Sådan laver du glas i Minecraft: 8 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du glas i Minecraft: 8 trin (med billeder)
Sådan laver du glas i Minecraft: 8 trin (med billeder)

Video: Sådan laver du glas i Minecraft: 8 trin (med billeder)

Video: Sådan laver du glas i Minecraft: 8 trin (med billeder)
Video: Sådan installerer du Custom Content The Sims 4 - CC Tutorial #1 2024, Kan
Anonim

Glas er en meget nyttig og must-have-vare i Minecraft. Denne dekorative blok lader lyset komme ind uden at slippe andre ting ind. De fleste mobs, herunder Endermen, kan ikke se din karakter gennem spejlet. Glas kan bruges til at bygge et trusselsfrit drivhus om natten. Du kan også gøre glasset til farverige glasdekorationer eller potionsflasker.

Opskrift på smelteglas

Lav glas i Minecraft Recipe
Lav glas i Minecraft Recipe

Trin

Del 1 af 2: Smelteglasblokke

Lav glas i Minecraft trin 1
Lav glas i Minecraft trin 1

Trin 1. Find sandet

Du kan bruge almindeligt sand eller rødt sand. Begge typer sand kan omdannes til almindeligt glas.

Lav glas i Minecraft Trin 2
Lav glas i Minecraft Trin 2

Trin 2. Sæt sandet i ovnen

Lav en ovn med 8 brosten, hvis du ikke allerede har en. Placer ovnen på jorden, og åbn derefter smeltevinduet ved at højreklikke. Læg sandet i boksen øverst.

Lav glas i Minecraft Trin 3
Lav glas i Minecraft Trin 3

Trin 3. Tilsæt brændstof

Læg træ, kul eller andet brændstof i den nederste ovnboks. Så længe du bliver ved med at tanke op i ovnen, vil det gøre hver sandblok til en glasblok. Vær tålmodig, da det vil tage dig et par sekunder at lave hver blok.

Lav glas i Minecraft Trin 4
Lav glas i Minecraft Trin 4

Trin 4. Tag glasset fra ovnen

Glasset vises i resultatboksen i fusionsvinduet. I Minecrafts standardhud vil glasset ligne en lyseblå gennemsigtig terning.

Lav glas i Minecraft Trin 5
Lav glas i Minecraft Trin 5

Trin 5. Læg glasset

Glas er en blok i fuld størrelse, der er fuldstændig gennemskinnelig. Du kan ikke gendanne glasblokke ved at bryde dem. Så placer ikke en glasblok et bestemt sted, hvis du ikke er sikker på, at du virkelig vil lægge det der.

Et værktøj, der er blevet fortryllet med Silk Touch, kan fuldstændigt gendanne glasblokke

Del 2 af 2: Gør andre ting ud af glas

Lav glas i Minecraft Trin 6
Lav glas i Minecraft Trin 6

Trin 1. Drej glasblokke til paneler

Du kan vende 6 glasblokke til 16 ruder. Paneler er tynde, lodrette blokke, der kan bruges som vinduer. I pc -udgaven af Minecraft skal du oprette en rektangelform, der er 3 firkanter bred og 2 firkanter høj i udformningsområdet.

  • Glaspaneler vil se underlige eller endda usynlige ud, når de ikke er forbundet med noget på siden. Hvis du placerer en anden blok i nærheden, ændrer panelet automatisk form og opretter forbindelse til den blok.
  • Du kan ikke lave glasruderne af den vandrette type (flad). Brug glasblokke, hvis du vil lave et gulv af glas.
Lav glas i Minecraft Trin 7
Lav glas i Minecraft Trin 7

Trin 2. Giv dine glasblokke en anden farve

For at lave farverigt glas skal du placere 8 glasblokke i ringen omkring fremstillingsområdet. Placer farven på din yndlingsfarve i midten for at gøre de 8 glasblokke til farverige blokke.

  • Tonet glas er ikke tilgængeligt i Pocket Edition, der kører opdatering 0.16.2. Denne funktion frigives i en fremtidig opdatering.
  • Du kan lave flere farvestoffer ved at placere en enkelt blomst i fremstillingsområdet. Nogle eksempler på farvestoffer, du kan bruge, omfatter: blækposer, lapislazuli, benmel og kakaobønner.
Lav glas i Minecraft Trin 8
Lav glas i Minecraft Trin 8

Trin 3. Lav en glasflaske

Vil du have en ingrediens til at lave øl? Det første du skal gøre er at lave en glasflaske. Lav en "V" -form i fremstillingsområdet ved hjælp af 3 glasblokke. Det kan producere 3 glasflasker.

Hvis du vil putte vand i en flaske, skal du holde din flaske på lynlåsen og bruge flasken til at holde enhver form for vand

Tips

  • Sne kan ikke samle sig på glasset.
  • Redstone flow kan stadig strømme ind i glasblokken, der har en diagonal position til strømmen.
  • Mobber kan ikke gyde på glas. Hvis du vil holde et værelse i dit hus mørkt, skal du bruge et glasgulv for at beskytte dig selv. Du kan også oprette en pæn visuel effekt ved hjælp af glasgulve ved at bygge dem over vand eller lava.
  • For at få lys under vandet kan du bygge et tårn lavet af glasblokke. Så længe glasset er forbundet med glasset på overfladen, vil en svag lysstråle spredes fra lyset ovenfor.
  • Landsbibliotekarer iført hvide klæder vil nogle gange tilbyde 3 til 5 glasblokke i bytte for en smaragd. Dette er en tier 3 -handel, som kræver, at du handler flere gange for at låse den op. Handelsmuligheder er ikke tilgængelige i Minecraft Pocket Edition, der kører opdatering 0.16.2.
  • Du kan bygge et fyrtårn af glas, men du skal bruge andre materialer, der er svære at finde.
  • Du kan ikke farve ruder direkte, men du kan omdanne blokke af farvet glas til paneler af samme farve.

Anbefalede: