Sådan laver du en billig WiFi -antenne: 7 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du en billig WiFi -antenne: 7 trin
Sådan laver du en billig WiFi -antenne: 7 trin

Video: Sådan laver du en billig WiFi -antenne: 7 trin

Video: Sådan laver du en billig WiFi -antenne: 7 trin
Video: Как проверить генератор. За 3 минуты, БЕЗ ПРИБОРОВ и умений. 2024, Kan
Anonim

Nogle gange når dit WiFi -signal ikke det ønskede område. Du har set trådløse adaptere i butikkerne, men de koster mere, end du er villig til at bruge. Vi viser dig, hvordan du laver en WiFi-antenne, der kan dirigeres ved hjælp af færdige varer, uden ny software og uden at åbne din computerkasse. Få et betydeligt signalboost for omkring $ 30 USD (Rp. 360.000, -).

Trin

Byg en billig WiFi -antenne Trin 1
Byg en billig WiFi -antenne Trin 1

Trin 1. Få en trådløs USB LAN -adapter "dongle"

Denne lille enhed, der er på størrelse med din tommelfinger, bruges til at slutte WiFi til din computer. Du skal bruge denne enhed, selvom din computer er trådløst integreret.

  • For den bedste kompatibilitet, få en standard dongle, der indeholder 802.11b og 802.11g.
  • Tjek i Google Commerce eller Pricewatch for gode tilbud - en simpel dongle, som er ganske effektiv til dækning af korte afstande, koster omkring $ 15 til $ 20 USD.
  • Form er vigtig. For at holde omkostningerne nede skal du kigge efter en lille tommelfingerformet enhed. De større "squat mouse" -modeller (koster omkring Rp. 600.000 - Rp. 720.000) er generelt mere følsomme og kraftfulde. Selvom det kan være sværere at installere, fungerer det bedre, når det opfylder opsætningskravene.
Byg en billig WiFi -antenne Trin 2
Byg en billig WiFi -antenne Trin 2

Trin 2. Køb et passivt USB -forlængerkabel

Du skal købe et Type A (han) kabel med en Type A (hun) ende. (Du kan finde dem i dit lokale stormagasin, computerbutik eller på Radio Shack). Det bruges til at slutte en USB WiFi -adapter til din computers USB -port.

  • Antennen skal være spids, så du skal placere antennen i en position direkte overfor det trådløse adgangspunkt. Sørg for, at dit kabel er langt nok til at passe i den nødvendige position, op til maksimalt 5 meter.
  • Du kan tilslutte flere forlængerledninger sammen, hvis det er nødvendigt.
  • En aktiv USB -forlænger (koster omkring $ 10 USD) giver dig mulighed for at forlænge kablet yderligere, som kan bruges til at placere antennen forhøjet udendørs.
Byg en billig WiFi -antenne Trin 3
Byg en billig WiFi -antenne Trin 3

Trin 3. Find den sammenlåste, lukkede disk

Det letteste at bruge er det asiatiske "skovl" -gryder (formet som en stegepande, men sammenlåst), der bruges til stegning - det er perfekt formet og leveres med et behageligt langt træhåndtag!

  • Andre muligheder inkluderer filtre, dampere, grydelåg og lampedæksler-så længe de er skiveformede og lavet af metal. Ethvert parabolsk objekt fremstillet af sammenlåst metal kan bruges - større betyder bedre signal, men sværere at flytte.
  • Større muligheder inkluderer ubrugte DirectTV -retter eller sammenlåsende paraplyer, og selvom dette ville give et større signaltilskud, er de svære at installere og har høj vindmodstand, så det er mest praktisk at bygge en enhed, der er omkring 12 tommer i diameter (300 mm).
  • En fleksibel stilket bordlampe kan bruges, så enheden kan installeres og placeres pænt.
Byg en billig WiFi -antenne Trin 4
Byg en billig WiFi -antenne Trin 4

Trin 4. Saml systemet

Fastgør WiFi -donglen og USB -forlængerkablet til fadet ved hjælp af kabelbindere, tape eller varm flydende lim.

  • Donglen skal placeres i fokuspunktet for fadets øverste "hot spot" - radiosignalet ankommer og hopper mod midten, et par fingre over skålens overflade.
  • De bedste dongle -steder kan findes ved at lave et simpelt eksperiment. En metode til at orientere disken er at pakke disken ind i aluminiumsfolie og se på refleksionen af solens stråler på disken - de pletter, der får mest lys, er diskens hot spots.
  • Du skal muligvis bruge en kort pind som en støtte til at løfte donglen fra fadets overflade til denne position.
  • En alternativ understøttelsesmetode kan være at bruge et reb bundet hen over fadets overflade som et edderkoppespind, med en haveslange i plast med huller i den, eller endda spisepinde!
Byg en billig WiFi -antenne Trin 5
Byg en billig WiFi -antenne Trin 5

Trin 5. Tilslut din antenne

Sæt hanenden af USB -forlængerkablet i din computer, og indstil denne antenne som dit WiFi -kort ved hjælp af dine netværksindstillinger.

Byg en billig WiFi -antenne Trin 6
Byg en billig WiFi -antenne Trin 6

Trin 6. Sigt din ret

Find den eksterne WiFi -basestation, du vil have adgang til.

  • Din WiFi -antenne fungerer baseret på retning, så det er vigtigt, at du retter den korrekt. At rette fadet mod fjernantenne er det bedste sted at starte, selvom vildfarne refleksioner fra bygninger osv. Undertiden kan give et godt signal fra uventede retninger.
  • Du kan bruge en billig håndholdt laserpeger til at kontrollere, om den retning, du har angivet, er korrekt på den trådløse sender. Det må være meget sjovt for dig, når du er færdig med at surfe på nettet!
Byg en billig WiFi -antenne Trin 7
Byg en billig WiFi -antenne Trin 7

Trin 7. Finjuster din ret

Når du er tilsluttet, skal du justere din tallerken ved at justere dongle -positionen, mens du ser på målesignalet på din computer.

  • Et program som [NetStumbler] til Windows eller [KisMAC] til Macintosh kan være meget nyttigt, fordi det viser signalstyrkeaflæsninger i grafisk form.
  • Sammenlignet med fabriksfremstillede WiFi-adaptere, som normalt placeres på et bord og let kan blokeres af metalvægge, skærme, planter eller din krop, kan en simpel "hjemmelavet WiFi" -enhed som denne øge dit signal og tilføje et stort udvalg !

Tips

  • Der er mange populære måder at forbedre WiFi -modtagelse på. Næsten alle metoder involverer indsamling af radiofrekvenssignaler (RF-radiofrekvens) og indføring i computerens WLAN-kort. Fordi RF er meget svag, kan dette gøre det svært at vikle små ledninger og foretage nøjagtige målinger plus dyre og tabende koaksialkabler og stik. Den USB-baserede metode placerer en indbygget RF-modtager (dongle) i skålens "sweet spot" og undgår omkostningsoverskridelser på grund af kaos!
  • Denne fremgangsmåde er kompatibel med andre mikrobølgeradioteknologier med dongle -adaptere - specielt Bluetooth og ZigBee - men fungerer ikke på infrarøde eller hukommelsespinde.
  • En babyflaske med stor mund kan lave en behagelig vejrbestandig beholder til udendørs brug, men udsæt den ikke for direkte sollys, da din dongle kan blive beskadiget.
  • For at styrke din forbindelse skal du placere en væg med stanniol bag din router.

Advarsel

  • Nogle WLAN'er kan beskyttes med adgangskode.
  • Brug af "udlånt" båndbredde foretrækkes muligvis ikke af udbyderen.

Anbefalede: