3 måder at mørkere et skæg på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at mørkere et skæg på
3 måder at mørkere et skæg på

Video: 3 måder at mørkere et skæg på

Video: 3 måder at mørkere et skæg på
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Kan
Anonim

Skæg er en populær ansigtshårstrend for mænd. Nogle mennesker vokser dog ikke skæg, fordi det er for tykt eller gråt. For at løse dette problem, prøv at mørkne dit skæg. Tricket, brug maling, dyrk et tykt skæg, eller prøv andre mørkere metoder.

Trin

Metode 1 af 3: Farvning af skægget

Få et mørkt skæg Trin 1
Få et mørkt skæg Trin 1

Trin 1. Vælg en nuance, der er lidt lysere end skægets naturlige farve

Når du vælger en farve til skægmaling, skal du vælge en farve, der er lidt lysere end din originale farve. Mørkere farver kan få skægget til at se for tykt eller unaturligt ud. Prøv i stedet en lysere nuance med et par nuancer. Du kan altid tilføje mørke til skægget senere, hvis du vil.

Hvis du maler dit skæg for mørkt, vil ændringerne være drastiske, og resultatet bliver for prangende

Få et mørkt skæg Trin 2
Få et mørkt skæg Trin 2

Trin 2. Test malingen på din hud

Inden du farver dit skæg, skal du teste det produkt, du vil bruge til at teste for en allergisk hudreaktion. Bland en lille mængde maling og læg det bag øret eller underarmen. Lad malingen stå på huden i 24 timer, og vask den derefter af.

Hvis du bemærker rødme, kløe eller irritation i testområdet, er det et tegn på, at din hud er følsom over for malingen

Få et mørkt skæg Trin 3
Få et mørkt skæg Trin 3

Trin 3. Overvej at anvende naturlig skægmaling

Hvis du har en allergisk reaktion over for maling, anbefaler vi at vælge en naturlig maling, såsom henna. Henna er en plantebaseret maling, der fås i forskellige farver.

Få et mørkt skæg Trin 4
Få et mørkt skæg Trin 4

Trin 4. Læs brugervejledningen

Malingsemballagen indeholder brugsanvisning. Læs omhyggeligt og følg alle anvisninger. Disse instruktioner viser dig, hvordan du blander maling, påfører maling og skyller dit skæg.

Få et mørkt skæg Trin 5
Få et mørkt skæg Trin 5

Trin 5. Påfør vaselin omkring skægget

For at forhindre, at malingen kommer på huden omkring skægget, påføres et let lag vaselin på dette område.

Påfør f.eks. Vaselin på kinderne og halsen ved siden af og under skægget. Du kan også anvende vaselin omkring ørerne og bakkenbarren

Få et mørkt skæg Trin 6
Få et mørkt skæg Trin 6

Trin 6. Forbered malingen

Afhængigt af hvilken type maling der er købt, skal du blande malingen med vand, før du påfører den. Følg vejledningen omhyggeligt. Brug lige nok maling til at dække skægget. Normalt kan en pakke skægpolering bruges flere gange.

Få et mørkt skæg Trin 7
Få et mørkt skæg Trin 7

Trin 7. Påfør malingen med en pensel

De fleste skægmaling kommer med en applikationsbørste. Brug en pensel til at påføre maling på skægget. Coat hele skægget med maling, hvis du vil gøre det mørkere. Tør ikke i den modsatte retning af skægvækst.

  • Sørg for, at du kun påfører malingen på skægget og ikke rører huden omkring skægget.
  • Hvis din enhed ikke har en pensel, kan du bruge en tandbørste til at male dit skæg.
Få et mørkt skæg Trin 8
Få et mørkt skæg Trin 8

Trin 8. Kontroller farverne

Når malingen er påført skægget, skal du vente på, at det har lagt sig, inden du skyller det af. Vent på den minimum anbefalede tid (ca. 5 minutter), og test skægget for farve. Tør små stykker maling af med et køkkenrulle.

  • Hvis du kan lide farven, betyder det, at malingen kan skylles af. Hvis du vil have, at dit skæg er lidt mørkere, skal du gnide malingen tilbage på testområdet og lade det sidde i et par minutter mere.
  • Fortsæt med at teste, indtil skægget når den ønskede farve.
Få et mørkt skæg Trin 9
Få et mørkt skæg Trin 9

Trin 9. Skyl malingen af

Når du er tilfreds med farven, skal du skylle skægget med vand, indtil det er klart. De fleste malinger er midlertidige, så farven falmer efter et par vaske.

Få et mørkt skæg Trin 10
Få et mørkt skæg Trin 10

Trin 10. Opdater farver hver uge

Afhængigt af skægets tykkelse og skægets væksthastighed skal farven ved rødderne muligvis korrigeres. Påfør den samme farve som skægget, når det vokser. Normalt kan dette gøres en gang om ugen.

Metode 2 af 3: Dyrk et tykt skæg

Få et mørkt skæg Trin 11
Få et mørkt skæg Trin 11

Trin 1. Dyrk et skæg i 4 uger

Du kan også gøre dit skæg mørkere ved at vokse et tykkere skæg. Lad dit skæg vokse i op til 4 uger. Mange mennesker finder deres skæg stribet, men i de fleste tilfælde ved du det ikke, medmindre skægget er fuldt vokset.

Få et mørkt skæg Trin 12
Få et mørkt skæg Trin 12

Trin 2. Træn regelmæssigt

At dyrke regelmæssig motion kan øge testosteronniveauet, hvilket hjælper med at vokse skæg. Motion forbedrer også blodgennemstrømningen, så skægget bliver tykt og fyldigt. Prøv at træne mindst 30 minutter hver dag. Styrketræning, såsom vægtløftning, er bedst egnet til at øge testosteron.

Få et mørkt skæg Trin 13
Få et mørkt skæg Trin 13

Trin 3. Reducer stress

Stress kan have indflydelse på hårvækst og kvalitet ved at stramme blodkar, hvilket gør det svært for næringsstoffer at komme ind i hårsækkene. Prøv at meditere i 10 minutter hver dag for at reducere stressniveauet. Sid i et stille rum og fokuser på din vejrtrækning. Dette trin hjælper med at rydde dit sind og slappe af.

Få et mørkt skæg Trin 14
Få et mørkt skæg Trin 14

Trin 4. Få 8 timers søvn hver nat

Søvn kan genoprette testosteronniveauerne, hvilket hjælper dig med at vokse skæg. Denne metode er effektiv, især hvis du kan få 8 timers søvn hver nat.

At sove mindre end 5 timer kan sænke testosteronniveauet med op til 15% og resultere i stribet skæg

Få et mørkt skæg Trin 15
Få et mørkt skæg Trin 15

Trin 5. Spis en sund kost

Spis en sund kost rig på vitaminer og proteiner for at øge testosteronniveauet. Sørg for eksempel for at spise en række grøntsager og proteiner. Prøv at tilføje kål, paranødder og æg til din kost for at hjælpe med at tykke dit skæg.

Metode 3 af 3: Prøv andre alternativer

Få et mørkt skæg Trin 16
Få et mørkt skæg Trin 16

Trin 1. Få en skægtransplantation

Hvis du ikke kan vokse et skæg, eller kun kan vokse et meget stribet skæg, er det en god idé at overveje en transplantationsmulighed. I denne procedure fjernes hår fra bagsiden eller siden af hovedet og overføres til ansigtet. Denne procedure er meget dyr (næsten 100 millioner rupiah) og varer 2-5 timer.

Efter cirka to uger vil det transplanterede skæg falde ud og vokse tilbage tre måneder senere

Få et mørkt skæg Trin 17
Få et mørkt skæg Trin 17

Trin 2. Mørk skægget med sorte valnødder

Du kan også gøre dit hår mørkere med naturlige midler, såsom sort valnød. Tag cirka 7-8 sorte valnødder, knus dem, og bland dem med 7-8 kopper vand. Kog valnødderne i vandet i cirka 1,5 time. Lad derefter blandingen afkøle, inden valnødderne siles. Dyp skægget i valnødder og lad det sidde i 5-20 minutter, afhængigt af den ønskede farve.

Valnødder kan også plette hud og tøj, så vær forsigtig, når du arbejder med denne blanding. Brug handsker og brugt tøj, der kan blive snavset

Få et mørkt skæg Trin 18
Få et mørkt skæg Trin 18

Trin 3. Prøv at mørklægge skæget med chokoladepasta

Tricket, bland kakaopulver og vand, indtil du får en tyk pasta. Påfør pastaen på skægget og lad det sidde i 15 minutter. Jo længere pulver der er tilbage på håret, jo mørkere bliver hårfarven. Når du er færdig, skal du skylle dit hår i vand.

Få et mørkt skæg Trin 19
Få et mørkt skæg Trin 19

Trin 4. Tegn skægget for at gøre det mørkere

Brug øjenskygge eller mørk øjenliner til at trække de mørke dele af skægget ind for at få det til at se mere fyldigt ud. Dette hjælper med at dække eventuelle striber i skægget, så det ser mørkere og fyldigere ud.

Tips

  • Du kan også besøge en salon for at male dit skæg. Dette trin er imidlertid mere tidskrævende.
  • Brug gummihandsker, når du maler dit skæg, så malingen ikke kommer på hænder og hud. Nogle hårfarveringssæt indeholder allerede disse handsker.
  • Hvis der kommer maling på din hud, kan du fjerne den med en vatpind dyppet i sprit.

Anbefalede: