3 måder at gøre dit fjernsyn til et smart fjernsyn

Indholdsfortegnelse:

3 måder at gøre dit fjernsyn til et smart fjernsyn
3 måder at gøre dit fjernsyn til et smart fjernsyn

Video: 3 måder at gøre dit fjernsyn til et smart fjernsyn

Video: 3 måder at gøre dit fjernsyn til et smart fjernsyn
Video: MARILYN MANSON - THIRD DAY OF A SEVEN DAY BINGE 2024, Kan
Anonim

Har du et gammelt tv, der bare hænger i huset? Denne artikel viser dig, hvordan du gør ethvert tv til et moderne Smart TV, som du kan bruge til at se dit yndlingsindhold fra internettet. Alt det kræver er et tv og en computer.

Trin

Metode 1 af 3: HDMI eller VGA

Gør dit tv til et smart -tv Trin 1
Gør dit tv til et smart -tv Trin 1

Trin 1. Beslut, om du vil tilslutte med et HDMI -kabel eller VGA- og lydkabler

De fleste moderne fjernsyn har HDMI -porte: det er den nemmeste måde at tilslutte på. Men hvis din er så gammel, at du ikke finder en HDMI -port på den, skal du kigge efter en VGA -port og en lydport. Uden en HDMI -port har du brug for både en VGA -port samt en lydport for at gøre dit tv til et smart -tv.

Gør dit tv til et smart -tv Trin 1
Gør dit tv til et smart -tv Trin 1

Trin 2. Beslut, om du vil bruge et HDMI -kabel eller et VGA- og lydkabel

De fleste moderne fjernsyn er udstyret med en HDMI -port. Dette er den nemmeste måde at tilslutte et fjernsyn til internettet. Men hvis dit fjernsyn er for gammeldags og ikke har en HDMI-port, skal du først kigge efter VGA og lyd. Uden en HDMI -port har du brug for begge porte for at gøre dit tv til et smart -tv.

Metode 2 af 3: Parring af fjernsynet til en gammel computer

Gør dit tv til et smart -tv Trin 2
Gør dit tv til et smart -tv Trin 2

Trin 1. Forbered en gammel eller ubrugt version af en computer eller bærbar computer

I disse dage kan du endda bruge din smartphone eller tablet -pc. Målet er at finde et system, som du kan bruge til at oprette forbindelse til internettet.

  • Glem ikke. Dit gamle tv har ikke et operativsystem og en browser (webbrowser). Gamle fjernsyn har ikke mulighed for at oprette forbindelse til internettet. Din gamle computer eller tablet -pc udfører funktionen.
  • Hvis du ikke har en enhed at bruge, og ikke vil bruge mange penge på en ny computer, kan du købe en billig tablet -pc med HDMI -udgang.
Gør dit tv til et smart -tv Trin 3
Gør dit tv til et smart -tv Trin 3

Trin 2. Tilslut computeren til fjernsynet

Hvis din computer eller smartphone har en HDMI -udgang, skal du slutte enheden til tv'et ved hjælp af et standard HDMI -kabel. Bemærk, at for små enheder skal du muligvis bruge en mini- eller mikro -HDMI -adapter.

Hvis systemet ikke har en HDMI -udgang, skal du bruge et VGA -skærmkabel og et lydkabel for at slutte internettet til tv'et. VGA -kabel tjener til at køre videooutput og lydkabel til at køre lydoutput. HDMI -kablet er i stand til at udsende både lyd og billede, så det kræver kun et kabel for at udføre dets funktioner

Gør dit tv til et smart -tv Trin 4
Gør dit tv til et smart -tv Trin 4

Trin 3. Tilslut enheden til internettet, og begynd at browse til dine foretrukne websteder

Brug fuldskærmstilstand for maksimale resultater. Dit gamle tv er lige blevet et Smart TV!

Metode 3 af 3: Tilføjelse af enhed

Gør dit tv til et smart -tv Trin 5
Gør dit tv til et smart -tv Trin 5

Trin 1. Kontroller, om fjernsynet kan understøtte USB

Hvis du kan, kan du købe enheder som Chrome Cast, Apple TV og mere.

Gør dit tv til et smart -tv Trin 6
Gør dit tv til et smart -tv Trin 6

Trin 2. Køb Chrome Cast eller Apple TV

Dette værktøj giver dig mulighed for at streame film og surfe på internettet. Det vil tage din gamle tv -oplevelse til et nyt niveau. Alt du skal gøre er at tilslutte tv'et med et USB- eller HDMI -kabel, og så er du klar til at gøre de ting, et Smart TV kan gøre.

Tips

  • Når du køber et HDMI -kabel, skal du sørge for at købe den nyeste version (ver 1.4). Den nyeste version giver mulighed for hurtigere dataoverførsel og understøtter også Ethernet. For datakonduktivitet af høj kvalitet skal du købe et kabel, der er 100% rent kobber. Nogle kabler er bare pansrede kabler. De har en tendens til at være billigere, men deres ledningsevne er ikke så god som ren kobbertråd.
  • I butikker er der enheder som Android TV -bokse, Roku og Apple TV, der er specielt designet til at gøre dit tv til et Smart TV. Disse enheder er overkommelige og leveres med en fjernbetjening for at gøre din søgning lettere.
  • Med en højhastighedsbredbåndsforbindelse kan du se videoer i HD -kvalitet. Se HD -videoer i fuld skærm for en bedre seeroplevelse.

Anbefalede: