Sådan opretter du en SQL Server -database: 12 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan opretter du en SQL Server -database: 12 trin (med billeder)
Sådan opretter du en SQL Server -database: 12 trin (med billeder)

Video: Sådan opretter du en SQL Server -database: 12 trin (med billeder)

Video: Sådan opretter du en SQL Server -database: 12 trin (med billeder)
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Kan
Anonim

SQL Server -databaser er de mest almindeligt anvendte databaser takket være deres lette oprettelse og vedligeholdelse. Med et grafisk brugergrænseflade (GUI) -program som SQL Server Management behøver du ikke bekymre dig om at bruge kommandolinjen. Se trin 1 nedenfor for at oprette en database og begynde at indtaste oplysninger i den på få minutter.

Trin

Opret en SQL Server Database Trin 1
Opret en SQL Server Database Trin 1

Trin 1. Installer programmet SQL Server Management Studio

Dette program er gratis tilgængeligt fra Microsoft, og du kan bruge det til at oprette forbindelse til en SQL -server og administrere det via en grafisk grænseflade i stedet for at bruge kommandolinjen.

  • For at starte en fjernforbindelse med en SQL -server skal du bruge et SQL Server Management -program eller lignende.
  • Mac-brugere kan bruge open source-programmer som DbVisualizer eller SQuirreL SQL. Grænsefladen kan være anderledes, men det generelle princip er det samme.
  • For at lære at oprette en database med kommandolinjeværktøjer, skal du kigge på denne vejledning.
Opret en SQL Server Database Trin 2
Opret en SQL Server Database Trin 2

Trin 2. Start SQL Server Management Studio

Når du starter programmet første gang, bliver du spurgt, hvilken server du vil oprette forbindelse til. Hvis du allerede har en server i gang og har de nødvendige tilladelser til at oprette forbindelse til den server, kan du indtaste serveradressen og tilladelsesoplysningerne. Hvis du vil oprette en lokal database, skal du udfylde Databasenavn med. og godkendelsestype til "Windows -godkendelse".

Klik på Opret forbindelse for at fortsætte

Opret en SQL Server Database Trin 3
Opret en SQL Server Database Trin 3

Trin 3. Find biblioteket Databaser

Efter tilslutning til en server, enten en lokal server eller en fjernserver, åbnes et Object Explorer -vindue i venstre side af skærmen. Øverst i Object Explorer -træet er den server, du har forbindelse til. Hvis servertræet ikke åbnes og udvides, skal du klikke på ikonet "+" ved siden af det. Find biblioteket Databaser.

Opret en SQL Server Database Trin 4
Opret en SQL Server Database Trin 4

Trin 4. Opret en ny database

Højreklik på Databaser-biblioteket, og vælg derefter "Ny database …". Et vindue vises, og du kan administrere databasen, før du opretter den i det vindue. Giv databasen et navn, så du kan identificere den. De fleste brugere kan forlade resten af indstillingerne som standard.

  • Du vil bemærke, at når databasenavnet skrives, oprettes to yderligere filer automatisk: Data- og logfilerne. Datafilen gemmer alle data i databasen, mens logfilen bruges til at overvåge ændringer i databasen.
  • Klik på OK for at oprette databasen. Du vil se den nye database vises i den udvidede databasekatalog. Databasen har et rørikon.
Opret en SQL Server Database Trin 5
Opret en SQL Server Database Trin 5

Trin 5. Opret en tabel

En database kan kun gemme data, hvis du opretter en struktur for dataene. Tabellerne indeholder de oplysninger, der er indtastet i databasen, og du skal oprette dem, før du går videre til de næste trin. Udvid den nye database i biblioteket Databaser, højreklik derefter på tabellerne og vælg "Ny tabel …".

Et vindue, hvor du kan manipulere det nye bord, åbnes på den resterende ledige plads på skærmen

Opret en SQL Server Database Trin 6
Opret en SQL Server Database Trin 6

Trin 6. Opret en primær nøgle

Det anbefales stærkt, at du opretter den primære nøgle som den første kolonne i tabellen. Den primære nøgle fungerer som et ID -nummer eller registreringsnummer, som giver dig mulighed for let at genkalde data. For at oprette det skal du indtaste "ID" i feltet Kolonnenavn, derefter indtaste int i feltet Datatype og fjerne markeringen i "Tillad nuller". Klik på låseikonet på værktøjslinjen for at angive kolonnen som primær nøgle.

  • Der bør ikke være nulværdier i kolonnen Primær nøgle, fordi værdierne i posten skal starte mindst "1". Hvis du lader værdien stå tom, er den første indtastede værdi "0".
  • Rul ned i vinduet Kolonneegenskaber, indtil du finder indstillingen Identitetsspecifikation. Udvid mulighederne og indstil "(Er identitet)" til "Ja". På denne måde vil værdien af ID -kolonnen stige hver gang nye data indtastes, så nummereringsprocessen for hver ny post vil blive udført automatisk og effektivt.
Opret en SQL Server Database Trin 7
Opret en SQL Server Database Trin 7

Trin 7. Forstå om bordstruktur

En tabel består af felter eller kolonner. Hver kolonne repræsenterer et aspekt i databaseposten. Hvis du f.eks. Opretter en database for medarbejdere, har du muligvis kolonnerne "Fornavn", "Efternavn", "Adresse" og "Telefonnummer".

Opret en SQL Server Database Trin 8
Opret en SQL Server Database Trin 8

Trin 8. Lav resten af de kolonner, du har brug for

Når du er færdig med at udfylde felterne til den primære nøgle, ser du et nyt felt vises under den. I det nye felt kan du indtaste den næste kolonne. Udfyld de felter, som du mener skal udfyldes, og sørg for at vælge den korrekte datatype for de oplysninger, der skal indtastes i kolonnen:

  • nchar (#) - Denne datatype skal bruges til tekst, f.eks. navne, adresser osv. Tallet i parentes er det maksimale antal tegn, der kan indtastes i feltet. Ved at angive en størrelsesgrænse sikrer du, at databasestørrelsen forbliver håndterbar. Telefonnumre skal gemmes i dette format, fordi du ikke bruger matematiske funktioner med telefonnumre.
  • int - Denne datatype bruges til poster, der kun indeholder tal, og bruges normalt til ID -felter.
  • decimal (x, y) - Denne datatype bruges til at gemme tal i decimalform, og tallet i parentes angiver henholdsvis antallet af cifre i tallet og antallet af decimalcifre efter tallet. For eksempel vil decimal (6, 2) gemme et tal i formularen 0000.00.
Opret en SQL Server Database Trin 9
Opret en SQL Server Database Trin 9

Trin 9. Gem dit bord

Når du er færdig med at oprette kolonner, skal du gemme tabellen, før du indtaster oplysninger i den. Klik på ikonet Gem på værktøjslinjen, og indtast derefter et tabelnavn. Det anbefales, at du giver tabellen et navn, der kan hjælpe med at identificere tabellens indhold, især for større databaser med mange tabeller.

Opret en SQL Server Database Trin 10
Opret en SQL Server Database Trin 10

Trin 10. Indtast dataene i tabellen

Efter at have gemt tabellen, kan du begynde at indtaste data i den. Udvid tabellerne i tabellen i vinduet Object Explorer. Hvis din nye tabel ikke er på listen. højreklik på tabellerne, og klik derefter på Opdater. Højreklik på tabellen, og vælg derefter "Rediger Top 200 rækker".

  • Det midterste vindue viser felter, som du kan bruge til at begynde at indtaste data. Dit ID -felt udfyldes automatisk, så du kan ignorere det nu. Udfyld oplysningerne for de resterende tilgængelige felter. Når du klikker på den næste række, ser du ID -feltet i den første række udfyldes automatisk.
  • Fortsæt denne proces, indtil du har indtastet alle de nødvendige oplysninger.
Opret en SQL Server Database Trin 11
Opret en SQL Server Database Trin 11

Trin 11. Brug kommandoen Udfør på tabellen for at gemme dataene

Klik på knappen Execute SQL på værktøjslinjen, når du er færdig med at indtaste oplysningerne for at gemme dem i tabellen. SQL -serveren kører bag kulisserne for at analysere dataene i de kolonner, du har oprettet. Knappen Execute SQL ligner et rødt udråbstegn. Du kan også trykke på Ctrl+R for at gøre dette.

Hvis der er fejl i de indtastede data, vises de poster, der indeholder de forkerte data, før tabellen udføres

Opret en SQL Server Database Trin 12
Opret en SQL Server Database Trin 12

Trin 12. Ring til dine data med forespørgsel

På dette tidspunkt er din database blevet oprettet. Du kan oprette så mange tabeller som du har brug for i hver database (hver database har begrænsninger, men de fleste brugere behøver ikke bekymre sig om dem, medmindre brugeren arbejder på en database på virksomhedsniveau). Du kan nu hente data til at generere rapporter eller til andre administrative formål. Se WikiHow -artiklen for detaljerede oplysninger om opkaldsdata med forespørgsler.

Anbefalede: