Sådan spiller du snaps: 13 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan spiller du snaps: 13 trin (med billeder)
Sådan spiller du snaps: 13 trin (med billeder)

Video: Sådan spiller du snaps: 13 trin (med billeder)

Video: Sådan spiller du snaps: 13 trin (med billeder)
Video: Jeg har sex med, hvem jeg vil | Skamløs 2024, Kan
Anonim

Har du set Hillary Swanks film “PS I Love You” og kunne du lide Snaps -spillet, som karakteren spillede? Eller måske har du spillet Snaps ved en campingbegivenhed, men har glemt hvordan. At lære at spille Snaps er meget let og kan give dig mulighed for at bruge lidt sjov tid med dine venner eller familie.

Trin

Del 1 af 3: Vælg ord at gætte

Spil Snaps Trin 1
Spil Snaps Trin 1

Trin 1. Kend de grundlæggende regler for Snaps

Snaps -spillet er bare et koncept, der kun kræver mindst to personer, evnen til at snappe fingre og en kreativ tankegang.

  • Det grundlæggende spil i Snaps er at stave bogstaverne, der udgør et ord, en efter en ved hjælp af udsagn eller fingeren.
  • Sørg for, at der er mindst to Snaps -spillere. Den person, der klikker på fingeren, er den person, der vælger ordet, der skal besvares gennem fingeren. Den anden person er opmærksom på flimren og gætter derefter på det pågældende ord.
  • For konsonanter skal du sige en sætning eller sætning, hvis første ord starter med det samme bogstav som bogstavet i det ord, du vil stave. For eksempel, hvis du vælger "George Washington", vil dit første bogstav være "G." Du vil give gætteren et tip ved at sige noget i stil med "Det er et let svar." Med dette ved gætteren, at det første bogstav i ordet er "G."
  • For vokaler skal du snappe fingrene - derfor er navnet på spillet Snaps, dvs. snap en finger. Hver vokal repræsenteres af antallet af fingeraftryk. En svirp for “A”, to svirp for “E”, tre svirp for “I”, fire svirp for “O” og fem svirp for “U”. Således, for det andet bogstav i "George Washington", klik din finger to gange for bogstavet "E"
  • Der er ingen mærker for mellemrum mellem ord.
Spil Snaps Trin 2
Spil Snaps Trin 2

Trin 2. Vælg navnet på den person, der skal gætte

Da målet med Snaps er at gætte folks navne, skal du vælge navne, som alle let kan gætte, f.eks. Politikere eller berømtheder.

  • For eksempel kan du bruge navnet "Hillary Clinton" eller "Britney Spears".
  • Undgå så meget som muligt vanskelige navne eller navne, der starter med vanskelige bogstaver. For eksempel ville navnet Xavier være svært at bruge på grund af bogstavet "X." Der er ingen ord, du kan bruge som en sætning til at give et tip.
Spil Snaps Trin 3
Spil Snaps Trin 3

Trin 3. Beslut, om du vil give navnet med det samme eller bare give et tip til navnet

Du behøver ikke at give et navn for at gætte. For at gøre tingene endnu vanskeligere kan du svippe til gætteren, ledetråden til personens navn.

For eksempel, hvis du vil have gætteren til at gætte "George Washington", kan du få fingerpeg om "den første præsident i USA." Til "Marlon Brando" kan du bruge antydningen "The Godfather"

Spil Snaps Trin 4
Spil Snaps Trin 4

Trin 4. Se om nødvendigt efter en passende erklæring for konsonanten, hvilket er en klar angivelse af navnet

Når du har besluttet dig for et navn, du skal lege med, skal du først finde en måde at stave det korrekt på, og derefter lede efter konsonanterne. Hvis du beslutter, at du foretrækker at give spor i stedet for direkte navne, skal du give de gætter klarere spor.

For eksempel, for navnet "George Washington", skal du bruge en kort erklæring til at give et fingerpeg om hver konsonant for navnet eller ledetråden til gætteren. For "R" kan du sige "Overfyldt, hva?". Hvis du beslutter dig for at bruge "første amerikanske præsident" -hintet, kan du bruge "Sure you know" som en erklæring for bogstavet "P"

Del 2 af 3: Flick Your Words to the Guesser

Spil Snaps Trin 5
Spil Snaps Trin 5

Trin 1. Giv gætteren et strejf af ordet, der skal svirpe

Inden du stave bogstaverne med udsagn og snaps, giv din gætter et fingerpeg om dit ord i enkle sætninger.

  • Hvis du bruger en persons navn direkte, skal du sige "Snaps ER navnet på spillet." Dette vil lade gisteren vide, at du vil stave personens navn med det samme.
  • Hvis du vil give et tip om personen, f.eks. "Rocky" til Sylvester Stallone eller "The Godfather" til Marlon Brando, skal du sige "Snaps er IKKE navnet på spillet." Dette vil lade gætteren vide, at du ikke vil stave navnet.
Spil Snaps Trin 6
Spil Snaps Trin 6

Trin 2. Stave det første brev til gætteren

Når du har givet en kort erklæring for at fortælle gætteren, om du vil stave personens navn eller antydning, stave det første bogstav, enten med en erklæring eller med et fingeraftryk.

De fleste navne starter med en konsonant, så du vil sandsynligvis starte med at afgive en erklæring. Så for "Sylvester Stallone" kan du starte med en "Super Duper" -erklæring for at fortælle gætteren, at det første bogstav er "S."

Spil Snaps Trin 7
Spil Snaps Trin 7

Trin 3. Stav det andet bogstav

Når gætteren kender det første bogstav, skal du gå videre til det andet bogstav i navnet eller ledetråden. Gør dette, så snart de er klar til at fortsætte med at spille, og når du er klar til at afgive en erklæring eller snappe fingeren, afhængigt af bogstaverne i de to.

  • Det andet bogstav er normalt en vokal, så det næste fingerpeg er et fingeraftryk. For "Al Pacino" skal du trykke din finger tydeligt for at fortælle, at det næste bogstav er "A".
  • Glem ikke at snappe fingrene tydeligt, så gætteren kan høre hver finger snappe.
Spil Snaps Trin 8
Spil Snaps Trin 8

Trin 4. Følg det samme mønster for resten

Brug det samme finger-snapping mønster og udsagn, indtil du er færdig med at stave både navnet og ledetråden.

Hvis der er dele, der ikke lyder forudsigelige, kan du prøve igen

Spil Snaps Trin 9
Spil Snaps Trin 9

Trin 5. Gæt navnet på personen eller ledetråden

Lad gætteren gætte personen, når du er færdig med at stave den. Hvis han ikke gætter det, kan du hjælpe ham eller spille en gang mere.

Hvis du ikke bruger personens navn med det samme, så lad den gætte først gætte, og gæt derefter navnet

Del 3 af 3: Gæt flimrenes ord

Spil Snaps Trin 10
Spil Snaps Trin 10

Trin 1. Lyt omhyggeligt til flimmerens første sætning

Lyt nøje til, hvad snapperen siger, før han begynder at snappe fingre eller komme med udsagn. På denne måde kan du se, om han stave navnet med det samme eller bare et tip.

  • Hvis flimren bruger personens direkte navn, står der "Snaps ER navnet på spillet."
  • Hvis flimren siger "Snaps er IKKE navnet på spillet", så ved du, at han vil stave ledetråden fra personen.
Spil Snaps Trin 11
Spil Snaps Trin 11

Trin 2. Lyt omhyggeligt til det første udsagn, eller klik på fingrene

Flimmeren afgiver en erklæring eller klikker på fingeren for at stave det første bogstav i personens navn eller ledetråd. Sørg for at høre det godt, så du kan starte godt.

  • For eksempel, hvis snapper vælger "Benjamin Netanyahu", vil det sige "OK" for at lade dig vide, at det første bogstav i navnet eller ledetråden er "B".
  • Hvis han f.eks. Valgte navnet Iggy Pop, ville han snappe fingrene tre gange for at angive, at det første bogstav var "jeg".
Spil Snaps Trin 12
Spil Snaps Trin 12

Trin 3. Følg dette mønster, indtil flimmeren er færdig med at stave navnet eller ledetråden

Lyt nøje til flimmerens udsagn og flicks, indtil han siger, at han er færdig, hvorefter du kan gætte det korrekte navn eller fingerpeg.

For at gøre det lettere at huske hvert bogstav skal du skrive det ned på et stykke papir

Spil Snaps Trin 13
Spil Snaps Trin 13

Trin 4. Gæt navnet eller ledetråden

Når flimmeren er færdig med at stave navnet eller ledetråden, gæt. Hvis du ikke kan finde ud af det, kan du spørge flimren eller spille igen.

Hvis snapper beslutter sig for at bruge et fingerpeg fra en persons navn, gæt først på sporet, derefter personens navn

Tips

  • Hvis det er muligt, skal du ikke bruge ord, der er for lange.
  • Spil ikke for hurtigt til at gætteren kan behandle din erklæring eller anelse.
  • Snap din finger tydeligt: brug klaverets metronomhastighed.
  • Brug ikke ord med ulige bogstaver, f.eks. "X", når du begynder at spille, fordi det er svært at finde udsagn, der starter med det bogstav.
  • For at variere spillet, for at navngive konsonanter, sig en sætning, der starter med det tilsvarende bogstav og slutter med ordet lyt. For "A" kan du sige "Du skal lytte" eller for "J", "Stop ikke med at lytte."

Anbefalede: