lad popcornen køle af

Når popcorn er køligt nok til at håndtere, kan du nyde popcorn eller opbevare det i en lufttæt beholder til senere.

Metode 3 af 3: Farverig popcorn med smag til smag

Farve Popcorn Trin 14
Farve Popcorn Trin 14

Trin 1. Saml materialerne

Denne enkle opskrift er en klassisk, salt smør popcorn opskrift, men med en stor forskel: den er farverig. Denne buttery popcorn vil vise sig at være lækker og farvestrålende, men i modsætning til den søde karamelversion vil denne farverige salte popcorn også gøre dine fingre og mund farverige. Hvis du ikke har noget imod at dine fingre og læber bliver grønne, røde eller blå efter at have spist det, skal du prøve denne opskrift. Hvis du ikke vil, skal du lave sød karamel popcorn eller frugtsmag. Her er de ingredienser, du skal bruge til at lave simple farvede smørpopcorn:

  • 1 spsk smør
  • 1/3 kop majs til popcorn
  • Flydende eller gelisk madfarve
  • Salt
Image
Image

Trin 2. Smelt 1 spsk smør

Læg en spiseskefuld smør i en gryde eller stor skål (som du senere vil bruge til at lave popcorn). Hvis du bruger en dyb bradepande, smeltes smørret på komfuret. Hvis du bruger en stor plastikskål, kan du smelte smørret i mikrobølgeovnen.

Image
Image

Trin 3. Tilsæt madfarve

Da popcornfarven vil klæbe til dine fingre og læber, skal du kun bruge et par dråber madfarve. 5-10 dråber vil være nok til at farve popcorn uden at gøre dine hænder for beskidte.

  • Hvis du bruger rød madfarve, skal du kontrollere etiketten for at sikre, at den ikke er smagfuld eller smagsfri. Rød madfarve har ofte en bitter smag, men hvis der står usmagret på etiketten, vil den ikke være bitter.

    Farve Popcorn Trin 16Bullet1
    Farve Popcorn Trin 16Bullet1
Image
Image

Trin 4. Lav popcorn

Hæld 1/3 kop popcorn majs i smørblandingen, og rør indtil det er helt belagt. Kog popcorn på komfuret eller i mikrobølgeovnen; begge metoder fungerer lige godt.

  • Hvis du bruger en nedsænket stegepande, skal du dække godt til med låg på panden og placere den på komfuret ved middel varme. Ryst gryden nu og da, mens popcornkernerne varmes op og begynder at poppe. Når udbruddet bremser, fjernes stegepanden fra varmen.

    Farve Popcorn Trin 17Bullet1
    Farve Popcorn Trin 17Bullet1
  • Hvis du bruger en skål, skal du dække skålen og placere den i mikrobølgeovnen. Bag majsen ved høj varme i to til tre minutter. Når poppingen af popcorn bremser, skal du fjerne skålen fra mikrobølgeovnen.

    Farve Popcorn Trin 17Bullet2
    Farve Popcorn Trin 17Bullet2
Image
Image

Trin 5. Hæld popcorn i en skål, salt efter smag, og nyd

Denne farverige popcorn vil smage ligesom almindelig smørret popcorn. Sørg for at vaske dine hænder efter at have nydt popcorn for at fjerne madfarven.

Tips

Brug ikke for meget smør, da det vil gøre din popcorn klumpet og sumpet

Anbefalede: