Sådan tilsluttes telefonkablet: 11 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilsluttes telefonkablet: 11 trin (med billeder)
Sådan tilsluttes telefonkablet: 11 trin (med billeder)

Video: Sådan tilsluttes telefonkablet: 11 trin (med billeder)

Video: Sådan tilsluttes telefonkablet: 11 trin (med billeder)
Video: Как запрограммировать универсальный пульт телевизора без кода 2024, Kan
Anonim

Hvert hus har en telefonboks eller også kendt som en netværksgrænsefladeenhed. Med denne telefonboks betyder det ikke, at telefonlinjen i huset vil være aktiv af sig selv. Det er meget vigtigt at forbinde telefonlinjen inde fra huset til denne telefonboks for at få en aktiv telefonlinje. Konfiguration af din egen fastnet er billig og lovligt. Der kræves ingen særlige tilladelser eller inspektioner, for telefonledningen, der løber fra telefonboksen til huset, er din. Opsætning af din telefon på egen hånd kan spare dig for mange penge i forhold til at bede telefonselskabet om en tekniker til at udføre jobbet.

Trin

Tilslut en telefon Trin 1
Tilslut en telefon Trin 1

Trin 1. Se efter boksen Network Interface Device, der er uden for dit hus

Denne æske er grå eller mørk brun med en størrelse på cirka 20 cm x 30 cm. Netværksgrænseflade Enhedsboks er en boks, der forbinder telefonnetværket fra telefonselskabet med det telefonnetværk, der kommer ind i huset.

Tilslut en telefon Trin 2
Tilslut en telefon Trin 2

Trin 2. Åbn telefonbokssektionen, hvor der står "Kundeadgang"

Du vil se et modulstik samt et par skruer. Dette stik har samme form som telefonstikket i dit hjem, som er stedet for at tilslutte telefonkablet i huset. Hvert af disse modulære stik vil blive forbundet til telefonlinjen fra telefonselskabet, der kommer ind i dit hjem. De par skruer, der kommer i telefonens etui, er røde og grønne. Denne skrue er, hvor din nye telefonlinje vil oprette forbindelse til telefonselskabets netværk.

  • Inden du begynder at konfigurere telefonen, skal du først afbryde telefonlinjen fra det telefonselskab, der er tilsluttet telefonboksen. Dette trin er bare en sikkerhedsforanstaltning, som vil afbryde elektriciteten fra telefonselskabet (spændingen her er meget lille, men kan stige, når der kommer et opkald). Når hele konfigurationsprocessen er fuldført, skal du ikke glemme at tilslutte telefonselskabslinjen, der blev afbrudt i det første trin.
  • De røde og grønne skruer angiver, hvilken farveledning der skal tilsluttes telefonhylsteret.
Tilslut en telefon Trin 3
Tilslut en telefon Trin 3

Trin 3. Køb en fastnetledning i en isenkræmmer

Brug kun runde telefonledninger.

Klip forsigtigt kabelafskærmningen med en tang eller en saks, indtil 2 par isoleret farvet ledning er synlig. Det første par ledninger er røde og grønne (bruges til linje 1), og det andet par tråde er gule og sorte (bruges til linje 2 i fremtiden). Længden af den udsatte ledning, der kommer ud efter at være blevet fjernet fra dens isolering, er ca. 1 cm

Tilslut en telefon Trin 4
Tilslut en telefon Trin 4

Trin 4. Åbn telefonstikket i huset, der skal bruges til at oprette forbindelse til den nye telefonlinje

Brug en flad eller negativ skruetrækker til at åbne telefonstikket. Når den er åbnet, ser du kabelkonfigurationen i telefonstikket.

  • Inde i telefonstikket finder du 4 farvede ledninger: rød, grøn, gul og sort. Hver ledning er forbundet til en skrue. Brug en skruetrækker til at løsne hver skrue forsigtigt, så du kan fjerne ledningen, der er fastgjort til skruen.
  • Skræl forsigtigt ca. 1,3 cm af 12 inch (1,3 cm) dækker hver ledning, ligesom du gjorde med den tidligere telefonledning. Tilslut ledningen fra telefonledningen til ledningen fra telefonstikket ved at vikle den ene ledning om den anden. Tilsluttede ledninger skal have samme farve. Når den er tilsluttet, vikles ledningsforbindelsen omkring en skrue, der har samme farve som tråden, og stram derefter skruen.
Tilslut en telefon Trin 5
Tilslut en telefon Trin 5

Trin 5. Se på din husplan og find den bedste måde at trække de nye ledninger inde fra huset til telefonboksen uden for huset

Tilslut en telefon Trin 6
Tilslut en telefon Trin 6

Trin 6. Lav et hul i husets ydervæg, hvor ledningerne vil passere gennem væggen

Tilslut en telefon Trin 7
Tilslut en telefon Trin 7

Trin 7. Skub telefonledningen fra telefonstikket ind i det hul, du lige har lavet, og træk derefter ledningen ud af hullet

Før kablet gennem huset helt til boksen Network Interface Device.

Lim ledningerne på husets ydervæg. Lim kablet til væggen ved hjælp af specielle telefonkabelklammer hver 15-25 cm

Tilslut en telefon Trin 8
Tilslut en telefon Trin 8

Trin 8. Lav et hul i den tynde cirkel i bunden af telefoncoveret

Denne tynde plast kan stanses med en pen eller blyant.

Træk ledningen gennem hullet, og før den gennem dørhængslet på venstre side af telefonhusets dør for at holde ledningen på plads. Træk ledningen bagved dørhængslet, så den kan forbindes med de røde og grønne skruer. Løsn skruen med et omdrejning af skruetrækkeren

Tilslut en telefon Trin 9
Tilslut en telefon Trin 9

Trin 9. Fjern ca. 1 cm isolering fra hver ledning

Tilslut en telefon Trin 10
Tilslut en telefon Trin 10

Trin 10. Vind hver led med uret mellem skruen og skiven, så den røde ledning er forbundet til den røde skrue, og den grønne ledning er forbundet med den grønne skrue

Stram hver skrue for at låse ledningen på plads, og tilslut modulstikket igen i stikkontakten. Luk telefoncoveret, og stram skruerne.

Tilslut en telefon Trin 11
Tilslut en telefon Trin 11

Trin 11. Tilslut telefonnetværket fra telefonselskabet igen til det stik, du frakoblede i det første trin

Ring til det lokale telefonfirma, og bed dem om at aktivere din telefon.

Tips

  • Hvis din fastnet telefon ikke har modtaget vedligeholdelse fra telefonselskabet i lang tid, er det sandsynligt, at den telefonboks, du har, er en ældre type og ikke har en netværksgrænsefladeenhed. Den gamle telefonetui var simpelthen et plast- eller metalcover, der var fastgjort til telefonens netværksboks for at beskytte den mod vejrpåvirkninger. Hvis du har en ældre version af boksen, skal du kontakte telefonfirmaet. De kommer til dit hus og erstatter det med en netværksgrænsefladeboks uden beregning.
  • Hvis du planlægger at installere en ny stikkontakt og ikke bruger en eksisterende, kan du finde vejledning i en anden artikel i wikiHow.

Anbefalede: