4 måder at forbedre eksamensresultatet

Indholdsfortegnelse:

4 måder at forbedre eksamensresultatet
4 måder at forbedre eksamensresultatet

Video: 4 måder at forbedre eksamensresultatet

Video: 4 måder at forbedre eksamensresultatet
Video: 2021 Ford Mustang Mach 1 - 5 Cheap and Easy Mods 2024, September
Anonim

Udover regntiden, hvilke andre årstider er normalt mest undgået af dem, der stadig er i skole? Svaret er naturligvis eksamenssæson! Ligesom regntiden gør eksamenssæsonen det også svært for dem at rejse og have det sjovt. Forskellen er, at svøbet ikke er dårligt vejr, men frygten for at få dårlige karakterer i slutningen af semesteret. Er du en af dem, der er trætte af at se røde scoringer pryde undersøgelsesrapporter? Bare rolig, der er mange måder, du kan gøre for at forbedre dine testresultater betydeligt. Interesseret i at vide det? Læs videre for denne artikel!

Trin

Metode 1 af 4: Absorber viden effektivt og effektivt

Få et undervisningsbevis i Texas Trin 6
Få et undervisningsbevis i Texas Trin 6

Trin 1. Studer seriøst i klassen

Den bedste måde, du kan forbedre dine testresultater på, er ved at lytte til det materiale, der undervises i klassen. En masse vigtig information vil gå tabt, hvis du sjældent kommer til klassen eller ofte laver andre ting, der ikke er relateret til timerne.

Få et stipendium Trin 16
Få et stipendium Trin 16

Trin 2. Tag noter

Når din hånd tager noter, vil din hjerne ubevidst absorbere al den information, du har registreret. Ved at udføre denne proces sparer du indirekte studietid senere, fordi din hjerne allerede har gemt nogle vigtige oplysninger på forhånd. Du kan også bruge disse noter som en reference til studier uden for skolen eller campus.

Få højere karakterer i eksamen Trin 3
Få højere karakterer i eksamen Trin 3

Trin 3. Lav de givne lektier

Lektier, såsom skriftlige opgaver eller boglæseopgaver, er også dybest set materiale, der kan udsendes under en eksamen. Selvom denne aktivitet kan virke kedelig, har du ingen grund til at ignorere den, hvis du vil forbedre dine testresultater. For at undgå vanen med at udsætte arbejdet er det en god idé at begynde at planlægge en arbejdsplan.

Få højere karakterer i eksamen Trin 4
Få højere karakterer i eksamen Trin 4

Trin 4. Brug en "mnemonisk" teknik (forbinder nye oplysninger med noget generelt) eller et andet hurtigt memoreringstrick

Disse tricks er især nyttige til at huske oplysninger, der er vanskelige at huske, såsom navne, numre eller adresselister. Sørg for at huske det korrekt og bland ikke oplysningerne sammen.

  • Mnemonics er en teknik til at skabe sætninger eller sætninger, der er i stand til at forbinde flere oplysninger. For eksempel kan du bruge udtrykket "Holidays Later We Will Rebut Frisk's Husband", du kan bruge til at huske listen over alkaliske elementer, nemlig hydrogen (H), Lithium (Li), Sodium (Na), Kalium (K), Rubidium (Rb), Cæsium (Cs) og Francium (Fr).
  • Et andet trick, du kan bruge til at huske rækker af tal, er at nedbryde dem som et telefonnummermønster. At huske 253-761-0925 ville være meget lettere end at huske 2537610925, ikke sandt? Du kan også bruge denne metode til at huske datoen udenad. For eksempel kan du ændre datoen for Slaget ved Hastings (14. oktober 1066) til en slags skabskombination: 14-10-66.
Få højere karakterer i eksamen Trin 5
Få højere karakterer i eksamen Trin 5

Trin 5. Lav forskellige øvelsesspørgsmål

Du kan stille læreren til spørgsmål eller selv lede efter dem på internettet. Arbejde med øvelsesspørgsmål kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget information du virkelig kender og tror, du ved. Det er vigtigt at kende dine svagheder, før du begynder at tage eksamen.

Metode 2 af 4: Undersøgelse af materialer effektivt og effektivt

Lær hurtigt, når du læser trin 5
Lær hurtigt, når du læser trin 5

Trin 1. Undersøg regelmæssigt

Overnight System eller Hourly Race System garanterer dig ikke en perfekt score. Hvis du virkelig ønsker at få gode resultater, skal du studere både gammelt og nyt materiale hver dag eller flere dage i ugen. Dette vil gøre det lettere for dig, når eksamensdagen kommer.

  • Tag et hvil. Efter at have studeret i 30 minutter, skal du sørge for at afsætte 5-10 minutter til hvile. Hvile er nødvendig, så din hjerne ikke har noget imod belastningen og har en chance for at absorbere alle de oplysninger, du lige har lært.
  • Mens du hviler, bør du ikke fylde din hjerne med nye oplysninger, selvom det er oplysninger om den seneste koncert i dit yndlingsband.
'Få lige "A" trin 1
'Få lige "A" trin 1

Trin 2. Anvend din foretrukne læringsstil

Alle har en anden læringsstil. Der er mennesker, der har lettere ved at lære at bruge visuelle medier, mens andre har lettere ved at bruge lydmedier, fysisk bevægelse og så videre. Kend den læringsstil, der fungerer bedst for dig, og anvend den stil hver gang du studerer.

Hvis du f.eks. Har svært ved at blive på et sted i lange perioder, kan du prøve at studere, mens du går en tur. Hvis du er mere tryg ved at studere med stemmen, kan du prøve at studere, mens du lytter til musik. Hvis du er mere tryg ved at lære at bruge visuelle medier, kan du prøve at lave et diagram med de oplysninger, du skal huske

Få højere karakterer i eksamenstrin 8
Få højere karakterer i eksamenstrin 8

Trin 3. Udnyt dine hukommelsesevner

Din hjerne er ganske god til at forbinde lugte eller lyde med bestemte ideer eller minder. Udnyt disse evner! Når du studerer eksamensmaterialet, skal du bruge parfume med en usædvanlig duft. Lugt duften igen før eller mens du tager en eksamen.

Få højere karakterer i eksamen Trin 9
Få højere karakterer i eksamen Trin 9

Trin 4. Prøv at lytte til en sang

Det er næsten umuligt for enhver skole at tillade dig at bruge hovedtelefoner eller øretelefoner under eksamen. Men i det mindste kan du lytte til musik, især klassisk musik, lige før eksamen starter. Forskning har vist, at at lytte til bestemte former for musik, før man går i gang med intens mental aktivitet, kan hjælpe med at forbedre hjernens præstationer og øge din bevidsthed.

Metode 3 af 4: Forberedelse til eksamen

Få højere karakterer i eksamen Trin 10
Få højere karakterer i eksamen Trin 10

Trin 1. Spis regelmæssigt

Det er vigtigt for dig at indtage din krop regelmæssigt, især inden eksamen. Maksimale resultater opnås ikke, hvis du tager eksamen med en sulten mave. Men sørg for at spise de rigtige fødevarer, fødevarer med højt fedtindhold og kulhydrater vil faktisk gøre dig søvnig. Vær i stedet flittig med at spise fødevarer med højt proteinindhold, der er fedtfattige inden eksamen.

Regelmæssigt at spise sund mad kan forbedre hjernens ydeevne. Så sørg for at du altid fodrer din krop med sunde fødevarer for at kunne studere optimalt

Bestå bareksamen, trin 8
Bestå bareksamen, trin 8

Trin 2. Maksimer din søvntid

Mangel på søvn kan få dig til at føle dig deprimeret og have problemer med at koncentrere dig. Natten før testen skal du sørge for at gå tidligt i seng og ikke blive sent oppe. Hvil din hjerne, hvil din krop.

God fornøjelse, mens du studerer trin 7
God fornøjelse, mens du studerer trin 7

Trin 3. Forbered alt det nødvendige

Forbered de nødvendige værktøjer, såsom en lommeregner, pen, blyant, blankt papir og andre dagen før eksamen. Sørg for at du ikke glemmer at tage den med til eksamen!

Få højere karakterer i eksamenstrin 13
Få højere karakterer i eksamenstrin 13

Trin 4. Drik masser af vand

At blive dehydreret under en eksamen vil gøre det svært for dig at tænke klart. For at løse dette skal du drikke rigeligt med vand før testen, og hvis det er muligt, bringe lidt vand til klassen.

Få højere karakterer i eksamen Trin 14
Få højere karakterer i eksamen Trin 14

Trin 5. Tag ikke handlinger, der afviger fra din vane

Hvis du ikke er vant til at drikke kaffe, skal du ikke prøve at drikke det i eksamenssæsonen. Prøv ikke at gøre ting, der afviger fra din daglige rutine. Hvis du gør det, kan det faktisk skade dig.

Metode 4 af 4: Gør eksamener godt

'Få lige "A" trin 11
'Få lige "A" trin 11

Trin 1. Skriv vigtige oplysninger ned, inden du begynder at tage eksamen

Når spørgsmålsarkene er distribueret, skal du skrive alle de formler og vigtige oplysninger, du har brug for, på spørgsmålsarket eller svararket med en blyant. Når det er nødvendigt, skal du bare se på de noter, du har lavet.

Få højere karakterer i eksamen, trin 16
Få højere karakterer i eksamen, trin 16

Trin 2. Gør de lette spørgsmål først

Denne metode er især effektiv, hvis du hurtigt vil bestå eksamen. Hvis du finder et problem, der er svært, skal du gå videre til et andet problem, der er lettere. Når du har udført alle de lette spørgsmål, skal du gå tilbage til de spørgsmål, du sprang over.

Få højere karakterer i eksamenstrin 17
Få højere karakterer i eksamenstrin 17

Trin 3. Stryk de forkerte svar over

Hvis de spørgsmål, du sikkert kender, har svaret på, skal du gå videre til de spørgsmål, som du stadig er i tvivl om svarene på. Hvis dit spørgsmål er multiple choice, skal du krydse alle svar, der føles umulige eller fjollede. Dette vil gøre det lettere for dig at bestemme det svar, der giver mest mening.

Succes ved psykometriske tests Trin 4
Succes ved psykometriske tests Trin 4

Trin 4. Kig efter spor fra andre spørgsmål

Nogle gange er der svar på nogle spørgsmål, der er skjult i andre spørgsmål. Se på de andre spørgsmål og deres svar for at lysne din hukommelse.

'Få lige "A" trin 20
'Få lige "A" trin 20

Trin 5. Efterlad aldrig et svar tomt

I spørgsmål med flere valg har du endda en 25% chance for at svare korrekt.

Dette er det perfekte tidspunkt at anvende metoden 'kryds ud af forkerte svar' som beskrevet tidligere

Få højere karakterer i eksamen Trin 20
Få højere karakterer i eksamen Trin 20

Trin 6. Administrer din tid godt

Dette er vigtigt! Få mest muligt ud af din tid, og sørg altid for, at du har den tid, du har tilbage. Brug et par minutter på at dobbelttjekke dine svar senere.

Tips

  • Fokus. Vælg et roligt studiested, så du kan koncentrere dig. Sørg også for, at du har spist og sovet nok til at bevare din udholdenhed og fokus. Hold dig væk fra ting, der kan distrahere dig, medmindre de kan hjælpe dit studie (f.eks. En tavle fuld af sticky notes om vigtige oplysninger).
  • Undgå unødvendige ting, der kun spilder din tid. Såsom tv, computer (brug kun hvis du har brug for internetnetværk), mobiltelefon eller endda dine sjove venner!
  • Det nytter ikke noget at studere, mens man har frygt. Fjern alle former for frygt og andre negative følelser, før du begynder at studere.
  • En struktureret tidsplan vil være en stor hjælp for dig. Brug mere tid på at studere vanskelige materialer og overse ikke noget materiale.
  • Lav en opsummering af materialet (især det materiale, du lige har lært). Dette vil være meget nyttigt for dig under eksamen senere.
  • Find ud af, hvad du skal gøre for at lære materialet, og hvor lang tid det vil tage dig. Lav din studieplan baseret på disse oplysninger. Sørg for at give nok tid og tilføj ekstra tid til hvert emne. Sørg også for at afsætte fritid, der kan bruges, hvis du pludselig skal gøre noget uden for skolens anliggender.
  • Studer et roligt sted for at holde din koncentration vågen.
  • Der er ingen grund til at føle sig alt for deprimeret, hvis dine tidligere testresultater var utilfredsstillende. Hver gang den tanke krydser dig, skal du trække vejret dybt, vække en følelse af optimisme og studere hårdt til den kommende eksamen. Dette hjælper dig med at gøre det bedre på eksamen.
  • Husk, at der ikke er nogen genveje til succes. Prøv, for resultaterne forråder aldrig indsatsen.
  • Bliv ikke for fanget af skuffelse, hvis dine tidligere testresultater var utilfredsstillende.
  • At studere, mens du tænker på andre ting, er meget ineffektivt og spild af tid. Gør hvad du vil, før du begynder at studere. Når du er tilfreds, skal du begynde at studere, mens din hjerne ikke tigger om at stoppe med at lære. Hvis der ikke er noget særligt, du vil gøre, skal du i det mindste ikke spille, før du har lært. Du har stadig masser af tid til at nyde dagen efter skolearbejdet er slut.
  • Gør de lette spørgsmål først.
  • Lær gradvist, hvert trin bør ikke overstige 40 minutter. Efter 40 minutter skal du hvile 20 minutter.
  • Skriv dit svar klart og uden indvikling. Det rigtige svar kan ende forkert, hvis du ikke formidler det klart. Skriv dine svar i komplette og klare sætninger, fordi din lærer ikke er forpligtet til at fuldføre hvert af dine svar. Hvis du har en analogi, skal du forestille dig, at den, der kontrollerer dine testresultater, er din egen søster. Det er dit ansvar at forklare ham på et enkelt og letforståeligt sprog. Kunne han forstå, hvis du bare fortæller ham adgangskoden? Selvfølgelig ikke!

    Advarsel

    • Prøv ikke at snyde. Hvis fanget, er risikoen for at få en nulværdi i sigte. Der er ikke noget at være bange for, hvis du har forberedt alt godt.
    • Vær dog ikke for sikker. Folk, der er for sikre på sig selv, har en tendens til at lide at undervurdere testen. Hvis dette sker for dig, er det ikke umuligt, at dine testresultater ender dårligt. Antag for eksempel, at du fik en 95 på en tidligere matematikeksamen. Fordi du har gode karakterer, føler du at du er god til det og ikke behøver at studere til den næste eksamen. Hvad skete der? Chancerne er, at dine karakterer vil falde.

Anbefalede: