Sådan håndteres fejlen "Kan ikke oprette forbindelse til server" i Minecraft

Indholdsfortegnelse:

Sådan håndteres fejlen "Kan ikke oprette forbindelse til server" i Minecraft
Sådan håndteres fejlen "Kan ikke oprette forbindelse til server" i Minecraft

Video: Sådan håndteres fejlen "Kan ikke oprette forbindelse til server" i Minecraft

Video: Sådan håndteres fejlen
Video: Sådan bruger du ukrudtsmidler 2024, Kan
Anonim

Nogle gange har du problemer med at prøve at forbinde din computer til Minecraft -serveren. Hvis du er sikker på, at du har tilføjet den korrekte serveradresse, kan problemet skyldes computeren, systemet eller netværket. Denne wikiHow lærer dig, hvordan du håndterer fejl som "Kan ikke oprette forbindelse til server" og "Kan ikke nå server", når du prøver at få adgang til Minecraft -serveren på forskellige systemer.

Trin

Rette op
Rette op

Trin 1. Kontroller, om din forbindelse er aktiv

På de fleste enheder vises WiFi -ikonet som en prik med tre eller fire retningspile over det. Klik eller tryk på dette ikon, og kontroller, om WiFi er aktiveret, og observer forbindelsesstatus øverst på listen over trådløse netværk. Hvis du har problemer med din WiFi -forbindelse, skal du slukke for WiFi -radioen og tænde den igen.

Rette op
Rette op

Trin 2. Kontroller kilden til den fejl, der vises

Find ud af, om alle Minecraft -servere er utilgængelige, eller om problemet kun opstår på nogle servere. Hvis fejlen opstår på en bestemt Minecraft -server, er det muligt, at problemet er med selve serveren. Hvis du ikke kan slutte din computer til nogen servere, kan problemet være med dit program eller din software.

Rette op
Rette op

Trin 3. Klik på Opdater på serverlisten (kun i Minecraft: Java Edition)

Hvis du spiller Minecraft: Java Edition, skal du klikke på Opdater ”Nederst på serverlisten. Ofte kan denne procedure behandle mindre forbindelsesafbrydelser.

Rette op
Rette op

Trin 4. Afslut og log ind på Minecraft -spillet igen

Bare luk Minecraft -vinduet, og åbn det igen. Indtast om nødvendigt brugernavnet og adgangskoden, der er knyttet til din Microsoft- eller Minecraft-konto.

Rette op
Rette op

Trin 5. Genstart routeren

For at genstarte routeren skal du afbryde routeren fra strømkilden og vente i 30 sekunder. Tilslut derefter routeren til en strømkilde igen, og vent i et minut, indtil routeren er fuldt indlæst. Denne procedure kan håndtere en række forbindelsesproblemer.

Rette op
Rette op

Trin 6. Prøv at slutte computeren til serveren igen på et senere tidspunkt

Nogle gange er serveren overbelastet eller deaktiveret til vedligeholdelse. Prøv at vente et par timer, før du prøver at få adgang til det igen.

Du kan kontrollere status for Minecraft -servere her

Rette op
Rette op

Trin 7. Kontroller spilkonsolens netværk

Hvis du spiller på en konsol, skal du sørge for, at der ikke er problemer med netværket. Du kan kontrollere netværksstatus via følgende websider:

  • PlayStation Network
  • Nintendo Online
  • Xbox Live
Rette op
Rette op

Trin 8. Kontroller firewallindstillingerne

Hvis din Mac- eller Windows -computers firewallindstillinger blokerer din forbindelse til Minecraft -serveren, kan du deaktivere firewallen eller kontrollere de indgående og udgående forbindelsesregler for at sikre, at trafik til og fra Minecraft er autoriseret.

Rette op
Rette op

Trin 9. Deaktiver firewall på routeren

Nogle gange har et modem eller en router sin egen firewall. Indtast modemet eller routerens webgrænseflade, og kontroller firewallindstillingerne. Hvis firewallen blokerer Minecraft -serverforbindelsen, kan du tillade forbindelsen eller deaktivere firewallen.

Rette op
Rette op

Trin 10. Kontroller tredjeparts firewall-apps, der er installeret på enheden

Hvis du kører en tredjeparts firewall-app, skal du kontrollere indstillingerne i den pågældende app og sikre, at Minecraft er føjet til programmets tilladelsesliste. Du kan også deaktivere firewall -appen, hvis du vil.

Rette op
Rette op

Trin 11. Kontakt netværksadministratoren

Hvis du vil spille Minecraft over et offentligt netværk eller et netværk på arbejde eller college, er det muligt, at din netværksadministrator har forbudt eller blokeret forbindelser til og fra Minecraft -servere. Kontakt administratoren for at diskutere sagen.

Rette op
Rette op

Trin 12. Kontakt serverejeren

Hvis du ikke kan få adgang til en bestemt server efter en lang periode, skal du kontakte serverejeren for at se, om serveren stadig er aktiv eller ej.

Rette op
Rette op

Trin 13. Fjern den installerede mod

Det er muligt, at uofficielle programmer eller tredjeparts mods forårsager problemer med spillet. Fjern de mods, du har installeret, og find ud af, om problemet er løst, eller om det fortsætter.

Anbefalede: