Sådan får du et kys fra en ikke-kæreste: 9 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du et kys fra en ikke-kæreste: 9 trin
Sådan får du et kys fra en ikke-kæreste: 9 trin

Video: Sådan får du et kys fra en ikke-kæreste: 9 trin

Video: Sådan får du et kys fra en ikke-kæreste: 9 trin
Video: ИЗОБРЕЛ ЧУДО-ПЕЧЬ! Газ и бензин больше не нужны! 2024, Kan
Anonim

Mange piger ønsker deres første kys med en særlig mand. Faktisk ved de, hvem den ideelle mand er, desværre ved de ikke, hvordan de får ham til at kysse ham. Nogle gange, før de går i seng, vil de fantasere om at få det første kys fra deres idol på det mest romantiske sted. Godt, der er gode nyheder! Læs bare denne artikel, måske får du snart det første kys. Eller det er muligt, at du får din første kæreste. Hvem ved, han bliver en kommende mand!

Trin

Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 1
Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 1

Trin 1. Sørg for, at fyren er single

Hvis han allerede har en kæreste, og du bliver fanget af at kysse ham, kan det være en ubehagelig situation.

Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 2
Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 2

Trin 2. Sørg for, at han er den rigtige fyr

Nogle gange har piger svært ved at afgøre, om de virkelig kan lide "fyren". Der er ikke noget galt i at lave lidt research. Lav en "liste" med 12 kriterier, som du mest forventer af en drømmefyr. Observer manden i hemmelighed, men ikke forfølge ham. Han skal have samme eller beslægtede kvaliteter som det, du skrev på listen. Han skal have et resultat på mindst 6/12 eller mere, ellers er han ikke typen for dig. Men hvis han opfylder næsten alle dine forventninger, skal du tale med ham, så du føler dig godt tilpas omkring ham senere. Sørg for, at han også har interesse i dig, selvom du skal foregive at sælge hårdt.

Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 3
Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 3

Trin 3. Giv et signal om at vise din interesse for ham

Noget simpelt, som at smile, er bestemt ikke svært at gøre. Hvis du allerede har gjort det, skal du bare springe dette trin over. Du skal dog ikke overdrive det. Dette trick er ikke beregnet til at drille ham (i hvert fald ikke endnu). Giv ham tegn i en uge eller to og se, hvad der sker. Igen, overdriv det ikke.

Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 4
Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 4

Trin 4. Hold øje med tegn, der indikerer, at han også er tiltrukket af dig

Nu skulle han begynde at vise interesse for dig. Bare rolig, hvis han ikke giver udtryk for sin interesse med det samme, den slags tager tid. Men hvis der ikke sker noget, skal du gentage trin 3, indtil han viser ham disse tegn, herunder:

  • konstant ser på dig
  • røre ved din arm eller skulder (ikke inklusive klappning)
  • smil og så videre.
Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 5
Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 5

Trin 5. Få venner

Når han viser tegn på interesse, bør du prøve at blive ven med ham. Hvis han virkelig er din ven, skal du springe dette trin over. Du bør være ven med ham, før han beder dig ud, fordi invitationen måske kommer ud af det blå, og du "afviser den", og han vil føle sig skuffet og ignorere dig et stykke tid. Så vær venner med ham, ligesom du ville være venner med enhver anden fyr. Hvis din forelskelse viser tegn på interesse, kan du starte et venskab ved at sidde ved siden af dem til frokost og starte en samtale og finde fælles interesser (for eksempel er du begge en sportsfan). Hæng ud med ham i cirka 2 uger, og du bliver hans ven. Det er muligt, at hans tiltrækning til dig aftager. Så for at bevare eller øge hans interesse er det på tide, at du går videre til trin 6.

Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 6
Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 6

Trin 6. Forfør ham

Dette træk er faktisk stort set det samme som at gestikulere, men lidt mere detaljeret: læg din hånd på hans, hovedet på hans skulder (hvis han ikke har noget imod), fortsæt med at smile og afværg dine øjne, når han fanger dig, dril ham lejlighedsvis, giv ham et hurtigt kram, når du møder ham til en snak, fnis eller latter når han siger noget sjovt. Gør dette i 10-13 dage, eller indtil han gør det samme mod dig.

Overdriv det ikke, bare nok. Overdrivende flirt kan gøre ham utilpas

Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 7
Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 7

Trin 7. Bed ham om at deltage i "samværet"

På dette tidspunkt begynder de fleste piger at føle sig lidt nervøse. Forbliv rolig. Lign ikke som om du har gang i noget. For dit næste "hit", bed din forelskelse om at møde dig et sted, der ikke er for overfyldt (men ikke et farligt sted, som en stille gyde). Hvis du vil gøre det efter skole, kan du invitere ham over til dit hus for at lave lektier sammen. Selvfølgelig kan du vælge andre steder såsom parker eller strande, selv i skolen eller på skolens område.

Vælg et mødetidspunkt, når der ikke er for mange mennesker, f.eks. 17 eller 18. På den måde tiltrækker jer to ikke megen opmærksomhed, men sørg for, at stedet ikke er så tomt, at han har mistanke om dine hensigter

Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 8
Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 8

Trin 8. Vis større interesse og intimitet

Når du møder ham på det udpegede sted, skal du hilse på ham med et hurtigt kram. Bed ham om at sidde et sted (græs, bænk osv.). Efter et øjebliks stilhed, start en samtale om noget, der skete for et par dage siden. Hvis han er interesseret i historien, kan han sige noget, der får dig til at smile ved slutningen af mødet. Eller måske begynder han at tale om noget, han kan lide. Hvis historien ikke er særlig interessant eller til din smag, skal du fortælle en anden historie, og hvis han slutter den med en flot sætning, skal du sige noget, der får ham til at se på dig og smile. Hvis tricket virker, skal du se ham i øjnene og smile tilbage. Prøv at se lige ind i hans øjne. Gør det længe nok til at smilet falmer. Gør det samme med dit smil, så det ser ud til, at du heller ikke kan kontrollere dig selv. Nu er han blevet fanget af din trylleformular. Skift din position tættere (ca. 1,5 cm). Hvis han også ændrer sin position, betyder det, at han er interesseret i, hvad der vil ske. Hvis han trækker sig væk og vender hovedet til siden, er det et tegn på, at han ikke er sikker på, hvad der skal ske, eller at han er flov. Hvis han kigger væk eller siger noget, betyder det, at han ikke er klar til, hvad der skal ske.

Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 9
Få en dreng til at kysse dig, når du ikke dater ham Trin 9

Trin 9. Kys ham

Når du ser ham lige i øjnene, er det tid til handling. Hvis hans hånd er inden for rækkevidde, skal du forsigtigt placere din hånd over hans. Han vil sandsynligvis tage fat i din finger og gribe den. Læn dig lidt; hvis han også læner sig ind, er det et signal om, at han er klar. Reducer afstanden mellem jer to, så jeres ansigter er omkring et par centimeter fra hinanden. Hvis han stod stille, betød det, at han ikke var sikker på, om han var klar. Hvis han virkelig er usikker, skal du signalere, at alt er godt ved at trykke din kind mod hans og give ham et kys på kinden. Hvis hendes ansigt lyser, giv hende et kys på læberne. Hvis hun reagerer ved at ryste let eller foretage små bevægelser, læner du dig tættere og trækker forsigtigt hånden ind som et signal for hende at komme tættere på. Fang hans opmærksomhed igen ved at se ham i øjnene. Hvis dette trick virker, skal du gøre dine ting. Vip dit hoved omkring 9 grader, mens du læner dig mod det. Nogle gange reagerer fyre ikke med det samme på det første kys på læberne. Prøv det mange gange, indtil han viser det forventede svar. Når han gør det, skal du starte kysset forsigtigt og lidenskabeligt. Bemærk: tænk på lykkelige ting. Dette vil gøre kysset endnu mere intens.

  • Løft langsomt dine arme og vikl dem forsigtigt rundt om hans hals. Han reagerer muligvis ved at vikle armen om din talje. Faktisk behøvede han ikke at svare. Hvis I to stadig kysser, betyder det, at han stadig føler sig tiltrukket af dig og kysset.
  • Hvis han trækker sig væk, når du læner dig mod ham, er det et tegn på afvisning. Respekter hans ønsker. Kys ikke ham, hvis han føler sig utilpas.

Tips

  • Hold vejret frisk. Ingen fyr vil kysse en pige med dårlig ånde, som om hun lige har spist et råt løg. Spis mynte tyggegummi, eller tyg mynte tyggegummi, og børst tænder hver dag.
  • Ændre dig ikke bare for at imponere ham.
  • Sørg for, at han er klar, før du starter kysset. Angreb ham ikke med det samme med et kys på det første møde!
  • Glem ikke at vippe hovedet. På den måde kolliderer dine næser ikke.
  • Prøv at holde mødet på et sted, der har en særlig betydning eller hukommelse for jer begge. Det vil gøre kysset til et smukkere minde.
  • Sørg for, at han er den bedste fyr for dig.
  • Der er ingen grund til at bære tøj, der gør dig utilpas bare for at imponere "ham".
  • Tag det roligt. Mænd vil sætte større pris på det, hvis du langsomt tager en behagelig tilgang.
  • Kys ikke hende offentligt (f.eks. I en butik) eller foran folk, du kender, især venner. Han kan føle sig flov.
  • Der er andre måder at vise, at du er meget lidenskabelig under et kys. Hvorfor ikke lægge en arm om hans hals? Eller du kan også: læg din hånd på hans bryst, læg den ene hånd på hans skulder, vikl din arm om hans talje, prøv forskellige bevægelser for at gøre kysset mere interessant, læg din hånd på hans kind, stryg over hans hår og så på.

Advarsel

  • Kys ikke i en fart. Det kunne bare gøre ham akavet og nægte direkte.
  • Prøv ikke at kysse hans hals, medmindre du ved, at han kan lide det. Nogle mænd føler sig utilpas med det.
  • Få hende ikke til at tro, at kysset vil føre til noget mere intimt, som f.eks. Samleje. Send beskeden om, at du kun vil kysse hende, og hun burde forstå.
  • Overdriv ikke alt.
  • Hvis hans hænder begynder at løbe rundt om din krop under din talje, og du ikke er klar til det, skal du bede ham om at stoppe. Hvis han ikke lytter, skal du stoppe med at kysse og fortælle ham, at du skal gå.

Anbefalede: