Sådan bevares syntetisk hår blødt (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan bevares syntetisk hår blødt (med billeder)
Sådan bevares syntetisk hår blødt (med billeder)

Video: Sådan bevares syntetisk hår blødt (med billeder)

Video: Sådan bevares syntetisk hår blødt (med billeder)
Video: historien om luk røven 2024, Kan
Anonim

Parykker, hårforlængelser og en række andre syntetiske hår er gode til at forbedre dit udseende uden at ændre dit naturlige hår. Imidlertid er syntetisk hår kunstigt hår, så det skal rengøres regelmæssigt med specielle produkter for at holde det blødt. Efter rengøring skal du anvende følgende instruktioner for at holde dit hår smukt og langtidsholdbart.

Trin

Del 1 af 4: Brug af shampoo

Hold syntetisk hår blødt Trin 1
Hold syntetisk hår blødt Trin 1

Trin 1. Trim det sammenfiltrede hår med en bredtandet kam

I stedet for at bruge en lille kam, klemmer en bredtandskam ikke hårskaftet, hvilket gør den perfekt til kamning af parykker og syntetiske hårforlængelser. Hvis du vil rengøre en paryk, der har krøllet hår, børster du håret med fingrene i stedet for at bruge en kam for at undgå at beskadige håret. Hvis du ikke kan kamme dit hår, skal du sprøjte vand eller et produkt, der ikke floker, for at rette de knyttede hårskafter.

Hold syntetisk hår blødt Trin 2
Hold syntetisk hår blødt Trin 2

Trin 2. Fyld en stor spand eller et bassin med koldt vand, og opløs derefter shampooen tilstrækkeligt

Tag en stor spand eller et bassin, og tilsæt nok koldt eller varmt vand til at dække håret helt. Hæld derefter shampooen, der er specielt fremstillet til syntetisk hår, i 1-2 flaskehætter. Brug mere shampoo til at vaske parykker med langt hår. Brug en lille mængde shampoo til at vaske korte hårforlængelser. Bland vand og shampoo godt, indtil det er skummende.

Hold syntetisk hår blødt Trin 3
Hold syntetisk hår blødt Trin 3

Trin 3. Sug syntetisk hår i vand i 5-10 minutter

Inden vask skal du sørge for, at håret ikke er sammenfiltret. Dyp dit hår i vandet, indtil det er helt nedsænket, og lad det sidde i 5-10 minutter. Shampoen renser håret ved at fjerne støv og snavs, så håret forbliver blødt.

Hold syntetisk hår blødt Trin 4
Hold syntetisk hår blødt Trin 4

Trin 4. Snurre håret i vandet

Efter blødning skal håret flyttes op og ned, til venstre og højre. Bevæg dit hår forsigtigt, så det ikke floker sig. Vrid ikke håret eller træk det. Denne metode kan beskadige håret eller ødelægge hårskaftet.

Hold syntetisk hår blødt Trin 5
Hold syntetisk hår blødt Trin 5

Trin 5. Skyl håret med koldt vand

Efter iblødsætning i 5 minutter fjernes håret fra vandet og køres koldt vand gennem håret for at løsne shampooen uden at ændre hårets form eller fjerne det yderste lag af hårskaftet.

Del 2 af 4: Brug af balsam eller skyllemiddel

Hold syntetisk hår blødt Trin 6
Hold syntetisk hår blødt Trin 6

Trin 1. Fyld beholderen med koldt vand

Hvis du bruger den samme beholder, når du vasker dit hår med shampoo, skal du tømme beholderen og derefter skylle. Fyld derefter beholderen med tilstrækkeligt køligt eller lidt varmt vand til at dække håret helt.

Hold syntetisk hår blødt Trin 7
Hold syntetisk hår blødt Trin 7

Trin 2. Hæld 120 ml balsam eller skyllemiddel i vandet

Hvis du bruger balsam, floker dit hår ikke, forbliver blødt og skinnende. Skyllemiddel gør håret meget blødt, men det løser ikke problemer som sammenfiltringer, klumper osv.

Inden du bruger balsam, skal du vælge et produkt, der siger "sikkert for syntetisk hår" eller andre oplysninger, der betyder det samme

Hold syntetisk hår blødt Trin 8
Hold syntetisk hår blødt Trin 8

Trin 3. Sug håret i vand i mindst 10 minutter

Ret dit hår ud og kom det i vandet. Sørg for, at håret er helt nedsænket, og lad det sidde i mindst 10 minutter. Hvis dit hår er meget stift, blød det i 30-60 minutter eller natten over.

Hold syntetisk hår blødt Trin 9
Hold syntetisk hår blødt Trin 9

Trin 4. Snurre håret i vandet

Ligesom når du vasker dit hår med shampoo, skal du flytte dit hår op og ned, til venstre og højre, så hvert hårskaft er belagt med balsam eller skyllemiddel. Så håret ikke bliver beskadiget, må du ikke vride eller trække i håret.

Hvis du vil suge dit hår lidt længere, skal du flytte dit hår rundt i 5-10 minutter

Hold syntetisk hår blødt Trin 10
Hold syntetisk hår blødt Trin 10

Trin 5. Fjern håret fra vandet, men skyl det ikke for at undgå at miste balsam eller skyllemiddel

Når dit hår er klar til at tørre, skal du fjerne det fra beholderen. Skyl ikke dit hår med vand, så balsam eller skyllemiddel kan trænge ind i hårskaftet.

Del 3 af 4: Tørring af syntetisk hår

Hold syntetisk hår blødt Trin 11
Hold syntetisk hår blødt Trin 11

Trin 1. Klem dit hår for at fjerne vandet

Hold en hårstreng og klem den forsigtigt med din pegefinger og tommelfinger. Kør fingrene ned ad hårets skaft for at tørre håret. Gentag dette trin for resten af dit hår. For at undgå at beskadige håret, må du ikke vride eller klemme håret.

Hold syntetisk hår blødt Trin 12
Hold syntetisk hår blødt Trin 12

Trin 2. Pat dit hår med et håndklæde, hvis det er nødvendigt

For at tørre forlænget hår og parykker skal du pakke dit hår ind i et rent håndklæde. Så håret ikke bliver beskadiget, må du ikke gnide håret med et håndklæde.

Hold syntetisk hår blødt Trin 13
Hold syntetisk hår blødt Trin 13

Trin 3. Lad håret tørre af sig selv

Hvis du vil tørre parykken, skal du fastgøre parykken til et parykstativ, et ansigtsdæksel, når du sprayer hårspray eller en hovedformet mannequin. Brug ikke et styrofoam parykstativ, fordi det kan beskadige parykken. Hvis du vil tørre dine extensions, skal du lægge dit hår pænt på et rent håndklæde på en jævn overflade.

Så meget som muligt må du ikke tørre syntetisk hår med en hårtørrer eller anden varm hårtørrer, fordi hårets form kan ændre sig permanent

Del 4 af 4: Omsorg for syntetisk hår

Behold syntetisk hår blødt Trin 14
Behold syntetisk hår blødt Trin 14

Trin 1. Brug et produkt til behandling af syntetisk hår

Da basisingredienserne i syntetisk hår og menneskehår er forskellige, skal du bruge visse produkter til at holde dit hår blødt og rent. Køb shampoo, balsam og stylingprodukter, der er sikre til extensions eller syntetiske parykker. Hvis dette produkt ikke sælges i et supermarked, skal du kigge efter det på en salon eller et websted for hårpleje.

Ved behandling af parykker eller syntetiske hårforlængelser må du ikke bruge produkter til at style naturligt hår, især hårspray, fordi disse produkter kan beskadige syntetisk hår

Hold syntetisk hår blødt Trin 15
Hold syntetisk hår blødt Trin 15

Trin 2. Brug en bredtandet kam, når du kæmmer syntetisk hår

Ved udjævning af syntetisk hår skal du bruge en kam med bred tand eller hårbørste for at forhindre hårskaft i at blive fanget i kammen/børsten. Hvis det er muligt, skal du købe et specielt stylingsværktøj til styling af parykker. For at parykken ikke bliver beskadiget, får du for vane at kamme eller børste dit hår fra bunden og arbejde dig op til dit hoved lidt efter lidt.

Hold syntetisk hår blødt Trin 16
Hold syntetisk hår blødt Trin 16

Trin 3. Vask ikke dit syntetiske hår for ofte

I modsætning til menneskehår behøver du ikke vaske dit syntetiske hår, så ofte som det ikke påvirkes af de naturlige olier, din krop producerer. Hvis der bruges syntetisk hår hver dag, skal det vaskes en gang om ugen. Hvis du ikke bruger det ofte, skal du vaske det en gang om måneden for at holde dit hår blødt.

Hold syntetisk hår blødt Trin 17
Hold syntetisk hår blødt Trin 17

Trin 4. Brug minimalt produkt

Over tid gør overforbrug af produktet syntetisk hår slid. Undgå dette ved at bruge shampoo, balsam og produkter, der er sikre for syntetisk hår. Brug ikke geler og lignende produkter, undtagen produkter fremstillet til parykker og hårforlængelser. Brug et minimum af produkt for at undgå at beskadige syntetisk hår.

Hold syntetisk hår blødt Trin 18
Hold syntetisk hår blødt Trin 18

Trin 5. Brug ikke meget varme stylingsværktøjer

Bortset fra varmt vand, undgå varme stylingsværktøjer, såsom hårtørrer, glattejern og krøller, fordi høje temperaturer kan permanent skade hårets og hårakslens form, medmindre håret er lavet af varmebestandige fibre.

Hold syntetisk hår blødt Trin 19
Hold syntetisk hår blødt Trin 19

Trin 6. Fjern syntetisk hår, inden du går i seng om natten

At sove i en paryk kan skade syntetisk hårs form og tekstur. Undgå dette ved at fjerne parykker og hårforlængelser, inden du går i seng om natten. Placer parykken på parykstativet og hårforlængelsen på en flad overflade. Hvis du ikke kan løsne dit hår, skal du bruge et satinpudebetræk eller flette dit hår, inden du går i seng.

Anbefalede: