4 måder at lave BLT Sandwich på

Indholdsfortegnelse:

4 måder at lave BLT Sandwich på
4 måder at lave BLT Sandwich på

Video: 4 måder at lave BLT Sandwich på

Video: 4 måder at lave BLT Sandwich på
Video: Я нашел 2 способа приготовить пирожные без глютена | Brownies Gluten-Free 2024, Kan
Anonim

BLT sandwich er en ret, der er meget let at lave, fordi de nødvendige ingredienser er tydeligt angivet i navnet, der består af bacon (røget kød), salat (salat) og tomat (tomat). BLT sandwich er lækre at servere som morgenmad, brunch eller frokostret. Så let har denne sandwich mange variationer af opskrifter, der kan ændres til lækre sandwich. Når du er klar til at varme brødristeren op og lave en lækker BLT -sandwich, læs på trin 1 for at lave den!

ingredienser

Klassisk BLT Sandwich

  • 2 skiver (eller flere) brød (ristet, hvis du vil)
  • 3-4 stykker røget kød
  • Salat
  • 2-3 tomater (tyndt skåret)
  • Mayonnaise (valgfrit)
  • Sennep (valgfrit)

California BLT Sandwich

  • Klassiske BLT sandwich ingredienser
  • 1 avocado hass
  • Lidt citronsaft (valgfrit)

Særlig BLT Sandwich til morgenmad

  • Klassiske BLT sandwich ingredienser
  • 1 æg
  • 2 skiver ost (cheddar, jack eller schweizisk)

BLT Royal Sandwich

  • Ostburrata
  • 3-4 stykker pancetta (tykke stykker)
  • 1 brioche -bolle eller burgerbolle
  • 1 arvestykke
  • Arugula
  • Olivenolie
  • Balsamico eddike

Trin

Metode 1 af 4: Fremstilling af klassisk BLT Sandwich

Lav en BLT Sandwich Trin 1
Lav en BLT Sandwich Trin 1

Trin 1. Kog bacon

Røget kød er en meget afgørende ingrediens i BLT -sandwich. Varm en medium eller stor stegepande på komfuret ved middel varme. Når stegepanden er varm (hæld lidt vand på panden, og hvis vandet syder med det samme, er panden klar til brug), tilsættes baconen i gryden og steges. Brug en tang eller en lang gaffel til at vende baconen med jævne mellemrum, så den ikke brænder på. Når baconen er blevet brun, overføres baconen til en tallerken beklædt med køkkenrulle. Processen med stegning af bacon tager cirka 10 minutter.

  • Du kan gøre det næste trin, mens du venter på, at baconen er tilberedt. Pas på baconen, så den ikke brænder på.
  • Alternativt kan bacon også grilles. Læg bacon i gryden og sæt det derefter i ovnen og bag baconen ved 190 ° C i 15-20 minutter.
  • Der har været megen debat om det rigtige niveau af sprød bacon blandt fans. Nogle kan lide røget kød med en blød og sej konsistens. Der er også dem, der kan lide en sprød tekstur. Valget er op til dig. Strukturen af det røget kød bliver blødt, hvis det kun koges et stykke tid.
Lav en BLT Sandwich Trin 2
Lav en BLT Sandwich Trin 2

Trin 2. Smør et stykke brød med olien

Tag derefter to skiver brød og læg dem på et skærebræt eller en ren overflade. Fordel brødet med mayonnaise på et stykke brød. Smør derefter brødet med sennep igen. Du kan tilføje et pålæg eller andre tilsætningsstoffer, hvis du vil, f.eks. Tabasco -sauce. Tabasco sauce tilføjer smag til BLT -sandwich.

  • Hvis du vil, kan brødet først bages til en sprød konsistens, inden det smøres.
  • Du behøver ikke tilføje mayonnaise eller sennep, hvis du ikke kan lide det. At smøre brødet med pålægget hjælper faktisk kun sandwich til at "klistre", men det behøver ikke at være det.
Lav en BLT Sandwich Trin 3
Lav en BLT Sandwich Trin 3

Trin 3. Tilsæt nogle tomatskiver

Tag derefter tomaterne og skær siderne lodret, så tomatstykkerne bliver cirkulære. Tilsæt et par skiver tomat til toppen af brødet. Tomatskiver kan tilsættes efter smag. Nogle kan lide mange tomater, nogle kan lide lidt tomat på deres sandwich.

Brug tomater efter smag. Traditionelle BLT -sandwich bruger generelt tomater med tykke skiver, men du kan også bruge andre typer tomater efter eget valg, f.eks. Arvestykketomater eller romatomater

Lav en BLT Sandwich Trin 4
Lav en BLT Sandwich Trin 4

Trin 4. Tilsæt salaten

Vask hele overfladen af salaten i koldt vand for at fjerne snavs og gøre den sprød og frisk. Tilsæt lidt salat oven på tomatskiverne. Antallet af salat afhænger af din smag. 1-2 ark er faktisk nok.

Ligesom tomater afhænger salatstypen af din smag. Ud over icebergsalat kan romaine salat også bruges som et alternativ. Plus, bladgrøntsager som spinat kan også fungere, men din sandwich lever ikke op til BLT -navnet

Lav en BLT Sandwich Trin 5
Lav en BLT Sandwich Trin 5

Trin 5. Tilsæt bacon

Steg det røget kød, indtil det er kogt. Når det er færdigt, overføres det og lægges bacon på en tallerken beklædt med køkkenrulle i et par minutter for at absorbere den overskydende olie. Tilsæt derefter bacon til sandwicharrangementet. Mængden af røget kød afhænger af din smag. Nogle kan lide meget røget kød, nogle gerne lidt. 3-4 stykker bacon er nok til at give den en lækker smag og sprød konsistens.

Lav en BLT Sandwich Trin 6
Lav en BLT Sandwich Trin 6

Trin 6. Læg det andet brødark oven på sandwichstakken

Sikker! BLT sandwich er klar til at spise. På dette tidspunkt er sandwich klar til at nydes, eller du kan tilføje fyld til en dobbeltdækker sandwich.

Hvis sandwich bliver for høj og falder fra hinanden, når du spiser den, kan du bruge en tandstikker til at holde sandwichet pænt

Lav en BLT Sandwich Trin 7
Lav en BLT Sandwich Trin 7

Trin 7. Tilsæt fyldet og et stykke brød for at lave en dobbeltdækker-sandwich

Nogle gange fyldes sandwiches i normal størrelse stadig ikke. Hvis du er virkelig sulten, kan du tilføje et andet lag oven på sandwich og derefter dække fyldet med en tredje skive brød. Det andet lag på sandwich kan fyldes med fyldet, der bruges eller efter smag.

For eksempel kan du lave et andet lag til en sandwich ved at sprede sennep eller mayonnaise på et andet stykke brød. Tilsæt derefter et par skiver tomat, et stykke salat, et par skiver bacon og en skive brød oven på sandwich

Metode 2 af 4: Fremstilling af California BLT Sandwich

Lav en BLT Sandwich Trin 8
Lav en BLT Sandwich Trin 8

Trin 1. Arranger den klassiske BLT -sandwich, før du dækker den med et stykke brød

Som tidligere nævnt har BLT -sandwichopskriften mange variationer. Denne variation tilføjer en vestkystfølelse til en standard BLT -sandwich ved at tilføje hovedingredienserne i en californisk sandwich. Start med at lave den klassiske BLT -sandwich, som skal steges bacon, fordel mayonnaise og sennep på brødet, tilsæt derefter tomater, salat og bacon til sandwich. I dette afsnit tilføjer vi nogle ekstra ingredienser for at gøre sandwich endnu mere unik.

For at lave en klassisk vestkystsandwich kan du bruge surdejsbrød, som er en specialitet i San Francisco

Lav en BLT Sandwich Trin 9
Lav en BLT Sandwich Trin 9

Trin 2. Tilsæt nogle avocadoskiver

Skræl og skær den modne hass -avocado i stykker pommes frites. Læg avocadoskiverne oven på baconlaget. Avocado giver en blød og lækker tekstur, og dette findes ikke i almindelige BLT -sandwich. Avocadoens bløde tekstur er en skarp kontrast, men passer godt til baconets sprøde konsistens.

Avocadoer vil smage bedre, når de er modne. Modne hass-avocadoer har en grønlig-sort hud og en fast tekstur. Avocadokød skal være ret mættende, og der må ikke være klumpede dele. For at kontrollere avocadoens modenhed kan du se på stilkmærkerne på bunden af avocadoen. Hvis huden er grønlig gul, betyder det, at avocadoen er moden. Hvis huden er brun, er avocadoen lidt grødet eller for moden

Lav en BLT Sandwich Trin 10
Lav en BLT Sandwich Trin 10

Trin 3. Drys derudover lidt citronsaft over

Efter tilsætning af avocado kan du presse en skive citron for at frigive saften. Drys bare lidt for en svag citronsmag, så den ikke bliver for sur. Hvis du gør det rigtigt, vil smagen af BLT -sandwich være lidt skarp og sprød, men det passer godt til bacon og avocado.

Lav en BLT Sandwich Trin 11
Lav en BLT Sandwich Trin 11

Trin 4. Tilsæt det sidste brød

Sikker! California BLT sandwich er klar til at spise. Hvis du vil, kan du tilføje et lag fyld og et stykke brød for at lave en dobbeltdækker sandwich. For at lave en sandwich med en tyk californisk stemning kan du lave en californisk klubsandwich, som er en typisk californisk sandwich, der kan serveres som en dobbeltdækker sandwich.

Metode 3 af 4: Fremstilling af særlige BLT -sandwich til morgenmad

Lav en BLT Sandwich Trin 12
Lav en BLT Sandwich Trin 12

Trin 1. Steg bacon og lad olien stå

Denne variant af BLT -sandwich er perfekt til folk, der vågner tidligt for at få en lækker morgenmad, inden de går på arbejde. Start med at stege bacon, men gem olien til stegning af æggene.

Hvis du ikke kan lide at stege æg med røget baconolie, kan du kassere olien og bruge andre fedtstoffer som smør, madolie eller margarine til stegning af æg

Lav en BLT Sandwich Trin 13
Lav en BLT Sandwich Trin 13

Trin 2. Saml den klassiske BLT -sandwich, inden den dækkes med et stykke brød

Mens du venter på, at baconen skal tilberedes, skal du tage dig tid til at samle sandwichene. Læg et stykke brød, og tilsæt derefter din foretrukne pålæg, tomater, salat og bacon (hvis det er gjort). Som beskrevet, lav den klassiske BLT -sandwich til en ny variation.

Lav en BLT Sandwich Trin 14
Lav en BLT Sandwich Trin 14

Trin 3. Steg æggene i den røgede baconolie

Fjern og sil baconen fra olien, og tilsæt den derefter oven på sandwich. Steg derefter æggene i gryden på dit foretrukne niveau, men lad dem ikke overstege eller brænde.

Se, hvordan du steger æg til en mere specifik teknik. Generelt steges æggene i gryden i et par minutter, indtil kanterne bliver hvide, og der tilsættes en skefuld vand ved siden af æggene og dækker gryden. Denne proces koger siderne af ægget. Steg derefter æggene på det ønskede niveau af mad, mens du kontrollerer æggets tilstand ved at åbne låg på gryden flere gange. Fjern og fjern æg fra gryden. Husk ikke at vende æggene

Lav en BLT Sandwich Trin 15
Lav en BLT Sandwich Trin 15

Trin 4. Tilsæt spejlæg og ost til sandwich

Når æggene er kogte, lægges de forsigtigt på sandwich. Tilsæt derefter et par skiver af din yndlingsost oven på æggene. Næsten enhver form for ost passer godt til ingredienserne i en BLT -sandwich, men cheddar, jack og schweiziske oste er sikre at bruge med hensyn til smag.

Lav en BLT Sandwich Trin 16
Lav en BLT Sandwich Trin 16

Trin 5. Tilsæt det sidste brød

Sikker! Den særlige BLT -sandwich til morgenmad er klar til at blive spist. Stegte æg og ost gør denne sandwich lige så lækker som en typisk amerikansk morgenmadsmenu, der er integreret i en sandwich.

Hvis du vil spise din sandwich på vejen, så glem ikke at medbringe en serviet, da æggeblommer kan ødelægge sandwich, hvis den stadig er lidt løbende

Metode 4 af 4: Fremstilling af BLT Royal Sandwich

Lav en BLT Sandwich Trin 17
Lav en BLT Sandwich Trin 17

Trin 1. Steg pancetta

Til variationen af BLT -sandwich ovenfor bruger vi stadig de samme lag, nemlig: brød, pålæg, tomater, salat og bacon. De nævnte ingredienser kan dog varieres efter smag, f.eks. Udskiftning af hvidt brød med rugbrød, udskiftning af færdiglavet bacon fra supermarkeder med baconudskæringer fra slagtere osv. Til variationer af denne opskrift skal du dog bruge højere kvalitet og luksuriøse ingredienser. Start med at stege pancetta af høj kvalitet, der er uden sidestykke.

Pancetta er en type italiensk røget kød, der ikke ryges (i modsætning til amerikansk røget kød, der generelt er røget) og normalt er krydret. Måden at tilberede pancetta på er den samme som hvordan man tilbereder bacon, som skal steges et par minutter på hver side eller bages i ovnen

Lav en BLT Sandwich Trin 18
Lav en BLT Sandwich Trin 18

Trin 2. Pensl brioche -brødet med burrataost

Brug et mere luksuriøst pålæg end standard pålæg som mayonnaise eller sennep. Skær briochebrødet i halve og fordel med frisk burrataost. Pensl brioche brød med generøs mængde burrata ost; i modsætning til sennep og mayonnaise, hvilket vil gøre sandwich til et rod, hvis du spreder det for meget.

  • Brioche brød er et blødt og fyldigt brød i fransk stil og indeholder meget æg og smør. Dette brød er ret sødt, let og glat, så det giver en let fornemmelse, når det kombineres med et tættere sandwichfyld.
  • Burrataost er en slags blød ost fremstillet af mozzarellaost og flødeost, så teksturen bliver blød og luksuriøs og er velegnet til at sprede BLT -sandwich og andre sandwich. Ydersiden af burrataost ligner mozzarellaost, men indersiden er som flødeost. Brug indersiden til at sprede sandwich.
Lav en BLT Sandwich Trin 19
Lav en BLT Sandwich Trin 19

Trin 3. Tilsæt rucola

Tilsæt derefter en håndfuld rucola oven på tomatskiverne. I modsætning til salat, som er et stort blad, er arugula lidt vanskelig at placere på en sandwich på grund af sin form i et lille blad. Hvis du lægger rucola før tomatskiverne, vil rucolaen blive ved med burrataosten, hvilket gør sandwich lettere at stable.

Arugula, også kendt som "raket", har mere næringsværdi end isbjergsalat. Med sin nøddeagtige og peberagtige smag og karakteristiske aroma er arugula perfekt til parring med en række sandwich

Lav en vaffel BLT Trin 6
Lav en vaffel BLT Trin 6

Trin 4. Tilsæt skivede arvestykker

Derefter kan du tilføje lækre tomatskiver til sandwich. Arvestomater er gode til sandwich, selvom mange andre tomater kan bruges. Tomater, der er kendt for deres rige smag, ser ud som pletter og farver, der varierer fra gul, rød, grøn til brun, samt en sød og lækker smag sammenlignet med almindelige tomater.

Bemærk, at arvestykketomater ikke kan opbevares længe. Brug derfor friske tomater til en lækker smag

Lav en BLT Sandwich Trin 20
Lav en BLT Sandwich Trin 20

Trin 5. Tilsæt den kogte pancetta

På dette tidspunkt skal pancetta koges igennem, mens du samler sandwich. Når pancettaen er kogt, tages den ud og lægges på en tallerken beklædt med køkkenrulle for at absorbere olien. Læg derefter pancetta oven på sandwich.

Tilsæt pancetta efter den ønskede mængde. 3-4 ark vil også være tilstrækkeligt

Lav en BLT Sandwich Trin 21
Lav en BLT Sandwich Trin 21

Trin 6. Kom lidt olivenolie og eddike på brioche -brødet

BLT royal sandwich er næsten færdig. Lav din egen vinaigrette med olie og eddike til en velsmagende og syrlig tilføjelse til sandwich. Kombiner 3 dele olivenolie og 1 del balsamicoeddike i en lille skål. Brug det sparsomt; ikke mere end en skefuld vinaigrette. Fordel cirka en spiseskefuld vinaigrette jævnt over brioche -brødet.

Tilsæt ikke for meget rest vinaigrette til briochen, da dette vil gøre sandwichet rodet. Bland vinaigrette med den resterende rucola for at lave salat som tilbehør

Lav en BLT Sandwich Trin 22
Lav en BLT Sandwich Trin 22

Trin 7. Læg halvdelen af brioche -brødskiverne oven på sandwich

Færdig! Kop din premium sandwich og nyd.

Brug den førnævnte rucolasalat og vinaigrette som tilbehør eller server en sandwich med hjemmelavede fries

Tips

  • Gnid ikke for meget mayonnaise, da det fjerner bacon, salat og tomatsmag og gør smagen ubrugelig.
  • Du kan først riste brødet, inden det skylles med mayonnaise.
  • Tilsæt eddike til salaten (hvis du vil). Dette vil tilføre salaten en dejlig smag.

Anbefalede: